Perilliset

Perilliset 2 -traileri

  • 35 s
  • ei katsottavissa

Perilliset – uudet jaksot 1. huhtikuuta alkaen Yle Femmalla keskiviikkoisin klo 21.00

(Arvingerne / 2. tuotantokausi / Tanska 2014) Perilliset-sarjan uusissa jaksoissa Signe taistelee toteuttaakseen unelmansa Grønnegaardin kartanosta. Hän haluaa viljellä hamppua kartanon mailla ja samalla luoda tilasta kodin niin itselleen kuin sisaruksilleen.

Tämä vaatii Signeltä kuitenkin uudenlaista vieraanvaraisuutta ja elämäntyyliä kuin mihin hän on tottunut. Lisäksi pankissa epäillään projektin toteuttamiskelpoisuutta.

Signellä on sisarustensa tuki, mutta kun heidän tilanteensa käy yhä kaoottisemmaksi, aiheuttaa se ongelmia myös Signelle.

Frederik on päättänyt saada elämänsä järjestykseen ja panostaa perheeseen. Kun pikkuveli Emil pidätetään marijuanan hallussapidosta Thaimaassa ei Frederik kuitenkaan voi jättää tätä pulaan. Gro ja Robert yrittävät myydä Veronikan taidetta ammattikeräilijöille, mutta Emilin kuviot pakottavat myös Gron tekemään päätöksiä, jotka eivät siedä päivänvaloa.

Sotku uhkaa vesittää Signen suunnitelmat - ja vaikeuttaa myös vastasyntyneen lapsen hoitoa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Perilliset

Yle Teema Fem

Neljä sisarusta yrittää saada elämäänsä järjestykseen heidän boheemin äitinsä, Veronikan kuoleman jälkeen. Sisarusten vapaa ja kaoottinen lapsuus on jättänyt heihin jälkensä. Veronikan testamentti yllättää kaikki.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä