YleX Viikonloppu

Kuuntele koko sunnuntain lähetys

 • 58 min
 • ei kuunneltavissa

Köpi pelastaa sunnuntaipäiväsi!

Lähetykset

 • su 1.11.2015 17.30 • Yle Areena

Jaksot

 • Kaksin aina kaunihimpi! Dana Hautanen ja Womma Seppälä käynnistävät sinunkin viikonlopun!
  Klo 13:50 Mysteerihaastattelu: Kuka onkaan haastattelussa? Juontajat eivät sitä etukäteen tiedä ja koittavat selvittää haastateltavan kysymystensä perusteella.
  Klo 14:40 Ajatustenlukija: Osaatko lukea ihmisten ajatuksia? Pistä taitosi testiin.
  Klo 16:20 Suohonlaulu: Kumpi laulaa kumman suohon? Sinä voit auttaa Danan ja Womman välienselvittelyssä.

 • YleX Viikonloppu testaa BeanBoozled karkkihaastetta! Youtubessakin tutussa haasteessa karkkeja löytyy montaa makua, ja jokaista väriä on hyvä ja paha maku. Oksennus, lime, räkä, tuttifrutti, kumpi saa kumman? Oksentaako Womma vai Dana?

  Dana on myös päässyt käymään kaverinsa erobileissä, joissa on ollut tarjolla kääretorttua pentagrammeilla? Anteeksi mitä? Studiossa pohditaan myös tulevaa tosi-tv formaattia. Mitkä esineet Womma kokee elämän kannalta tärkeimmiksi?

  Studiossa juhlistetaan myös Jimi Hendrixin syntymäpäiviä, ja Suohonlaulussa pistetään vastakkain kaksi LEGENDAARISTA 27-kerhon jäsentä!

 • Lauantai ja studiossa tietenkin Dana ja Womma!

  Dana yllätti taas "vahinko"hiusvärillään, tällä kertaa smurffinsinisellä. Kuulijat pelottelevat, että väri ei lähde millään ja muuttuu vihreäksi. Thanks friends, paniikki iski.

  Lisäksi Womma ja Dana saivat väittelyn aikaiseksi siitä, miten vessan huuhtelunappia oikein käytetään. Tunnollinen Womma VS. Luonnontuhoaja-Dana.
  Womma myös pisti Danan imitoimaan erästä suomalaismuusikkoa kiusallaan, mutta Danalla oli liikaa suklaata suussa. Ei näin...

  Suohonlaulussa inspiroiduttiin Siskon nimipäivästä, ja Womma vei kerrankin voiton! Historian ensimmäistä kertaa Kuurubiisi ei löydetty, mutta Ajatustenlukija onneksi ratkesi - tosin vasta viimeinen soittaja osasi lukea kilpailijan ajatukset!

 • YleX Viikonlopussa Dana ja Womma ovat lapsellisella tuulella, vietetäänhän Lapsen oikeuksien päivää! Suohonlaulussa on vastakkain lapsiteemaiset biisit ja studiossa käydään myös lastenlauluintro-skaba!

  Danaa on ruvennut mietyttämään että mikä on se sana mitä käytetään ovikellon soittamisesta. Onko se pimpottaa? Vai pimputtaa? Plimpottaa? Womma taas on pyörinyt internetin pimeillä puolilla ja esittelee löytönsä ihkaensimmäisessä "Womman Pelikornerissa".

  Studiossa keskustellaan myös Guinnessin ennätyksistä, Disney-leffojen vastaamattomista kysymyksistä ja reppussukoista!

 • YleX Viikonlopussa juhlistetaan kahta merkkipäivää! On kansainvälinen miestenpäivä ja myös Kola-Ollin ensiesiintymisen 10-vuotispäivä! Tämän kunniaksi Dana ja Womma testaavat omaa kolanjuomistaitoaan!

  Lisäksi studiossa keskustellaan värisokeus-appista, pizzaoikeudenkäynneistä, sekä kamalista ihmisistä jotka kuljettavat kaupassa munkkeja paljain käsin?!?

  Lisäksi käydään harvinainen Puolityhmät kysymykset- retroskaba ja Suohonlaulussa taistelee miesaiheiset biisit!

 • YleX Viikonloppu juhlistaa Isänpäivää täböllä! Womma ja Dana ovat täyttäneet lähetyksen isille omistetulla musiikilla, ja Suohonlaulussakin vastakkain on Isä-aiheiset biisit!

  Studiossa käydään tiukka dadjoke-skaba, ja ääneen pääsevät myös Womman ja Danan omat isät! Kumpi juontajista tuntee oman isänsä paremmin?!

  Isänpäivän ohessa studiossa puhutaan myös matkalaukkuaiheisista lifehackeista, Womman uuden tietokoneen kasaamisesta sekä pian jenkkeihin matkaavasta saunasta?!

 • Kaksin aina kaunihimpi! Dana Hautanen ja Womma Seppälä käynnistävät sinunkin viikonlopun!
  Klo 13:50 Mysteerihaastattelu: Kuka onkaan haastattelussa? Juontajat eivät sitä etukäteen tiedä ja koittavat selvittää haastateltavan kysymystensä perusteella.
  Klo 14:40 Ajatustenlukija: Osaatko lukea ihmisten ajatuksia? Pistä taitosi testiin.
  Klo 16:20 Suohonlaulu: Kumpi laulaa kumman suohon? Sinä voit auttaa Danan ja Womman välienselvittelyssä.

 • YleX Viikonloppu viettää chilliä sunnuntaita! Womma on käynyt todella hämmentävällä keikalla alkuviikosta, jossa on päässyt todelliselle matkalle retrotulevaisuuteen! Danalle sen sijaan on ollu kuumottavampi matka, sähköiskun jäljiltä päivystykseen!

  Studiossa keskustellaan myös laivasiivoojien työnkuvasta, yliopistojen pääsykokeista sekä pitkistä kalsareista. Pitääkö niiden alle laittaa vielä toiset kalsarit?! Miksi ihmeessä pitäisi?!

  Suohonlaulussa taistelee kaksi ruotsinkielistä biisiä ja Kaukana Kotoa-kilpailussa arvuutellaan Orimattilaan ja Mikkeliin liittyviä sanoja. Käydään studiossa myös extempore-kilpailu Womman kotikadulta kuuluvan mysteeriäänen tunnistamisesta.

 • YleX Viikonlopussa tänä lauantaina tietenkin Dana ja Womma!

  Pyhäinpäivän tunnelmissa oltiin Suohonlaulu-äänestyksessä, jonka lopputulos oli Danalle unelmien täyttymys. Marilyn Manson, se todella soi! Ja Teini-Dana iloitsi.

  Outo Dana on muutenkin, nimittäin lapsuudesta paljastui koiranruokamieltymys. What?
  Lisäksi tänään keskusteltiin vain muusikoille suunnatusta taloyhtiöstä, loistavista (surkeista) räppinimistä, muroista arjen pienenä ilona ja Kareisen baariraivosta (äänitallenne mukana!).

 • YleX Viikonlopun Dana sai vieraakseen STIGIN sekä Teflon Brothersin Pyhimyksen. Samalla keskusteltiin heidän uusimmasta Original Gigolo -kappaleestaan.

 • Suomen vaatevallankumous-kampanjatiimin vetäjä Heidi Korva vieraili YleX Viikonlopussa Danan haastateltavana.

 • Uusi tv-sarja Lakon & Herban BOKSI starttaa pian. Tubettaja Herbalisti vieraili YleX Viikonlopussa Dana Hautasen vieraana.

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä