Eftersnack

Eftersnack 07.10.2016. Sidekick: Misha Eriksson.

 • 49 min
 • 1 v 5 kk

UKip slåss bokstavligen i Strasbourg. På andra håll mäklas fred: Colombia. Förbannelsen över finländska fotbollen. Borgå skär ner i skolnätet. Putkonen, vindkraften och känslan av infraljudvågor. Det där att vara "ärlig". Med cykel till Stockholm. Sprit för eget bruk och bortförklaringarna. FB-användaren som slog tillbaka mot Nigeria. Överhastighet, vår rättighet? Cliff slutade i AC/DC.

Lähetykset

 • pe 7.10.2016 16.41 • Yle Areena

Jaksot

 • Sömn-mästerskap. Att sova är en prestation. Franska valet och terrorn. Stolta vi till urnan går. Därför ville han skada Dortmund-spelarna. Bjuda barnens kompisar på mat. Behovet av ensamhet. Vissa pratar på för sig själva. You tube-are och drömmen. Skönhetsopoeration väntar samtliga 40-åriga män. Babyn som misstänktes vara terrorist. 13 kg gädda. The Wall i kväll på Ritz.

 • Kommunalvalet. När ska socdem få till det? Röstkungen kom till stan. Varför inte medge politiska misstag? Terrorn i Stockholm, därför dog inte flera. Poliserna hyllas och får blommor. Nordkorea och oberäkneligheten. Syrien och kampen om vem som är god. Spicer och Hitler. Kokböcker och präktighet. United Airlines släpade ut passageraren. Gratis chicken nuggets i ett år. I Finland är grannsämjan god. Hur informera om generalplanen. Varför tillåter vi att bli manipulerade av reklam? Bull on wall street och upphovsrätten. Domstolen straffade för semesterresa under skolterminen.

 • Världen är en soppa, sade Trump, och tryckte på knappen. Horribel sarinattack. Vem är de goda i Syrien? Vad gör Ryssland. Terror i Petersburg. Kommunalvalet. Filibuser: Att snacka oavbrutet i femton timmar. Martin Luther King Jr borde ha haft en pepsi. Är samhällsordningen i Finland verkligen hotad? Skams fjärde säsong. Familjevåld på teaterscenen. K-market gånger två.

 • Niinistö och Putin och Trump. Skenmanövern. Kommunalvalet, vad avgör. Man eller kvinna? Hur få unga rösta, med demokratifostran? Trump, går han till midsommaren? Pence och middagar och alkoholm. Film på bio eller hemma? Varför gnälla om folks språk? Irak är tryggt, för vissa. Sten, sax, påse från 1965. Färgen som föll bort,

 • Skrivstil. Att tända eld på ett tält. Terror i London. Läs inte in för mycket i ett fotografi. Nu dricks det skumpa och rosé. Wild child! 27 år ensam i skogen. Eremitlivet. De lömska webbenkäterna. Tellervo och Manu gör oss lyckliga. En ny molntyp. Sydsken från flyget.

 • Konkursen kom. Rensningen uteblev. Sannf går till val. Samerna fick pensionsbolaget ändra kurs. Riko 52 år! Starköl i matbutiken. Skola i slottsmiljö. De eviga påslakanen. Skrivstil. Madeleine och försvinnandet. Fiskleverolja mot luftföroreningar.

 • Första ejdern noterad. Theodor Neovius var Västnylands första hipster. CIA och läckan. Litar ni på apparaterna. Polisen ska upprätthålla ordningen. Den menlösa inrikesministern. När staten bygger rinner pengarna iväg. Avgiftsfri kollektivtrafik, plus och minus. INGEN kommer tillbaka till Hangö, eller? Frågorna som ställs till kvinnor och till män. Boklistan för hela året. Liksom dedär. Varför faller vi inte från sängen?

 • Sportlov i norr - till slasket i söder. Flygstrejk. Orsakerna till strejker. Konkurrens och strejker. Onnibus och VR. Uber-chefen gör en gigantisk pudel. Test för debatträtt? Licens för att bli husdjursägare. Röka på balkongen och eutanasi. So complicated. Barnvaktsuber.

 • Sportlov! SFV: Var det en ödmjuk ursäkt till medlemmarna? Eller till styrelsen? Ska det bli vigslar för homosexuella i kyrkan? Gudstjänster. Ekologiska produkter i skolorna, tänk så mycket känslor. Än den thailändska kycklingen? 404 milj kilo kött. Mera frukt. Att se in i framtiden. Migri ändrade sig. Hälsa på flyktingarna. Hur uttrycka sitt beklagande. Japanerna får i dag ledigt för Eftersnack.

 • Äktenskapsfars i riksdagen.Trumps förvirrade vecka. The art of handshaking. Allmännyttiga lyxbostäder hos SFV. Vart försvann 79 000 män? Lobbning med skinkor. Nakenhet är (trots allt) naturligt, enligt Playboy.

 • Studenten. Inte så lätt. Susanna Päivärinta sticker. Yle är viktigt. Donald och Ivanka och Kellyanne och humorn och bojkotter. Men allt är inte bara humor. Uselt resultat för twitter. Wikipedia satte stopp för Daily Mail som källa. Att klaga på pizzan på sociala medier. Nyöversättning av Mumin på finska. Skippa Fifty Shades Darker. Lady Gaga är bäst.

 • Runebergstårtor i Lettland. Trump och Bannon och Conway och alternativa fakta. Varför är vi så besatta? Tobak på Alko? Sov i tält så sover du bra. Teater kallar. Husdjur är vad barn behöver. Det heliga tillståndet. Vegemånad är så lätt. Bröllopet ska kosta.

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä