YleX Kesäiltapäivä

Maanantain koko lähetys - Maailman huonoin kummitäti ja punapäät eläintarhassa

 • 4 h 0 min
 • ei kuunneltavissa

YleX Kesäiltapäivän Womma on valmistautunut jo talven tuloon ostamalla uskomattoman Raptori-pipon. Ikävä kyllä Dana ei osaa arvostaa tätä tyylikkyyden huipentumaa.

Dana on viikonloppuna ollut sukuloimassa, ja siellä tavannut 7-vuotiaan serkkunsa josta on kovaa vauhtia tulossa uusi Donald Trump. Toisaalta Danan kummityttö on saanut elinikäiset traumat kun kummitäti meni varastamaan tämän lakanat.

Studiossa puhuttaa myös eläintarha joka päästää punatukkaiset sisään ilmaisiksi. Mitä vaikeuksia punapään elämään kuuluu? Myös Womman isä aiheuttaa keskustelua omituisella some-käyttäytymisellään.

Lähetykset

 • ma 15.8.2016 17.30 • Yle Areena

Jaksot

 • YleX Kesäiltapäivä Samuelin ja Womman viimeinen kesäiltapäivä lähetys oli täynnä toiveita ja ruotsinkieltä. Toteutettiin viimeiset korttitoiveet ja puhuttiin Samuelin pankkikäynnistä

 • YleX Kesäiltapäivän Samuel ja Womma puhuivat haisevista jaloista keilauksen jälkeen ja Womman homeisesta lattiakaivosta. Myös Hampurissa bilettävät poliisit oli läsnä lähetyksessä ja Womman identitettikriisi tulisten kastikkeiden kanssa käytiin lähetyksessä läpi. Myös kesäiltapäivän musiikkitrippi yllätti todella positiivisella tavalla

 • YleX Kesäiltapäivän Samuel ja Womma pohti miltä oikeasti Lahteen kaavailtu lihamukipatsas näyttäisi ja mitä kaikkea muuta käyttöä sillä keksisi. Myös Womman juomapullo oli kadonnut ja Samuelin tarjoama apu ei meinaa riittää. Mitä sä tekisit jos saisit Facebookissa tunnin vapauden tehdä mitä vain rajattomalla käyttöoikeudella? Samuelilla ja Wommalla oli omat visiot... Kesäiltapäivässä selvitettiin myös mikä linkki suositulla italialaisyhtyeellä on suomeen?

 • YleX Kesäiltapäivän Samuel ja Womma selvitteli Kokkolaan liittyvää salaliittoteoriaa ja pohti Humppilan mustasukkaisuusdraamaa johon liittyy pariskunta ja kurki. Kesäiltapäivän musatrippi pisti koirat sekaisin ja Womman digimon-rakkaus selvisi. Myös mansikkaväärentäjät on pulassa tulevaisuudessa

 • YleX Kesäiltapäivä on Juhannuksen jäljiltä freeseissä tunnelmissa! Samuelin yllättävä mökkijuhannus on mennyt hieman huonolla ravitsemisella mutta muuten onnistuneesti. Mutta mikä on Samuelilta unohtunut kokonaan?

  Womma taas on juhannuksen aikana ratkaissut uniongelmansa, kun on yllättäen muistanut ikkunoiden ilmanvaihtoventtiilien olemassaolon.

  Studiossa keskustellaan myös kalliista riuttaostoksista, kadonneista metsistä sekä lukemisesta.

 • Brittiläinen Qais Ashfaq ja thaimaalainen Chatchai Butdee ottelivat Rion Olympialaisissa, ja sehän nauratti.

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä