Kantapöytä

Mikä on Yleisradion Vuoden nuorisokuoro?

 • 26 s
 • ei kuunneltavissa

Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Lähetyksessä julkistetaan Yleisradion Vuoden nuorisokuoro. Mukana myös pianisti ja festivaalijohtaja Niklas Pokki sekä oikeushammaslääkäri Helena Ranta. Opiskelijatreffeillä sellisti Anna Westerlund. Musiikkia esittämässä myös pianisti Sonja Fräki. Kahvia kaatavat toimittajat Vesa Kytöoja ja Inari Tilli.

Lähetykset

 • ke 14.9.2016 13.59 • Yle Radio 1

Jaksot

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina mm. säveltäjät Magnus Lindberg ja Tapio Tuomela, ohjaaja Heta Haanperä, musiikkikriitikko Lauri Otonkoski sekä kuoronjohtaja Kari Turunen. Opiskelijatreffeillä tavataan alttoviulisti Anna-Maria Viksten. Musiikkia on esittämässä myös pianisti Matilda Kärkkänen.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina kulttuurihistorian professori Hannu Salmi, ekonomisti Timo Tyrväinen, säveltäjä ja kuoronjohtaja Tapani Länsiö, pianistit Matleena Nyman ja Joel Papinoja sekä musiikkitoimittaja Ville Komppa. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Janne Koskinen.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa. Vieraina isä ja poika, Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesterin intendentti Juhani "Jupu" Poutanen ja Suomen kansallisbaletin tähtitanssija Samuli Poutanen.

  Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Vesa Kytöoja.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa. Kantapöydän taiteilijatreffeillä tavataan äiti ja tytär, professori ja primaballerina emerita Doris Laine sekä balettitanssija ja Suomen kansallisoopperan sidosryhmäpäällikkö Heidi Almi. Toimittajina ovat Riikka Holopainen ja Helena Hannikainen.

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Pirjo Päivärinta ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Retuperän WBK:n kapellimestari ja taiteellinen harhaanjohtaja Johan Smörgårds oli Janne Koskisen ja Timo Asikaisen kanssa Yle Radio 1:n Kantapöydässä kahvittelemassa 6.11.2013. Klippi ohjelmasta.

 • Tähtitanssija Minna Tervamäki oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä konserttivieraana Inari Nuuteron ja Janne koskisen haastateltavana. Hän kertoi harrastavansa odottavien äitien laulusuzukia, jota jatketaan toivottavasti koko perheen voimin lapsen syntymän jälkeenkin. Minna Tervamäki sai konserttiliput kitaristi Ismo Eskeliseltä. Minna nauroi prinssien vaihtuneen muusikoiksi. Yhteistyötä hän on tehnyt Ismon lisäksi mm. Topi Lehtipuun ja Kimmo Pohjosen kanssa. (Katkelma ohjelmasta.)

 • Cembalisti Elina Mustonen ja SUomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen olivat Janne Koskisen ja Helena Hannikaisen haastateltavina Kantapöydässä 16.10.2013.

 • Vuokko Hovatta on koko syksyn teatterista virkavapaalla ja nauttii musiikin tekemisestä täysillä. Uusi levy, Minä rakastan ikuisesti, julkaistiin syyskuun lopulla ja nyt hänellä on aikaa keikkailla. Vuokko Hovatta oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Timo Asikaisen haastatteluvieraana keskiviikkona 9.10.2013.

Klipit

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja elävää musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Jari Sinkkonen ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Helsingin kaupungin uusi kulttuurijohtaja Stuba Nikula oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Rikka Holopaisen ja Karoliina Vesan haastattelussa. Konserttiliput Stuballe ojentaa RSO:n alttoviulisti Riitta-Liisa "Pisku" Ristiluoma.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä