Hymyhuulet

Jakso 15

  • 27 min
  • 11 kk 12 pv

15/16. 1980-luvun viihde on taas täällä! Sketsitarjottimella mm. suomalainen breikkaa ja flirttailee sekä Kartoittajat työssään. (1988) HUOM: ohjelma, jonka olet näkemässä, on tänä päivänä rasistinen. Tällaista ei enää Suomessa tehtäisi. Tämä ohjelma pitää nähdä ja tulkita sen hetken yhteiskunnan ja yhteiskunnallisen tilanteen kontekstissa, osana suomalaista televisiohistoriaa.

Esiintyjät: Pirkka-Pekka Petelius, Aake Kalliala, Pirjo Luoma-aho, Tiina Pirhonen, Ville Virtanen, Antti Raivio, Billy Carson ja Pham Tan Kiet. Musiikki: Pave Maijanen. Ohjaajat: Taru Mäkelä ja Kari Franck. Käsikirjoittajat: Seppo Ahti, Aake Kalliala, Pirkka-Pekka Petelius, Antti Raivio, Ville Virtanen, Tiina Pirhonen, Taru Mäkelä, Kaisa Rastimo.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Hymyhuulet

Heip! 1980-luvun viihde on taas täällä. Hauskoja huulia tyylikkäissä puitteissa. Urbaani cityohjelma ihmiselle, jolle ei ole tärkeätä miten asiat ovat, vaan miltä ne näyttävät. Kulttuuria ja politiikkaa Vironperältä Tuusulaan. Lievä mopo. Auts-töks-töks-töks. Tuotanto TV1 Viihdetoimitus 1988. Mukana Pirkka-Pekka Petelius, Aake Kalliala, Tiina Pirhonen, Pirjo Luoma-aho, Antti Raivio ja Ville Virtanen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä