Tohtori Raimo - valtakunnan terapeutti

la 27.8.2016

 • 10 min
 • ei kuunneltavissa

Valtakuntaa terapoi tohtori Raimo, joka taitaa kaikki tunnetut ja tuntemattomat tulevaisuuden terapiamuodot.

Lähetykset

 • la 27.8.2016 10.50 • Yle Radio Suomi Kotka

Jaksot

 • Sipilä, Berner, Putin ja Trump - Tohtori Raimon joulukalenterissa.

  Juha Sipilä, Timo Soini ja Kimi Räikkönen koristelevat Anne Bernerin liikennekaaren rajapinnat. Samaan aikaan toisaalla tohtori Raimon vastaanotolla Donald Trumpi ja Vladimir Putin harjoittelevat terapeuttisesti maailmanpolitiikkaa. Laura Huhtasaari tarjoaa auttavan käden Donaldille. Pääministeri Juha Sipilä yrittää kuumeisesti joulun ihmettä senaatintorin joulupadalla.

 • Keskustapuolue sinnittelee toisena mielipidemittauksissa. Demarit livahtivat ohi. Onko syynä, etteivät kaikki kuulu yhtenäiseen joukkoon: Juha Sipilä ja Anne Berner. Keskustalaisuus on kuin moottorisahalla veistetty puutarhatonttu, ruma mutta oma. Tohtori Raimo huovutti syyskuussa Anne Berneriä ja Juha Sipilää osaksi keskustalaista ykseyttä.

 • Tohtori Raimo juhlistaa 99 vuotiasta kotomaatamme erikoisjaksolla Juhani Aho Rautatien hengessä. Siinä yksi tyhmä ukko ja yksi tyhmä akka Espoon takamailta lähtevät Länsimetroa katsomaan. Eivät tahdo uskoa, että sellainen ihmeellinen maan alla kulkeva juna voisi Espooseen tulla. Rooleissa Martti Suosalo (Matti) ja Nora Rinne (Liisa), kertojana tietysti Erja Manto.

 • Ketä teki enkelin eteiseen? - kysytään Tohtorin Raimon vetämällä Eduskunnan Tunnevyörytys-kurssilla. Esikuvana on Vain elämää tv-sarja, jossa tunteet huutavat hoosiannaa. Kurssilla ministerit ja kansanedustajat oppivat peittämään kovatkin faktat tunteen alle piiloon. Mukana itkevät mm. Persujen Laura Huhtasaari, demareiden Antti Lindtman ja Erkki Tuomioja sekä ministerit Anne Berner ja Sanni Grahn-Laasonen.

 • Sauli ja Jenni - Pomo piilossa
  Tohtori Raimossa valtakunnan ykköspari Sauli Niinistö ja Jenni Haukio lähtevät peruukit ja tekoviikset päässä kuulemaan, mitä mieltä kansa oikeasti on heistä. Kansan äänenä Jutta Gustafsberg, Hjallis Harkimo, Vesku Loiri ja Martti Ahtisaari, valitettavasti. Jakso on nauhoitettu elävän yleisön edessä Yleisradion uusien kuunnelmastudioiden avajaisissa.

 • Tohtori Raimo saa SDP:n puheenjohtajan kiinni itse teosta. Antti Rinne on taas kiertelemässä ovelta ovelle jakamassa SAK:n ilosanomaa. Tohtori Raimolla on sopiva hoitomuoto myös Rinteen eroahdistukseen ammattiyhdistysliikkeestä. Koirakoulu sopii tähänkin.

 • Ystävänpäivänä viime vuonna Tohtori Raimo vieraili Loirinuotiolla. Viisaat miehet Vesku Loiri, Sauli Niinistö ja Tohtori Raimo ratkaisivat shamaanisavuista Suomen Nato-kysymyksen. Pelottavasti shamaani-nuotion savu meni itään päin.

 • VVO:n vuokra-asuntojen toimitusjohtaja Jani Nieminen kärsii oudosta mielenhäiriöstä. Syyllisyys on luikerrellut hänen mieleensä kuin katala käärme. Miten se on mahdollista, vaikka Nieminen on juuri junaillut VVO:n osakkeenomistajille yli 65 miljoonan lisäosingot? Raha osinkoihin tosin kerättiin vuokralaisilta, jotka olivat säästäneet asuntojen korjauskuluihin. Tohtori Raimon yllätykseksi Nieminen on googlannut itselleen myös sopivan hoidon.

 • Onko johtajuus Suomessa kadoksissa? Kuka tätä maata johtaa ja mistä?, Ulkoministeri Timo Soini sanelee pääministeri Juha Sipilälle blogien sisällön? Tohtori Raimo joutuu selvittämään miksi Juha Sipilä ei saa karistettua Timoa Soinia pois läheltään.

 • Rion olympilaisiisa kävi selväksi ettei Suomen kansa osannut riittävästi arvostaa Huippu-urheilun muutostyöryhmän loppuraporttia, kansa napisi surkeasta kisamenestyksestä. Suomen olympiakomitean voimakaksikko Mika Kojonkoski ja Risto Nieminen ovat kutsuneet Tohtori Raimon Helsingin olympiastadionille, koska heillä on uusi visio, millä suomalainen olympiamenestys nostetaan suoraan Elmo-luokkaan.

 • Koko kansakunnan kattaneen kyselytutkimuksen perusteella löydettiin maaliskuussa parhaiten Juha Sipilän hallituksen arvoja kannattava perhe. Suomisen perheessä äänestetään Keskustaa ja Perussuomalaisia, kulutetaan television viihdeohjelmia ja tuetaan Suomen peliteollisuutta. Kirjoihin ei turhaan kosketa ja tyttäreltä on julistettu pannaan niin läksyjen luku kuin kirjastokin. Suomisen perhe on prikulleen Hallituksen linjalla: koulutuksesta ja kulttuurista voi aina leikata.

 • Tohtori Raimo vie Perussuomalaiset Metsäkylpyyn. Raimo yrittää parantaa puolueen ryhmähenkeä ja sitoutumista luonnonmukaisin hoitomuodoin, mutta taitaa olla myöhäistä. Perussuomalaiset haluavat lähteä hallituksesta. Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalon johdolla on siivottu paikat, kaavittu purkat työpöytien alta ja palautettu ministeriavaimet.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä