Tohtori Raimo - valtakunnan terapeutti

Juha Sipilän ihmisallergia

 • 10 min
 • ei kuunneltavissa

Pääministeri Juha Sipilä on hädissään tohtori Raimon vastaanotolla, kun henkeä ahdistaa ja vihaiset verikoirat jahtaavat painajaisissa. Raimon on tehtävä äärimmäisen raskaita kokeita ennen kuin diagnoosi varmistuu: pääministeri on allerginen aivan tietyille ihmisille.

Lähetykset

 • la 2.4.2016 10.49 • Yle Radio Suomi

Jaksot

 • Elävien kuolleiden saari
  Varsinkin näin Porin jazzien aikaan jokainen poliitikko ja virkamies pyrkii uranousuun, kovapalkkaiseksi konsultiksi tai lobbariksi - eli myymään Suomelle terveyspalveluita, Hornetteja tai edes limuviinaa. Mutta entä ne, joille lobbarin ura ei urkeakaan? Heitä auttaa hyväntekeväisyysjärjestö Povi-apu, jonka puheenjohtaja Mirkku saa itse Tohtori Raimon vetämään terapiaa näille kurjille ja hylätyille.

 • Mielen päällä Jutta ja Antti
  Juhannuksena Tohtori Raimo kohtasi ankaran vastuksen mielenhallinnan jalossa taidossa: Fitness-guruna paremmin tunnettu Jutta Gustafsberg tunkeutui Raimon saareen pitämään henkiseen kasvuun tähtäävää Mielen päällä -retriittiään. Jutan retriitissä pyörii aatamin asussa myös SDP:n Antti Rinne, jonka psyyke murretaan pala palalata. Rakentaako kukaan sitä uudelleen?

 • Cis-sukupuoliset silmälasit

  Tohtori Raimon uskollinen apulainen Mirkku hakee nousevalle feminismilleen tukea netistä, mutta joutuukin itse jyrätyksi. Vihreissä uusi puheenjohtaja Touko Aalto ja kamppailun hävinnyt Emma Kari taistelevat eräistä kuuluisista sinisankaisista silmälaseista.

 • Tohtori Raimon Alaston Juhannus jatkuu

 • Tohtori Raimon Alaston Juhannus on ikiaikainen perinne. Tänä vuonna Raimon saaressa on kuitenkin sotatila, kun juhliin tulevat sekä Perussuomalaiset että siitä eronnut Uusi vaihtoehto. Ilmassa viuhuvat herjojen lisäksi grillimakkarat ja paljaat pakarat.
  Mutta pääsevätkö Sauli Niinistö ja Jenni Haukio koskaan perille, kun presidentti on itse päättänyt toimia laivan kapteenina ja taltuttaa kumiveneestä hyökkäävät terroristit?

 • Tohtori Raimon saaressa perussuomalaisten pesänjakajat eli Jussi Halla-Ahon liiga ja Timo Soinin jengi provosoituvat ilmisotaan, vaikka Andy Mccoy puhuu rauhan puolesta. Tohtori Raimolla on kiire saada makkarat jaettua ja liekit sammumaan, sillä Andyllä on huolestuttavan läheinen suhde tulen kanssa.

 • Vihreät joutuvat viikon päästä valitsemaan uuden puheenjohtajan Ville Niinistön tilalle, vaikka gallupien mukaan juuri Ville on nostanut puolueen huippumenestykseen. Asiaa kipuiltiin jo viime vuonna, kun Tohtori Raimo ja Mirkku osallistuivat Vihreiden puoluekokoukseen paistamalla makkaraa.

 • Tohtori Raimon vastaanotolla opetellaan isänmurhan aakkoset. Perussuomalaisten puheenjohtajaksi himoavan Sampo Terhon on valittava isänmurhan ja itsemurhan väliltä. Jaksossa on myös selkokilellä selitetty, mitä todella tapahtui Atte Jääskeläisen ja Juha Sipilän välillä.

 • Lätkämittelöt loppuivat mahalaskuun, mutta Eduskunnassa ei mahoja lasketa.
  Kansanedustajat ovat yhä koolla tarjoten huumoria, viihdettä ja jossei nyt ihan fyysistä, niin ainakin henkistä väkivaltaa.
  Jo viime vuoden toukokuussa mainostettiin Eduskunta Total - pakettia,
  jossa politiikan peliä selostavat Antero Mertaranta ja Tami Tamminen.

 • Tohtori Raimo vie pariskunta Niemiset isomman äärelle. Niemiset näkevät läheltä eläkkeiden ja sukupolvisopimusten salaiseen maailmaan. Jaksossa selviää, miksi mikään riitä Sipilän hallitukselle ja pelastuuko Suomen talous tikkaa heittämällä ja pajatsoa pelaten?

 • Kaikki odottavat SDP:n suurta nousua opposition johtoon. Tohtori Raimon vappukabareessa SDP:lle oli varattu pääesiintyjän paikka, taisi jäädä sekin saamatta. Maisterisjätkä Timo Soini oli nuorena suuren valinnan edessä: pyrkiäkö teologiseen vai valtiotieteelliseen tiedekuntaan. Entä nyt, minkä valinnan maisterisjätkä tekee tulevaisuutensa suhteen, jäädäkö protestanttiseen Suomeen vai lähteä katoliseen Irlantiin. Pääministeri Juha Sipilä laulaa hienon uudelleen sanoitetun hittinsä: Mun sote ei oo täällä.

 • Kuka suomalainen artisti itseoikeutetusti pääsi esiintymään Donald Trumpille ja Vladimir Putinille heidän vappuisen Suomen vierailunsa aikana - no Reetu eli Frederik tietysti. Trumpin ja Putinin vierailu Suomessa tapahtuikin jo siis salaisesti vappuna ja siksi heitä on turha odottaa uudestaan kesällä. Onneksi Tohtori Raimon Märkä vappu sai heidät mukaan suoraan lähetykseen ja Frederik pääsi laulamaan heille. Siirrytään Eduskuntatalon sisäpihalle.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä