Entisten nuorten sävellahja

Entisten nuorten sävellahja

 • 1 h 57 min
 • ei kuunneltavissa

Soitetut levyt

THE BEATLES  This boy

CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL  Up around the bend

HURRIGANES  Chinatown

KALLE LAE  Wham

CARPENTERS  Yesterday once more

JOHNNY & THE DODGERS  Move it

THE ROOSTERS  Dona Dona

BLACK SABBATH  Electric funeral

THE TORNADOS  Telstar

AC/DC  Baby, please don't go

JUICE LESKINEN  Syksyn sävel

GENESIS  Follow you follow me

FREE  I'm a mover

VANHA ISÄNTÄ  Kuuskytluvun kauansoiva blues

DANNY  Kauan

 

Biisikertomuksia

CARPENTERS  Yesterday once more

Carpentersien ’Yesterday once more’ on toive.  Tämä siksi, että biisi oli mukana sillä LP-albumilla,  jonka olen ensimmäisenä itse omilla viikkorahoillani ostanut Kuopion musiikkikaupasta.  Oli se mahtavaa laittaa LP soimaan ikiomaan uuteen levysoittimeen. On se albumi levyhyllyssä vieläkin, mutta jospa muutkin sen saisivat kuunnella – Karen Carpenterin muistolle.  Liian nuorena kuoli hän.

Jorma Hytönen

 

HURRIGANES  Chinatown

Hei  entiset nuoret!

Muistanette vuoden -75 Hurriganes-kokoonpanon,  jossa olivat  Remu, Cisse ja Ile Kallio. Syyslauantaina bändi oli esiintymässä Jämsän Paviljongilla. Yleisöä oli aivan hirveästi ja nuorta lukiolaispoikaa kiinnosti kitaristi Ile Kallion soittokamat koko bändin ohella. Remun vasemmalla puolella yleisöstä katsottuna soitti bändin alkuperäinen kitaristi.  Ilellä oli viinipunainen Gibson SG-kitara, jossa oli hienoja koristekuvioita ja vahvistimena 100-wattinen Hiwatt-vahvistin kahden mustan Rewatt-kaapin kera!  Yleisö kohisi bändin saapuessa lavalle ja pian kuultiin kappale, jonka Remu kuulutti olevan’Tsainatoun’! Ja minkä soolon Ile veti sillä kitaralla. Ilen vaimo, Kaija Kärkinen oli toissapäivänä esittämässä Tapio Rautavaaran vaimoa Liisaa Kuopion kesäteatterissa! Esityksen jälkeen kysyin häneltä, onko Ilellä vielä se kitara! Vaimo ei tiennyt sanoa, mutta lupasi kysyä asiaa kitaristilta! Toivekappaleena olisi tuo ’Chinatown’,  jossa legendaarinen kitaristi soittaa upean soolon ja hyvää kesää kaikille Enskan kuuntelijoille.

Haaste mukaan hyvään tarkoitukseen omantunnon mukaan!

Saaren asukas Keski-Suomesta

 

BLACK SABBATH  Electric funeral

Muistelen aina silloin tällöin vuotta, jolloin Kymenlaaksossa Anjalan Muhniemellä oli mahtavan isot festarit jossain pellolla Junkkarinjärven rannalla.Vuosi oli jotain 1970. Siellä oli paljon kotimaisia parhaimmistoon kuuluvia yhtyeitä ja taisipa olla joku ulkomainen yhtyekin mukana. Paljoa en festarista muista, mutta ainakin sen, että silloin oli sikamaisen kuuma kesä. Inksasta ja kai muualtakin lähialueelta oli ilmainen bussikuljetus festaripaikalle. Siellä vietin kaksi tai kolme päivää ja yötä. Mahtavat kemut kaikkinensa.

Haastan kaikki kyseisillä festareilla olleet Entisten nuorten sävellahjaan, josko joku muistaisi vähän enemmän.

Biisitoiveeni on vuonna 1970 ilmestyneeltä Black Sabbathin Paranoid-albumin raita 'Electric funeral'

Maija

 

THE ROOSTERS  Dona Dona

Vuosina -63-65 kävimme ystävättäreni Mökön kanssa joka päivä Kangasalan Mokkapirtissä ruokatunnilla. Minä söin aina leikkelelautasen. Jukeboxiin laitomme aina 'Dona Donan' soimaan ja elämä hymyili.

Terveisiä Mökölle, Ilonalle, Eevalle ja kaikille muille Kangasalan Yhteiskoulua -63-65 vuosina käyneille.

Karin

 

DANNY  Kauan

Terveiset Nilakkajärven rannalla Keiteleellä kasvaneille sisaruksilleni ja heidän perheilleen Kallelle, Hanna-Maijalle ja Heikille.

Kesät vietettiin melkein yhtä paljon järvellä kuin maissa: uiden, soutaen, onkien. Kohokohta oli koko perheen veneretki Hirviniemeen ihanalle hiekalle päivän ajaksi. Nuotio, eväät, uinti ja auringossa kuivatteluja. Biisitoiveena  on Dannyn levyttämä ’Kauan’, joka kantautui kotirantaan tyyntä järven pintaa myöten Marjosaaresta siellä juhannusta viettäneiden transistoriradiosta, jota laiturin nokassa istuen kuuntelin.

Helena Lahdesta

 

FREE  I'm a mover

Biisitoiveeni on Free-yhtyeen ’I’m a mover’ brittirockin kaanoniin lukeutuvan yhtyeen maaliskuussa 1969 julkaistulta esikoispitkäsoitolta ’Tons of Sobs’.  Debyyttialbumiaan levyttäessään Freen jäsenet olivat huomattavan nuoria basisti Andy Fraserin ollessa vasta kuusitoistavuotias. Tuossa vaiheessa Free oli luonut mainetta ahkeralla keikkailullaan ja yhtyeen esikoislevy koostuikin melko pitkälle sen tuonaikaisesti keikkasetistä. Tuottajana albumilla toiminut Guy Stevens tuli kymmentä vuotta myöhemmin tunnetuksi The Clashin klassikkotupla ’London Callingin’ tuottajana. Halvalla budjetilla äänitetty ’Tons of Sobs’ oli soundeiltaan varsin raaka ja siloittelematon ja Freen pitkäsoitoista ainoana sen voi todeta edustavan puhtaasti bluesrockia. Albumin kappaleista keikkastardardiksi muodostui ’I’m a moverin’ lisäksi cover  ’The Hunter’.  16. maaliskuuta vuonna 2015 edesmennyt Andy Fraser olisi viettänyt 3. heinäkuuta 2016 64-vuotispäiväänsä.

Moonshine

 

JOHNNY & THE DODGERS  Move it

Haastan kaikki Hauholla Vitsiälän lavalla käyneet nuoret käymään uudestaan tansseissa legendaarisella tanssilavalla,  joka on herätetty uudelleen henkiin.  Mukana on  kaksi uutta kaveria.

Itse olin nuori ajoilla -76 -81, jolloin Vitsiälän lava eli yhtä kukoistuksensa kautta.  Joka lauantai lähdimme kotikylästämme kävelemään ja liftaamaan lavalle. Jjoskus päästiin kyydissä, joskus ei ja 15 km:n matka taittui mukavasti kaveriporukassa, vaikka välillä oikaistiin pellon poikki. Kengissä ei puolen kuution mutapaakut silloin häirinneet.  Myöhemmin kun ikää alkoi olla ajokorttiin, joku jopa halusi ajaa autolla lavalle. Silloin piti olla tosi hyvää kaveria kuljettajan kanssa, että pääsi autossa. Usein olimme myöskin Kotkon kärjessä Vitsiälän lavan takamaastossa,  jossa  oli luonnonkaunis pitkäniemen kärki. Siellä majoituttiin telttoihin, joku soitteli kitaraa ja yllä pidettiin pientä nuotiota.  Kun lavalla alkoi musiikit kuulua, kapusimme parin sadan metrin metsäistä rinnepolkua lavalle.  Itse lavalle sisään ei meistä tainnut kukaan ikinä mennä tai päästä.  Siinä pöpelikössä seurusteltiin ja katseltiin kateellisena,  kun jotkut osasivat  jopa tanssia.  Lavalle taisi joku meistä kerran tehdä treffit jonkun tytön kanssa ja kaveri esitteli ostamaansa lippua ja etenkin leimaa kämmenen selkäpuolella. No jos joku kerran oli leiman saanut, niin siitä piti sitten kopioida kääntöleima eli nuolaisu omaan kämmeneen ja  kämmenselät vastakkain, osa leiman väristä siirtyi toiseen käteen.  Kahdeksan leimaa siirtyi tuolla tavalla ja niillä päästiin lavalle katsomaan.  Alkuperäisen leiman haltija joutui ostamaan uuden lipun, koska jälki kädessä oli niin epäselvä. Järkkäreiden mukaanä kaveri yritti huijata.  Nämä ja monet muut mukavat muistot jäivät tuonne lavalle. Toivebiisini ’Move it’ soi Vitsiälässä  vuonna -80,  kun Johnny and The Dodgers esiintyi Vitsiälän lavalla ja joka myös televisioitiin.  Aluksi oltiin teddyjä, myöhemmin punkkareita, nykyään menee kaikki. Kunnianosoituksena noille ajoille Vitsiälän lavalla on 19.8.  Witsiälä Rock’n Roll Party #1,  jolloin myös olisi mukava nähdä paikalla entisiä nuoria.

Nimimerkki  Witsiälän lavan nykyinen yrittäjä, entinen sisään pyrkijä Asse

 

THE TORNADOS  Telstar

Ei ollut vuonna -62 nettiä, mutta olihan keksitty satelliitit, joita kutsuttiin tekokuiksi. Laika-koira oli myös singottu avaruuteen. Odottelen The Tornados-yhtyeen ’Telstar’-biisiä tuolta vuodelta 1962 . Joku piipitti säveltä ’Itä on punainen’, mutta tämä on jo ihan eri asia.

Aili

 

JUICE LESKINEN  Syksyn sävel

Jo teini-iässä Lohjalla tykästyin Juicen tuotantoon kaikkinensa. Kohokohta oli,  kun sain vanhemmiltani luvan lähteä Lohjan kauppikselle silloisen tyttöystäväni Tuijan kanssa  Juicen & Coitus Intin livekonserttiin.  No,  olihan siellä muitakin Tuijan kavereita!!!  Konsertin jälkeen sain ’mopoilijan suuntaviitasta’ huuleen ja muutaman tikin siihen kans jälkeenpäin.  Mutta oli se sen arvosta. Tuija oli mun luokkakaveri ja mä tykkäsin hänestä tosi paljon - hän oli myös mun riparijuhlissa vuonna 1974.  Juicelta tuotannosta on monia biisejä mielessä,  mutta ’Syksyn sävel’ on se biiisi, jota itsekin oon monesti laulanu karaokessa ympäri maailmaa.

Jussi -59

 

AC/DC  Baby, please don't go

Roland Belford Scottin syntymästä tulee tänään lauantaina 9. heinäkuuta 2016 kuluneeksi  tasan 70 vuotta.  Mies tunnetaan paremmin nimellä Bon Scott ja AC/DC-yhtyeen alkuperäisenä laulujana.

Biisitoive AC/DC:ltä on ’Baby, please don’t go’ vuodelta -76.

Ricky

 

Osallistuitko nuorena poikana tai tyttönä ikäkausikisoihin tai vastaaaviin urheilukilpailurientoihin? Missä muistat menestyneesi palkintolusikan arvoisesti ja mikä laji tai kilpailu on jäänyt kauhunsekaisena kokemuksena mieleesi?

Meillä oli ala-asteella kolmet hiihtokilpailut talvessa. Ekalla luokalla vuosina 1974 - 75 niitä ei ollut, kun ei Mäntsälän korkeudella ollut lunta. Olin pettynyt, kun olin varma, että olin kovakin hiihtäjä. Myöhemmin sain kokea etten ollutkaan. Jo edesmennyt äitini lohdutti joka vuosi sanoen: "Täytyyhän se jonkun olla viimeinenkin. Ja niin hyvän sillihaarukan sait kerran vaikka viimeinen olitkin".  Opettajamme, jonka yleisesti kylälläkin tunnettu lempinimi oli Ukkeli, rakasti urheilua ja tilastointia. Hän teki talvisin hiihtokorteista, (noista vaaleanpunaisista pahvilapuista joihin oppilaat merkkasivat joka päivä paljonko oli hiihtänyt vanhemman allekirjoituksella varmistettuna), kaikille oppilaille käyrät seinälle ja kehui eniten hiihtänyttä vuolaasti. Ala-asteen jälkeen en ole hiihtänyt metriäkään enkä hiihdä. (Mervi)

---

Elettiin vuosia 1969-74. Lusikoita tuli hiihtokisoista joka vuosi alakoululla kotiin viemisiksi :) Olin kova mimmi työntämään kuulaa, ei pojatkaan pärjänneet mulle (Sinikka)

---

Tervehdys entiset nuoret!

