Areena
 • TV
 • Radio
 • Fakta ja kulttuuri

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Kuunnelluimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • Ajankohtaisohjelmia fi:Recommended:rss

  YleX Etusivu

  Etusivu pe klo 11.00. YleX:n Etusivu kysyy, oliko elokuvayhtiö Sonyn päätös hyllyttää Pohjois-Koreasta kertova parodiaelokuva oikein. Lisäksi selvitetään, mitä kävi Suomen avaruusstrategialle ja mietitään, missä on arkijärki päätöksien takana. Lähetyksen toimittavat Reetta Rönkä ja Henry Tikkanen.

  Et huomaa, jos puhelintasi salakuunnellaan

  Suomessa on salakuunneltu matkapuhelimia valetukiasemien avulla. viestintävirasto alkaa selvittää, miten valetukiasemat voisi havaita. Toimittajana Annu Passoja. Yle Radio Suomen Ajantasa-lähetyksessä 19.12.2014.

  • Kesto: 5 min

  Ykkösaamu

  Jätevesiasetus uudelle kierrokselle. Jätevedet. Politiikan viikko. Putinin puheet. Kolumni, Kristiina Helenius. Juontajana Jakke Holvas.

  Historia fi:Recommended:rss Kaikki historiaohjelmat »

  Elävä arkisto

  Jatkosodan tuntematon tausta. Millainen oli Suomen poliittinen ja sotilaallisen liikkumavara välirauhan aikana? Tempautuiko Suomi passiivisesti mukaan suurpolitiikan pyörteisiin niin kuin vuolas joki tempaa mukaansa ajopuun vai ohjasivatko presidentti Ryti ja marsalkka Mannerheim maamme kuin koskiveneen ”Hitlerin sateenvarjon alle”? Lasse Vihosen vuonna 2001 toimittamassa ohjelmassa ”Jatkosodan tuntematon tausta” käsitellään edellä mainittuja kysymyksiä dokumenttiäänittein, vanhojen asiakirjojen sekä julkaistun tutkimuksen pohjalta. Pekka Salosaari lukee ohjelmassa kuultavat asiakirjanäytteet. - Kuva: Risto Ryti 26.06.1941 / Yle.

  Historiasarjoja

  Omintakeiset, osa 5/6, Knud Möller. Knud Möller on vanhoista TV-hahmoista se boheemin charmikas möreä-ääninen tanskalainen, jonka raportteja ja kommentteja Kekkosen-ajan Suomesta ja maailmalta äitikin katsoi. 90-luvun alun muistelmakirja ”Möllerin matkassa” kertoo siihen asti varjeltuja asioita presidentin matkoista ja kirjeenvaihtajan arjesta muun muassa Itä-Saksassa. Puhuiko ”Knutski” todella yhdeksää kieltä, ja kuinka monta kertaa hän olikaan naimisissa? Omintakeiset-sarjan viidennessä osassa tutustutaan sodan aikana saksalaisillekin tietoja vuotaneeseen tanskalaseen, joka ei juonut olutta. Muistoja ”Knutskista" kertoo muun muassa tytär Marianne Möller. Toimittaja Tom Östling.

  Vieraalla maalla radioarkiston matkassa

  Maailman toisella puolen. Arkistonäytteitä Pekka Tiilikaisen maailmanympärimatkalta v. 1956 ja Sauvo Puhtilan ja Martti Timosen Nepal-matkalta 1969. Ohjelman on toimittanut Inkeri Kuisma-Tarpila. Yle Arkiston asiantuntijoina ovat olleet Marika Penttinen ja Heidi Strömmer. Kuvassa Sauvo Puhtila vuonna 1959. Kuvaaja Yle/Ruth Träskman.

  Historiasarjoja

  Omintakeiset, osa 4/6, Martti Silvennoinen. Toimittaja Martti Silvennoinen lähti painavan magnetofoninsa kanssa "pimeimpään Afrikkaan" tekemään ohjelmaa. Omintakeiset-sarjan neljännessä osassa kuulemme otteita dokumentista "Albert Schweitzerin luona Lamberenessa" vuodelta 1959. Silvennoisen matka lomittuu Länsi- Afrikassa avustustyöntekijänä toimivan Leena Lindqvistin kokemuksiin. Schweitzerin viidakkosairaalassa hoidettiin spitaalisia. Ebola on levinnyt Liberiaan, jossa Lindqvist asuu. Toimittaja Tom Östling.

  Kirjallisuus fi:Recommended:rss Kaikki kulttuuriohjelmat »

  Kirjakerho

  Kirsi Kunnas, paljon onnea!. Kirsi Kunnaksen 90-vuotissyntymäpäivä on sunnuntaina 14.12. Radion kirjallisuusohjelmat starttasi juhlavuoden jo alkukesästä, kun kuuntelijat toivoivat itselleen rakkaimmpia Kirsi Kunnaksen runoja. Tämän runon haluaisin kuulla -ohjelma osoitti taas kerran miten rakastettu Kirsi Kunnas on. Nyt onnittelemme runoilijaa kollaasilla, jossa runot ja runoilija pääsevät ääneen, ja vähän hänen lukijansakin, -eikä vähäisimpinä kaksi hyvin nuorta heppua, Mikko ja Martti, jotka haastattelevat runoilijaäitiään vanhalla Lasten radion tallenteella 1960-luvulta. Kirsi Kunnaksen runoja tulkitsevat Sinikka Sokka, Mirjami Heikkinen ja Jarmo Heikkinen. Ohjelman on toimittanut Tarleena Sammalkorpi. Kuva: Yle/Tuula Nyberg

  Viikon kirja

  Mikko-Pekka Heikkinen ja romaani Jääräpää. Long Hill Ski, eli alamäkihiihto voisi olla etelän turisteille uusi ja helppo matkailuhoukutus. Esteenä ovat kuitenkin jääräpäiset vanhat poromiehet, jotka epäilevät hankkeen tuhoavan porojen laidunmaita. Kajaanissa syntynyt ja Helsingissä asuva toimittaja Heikkinen kirjoittaa kolmannessakin teoksessaan Lapista. Hän törmäyttää etelän ja pohjoisen ihmisten elämäntavat rajusti toisiinsa. Autioituvat syrjäseudut joutuvat riipimään elinkeinonsa mitä älyttömimmistä asioista. Jääräpäässä Asla keksii Long Hill Skin turistipyydykseksi. Se on maastohiihtoa alamäkeen, yhdeksän kilometriä Muoniosta Enontekiölle.

  Lukupiiri

  Marcel Proustin romaanisarja Kadonnutta aikaa etsimässä. Lukupiirissä ollaan kadonneen ja jälleenlöydetyn ajan syövereissä. Nyt luetaan Marcel Proustin 10-osaista Kadonnutta aikaa etsimässä teosjärkälettä. Juha Hurmeen ja Tarleena Sammalkorven kanssa madeleineleivoksia nakertelevat kirjailija, taiteilija Hannu Väisänen ja talousguru, ylijohtaja Juhana Vartiainen. Kuva: Wikimedia, kuvaaja tuntematon

  • · Yle Radio 1
  • Kesto: 175 min
  • Sarja 1 jakso »

  Katolisen kirkon manaajat

  Katolinen kirkko karkottaa manaamalla demoneja riivatuista ihmisistä. Espanjalainen manaaja José Antonio Fortea on kirjoittanut aiheesta kirjasen. Siitä selviää muun muassa se, millaisia demoneja Fortean mukaan on olemassa ja mitä tapahtuu, kun ihminen joutuu riivatuksi. Aiheesta kertoi kirjasen suomentanut filosofian tohtori Sakari Vainikka.

  Kulttuuri fi:Recommended:rss Kaikki kulttuuriohjelmat »

  Kultakuume

  Radiopuhelimet-yhtyeen Jyrki Mäki vihaa nostalgiaa. Kulttuurin ajankohtaisohjelma. Oululainen Mäki on Radiopuhelimet-yhtyeen laulaja ja sanoittaja sekä sarjakuvataiteilija, jonka musiikilliseen heräämiseen vaikutti Katri Helenan Puhelinlangat laulaa. Digitaalisen musiikin jakaminen törmää kummalliseen lainsäädäntöön. RSO kiertueella Ikaalisissa. Kolumnistina Anna Laine. Juontajana Tuomas Karemo. Kuva: Jyrki Mäki.

  Tekijä

  Kontrabasisti Otto Tolonen. Otto Tolonen sai ensimmäisen kerran kontrabasson käsiinsä, kun hän oli 10-vuotias. Suuri soitin kiehtoi häntä ensi näkemältä niin, että pianon soittaminen sai jäädä. "Kun kävelin jousen kanssa soittotunnille, minulla oli se tunne, että olen muusikko", kuvaa Otto Tolonen lapsuuden aikaista suhdettaan suureen soittimeen. Otto Tolonen on asunut reilun viiden vuoden ajan Berliinissä. Tolonen on Berliinin valtionoopperan Staatskapelle Berlin -orkesterin soolokontrabasisti. Kontrabasisti Otto Tolosen tapasi Maarit Lukkarinen. Kva: Maarit Lukkarinen

  Kuusi kuvaa

  Kuusi kuvaa: Veijo Hietala. Kuusi kuvaa -sarjassa tavataan elokuvatutkija Veijo Hietala. Mitkä viisi valokuvaa hän on valinnut elämänsä eri vaiheista? Entä minkä kuvan hän toivoisi vielä albumiinsa: mikä suuri toive tai tavoite on jäänyt toteutumatta? Valokuvat ja niihin liittyviä pieniä tarinoita löytyy osoitteesta yle.fi/kuusikuvaa. Toimittaja Lea Froloff tapasi Veijo Hietalan.

  Aristoteleen kantapää

  Suomalaiset ovat kartanlukijakansaa. Alakaari kolme V, alakaari O E miinus. Muun muassa tällaisia ohjeita kartanlukija antaa ralliajajalle kisassa. Mistä oikein on kysymys? Asiaa selvitetään Aristoteleen kantapäässä, jossa Pasi Heikuran vieraana on Marcus Grönholmin pitkäaikainen kartanlukija Timo Rautiainen. Marraskuu 2008.

  Luonto fi:Recommended:rss Kaikki luonto-ohjelmat »

  Mikko "Peltsi" Peltola

  Vieraina DJ:t Anselmi ja Tico. Peltsin joulufiilis löytyy 90-luvun nostalgiasta, baareista ja tanssilavoilta. Tapanintansseja vartoessa kelataan kotoisen DJ-kulttuurin vaiheet ysäristä tähän päivään. Vieraina DJ:t Anselmi ja Tico.

  Luonto-Suomi.

  Linnunlaulujen toivekonsertti. Talvi on rauhallista ja hiljaista aikaa luonnossa. Näin vuoden pimeimpänä aikana moni meistä kuitenkin muistelee mielellään hetkiä, jolloin ei tarvitse retkeillä äänettömissä maisemissa. Kosteikkojen ja lehtojen lintukuorot kuuluvat kevään ja kesän äänimaisemaan. Linnunlaulujen toivekonsertissa kuuntelijat voivat toivoa omia suosikkilintujaan. Laulajan ei välttämättä tarvitse olla laulutaidoiltaan hyvä tai höyhenpuvultaan kaunis, riittää, että se on tehnyt vaikutuksen kuulijaan. Toiveita toteuttavat Asko Hauta-aho, Juha Laaksonen ja Petri Rinne.

  Metsäradio.

  Juontohommia Iitin metsissä. Aulis Pekkola on tehnyt metsähommia koko ikänsä ja vuosikymmenien varrella hänestä on kehittynyt varsinainen vinssijuonnon virtuoosi. Juontaja termi on käytössä siis metsässä ja radiostudiossa, mutta puun juontaminen on kyllä vaarallisempaa puuhaa. Ensin metsuri kaataa puun ja karsii sen samaan paikkaan, sen jälkeen paikalle saapuu metsien juontaja traktorin kanssa ja vetää vinssillä yhden tukin kerrallaan kohti varsinaista lastauspaikkaa. Vinssivaijeri saattaa olla kymmenien metrien pituinen ja hankalimmistakin paikoista kaadettu puu saadaan näin oikeaan kohteeseen. Juontaminen eli vinssaaminen on juonikasta puuhaa ja siinä saa olla tarkkana, että jalat tai kädet eivät jää traktorin ja tukin väliin. Iitin Vuolenkosken metsissä olivat Asko Hauta-aho ja Aulis Pekkola. Kuva: Asko Hauta-aho / Yle

  Luontoretki.

  Luontomies Kari Kemppainen. Luontoretkellä kuultiin kuhmolaisen, luonnon todellisen moniottelijan, Kari Kemppaisen mietteitä sienistä, kaloista, suurpedoista, marjastuksesta ja retkeilystä luonnossa. Miten erämies Kemppainen pärjäisi, jos kaupat sulkisivat ovensa ja tietoliikenneverkot romahtaisivat. Voiko eläimiltä oppia jotakin, osaako Kemppainen houkutella hirviä tai muita eläimiä. Retkikaverina Itärajan pinnassa Viiksimon saloilla on Juha Laaksonen. Kuva: Juha Laaksonen / Yle

  Radiodokumentteja fi:Recommended:rss

  Todellisia tarinoita

  Paimen alla auringon. Timo Sainio on Aurinkorannikon suomalaisen seurakunnan johtava pappi, jonka työsarka ja seurakunta ovat ihan omanlaisensa. Seurakunta on kuin pala kotimaata, se edustaa paikalta puuttuvia suomalaisia viranomaisia. Seurakuntakoti on Fuengirolassa asuvien tuhansien suomalaisten keskuspaikka, jonka ovi käy taajaan, kun väki tulee nauttimaan vapaaehtoisten leipomista suomipullista ja hörppäisee kahvit. Se tuo turvallisuuden tunteen myös kirkkoon kuulumattomalle. Toteutus Anu Valve, Kai Rantala ja Hannu Karisto.

  • · Yle Radio 1
  • Kesto: 48 min
  • Sarja 9 jaksoa »

  Todellisia tarinoita

  Menetetyn kaupungin paluu. Lappeenrannassa Etelä-Karjalan museossa sijaitsee Viipurin pienoismalli, tuhansien valokuvien ja -korttien sekä ilmavalokuvien ja karttojen avulla tehty tarkka pohjakuva Suomen toiseksi suurimmasta kaupungista sotaa edelliseltä ajalta. Miksi ja miten pienoismalli tehtiin? Puhutteleeko se nykypäivän ihmistä. Toteutus: Marja Mosander ja Kai Rantala, tuottaja on Hannu Karisto.

  Todellisia tarinoita

  Jäämerentie. Leena Jäppisen radiodokumentti kertoo jännittävän tarinan viime sotien ajalta. Jäämerentie Rovaniemeltä Petsamoon oli välirauhan aikana tärkeä kuljetusreitti. Saksan miehitettyä Tanskan ja Norjan huhtikuussa 1940 sulkeutuivat yhteydet satamistamme ulkomaailmaan. Liinahamarin ja Lissabonin satamat olivat tuolloin Euroopassa ainoat henkireiät länteen. Jäämerentietä pitkin vyöryivät suomalaisten ja ruotsalaisten kuorma-autojen kolonnat. Mitä vietiin? Mitä tuotiin? Asiakirjoista ja arkistoista paljastuukin yllätyksiä. Toteutus: Leena Jäppinen, Jarno Heinonen ja Hannu Karisto.

  • · Yle Radio 1
  • Kesto: 49 min
  • Sarja 9 jaksoa »

  Todellisia tarinoita

  Job saa vastauksen. Miksi on sairautta, sotia ja kuolemaa? Voiko kärsimys jalostaa meitä? Mikä on Helvetti ja onko riivaajahenkiä olemassa? Nämä ovat kysymyksiä, joita on tehty kaikkina aikoina ja kaikissa maailman kolkissa. Nuoren rabbin ja elämää nähneen maalarin ajatukset polveilevat arvoituksellisen Jobin kirjan äärellä. Taidemaalari Henry Wuorila-Stenberg näkee kärsimyksessä ja taiteessa parantavan eheytymisen avaimet, rabbi Simon Livsonin mielestä meille annettu vapaa tahto on valinnan vapautta - miksemme siis valitsisi elämää? Mutta kuka on ohjelman Job ja saako Job lopulta vastauksen? Toteutus: Desiree Räsänen, Kai Rantala ja Hannu Karisto.

  Sotilaiden äänet fi:Recommended:rss Yle Historia: Sotilaiden tarinoita »

  Sotilaat kertovat: eversti Veikko Pesonius IV AK

  "Suomen kielihän on rikas ja monivivahteinen, mutta tätä Viipurin menetyksen aiheuttamaa järkytystä on vaikea nyansoida. Me olimme erittäin epätoivoisia, erittäin pettyneitä ja nimenomaan myös siksi, että tämä oli tapahtunut meidän vastuualueellamme. Siihen ei voinut syventyä eikä sitä saanut jäädä pohtimaan: oli työskenneltävä eteenpäin. Ja niin tapahtumien vyöry vei meidät tuonkin erittäin raskaan ja masentavan vaiheen yli."

  • Kesto: 40 min

  Sotilaat kertovat: sotamies Antero Keltanen 20 Pr

  "Kivisalmen sillalla oli upseereita pistoolit käsissä vaatimassa miehiä asemiin. Jäätiin siihen. Kun se upseeri, joka järjesteli meitä tien oikealle puolelle, meni tien yli komentamaan juoksevia miehiä asemiin tien sille puolelle, silloin tien oikealla puolella asemissa olevat lähtivät karkuun." (Äänite on huonolaatuinen.)

  Terveys ja hyvinvointi fi:Recommended:rss

  Parempi päivä

  Miten liikkuja hyötyy proteiinilisistä?. Kaikki tarvitsemme ruokavalioomme proteiineja, jotka ovat elimistömme rakennusaineita - mutta miten paljon liikkuja hyötyy proteiinista ja erilaisista proteiinivalmisteista? Tähän vastaa terveystieteiden maisteri, laillistettu ravitsemusterapeutti Harri Heikkilä. Toimittajana Kimmo Salvén.

  Teemana terveys

  Kenen totuus on totta terveysviestinnässä?. Terveyden ja ravitsemuksen asiantuntijoiden mielipiteet monesta meille kaikille tärkeästä asiasta poikkeavat toisistaan kuin yö ja päivä. Kenen totuus on se oikea, jota kannattaa kuunnella ja sen perusteella tehdä vaikkapa kulutusvalintoja? Anne Heikkisen haastateltavana on terveyden edistämisen professori Tiina Laatikainen, joka kommentoi aluksi tuoreinta rasvakeskustelua.

  Taustapeili

  Eristyshuoneen tarve sairaalassa. Ennen sanottiin, että ”älä laske lapsiasi ennen kuin tuhkarokko on käynyt talossa.” Nykyään Pohjolassa suurimpana uhkana lienevät antibiooteille vastustuskykyiset bakteerit. Tämän päivän mediasairaus on ebola, sillä se on ollut viime aikoina yksi puhutuimmista vitsauksista Ebola-valmiutta on lisätty myös yliopistosairaaloissa Suomessa. Millaiset potilaat yleensä tarvitsevat eristystä? Hyksin infektiosairauksien poliklinikan vastaava ylilääkäri Asko Järvinen esittelee sairaalan toimintaa Marko Miettiselle.

  Ykkösaamun kolumni

  Alf Rehn: Huonon työilmapiirin peruskurssi. Kolumnisti Alf Rehn pohtii huonoa työilmapiiriä. Hänen mielestään johtajan päivästä toiseen muuttuva suhtautuminen asioihin on keskeinen osa sitä, miksi ihmiset joutuvat kärsimään työpaikoillaan.

  Tiede fi:Recommended:rss Kaikki tiedeohjelmat »

  Tiedeykkönen

  Joulun aikaan voi hiljentyä ja rauhoittua. Joulua valmistellaan perheissä melkoisessa kiireessä. Juhlan koittaessa lasten riemu voi olla katossa, kun taas moni hiljentyy haudoilla muistelemaan menneitä sukulaisia. Perheen joulutapaaminen voi olla kirpeäkin ja palauttaa mieleen vanhat kaunat. Monille joulu merkitsee taukoa työkiireisiin. Professori Rene Gothoni, professori Kalle Michelsen ja tietokirjojen kustantaja Kimmo Pietiläinen keskustelevat joulusta ja hiljentymisestä talven keskellä. Toimittajana on Sisko Loikkanen.

  Tiedetiistai

  Tähtienkatseluilta. Tähtienkatseluillassa asiantuntijat vastaavat kuuntelijoiden kysymyksiin tähtitaivaan kohteista, kaukoputkista, tähtivalokuvauksesta tai vaikkapa tähtiharrastuksen aloittamisesta. Radio Suomen studiossa ovat professori Markku Poutanen ja tietokirjailija Markus Hotakainen. Toimittajana on Sisko Loikkanen.

  Aspekti

  Pelastaako ilmastonmuokkaus maailman?. Pelastuuko maapallo ilmastonmuokkauksella? Väitös: maatilaympäristö suojaa lasta allergioilta. Paljonko voimailija tarvitsee proteiinia? Hyve-etiikka on klassisin filosofisen etiikan muoto.

  Tiedetuokio

  Verikoe kertoo ruokavaliosta. Verinäytteestä mitattavien merkkiaineiden perusteella on mahdollista arvioida ruokavalion toteutumista - uusi menetelmä on hyödyksi erityisesti kontrolloiduissa ruokavaliointerventioissa, joissa tutkitaan ruokavaliokokonaisuuksien terveysvaikutuksia. – Me pystymme tämän avulla katsomaan, kuinka kompliantti tutkittava on ollut, eli kuinka hyvin hän on näitä olennaisia ruoka-aineita käyttänyt tutkimuksen aikana, toteaa ravitsemusterapian apulaisprofessori Ursula Schwab Itä-Suomen yliopistosta. Toimittajana Kimmo Salvén.

  Tove Jansson -juhlavuosi fi:Recommended:rss yle.fi/tove100 »

  Kulttuuriosasto

  Kulttuuriosasto puhuu muumeista. Tove Janssonin Muumi-hahmot ovat kasvaneet osaksi suomalaista identiteettiä. Muumi-tarinoiden pariin paetaan maailman myrskyjä ja niistä löydetään jopa kokonaisia elämänfilosofioita. Studiossa keskustelemassa on muumeja tutkinut kirjailija, filosofian tohtori Sirke Happonen. Toimittajina Joonas Turunen ja Sampo Mäkelä.

  Kulttuurin pisteohjelmia

  Tove Jansson eli kattojen yllä. Tove Janssonin ullakkoateljeen ikkunalaudalla on kokoelma meren pyöristämiä kiviä ja valkeita simpukankuoria. Mutta miksi muumien äiti rakasti näkinkenkiä ja merta? Ja miksi hänen vaatimattomassa keittiössään ei ole ollenkaan vesipistettä? Emma Vainio tapasi Tove Janssonin veljentyttären Sophia Janssonin taiteilijan ateljeeasunnolla Helsingin Ullanlinnassa. Kuva: Kalle Kultala

  Taustapeili

  Tove Jansson vihasi sotaa ja rakasti kaikkea kaunista. Tove Jansson oli tavattoman rohkea mutta samalla myös ujo. Pilapiirroksissaan lempeänä muumien luojana tunnettu Jansson oli ilkeä ja sarkastinen, rakkaudessaan loputtoman lempeä ja kärsivällinen. Ja läpi koko elämän Tovea kantoi ex librikseenkin kirjattu ajatus: tee työtä ja rakasta. Tove Janssonin syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 100 vuotta. Helsingin Ateneumiin on koottu laajasti Janssonin tuotantoa esittelevä näyttely.Siellä oppaana toimii Tuula Karjalainen, joka on koonnut näyttelyn ja kirjoittanut palkitun elämäkerran Janssonista niemltään Tee työtä ja rakasta. Toimittajana Sanna Pirkkalainen. Kuva: Suomen Kansallisgalleria / Hannu Aaltonen

  Puheen Iltapäivä

  Tove Jansson - viime vuosisadan ihmeellisin ihminen. Tove Jansson on hänestä elämäkerran "Tee työtäsi ja rakasta" kirjoittaneen Tuula Karjalaisen mielestä viime vuosisadan ihmeellisin ihminen ja taiteilija. Työnteon rinnalla hänelle oli elämässä kaikista tärkeintä oma vapaus, joka meni kaiken maineen ja rahan ohi. "Viimeisinä vuosinaan Tove sanoi, että työ on ollut hänen elämässään tärkeintä. On ikuinen mysteeri, mistä hän sai kaiken luovuuden, ajan ja energian töihinsä", toteaa Karjalainen, joka on toiminut myös Ateneumin Tove Janssonin 100-vuotisjuhlanäyttelyn kuraattorina. Toimittajina Miia Krause ja Tiina Lundberg.

  Uskonto ja elämänkatsomus fi:Recommended:rss

  Hartaudet

  Aamuhartaus 19.12. rovasti Antero Honkkila. Rovasti Antero Honkkila, Ylöjärvi. Virsi 14 alkaa sanoin: "Syvässä yössä viesti kiirii". Human Organ -vokaaliyhtye.

  Hartaudet

  Iltahartaus 18.12. perheneuvoja Saku Toiviainen. Perheneuvoja Saku Toiviainen, Helsinki. Virsi 12: 4, 5 ja 6. Virsi alkaa sanoin: "Mies tänne saapui". Virren neljäs säkeistö alkaa sanoin: "Pois epäusko". Psallamus-kuoro, Ilmo Riihimäki (joht.), Juhani Haapasalo (urut).

  • · Yle Radio 1
  • Kesto: 8 min
  • Sarja 56 jaksoa »

  Hartaudet

  Aamuhartaus 18.12. pastori Mari Leppänen. Pastori Mari Leppänen, Helsinki. Hartauden musiikki: "Maarian kehtolaulu Egyptissä", säv. Tapani Nuutinen, san. Mirjami Lähteenkorva, sov. Kaj-Erik Gustafsson, es. Heikki Rainio (laulu), Mikko Leistola (harppu), Visa Turunen (huilu).

  Hartaudet

  Iltahartaus 17.12. pastori Kalle Kuusniemi. Pastori Kalle Kuusniemi, Helsinki. Virsi 600 alkaa sanoin: "Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan". Tapiolan kuoro, Kari Ala-Pöllänen (joht.), Kaisa-Leena Harjunmaa (urut).

  Muualla Yle.fi:ssä