YleX Viikonloppu

Sunnuntain koko lähetys - Kaljajoulukalenteri ja trollisukkahousut

 • 4 h 0 min
 • ei kuunneltavissa

YleX Viikonlopussa Dana on päässyt aamulla pelaamaan sukkahousulottoa. Womma sen sijaan on saanut yön aikana kummallisia tekstiviestejä äitipuoleltaan. Mutta miksi joulukalentereita mainostetaan jo joulukuussa, ja miten olut liittyy niihin?

Keskustelua käydään myös antiikin roomalaisten ja kiinalaisten hämmentävistä yhteyksistä, sekä videopelitestaajista jotka ovat työssään liian hyviä. Millaisia ovat Keravan kovimmat mopoautokuskit? Ja mitkä ovat Womman ja Danan karmeimmat koululiikuntamuistot?

Lähetykset

 • su 25.9.2016 17.30 • Yle Areena

Jaksot

 • YleX Viikonloppu viettää leppoisaa sunnuntaita! Danan ikuinen tukanvärjäyskriisi on saanut taas käänteen, mutta tällä kertaa positiivisen sellaisen?! Womma sen sijaan on kohdannut viikolla todella kuumottavan tilanteen, sillä hänet on HAKKEROITU?!

  Studiossa keskustellaan myös silmalasien hyödyistä ja haitoista, sekä vauvamahojen kirvoitamista kliseistä ja ärsytyksistä. Ehditäänpä myös käymään yllättävä Retrokisa ja purkamaan Womman matkakuumettakin!

  Suohonlaulussa vastakkain kaksi Suomi-aiheista kappaletta!

 • Kaksin aina kaunihimpi! Dana Hautanen ja Womma Seppälä käynnistävät sinunkin viikonlopun!
  Klo 13:50 Mysteerihaastattelu: Kuka onkaan haastattelussa? Juontajat eivät sitä etukäteen tiedä ja koittavat selvittää haastateltavan kysymystensä perusteella.
  Klo 14:40 Ajatustenlukija: Osaatko lukea ihmisten ajatuksia? Pistä taitosi testiin.
  Klo 16:20 Suohonlaulu: Kumpi laulaa kumman suohon? Sinä voit auttaa Danan ja Womman välienselvittelyssä.

 • YleX Viikonloppu testaa BeanBoozled karkkihaastetta! Youtubessakin tutussa haasteessa karkkeja löytyy montaa makua, ja jokaista väriä on hyvä ja paha maku. Oksennus, lime, räkä, tuttifrutti, kumpi saa kumman? Oksentaako Womma vai Dana?

  Dana on myös päässyt käymään kaverinsa erobileissä, joissa on ollut tarjolla kääretorttua pentagrammeilla? Anteeksi mitä? Studiossa pohditaan myös tulevaa tosi-tv formaattia. Mitkä esineet Womma kokee elämän kannalta tärkeimmiksi?

  Studiossa juhlistetaan myös Jimi Hendrixin syntymäpäiviä, ja Suohonlaulussa pistetään vastakkain kaksi LEGENDAARISTA 27-kerhon jäsentä!

 • Lauantai ja studiossa tietenkin Dana ja Womma!

  Dana yllätti taas "vahinko"hiusvärillään, tällä kertaa smurffinsinisellä. Kuulijat pelottelevat, että väri ei lähde millään ja muuttuu vihreäksi. Thanks friends, paniikki iski.

  Lisäksi Womma ja Dana saivat väittelyn aikaiseksi siitä, miten vessan huuhtelunappia oikein käytetään. Tunnollinen Womma VS. Luonnontuhoaja-Dana.
  Womma myös pisti Danan imitoimaan erästä suomalaismuusikkoa kiusallaan, mutta Danalla oli liikaa suklaata suussa. Ei näin...

  Suohonlaulussa inspiroiduttiin Siskon nimipäivästä, ja Womma vei kerrankin voiton! Historian ensimmäistä kertaa Kuurubiisi ei löydetty, mutta Ajatustenlukija onneksi ratkesi - tosin vasta viimeinen soittaja osasi lukea kilpailijan ajatukset!

 • YleX Viikonlopussa Dana ja Womma ovat lapsellisella tuulella, vietetäänhän Lapsen oikeuksien päivää! Suohonlaulussa on vastakkain lapsiteemaiset biisit ja studiossa käydään myös lastenlauluintro-skaba!

  Danaa on ruvennut mietyttämään että mikä on se sana mitä käytetään ovikellon soittamisesta. Onko se pimpottaa? Vai pimputtaa? Plimpottaa? Womma taas on pyörinyt internetin pimeillä puolilla ja esittelee löytönsä ihkaensimmäisessä "Womman Pelikornerissa".

  Studiossa keskustellaan myös Guinnessin ennätyksistä, Disney-leffojen vastaamattomista kysymyksistä ja reppussukoista!

 • YleX Viikonlopussa juhlistetaan kahta merkkipäivää! On kansainvälinen miestenpäivä ja myös Kola-Ollin ensiesiintymisen 10-vuotispäivä! Tämän kunniaksi Dana ja Womma testaavat omaa kolanjuomistaitoaan!

  Lisäksi studiossa keskustellaan värisokeus-appista, pizzaoikeudenkäynneistä, sekä kamalista ihmisistä jotka kuljettavat kaupassa munkkeja paljain käsin?!?

  Lisäksi käydään harvinainen Puolityhmät kysymykset- retroskaba ja Suohonlaulussa taistelee miesaiheiset biisit!

 • YleX Viikonloppu juhlistaa Isänpäivää täböllä! Womma ja Dana ovat täyttäneet lähetyksen isille omistetulla musiikilla, ja Suohonlaulussakin vastakkain on Isä-aiheiset biisit!

  Studiossa käydään tiukka dadjoke-skaba, ja ääneen pääsevät myös Womman ja Danan omat isät! Kumpi juontajista tuntee oman isänsä paremmin?!

  Isänpäivän ohessa studiossa puhutaan myös matkalaukkuaiheisista lifehackeista, Womman uuden tietokoneen kasaamisesta sekä pian jenkkeihin matkaavasta saunasta?!

 • Kaksin aina kaunihimpi! Dana Hautanen ja Womma Seppälä käynnistävät sinunkin viikonlopun!
  Klo 13:50 Mysteerihaastattelu: Kuka onkaan haastattelussa? Juontajat eivät sitä etukäteen tiedä ja koittavat selvittää haastateltavan kysymystensä perusteella.
  Klo 14:40 Ajatustenlukija: Osaatko lukea ihmisten ajatuksia? Pistä taitosi testiin.
  Klo 16:20 Suohonlaulu: Kumpi laulaa kumman suohon? Sinä voit auttaa Danan ja Womman välienselvittelyssä.

 • YleX Viikonlopun Dana sai vieraakseen STIGIN sekä Teflon Brothersin Pyhimyksen. Samalla keskusteltiin heidän uusimmasta Original Gigolo -kappaleestaan.

 • Suomen vaatevallankumous-kampanjatiimin vetäjä Heidi Korva vieraili YleX Viikonlopussa Danan haastateltavana.

 • Uusi tv-sarja Lakon & Herban BOKSI starttaa pian. Tubettaja Herbalisti vieraili YleX Viikonlopussa Dana Hautasen vieraana.

 • Nost3 ja Protro vierailivat YleX Viikonlopussa Dana Hautasen haastateltavina. Samalla kuunneltiin heidän uusin kappaleensa Bailandoo.

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä