Sohkarsohkka (Sápmi)

ke 29.7.2015

  • 5 min
  • toistaiseksi

Márkomeannu 2015 festiválas Evenáššis ledje obba viidát oidnosis ođđa sámi artisttat dego Jon Henrik Fjällgren,Kitok, Sara Ajnnak ja Ylva. Nuorát buolvva artisttain guhkámusat bargan lea Sofia Jannok. Buohkat dihtet su fiina lávlagiid ja juigosiid, muhto jos ii leat konsearttain fitnan, de lea ollu maid ii ipmir. Su ođđaseamus lávlagat leat ruoŧagillii vái láddelaččat maid áddejivčče.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Sohkarsohkka (Sápmi)

Torstaisin klo 17.30, Yle Sámi Radio - Yle Areena 30 pv

Sohkaršohkka – Sukkâršokki – SäähharšokSohkaršohkka lea Yle Sámi nuorra ollesolbmuid radioprográmma, mii gullo juohke duorastaga 17.30 -20.00 Sohkaršohka lea bággu guldalit, jos hálidat gullat dán vahku buoremus ságaid ja ođđasamos musihka, golmma sámegillii! Shoutbox lea rabas sáddaga áigge. Studios Heli Huovinen ja Áslat Paltto.

Sokerishokki torstai-iltaisin!!! Sokerishokki on Yle Sápmin nuorten aikuisten radio-ohjelma, joka kuuluu torstaisin 17.30 - 20.00 Tämä on pakko kuunnella, jos haluat kuulla viikon parhaat jutut ja uusimmat saamebiisit, kolmella saamen kielellä! Shoutbox on auki lähetyksen aikana. Studiossa Heli Huovinen ja Aslak Paltto.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä