Tohtori Raimo - valtakunnan terapeutti

Kolme viisasta miestä loirinuotiolla

 • 9 min
 • 5 kk 15 pv

Ystävänpäivänä viime vuonna Tohtori Raimo vieraili Loirinuotiolla. Viisaat miehet Vesku Loiri, Sauli Niinistö ja Tohtori Raimo ratkaisivat shamaanisavuista Suomen Nato-kysymyksen. Pelottavasti shamaani-nuotion savu meni itään päin.

Lähetykset

 • la 14.2.2015 10.49 • Yle Radio Suomi

Jaksot

 • Onko Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö vain iloinen nähdessään Tohtori Raimon vai pullottaako Villen housuissa kunnallisvaalivoitto?
  Tohtori Raimo antaa erehtymättömän diagnoosinsa: Kyseessä ei ole yksisarvishoidon sivuvaikutus vaan ihan aito Politicus Erectus.

 • Tohtori Raimo ja Mirkku antavat Kimi Räikköselle puhetta vapauttavaa terapiaa. Puhu mistä puhut, mutta puhu sujuvasti ja koko ajan. Kuulemme siis Kimin punnittua puhetta Pääsiäisen menoliikenteestä, paluuliikenteestä, kesärenkaista. Tasavallan Jenni Haukio haluaa vaihtaa miunan piilotuksen runollisempaan karjalanpiirakan piilotukseen.

 • Katso kansalainen huolella ketä äänestät. Oman ehdokkaan valinta käy helpommin kjuin poliitikolle oman puolueen valinta. Keskustelusta päätellen kuntavaaleissa ratkaistaan Suomen EU-ero ja miten suhtautua brexitiin. Samoin kanta Donad Trumpiin ja maahanmuuttajiin. Tohtori Raimo antaa vastaanotolla Juha Sipilälle täydellisen rehellisyyden terapiaa. Miten pääministerin sisällä asuva pieni poika voi väittää että raskaana olevien naisten palautukset Afganistaniin ovat turvattomia?

 • Perussuomalaisten väistyvä puheenjohtaja Timo Soini on nostanut itsensä politiikan nestoriksi, jonka henkistä perintöä ei saa kukaan kyseenalaistaa. Tällä viikolla television kuntavaaliohjelmassa Soini uskoi jo olevansa korkealla toimittajan kysymysten ja päivänpolitiikan yläpuolella. Onkin aika palauttaa mieliin vuosi 2014, kun oman puolueen alamaiset vielä tuottivat Timolle päänvaivaa, mukana mm. Kike Elomaa, Jussi Halla-Aho ja Teuvo Hakkarainen.

 • Suomen satavuotiaalle tasavallalle ei riitä maakunta-sote-himmelit. Hallituksen askartelupaskartelukerho kiirehtii SoTe-bussia valmiiksi ennen kevättä. Mitä syntyy kun hallituspuolueet saavat kukin lisätä siihen lisävarusteita. Tohtori Raimon jaksossa nähdään syntyykö siitä junan vessan lailla toimiva kone, joka tuottaa kansalaisille terveyttä ja hyvinvointia.

 • Tohtori Raimo antaa nauruterapiaa kansanedustaja Jussi Halla-aholle. Taittuuko edustaja Halla-aholta paremmin rehellinen, perussuomalainen nauru raskaan työpäivän päälle vai sarkastinen tutkijanauru, jota kutsutaan myös ulkopuolisen tarkkailijan ylimieliseksi nauruksi? Tohtori Raimo kokeilee myös Superfemakko-shokkiterapiaa.
  Perussuomalaisten puheenjohtaehdokasta Jussi Halla-ahoa Tohtori Raimo terapoi jo heinäkuussa 2013.

 • Tänään kuullaan muodollisesti ja sisällöllisesti täydellinen ja korkeimpien tahojen hyväksymä Tohtori Raimon jakso. Siinä Yleisradion hallintoneuvoston jäsenet ovat viisaudessaan laatineet pilottijaksot malliksi uusituista televisio-ohjelmista. Media ei ole enää vallan vahtikoira vahtikoira vaan vallanpitäjien sylikoira.

 • Tohtori Raimo vie vihreiden Emma Karin ja Ville Niinistön Lahden MM-hiihtoladuille aistimaan kansan tahtoa. Emma Kari haluaa Suomen ensimmäiseksi vihreäksi populistiksi, sillä muuten Terhi Kiemungin johtamat Mansen Kennedyt pilaavat kaiken.

 • Tohtori Raimo juhlisti 100 vuotiasta kotomaatamme jo viime vuoden puolella
  erikoisjaksolla Juhani Aho Rautatien hengessä. Siinä yksi tyhmä ukko ja yksi tyhmä akka Espoon takamailta lähtevät Länsimetroa katsomaan. Eivät tahdo uskoa, että sellainen ihmeellinen maan alla kulkeva juna voisi Espooseen tulla. Rooleissa Martti Suosalo (Matti) ja Nora Rinne (Liisa), kertojana tietysti Erja Manto.

 • Tohtori Raimo paljastaa, miksi organisaatiouudistus on YT-kierroksen esileikki. Suomalaisissa yrityksissä tehdään eniten organisaatiouudistuksia ja voidaan huonoimmin. Raimon tärinäterapiassa työntekijöiden nousevat tunteet pintaan, lopullisesti. Mutta ei hätää, se mikä ei lähde alfa alkoholilla, lähtee beeta-salpaajalla.

 • Mitä on tapahtunut, kun Donald Trumpia vastaanottaa valtiovierailulle Suomen presidentti Teemu Selänne? Entä ehtiikö Sirpa keittää kahvit? Punaisella matolla Teemun vieressä ovat myös pääministeri Jussi Halla-Aho ja ministeri Laura Huhtasaari. Tohtori Raimo selvittää tilanteen jaksossa ”Presidentti Teemu Selänne, mies isolla mailalla”.

 • Tällä viikolla tohtori Raimossa toiveuusinta elokuulta 2015.
  Jo tuolloin perussuomalaiset olivat tosi, tosi vihaisia medialle. Epäreilusti oli jopa uutisoitu, että muutamilla persuilla olisi natsisympatioita! Huh. Tohtori Raimo auttoikin puolueen rasisteja hiomaan ilmaisuaan kohti tyylikkäämpää kukkahattunatsismia, joka menisi mediallekin paremmin läpi. Mutta miksi tähän tarvittiin ulosteensiirtoa?

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä