YleX Kesäiltapäivä

Keskiviikon koko lähetys: Turhat smurffit ja koulun armeijakuri

 • 4 h 0 min
 • ei kuunneltavissa

Kesäiltapäivässä pohdittiin tänään Kasmirin kadonnutta partaa, jonka myötä Womma saa ehkä jälleen olla kaksoiolentouteluilta rauhassa.

Kuinka pitkään kirjastonkirjoja voi pitää? Danan kirjat joutui yllättäen poistoon ja Womma sai satojen eurojen laskun takia ikuisen lainauskiellon. Miksi kirjasto perii takaisin senttien suurusia maksuja vuosien takaa?

Koulujenalkamisviikolla koulumuistot palautuivat mieleen. Opettajien härskit vitsit ja militaarinen kuri, kaikkea opettajilta onkin nähty Dana ja Womman peruskoulujen aikana. Lisäksi leirikoulumuistot muistuivat myös elävinä ja väkevinä - ennen kaikkea Pikku G:n siivittäminä. Mikä ihmeen peitonpitelyvuoro?

Lisäksi keskuteltiin smurffeista liikenteessä, matkapahoinvoinnista ja ystävistä Facebook-julkkiksina.

Lähetykset

 • ke 10.8.2016 12.59 • YleX

Jaksot

 • YleX Kesäiltapäivä Samuelin ja Womman viimeinen kesäiltapäivä lähetys oli täynnä toiveita ja ruotsinkieltä. Toteutettiin viimeiset korttitoiveet ja puhuttiin Samuelin pankkikäynnistä

 • YleX Kesäiltapäivän Samuel ja Womma puhuivat haisevista jaloista keilauksen jälkeen ja Womman homeisesta lattiakaivosta. Myös Hampurissa bilettävät poliisit oli läsnä lähetyksessä ja Womman identitettikriisi tulisten kastikkeiden kanssa käytiin lähetyksessä läpi. Myös kesäiltapäivän musiikkitrippi yllätti todella positiivisella tavalla

 • YleX Kesäiltapäivän Samuel ja Womma pohti miltä oikeasti Lahteen kaavailtu lihamukipatsas näyttäisi ja mitä kaikkea muuta käyttöä sillä keksisi. Myös Womman juomapullo oli kadonnut ja Samuelin tarjoama apu ei meinaa riittää. Mitä sä tekisit jos saisit Facebookissa tunnin vapauden tehdä mitä vain rajattomalla käyttöoikeudella? Samuelilla ja Wommalla oli omat visiot... Kesäiltapäivässä selvitettiin myös mikä linkki suositulla italialaisyhtyeellä on suomeen?

 • YleX Kesäiltapäivän Samuel ja Womma selvitteli Kokkolaan liittyvää salaliittoteoriaa ja pohti Humppilan mustasukkaisuusdraamaa johon liittyy pariskunta ja kurki. Kesäiltapäivän musatrippi pisti koirat sekaisin ja Womman digimon-rakkaus selvisi. Myös mansikkaväärentäjät on pulassa tulevaisuudessa

 • YleX Kesäiltapäivä on Juhannuksen jäljiltä freeseissä tunnelmissa! Samuelin yllättävä mökkijuhannus on mennyt hieman huonolla ravitsemisella mutta muuten onnistuneesti. Mutta mikä on Samuelilta unohtunut kokonaan?

  Womma taas on juhannuksen aikana ratkaissut uniongelmansa, kun on yllättäen muistanut ikkunoiden ilmanvaihtoventtiilien olemassaolon.

  Studiossa keskustellaan myös kalliista riuttaostoksista, kadonneista metsistä sekä lukemisesta.

 • Brittiläinen Qais Ashfaq ja thaimaalainen Chatchai Butdee ottelivat Rion Olympialaisissa, ja sehän nauratti.

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä