YleX Kesäiltapäivä

Maanantain koko lähetys - Womman retropelailut ja torilla tavataan!

  • 3 h 58 min
  • ei kuunneltavissa

YleX Kesäiltapäivässä Dana avaa viikonlopun lapsenvahtikokemuksia kun pikkusisko tuli yllättäen yksi. Mitä tehdä kun viikonloppu meneekin lapsenlikkana? Mitä Womma ihmettä puuhaa vahtiessaan omia pikkusiskojaan?!

Womma taas on kuluttanut viikonlopun pelaillessa, ja uppoutunut vanhojen klassikkopelien maailmaan. Löytyykö YleX:n kuuntelijoista Mega Man-tietäjiä?! Miksi Dana ei voi pelata videopelejä?! Mikä on pelicoachi?!

Tunteita herättää myös Danan kotikaupunki Salo, jonka tori on virallisesti Suomen paras, sekä metsät joihin pian stressaantuneet suomalaiset kärrätään. Mutta mikä tekee tosi ystävä, alusvaatteiden vaihto vaiko ulkohuussiin sukeltaminen?!

Lähetykset

  • ma 29.8.2016 12.59 • YleX

Jaksot

  • YleX Kesäiltapäivä Samuelin ja Womman viimeinen kesäiltapäivä lähetys oli täynnä toiveita ja ruotsinkieltä. Toteutettiin viimeiset korttitoiveet ja puhuttiin Samuelin pankkikäynnistä

  • YleX Kesäiltapäivän Samuel ja Womma puhuivat haisevista jaloista keilauksen jälkeen ja Womman homeisesta lattiakaivosta. Myös Hampurissa bilettävät poliisit oli läsnä lähetyksessä ja Womman identitettikriisi tulisten kastikkeiden kanssa käytiin lähetyksessä läpi. Myös kesäiltapäivän musiikkitrippi yllätti todella positiivisella tavalla

  • YleX Kesäiltapäivän Samuel ja Womma pohti miltä oikeasti Lahteen kaavailtu lihamukipatsas näyttäisi ja mitä kaikkea muuta käyttöä sillä keksisi. Myös Womman juomapullo oli kadonnut ja Samuelin tarjoama apu ei meinaa riittää. Mitä sä tekisit jos saisit Facebookissa tunnin vapauden tehdä mitä vain rajattomalla käyttöoikeudella? Samuelilla ja Wommalla oli omat visiot... Kesäiltapäivässä selvitettiin myös mikä linkki suositulla italialaisyhtyeellä on suomeen?

  • Brittiläinen Qais Ashfaq ja thaimaalainen Chatchai Butdee ottelivat Rion Olympialaisissa, ja sehän nauratti.

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä