Eftersnack

Eftersnack 09.09.2016. Sidekick: Misha Eriksson.

 • 50 min
 • 1 v 3 kk

Inget läckage i Nordkorea! Oron för den inre säkerheten. Ku Klux Klan-dräkten var helt ok. Munsala United protesterar. Och Facebook censurerar. Anneli Auer får en halv miljon. Konstsamfundet och dess VD Kaj-Gustaf Bergh blev sur - men det är nya tider. Tidskriften Amos arv. Hur lägga köp-pinnen? Live-underhålling är det bästa. Fyra giraff-arter.

Lähetykset

 • pe 9.9.2016 16.36 • Yle Areena

Jaksot

 • Den limegröna färgen på lärkträden! Att göra program för "yngre". Terror i Egypten och Manchester. "Hämnd" duger inte som "ursäkt". I Montana vinner man val efter misshandel. Och samtidigt, i Borgå... Finland och inomhusluften. Facebook stoppade (naken) Paavo Nurmi-staty. Borgå centrum och fotgängarna. Ungdomen får faktiskt träffas. Akta er för nya spisar. Ockupation i Pojo. Vika upp ärmarna på skjortan. Ensam älg i Villmanstrand.

 • Finland i semi, doftar revansch. Vasa centralsjukhus intresserade inte så värst. Stafettkarnevalen är den stora utflykten. OM Trump avgår, HUR avgår han? Netflix och buaropen. Allt på bilistens villkor. Landskapsvalen, va för någo? Utan mobiltelefon. Rädda sjön för 200 000 euro. Präriehundar har ett "språk".

 • Ishockey-VM och hatet. Kommer nya turneringar! The Donald ställde till det igen. Vårdreformen och hur ska det gå? På LAX kan man leva i sus och dus. Eftersnack till Österbotten och till Lillan. FB stänger grupper. Den där jävla googlaren. Frankrikes visade vägen. Robotarna har intuition och skriver dikter. Bokhyllor hemma. Fake Ikea-väska för 2000 e.

 • Metrostarten skjuts upp igen. Museal telefon. Vem vinner: kärnkraftverket eller metron? Rajat kiinni slängdes ut från Facebook. Att söka ett jobb i veckan. Delta Airlines har problem med kundservicen. Våren är här, dags för Snowstorm. Migri och vår förlitan på myndigheter. Lata journalister. Riko besökte synagogan. Lille Hiawatha och så talar indianer. I kondis med ett piller.

 • Väderkris i Champagne! "Ett folk utan kultur är som en kropp utan själ". Ministernivån steg ändå i övrigt. Långa traditioner, ngt vara stolt över? BB: Föd på en bensis i stället. Koverhag, vad ska vi använda stället till. Två sidor av jubileumsmyntet. Modigt, men kanske för smart. Bråttom, bråttom, state of mind. Koranen och bibeln kan tolkas som man vill. Appen som analyserar ditt förhållande.

 • Sömn-mästerskap. Att sova är en prestation. Franska valet och terrorn. Stolta vi till urnan går. Därför ville han skada Dortmund-spelarna. Bjuda barnens kompisar på mat. Behovet av ensamhet. Vissa pratar på för sig själva. You tube-are och drömmen. Skönhetsopoeration väntar samtliga 40-åriga män. Babyn som misstänktes vara terrorist. 13 kg gädda. The Wall i kväll på Ritz.

 • Kommunalvalet. När ska socdem få till det? Röstkungen kom till stan. Varför inte medge politiska misstag? Terrorn i Stockholm, därför dog inte flera. Poliserna hyllas och får blommor. Nordkorea och oberäkneligheten. Syrien och kampen om vem som är god. Spicer och Hitler. Kokböcker och präktighet. United Airlines släpade ut passageraren. Gratis chicken nuggets i ett år. I Finland är grannsämjan god. Hur informera om generalplanen. Varför tillåter vi att bli manipulerade av reklam? Bull on wall street och upphovsrätten. Domstolen straffade för semesterresa under skolterminen.

 • Världen är en soppa, sade Trump, och tryckte på knappen. Horribel sarinattack. Vem är de goda i Syrien? Vad gör Ryssland. Terror i Petersburg. Kommunalvalet. Filibuser: Att snacka oavbrutet i femton timmar. Martin Luther King Jr borde ha haft en pepsi. Är samhällsordningen i Finland verkligen hotad? Skams fjärde säsong. Familjevåld på teaterscenen. K-market gånger två.

 • Niinistö och Putin och Trump. Skenmanövern. Kommunalvalet, vad avgör. Man eller kvinna? Hur få unga rösta, med demokratifostran? Trump, går han till midsommaren? Pence och middagar och alkoholm. Film på bio eller hemma? Varför gnälla om folks språk? Irak är tryggt, för vissa. Sten, sax, påse från 1965. Färgen som föll bort,

 • Skrivstil. Att tända eld på ett tält. Terror i London. Läs inte in för mycket i ett fotografi. Nu dricks det skumpa och rosé. Wild child! 27 år ensam i skogen. Eremitlivet. De lömska webbenkäterna. Tellervo och Manu gör oss lyckliga. En ny molntyp. Sydsken från flyget.

 • Konkursen kom. Rensningen uteblev. Sannf går till val. Samerna fick pensionsbolaget ändra kurs. Riko 52 år! Starköl i matbutiken. Skola i slottsmiljö. De eviga påslakanen. Skrivstil. Madeleine och försvinnandet. Fiskleverolja mot luftföroreningar.

 • Första ejdern noterad. Theodor Neovius var Västnylands första hipster. CIA och läckan. Litar ni på apparaterna. Polisen ska upprätthålla ordningen. Den menlösa inrikesministern. När staten bygger rinner pengarna iväg. Avgiftsfri kollektivtrafik, plus och minus. INGEN kommer tillbaka till Hangö, eller? Frågorna som ställs till kvinnor och till män. Boklistan för hela året. Liksom dedär. Varför faller vi inte från sängen?

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä