Kantapöytä

Kantapöydän syyskausi alkaa!

 • 60 min
 • ei kuunneltavissa

Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina Suomen Venezuelan suurlähettiläs emeritus Mikko Pyhälä, Taideyliopiston rehtori Jari Perkiömäki sekä kapellimestarit Dalia Stasevska ja Eero Lehtimäki. Opiskelijatreffeillä tavataan laulunopiskelija Henri Uusitalo. Musiikkia esittämässä myös pianisti Tuomas Juutilainen. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Timo Asikainen.

Lähetykset

 • ke 31.8.2016 14.00 • Yle Radio 1

Jaksot

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa. Vieraina isä ja poika, Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesterin intendentti Juhani "Jupu" Poutanen ja Suomen kansallisbaletin tähtitanssija Samuli Poutanen.

  Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Vesa Kytöoja.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina sellistit Marko Ylönen ja Jonathan Roozeman, nuori kokki Ida O'Mahoney, viulisti Siljamari Heikinheimo ja tuottaja Heidi Kuusava. Opiskelijatreffeillä pianisti Ossi Tanner. Elävässä esityksessä mukana myös pianisti Salla Karakorpi ja näyttelijä Ville Seivo. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Vesa Kytöoja.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina säveltäjät Sebastian Fagerlund ja Perttu Haapanen, Pariisin Suomi-instituutin johtaja Meena Kaunisto, digitaalisen liiketoiminnan johtaja Sami Kallinen ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemian varadekaani Olli-Pekka Martikainen. Opiskelijatreffeillä harpisti Hilda Kunnola. Kahvia kaatavat toimittajat Vesa Kytöoja ja Inari Tilli.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina professori Matti Klinge, oopperalaulajat Helena Juntunen, Essi Luttinen ja Angelika Klas, säveltäjä Maija Hynninen, viulisti Pasi Eerikäinen ja pianisti Emil Holmström. Opiskelijatreffeillä tavataan kanteleensoittaja Juulia Pölönen. Opiskelijatreffeillä tavataan kanteleensoittaja Juulia Pölönen.

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Pirjo Päivärinta ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Retuperän WBK:n kapellimestari ja taiteellinen harhaanjohtaja Johan Smörgårds oli Janne Koskisen ja Timo Asikaisen kanssa Yle Radio 1:n Kantapöydässä kahvittelemassa 6.11.2013. Klippi ohjelmasta.

 • Tähtitanssija Minna Tervamäki oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä konserttivieraana Inari Nuuteron ja Janne koskisen haastateltavana. Hän kertoi harrastavansa odottavien äitien laulusuzukia, jota jatketaan toivottavasti koko perheen voimin lapsen syntymän jälkeenkin. Minna Tervamäki sai konserttiliput kitaristi Ismo Eskeliseltä. Minna nauroi prinssien vaihtuneen muusikoiksi. Yhteistyötä hän on tehnyt Ismon lisäksi mm. Topi Lehtipuun ja Kimmo Pohjosen kanssa. (Katkelma ohjelmasta.)

 • Cembalisti Elina Mustonen ja SUomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen olivat Janne Koskisen ja Helena Hannikaisen haastateltavina Kantapöydässä 16.10.2013.

 • Vuokko Hovatta on koko syksyn teatterista virkavapaalla ja nauttii musiikin tekemisestä täysillä. Uusi levy, Minä rakastan ikuisesti, julkaistiin syyskuun lopulla ja nyt hänellä on aikaa keikkailla. Vuokko Hovatta oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Timo Asikaisen haastatteluvieraana keskiviikkona 9.10.2013.

Klipit

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja elävää musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Jari Sinkkonen ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Helsingin kaupungin uusi kulttuurijohtaja Stuba Nikula oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Rikka Holopaisen ja Karoliina Vesan haastattelussa. Konserttiliput Stuballe ojentaa RSO:n alttoviulisti Riitta-Liisa "Pisku" Ristiluoma.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä