Areena
 • TV
 • Radio
 • Radio - Uusimmat

 • Uusimmat
 • Kuunnelluimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 518 kohdetta joissa yhteensä 36431 ohjelmaa

  Puheessa kuultua

  Ex-alppihiihtäjä Sami Uotila: Reilit rinteessä kauhistuttavat. Ex-alppinisti ja rinnekeskusyrittäjä Sami Uotila ei olisi ikinä uskonut, että reilit tulevat pysyväksi osaksi rinnealuetta. Hän oli yhdessä hiihdonopettajien kouluttaja Toni Aholan kanssa Puheen Iltapäivässä puhumassa rinnekulttuurista. Toimittajana Tiina Lundberg.

  YLE Lappi

  Kuskit arvostavat Giantia, Kemijärven kelkkaenduroa. Moottorikelkkaenduro Giant on päässyt hyvään vauhtiin Kemijärvellä. Kilpailijat pitävät Giantia jopa Euroopan raskaimpana kelkkaendurona, ainakin se on Suomen rankin. Ajettavaa matkaa on yli 500 kilometriä. Reitti kulkee vaikeassa metsämaastossa. Giantin vaativuutta verrataan moottoripyörillä kesällä ajettavaan Päijänne-ajoon. Jorma Korhonen seurasi Suomen mestaruusosakilpailun starttitunnelmia. Satakunta kelkkaa pärähti taipaleelle. (Kuva: Uula Kuvaja / Yle)

  Radio Suomesta poimittuja

  Mummoilu on trendikästä. Otetaan parhaat puolet mummojen taidoista ja elämänkokemuksesta. Henkinen mummoilu on siis mummojen asenteen omaksumista - mutta ei liian pitkälle. Kuinka mummoilusta tuli trendi? Olga Ketosen vieraana on Mummoillen-kirjan tehnyt Henna-Kaisa Sivonen. Haastattelu Ihan pihalla -ohjelmasta 5.3.2015.

  Ajantasa

  Sperman laatu heikkenee. Milloin kaikki omaishoitajat saavat lainmukaisen loman? Kuntaliiton erityisasiantuntija Eevaliisa Virnes vastaa. Suomalaismiesten sperman laatu on romahtanut. Professori Jorma Toppari kertoo syistä. Rosa Meriläinen ja Maryan Abdulkarim puhuvat Uutispuntarissa naisasiaa. Kati Lahtinen ja Mira Stenström juontavat.

  Ajantasan uutispuntari

  Feminismi on tasa-arvoa ja vapautta. Naisten päivän alla kirjailija ja kolumnisti Rosa Meriläinen ja Naisasialiitto Unionin varapuheenjohtaja, kolumnisti Maryan Abdulkarim määrittelevät feminismiä. Feminismin kaiku ei heidän mielestään ole enää yhtä karkottava kuin muutama vuosi sitten. Keskustelussa mukana myös naurua. Puhetta johtaa Elina Päivinen.

  Muualla Yle.fi:ssä