Pena Turusta tuijottaa yhä ikkunalaudallaan pientä pokaalia, jonka voitti Turun kansakoulujen välisissä piirustuskilpailussa vuonna 1966 12-vuotiaana.  Vähä-Heikkilän kansakoulu Turussa voitti kaksi ensimmäistä palkintoa Lions-klubin järjestämässä kisassa.  Minä kun voitin 1-palkinnon sain tuoda voittamamme kiertopalkinnon kouluumme. Vasta myöhemmin tajusin itsekin, että se olikin aika kova juttu. (Kesäterveisin Pena 62 vee Turust!)

---

Jani Sieviselle piirinkunnallisissa, kun tuli turpaan, niin valmentajakin sanoi "eeköhän se nyt Totte ole parempi että ottaisit käjet pois uikkareista ja kokeilisit jotain muuta..". "Joo, mutta mulla kasvaa jotain karvoja uusiin ja ihan outoihin paikkoihin...uinko vielä 100 m Kasviota vastaan?". "TOTTAKAI". Olinkohan jotain 10-vuotias silloin, kun Nummelan uimahallissa treenattiin (Totte)

---

Ne koulun pakolliset hiihtokisat. Veren maku suussa joka ikinen kerta, eikä suksi kulkenut vaikka kuinka huhki. Naapurin hintelä poika rikkinäisillä suksillaan pisteli ohi kuin lumipyry. Lusikan siitä kuitteskii sai palkinnoksi, viimeiseksikin jääneeseen asti, joka taesimpa olla muuten aika monesti minä. (Markku)

---

Haettiin tunnilta kilpailemaan. Kerrottiin että pitää juosta 400. Sanoin, että ei ole tossut mukana. Sanoivat että hae kotoa. Noh siinä pyöräilemään tuhat lasissa hakemaan tossuja 6km ja takaisin kentälle. Noh just ehdin lähtöviivalle, en ihan voittajana tullut maaliin. (Sirpa)

---

Kuulantyönnössä koin elämäni parhaimman urheilukokemuksen. Kuudennella luokalla työnsin kuulaa neljä metriä enemmän (n.8m)kun kilpakumppanini. Korkeushypyssä taas sen kauheimman. Hyppäsin piikkarit jalassa ja alas tullessa istuin toisen piikkien päälle. En ole sen jälkeen korkeutta hypännyt.  (Hannu)

---

Pallonheitossa ja hiihdossa innostuin loistavasti joka vuosi. Pesäpalloa heitin kuuskyt metriä, ja mikä vuosi olin hiihdossa palkintopallilla koulujen välisissä kilpailuissa. Korkeushyppy ei oikein luonnistunut. (Maritta)

---

Muisto kansakoulun hiihtokilpailuista.. Side meni rikki ja istuin metsässä itkemässä huonoa  tuuriani. Oli paljon lunta, joten kävelläkään ei voinut.. Kaikkein hitainkin meni ohitseni ja sehän söi tyttöä,j oka halusi olla ensimmäisten joukossa.. Minua EI kuulunut maaliin ja lähdettiin etsimään.. se viimeinenkään EI ymmärtänyt sanoa eteenpäin, että jokin oli hullusti. Kiitos Timolle joka löysi minut itkemästä metsästä ja kiitos Lyöttilän muille koulukavereille  (Kirkonkylän tyttö Tiina)

---

Voimistelunopettaja lähetti minut 60- luvulla Tampereen seudun oppikoulujen suunnistuskilpailuun. Toinen osanottaja meiltä oli "oikea" urheilija.  Reitti oli kamala, sää hirveä: minulla oli ikäkulunut ohut villapaita päälläni, koska oli tiedossa , että villa on likomärkänäkin melko (?) lämmin! Kompassisuunnistajana selvisin pronssille siinä pöheikössä. Taakse jäi kuulemma SM-tason kilpailija. Järkytyin niin, että lopetin siihen. Minulla kun ei edelleenkään ole suuntavaiston hiventäkään!  (Ville)

 

HAASTEET

Huomio huomio Vantaa!!! Haastetaan entinen nuori Jaana ja nykynuori Saana enskaan! Mukavaa Barcelonan matkaa!!toivottavat juuri Tallinnasta kotiutuvat ps. Tuliainen olisi kiva yllätys

Pekka Hakola täyttää tänään 60 vuotta. Pidämme hänelle yllätysjuhlat Sodankylän Kieringin kylässä hänen mökillään klo 16. Pekka on pitkän linjan ravintoloitsija ja Kieringissä hänellä on mm. lauttaravintola. Pekka on koko kylän innoittaja ja puuhamies. Hän kokkaa ja mielellään rokkaa CCR:n tahtiin. Haastamme kaikki Kieringin teatterifestivaaleilla ensi viikon loppuna kävijät Enskaan.

Rakas nuorin serkkuni Kimmo täytti eilen 51 v, ONNEA. Vuosi sitten oli kivat juhlat, kaikki mukana olleet vaan mukaan Enskaan.

Juha Blombergille suurkiitos hyvin valituista harmonikkalevyistä Juhannuksena! Terveisin ikuinen sen sortin musiikin ystävä Lappeenrannasta

Haloo kuuleeko Askola!  Nam ja maiskis Vitsiälässä lihapiirakoita ja mansikkakaakkua , herkutellaan ja teille hääonnittelut Hannele ja Jarmo. Toivoo Tammilehdon herneet.

mitä yhteistä on kirjailija väinö linnalla ja runoilija jim morrisonilla? Väinöllä oli tuntematon sotilas ja jimillä ja doorsilla oli unknown soldier! Mixu

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ TINTILLE TOIVOO TUULA

50-vuotis onnittelut rakkaalle Tarjalleni toivottaa Martti

Haastamme Ilovaarirokin järjestäjät, torikahvion Päivänurmen velloset ja Sointulan henkilökunnan tuopin hinnalla Entisten nuorten sävellahjaan. Terveisin Irwin klubilaiset Manu ja Lea. Nähdään torikahvilassa!

Haastan kaikki Lpr:sta valmistuneet sairaanhoitajat 5:lla mukaan Enskaan. Itse valmistuin 1981. Terv. Päivi Puroharju

vitsiälään terveisiä tapsan musiikin lauantai ehtoo tahdissa.

Hurriganes Chinatown kun soi,niin Janne-poika ilakoi! Terkut kaikille Ganes-faneille.Remu rules!

haastan joulukuusta 1991 - joulukuuhun 1992 Golanilla 2JK:ssa palvelleet mukaan Enskaan. Kari Etelä-Pohjanmaalta

TERKKUJA ENTISILLE NUORILLE KIRSILLE JA JORKALLE PUERTOON T.VIELÄ VANHEMMAT NUORET SEIJA JA MATTI

HH vastaa Kyröön Komioolle lähetettyyn haasteeseen ja toivottaa hauskaa iltaa KK:lle, illan emännälle Lahajalle, Roselle ja MT:lle. Moon jo jantusjaloon lähärös. Sii Juu.

haastan kitaristit enskaan nuottiöljyn hinnalla)t.Janne.

Vesisadetta,auringonpaistetta,ulkona oleilua...sitä se on lomailijan nautinnollista arkea.Tutuille menee terkut sekä Ahveniston kesätorin myyjille ja ostoksilla kävijöille.t.Pipsa,Arto ja Sasu

tänään on Merivoimien Vuosipäivä ja myös meidän Hääpäivä! Kiitos Elinalle 24 vuotta ei suotta! Haastan kaikki Luukkupöksyt ankkuri rommien 2hinnalla! Lippu Korkealla!

Enolahti Masila: Mukavaa kesää ja tervetuloa Verkkosaaren diskoon

haastan Entisten nuorten sävellahjaan  1971 Ruisrockissa olleet. Itse olin siellä ja oli sovittu kavereitten kans treffit. Liftasin Vaasasta ja pääsin hienostiihan perille asti. Muta se väkimäärä, huhhuh! Onnekseni kaverini löysi mut pimeässä illassa. Nytkin rokki kuuluu, kun asun melko lähellä. Siru L.

Haastetaan kaikki Kinsmen-yhtyeen muistavat Entisten nuorten sävellahjaan.

TERKKUJA PUROLAN ENTISILLE NUORILLE TOIVOO MUSSALON NYKYISET NUORET

50-luvulla kierteli toritapahtumia eräs ukkeli joka rikkoi matalaan puulaatikkoon sähkölamppuja ja rupes hyppeleen paljain jaloin sirujen päällä ja luetteli samalla pohjanmaan jokia, oulun siika on pyhä kala...jne. Eräs mummeli ihmetteli kun jalkapohjien nahka ei mee koskaan rikki johon ukkeli tokaisi- en menis vannomaan, takapuoli on tehty samasta aineesta ja siinä on jo reikä. Arska

Terveiset Suomen vuosien 1980-2009 darts'n heittäjille. Hyvää kesää ja keskittymistä. Maija P Dahlström

Haastan kaikki JP:n kanssa Kirjavasta Akonpohjaan pyöräilleet mukaan Enskaan.

Toiveeni on Vanha Isäntä-yhtyeen Kuuskytluvun kauansoiva blues 60-luvun kauan soiva blues, Siinä on koko nuoruuteni! Olli

pertsulle terkut kaimalta.

 

 

 

 

  

Lähetykset

 • la 9.7.2016 15.03 • Yle Radio Suomi Turku

Jaksot

 • THE BEACH BOYS  Good vibrations
  JAM ROCK BAND  Where are you now Buddy Holly?
  CHICORY TIP  Good grief Christina
  PIRKKA-PEKKA PETELIUS  Muistan sua Elaine
  HASSISEN KONE  Reippaina käymme rekkain alle
  BREAD  If
  BUDDY KNOX  Hula love
  ISOKYNÄ LINDHOLM  Tapaaminen
  RAPTORI  Oi beibi
  JOHNNY WINTER  Johnny B. Goode (live 1971)
  URIAH HEEP  Easy livin'
  KISS  Love gun
  RAINBOW  Lost in Hollywood
  KARI PEITSAMO JA ANKKULI  Stop, shake, honey, go
  BEE GEES  Night fever
  SLEEPY SLEEPERS  Kesämopo

 • ALVIN STARDUST  Good love can never die
  THE BEATLES  Something
  YÖ  Pieni ihminen suuressa maailmassa
  PAULA KOIVUNIEMI  Aikuinen nainen
  HANOI ROCKS  Motorvatin' (live)
  PAVE MAIJANEN  Lähtisitkö
  PEKKA STRENG  Perhonen
  ERIC BURDON & THE ANIMALS  Monterey
  SLADE  Look wot you dun
  KASEVA  Tyhjää
  DEEP PURPLE  Cry free
  BOB MARLEY & THE WAILERS  Jamming
  KUMMA HEPPU JA LOPUNAJAN VOIDELLUT  Kesä
  URIAH HEEP  Easy livin'
  KIRKA  Hetki lyö
  CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL  Proud Mary

 • JUICE LESKINEN  Marilyn
  MIKKO ALATALO  Saara
  ROXY MUSIC  Do the strand
  KISU  Väliäkös siillä sitten on
  THE RUBETTES  Juke box jive
  T.REX  The slider
  THE ROLLING STONES  Angie
  PAUL OXLEY'S UNIT  Terry's inside
  DAVE LINDHOLM  Annan kitaran laulaa vaan
  THE FABULOUS THUNDERBIRDS  She's tough
  THE ASSOCIATION  Never my love
  SYD BARRETT  Late night
  URIAH HEEP  Sunrise
  SUZI QUATRO & CHRIS NORMAN  Stumblin' in
  WIGWAM  Wardance

 • HECTOR  Ake, Make, Pera ja mä
  MEN AT WORK  Down under
  NOLO & RÄHJÄ  M.T.T. - Muistelen tiliäni taas
  MAARIT  Hymypoika
  JIMI HENDRIX  Can you see me
  JONI MITCHELL  Big yellow taxi
  SLEEPY SLEEPERS  Rahaa pankkiin
  ELTON JOHN  Mona Lisas and mad hatters
  JANIS JOPLIN  Summertime
  SAMMY BABITZIN  Daa-da daa-da
  F.R.  DAVID  Words
  THE BEATLES  She's leaving home
  BUDDY HOLLY  That'll be the day
  EPPU NORMAALI  Asustelaulu
  KARI PEITSAMO  Lihava aamu
  DURAN DURAN  A view to a kill

 • BARBI BENTON  Ain't that just the way (the life goes down)
  THE RONSKI GANG  Roll me
  CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL  Someday never comes
  EPPU NORMAALI  John Fogerty
  NICOLE  Ein Bischen Frieden
  LED ZEPPELIN  Rock and roll
  STATUS QUO  Roll over lay down
  PROCOL HARUM  A whiter shade of pale
  SUZI QUATRO  Can the can
  CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL  Proud Mary
  LITTLE FEAT  Time loves a hero
  CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL  Who'll stop the rain
  BONNIE TYLER  Holding out for a hero
  COLOSSEUM  Theme from an Imaginary Western

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä