Kotimaan kasvot

Jakso 3

  • 13 min
  • ei katsottavissa

Palaako pettu ruokapöytään? Pettu tunnetaan katovuosien hätäravintona, jota lisättiin leipäjauhoon kun vilja loppui. Nykyään sitä markkinoidaan terveystuotteena. Pettu sisältää mm. runsaasti flavonoideja, joilla on havaittu olevan edullisia vaikutuksia sydän- ja verisuonitautien ehkäisyssä. Rautavaaralla eräopasopiskelijat valmistavat pettuleipää ja elintarvikealan-messuilla markkinoidaan nykyajan pettutuotteita. Ohjelman on toimittanut ja ohjannut Mika Rinne. Stereo.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä