Sohkarsohkka (Sápmi)

to 6.10.2016

  • 13 min
  • toistaiseksi

Pilohttaoassi ođđa nuoraidfálalaldat Sohkaršohkka tv:s! Prográmmas beasat oaidnit ja gullat maid sámepolitihkkárat duođas jurddašit, čakŋalit Sara gievkkanii málestit ja iskat gávdnat Riddu Riđđu-festiválas buori festalávu. Mielde maid ođđa sámi musihkka.
Prográmma jođiheaba: Aslak Paltto ja Heli Huovinen.

Prográmma lea ollašuhtton ovttasbarggus Sámi Oahpahusguovddážiin ja Dáidadaga ovddidanguovddážiin.

Pilottijakso uudesta nuorten ohjelmasta - Sokerishokki TV!
ohjelmassa päästään näkemään ja kuulemaan mitä saamelaispoliitikot todella ajattelevat, vieraillaan Saran keittiössä kokkaamassa ja yritettään löytää Riddu Riđđu-festareilta paras bilelaavu. Mukana myös uutta saamen musiikkia.
Juontajat: Heli Huovinen ja Aslak Paltto.

Ohjelma on tehty yhteistyössä Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ja Taiteen edistämiskeskuksen kanssa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat saame stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Sohkarsohkka (Sápmi)

Torstaisin klo 17.30, Yle Sámi Radio - Yle Areena 30 pv

Sohkaršohkka – Sukkâršokki – SäähharšokSohkaršohkka lea Yle Sámi nuorra ollesolbmuid radioprográmma, mii gullo juohke duorastaga 17.30 -20.00 Sohkaršohka lea bággu guldalit, jos hálidat gullat dán vahku buoremus ságaid ja ođđasamos musihka, golmma sámegillii! Shoutbox lea rabas sáddaga áigge. Studios Heli Huovinen ja Áslat Paltto.

Sokerishokki torstai-iltaisin!!! Sokerishokki on Yle Sápmin nuorten aikuisten radio-ohjelma, joka kuuluu torstaisin 17.30 - 20.00 Tämä on pakko kuunnella, jos haluat kuulla viikon parhaat jutut ja uusimmat saamebiisit, kolmella saamen kielellä! Shoutbox on auki lähetyksen aikana. Studiossa Heli Huovinen ja Aslak Paltto.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä