Tohtori Raimo - valtakunnan terapeutti

Jarppa rosiksessa

 • 9 min
 • 6 kk 11 pv

Tohtori Raimo ja on vienyt työ- ja oikeusministeri Jari Lindströmin käräjaoikeuteen, edes pintapuolisesti tutustumaan oikeusministerin työnalaan. Oikeusministeriä ei ole paljon huolettanut, vaikka Eu-tuomioistuimilta tulee langettavia tuomioita Suomeen 20 kertaa enemmän kuin muihin Pohjoismaihin. Nyt hallitus on kuitenkin herännyt aiheeseen, koska Suomi ei saa enää investointeja sattumanvaraisen laintulkinnan takia.

Lähetykset

 • la 7.5.2016 10.49 • Yle Radio Suomi

Jaksot

 • Sauli ja Jenni - Pomo piilossa
  Tohtori Raimossa valtakunnan ykköspari Sauli Niinistö ja Jenni Haukio lähtevät peruukit ja tekoviikset päässä kuulemaan, mitä mieltä kansa oikeasti on heistä. Kansan äänenä Jutta Gustafsberg, Hjallis Harkimo, Vesku Loiri ja Martti Ahtisaari, valitettavasti. Jakso on nauhoitettu elävän yleisön edessä Yleisradion uusien kuunnelmastudioiden avajaisissa.

 • Tohtori Raimo saa SDP:n puheenjohtajan kiinni itse teosta. Antti Rinne on taas kiertelemässä ovelta ovelle jakamassa SAK:n ilosanomaa. Tohtori Raimolla on sopiva hoitomuoto myös Rinteen eroahdistukseen ammattiyhdistysliikkeestä. Koirakoulu sopii tähänkin.

 • Ystävänpäivänä viime vuonna Tohtori Raimo vieraili Loirinuotiolla. Viisaat miehet Vesku Loiri, Sauli Niinistö ja Tohtori Raimo ratkaisivat shamaanisavuista Suomen Nato-kysymyksen. Pelottavasti shamaani-nuotion savu meni itään päin.

 • VVO:n vuokra-asuntojen toimitusjohtaja Jani Nieminen kärsii oudosta mielenhäiriöstä. Syyllisyys on luikerrellut hänen mieleensä kuin katala käärme. Miten se on mahdollista, vaikka Nieminen on juuri junaillut VVO:n osakkeenomistajille yli 65 miljoonan lisäosingot? Raha osinkoihin tosin kerättiin vuokralaisilta, jotka olivat säästäneet asuntojen korjauskuluihin. Tohtori Raimon yllätykseksi Nieminen on googlannut itselleen myös sopivan hoidon.

 • Onko johtajuus Suomessa kadoksissa? Kuka tätä maata johtaa ja mistä?, Ulkoministeri Timo Soini sanelee pääministeri Juha Sipilälle blogien sisällön? Tohtori Raimo joutuu selvittämään miksi Juha Sipilä ei saa karistettua Timoa Soinia pois läheltään.

 • Keskustapuolue sinnittelee yhä mielipidemittausten kärjessä Suomen suurimpana puolueena, mutta kaksi ei kuulu joukkoon: Juha Sipilä ja Anne Berner. Keskustalaisuus on kuin moottorisahalla veistetty puutarhatonttu, ruma mutta oma. Anne Berner ja Juha Sipilä täytyy huovuttaa osaksi keskustalaista yhteisöä.

 • Rion olympilaisiisa kävi selväksi ettei Suomen kansa osannut riittävästi arvostaa Huippu-urheilun muutostyöryhmän loppuraporttia, kansa napisi surkeasta kisamenestyksestä. Suomen olympiakomitean voimakaksikko Mika Kojonkoski ja Risto Nieminen ovat kutsuneet Tohtori Raimon Helsingin olympiastadionille, koska heillä on uusi visio, millä suomalainen olympiamenestys nostetaan suoraan Elmo-luokkaan.

 • Koko kansakunnan kattaneen kyselytutkimuksen perusteella löydettiin maaliskuussa parhaiten Juha Sipilän hallituksen arvoja kannattava perhe. Suomisen perheessä äänestetään Keskustaa ja Perussuomalaisia, kulutetaan television viihdeohjelmia ja tuetaan Suomen peliteollisuutta. Kirjoihin ei turhaan kosketa ja tyttäreltä on julistettu pannaan niin läksyjen luku kuin kirjastokin. Suomisen perhe on prikulleen Hallituksen linjalla: koulutuksesta ja kulttuurista voi aina leikata.

 • Tohtori Raimo vie Perussuomalaiset Metsäkylpyyn. Raimo yrittää parantaa puolueen ryhmähenkeä ja sitoutumista luonnonmukaisin hoitomuodoin, mutta taitaa olla myöhäistä. Perussuomalaiset haluavat lähteä hallituksesta. Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalon johdolla on siivottu paikat, kaavittu purkat työpöytien alta ja palautettu ministeriavaimet.

 • Presidentti Sauli Niinistö ei usko navigaattoria, joka vaatii häntä kääntymään länteen. Kaikissa tulevissa kansanäänestyksissä Sauli Niinistö lupaa neuvoa Jenniä miten tulee äänestää. Raimon juhlissa presidentti Niinistö innostui laulamaan Antti Tuiskun kanssa molempia yhdistävän kappaleen - Kyllä kommentoin.

 • Tohtori Raimo on kesälläkin sorvin ääressä. Hän ennustaa tulevaisuutta politiikoille laiturinsa nokasta. Puhelinennustukset eivät ole halpoja, mutta sitäkin osuvampia. Vai miltä sustä itsestäsi tuntuu? - niinkuin Raimo tapaa sanoa. Ennustuksia kaipaavat mm. pääministeri Juha Sipilä, valtiosihteeri Paula Lehtomäki ja presidenttiehdokas Matti Vanhanen.

 • Matti Vanhanen näkee presidenttiehdokkuutensa uhrauksena puolueen hyväksi, mutta syvällä elää vielä haave, että jos sittenkin. Entä kuka penetroituu ylös Tohtori Raimon kaivosta? Raimon juhannusjuhlilla puoli Eduskuntaa harjaa kaivon ympäri kolme kierrosta vastapäivään ja kaikki alasti. Sitten kaivosta näkee tulevaisuutensa.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä