Areena
 • TV
 • Radio
 • Radio - Uusimmat

 • Uusimmat
 • Kuunnelluimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 470 kohdetta joissa yhteensä 31083 ohjelmaa

  Sportradion

  Sportradion erbjuder de senaste nyheterna inom sporten. (poddsänds)

  • · Yle Radio Vega
  • Kesto: 2 min
  • Sarja 46 jaksoa »

  Tiedetiistai

  Putkiremontti-ilta. Putkiremontti-ilta vastaa kuulijoiden kysymyksiin tekniikan ja laki-asioiden tuntijoiden suulla. Myös Putkiremontti-televisiosarjan asukas antaa omat vinkkinsä. Miten suunnitella, toteuttaa ja rahoittaa hanke, jota maksetaan vastikkeissa vuosikausia? Toimittajana Jari Vaara.

  Yle Uutiset selkosuomeksi

  Tiistai 21.10.2014 klo 20. Sukellusveneen etsiminen jatkuu Ruotsissa. Työttömiä enemmän kuin vuosi sitten. Lapissa oli jo kova pakkanen yöllä. Yle Uutiset selkosuomeksi toimittaa Margit Alasalmi.

  Aktuellt 17

  "Det är för jävligt". Den svenska marinen fortsätter att leta efter "något" och överbefälhavaren tar till brösttoner. Nordens somalier grundar ny federation, en utmaning är att förhindra radikalisering bland unga. Dessutom redovisar Christian Vuojärvi för de bisarraste kampanjerna när amerikanerna gör sig redo för mellanval.

  • · Yle Radio Vega
  • Kesto: 10 min
  • Sarja 22 jaksoa »

  Puheen Iltapäivä

  Tiistain lähetys: vierailulla kahvipaahtimossa sekä puhetta vaatteiden vastuullisuudesta ja tietokirjallisuudesta. Studiossa Salla Vuolteenaho ja Tiina Lundberg. Toimittajina Suvi Puukangas ja Miia Krause. 14.03 Vaatteiden eettisyys. Vieraina "Vastuullisia vaatteita - ihmisoikeudet suomalaisten vaateyristysten tuotannossa" -selvityksen koonneet Eettisen kaupan puolesta ry:n Anna Härri sekä Tappajafarkut-kirjasta tunnettu vapaa tutkija Outi Moilala, 14.30 Miten tavallinen kuluttaja voi hidastaa muotia? 15.01 #ihmistesti viikko ilman kahvia. Vierailulla kahvipaahtimossa, 16.03 Mitä kaikkea tietokirjallisuus pitää sisällään? Haastattelussa tietokirjallisuuden ja tietokirjoittamisen professorina aloittava Pirjo Hiidenmaa, 17.15 YleLeaks. Twitter: #puheenIP

  Romano mirits

  Meitä on moneksi. Romanialainen romani Ion Calin on tyytyväinen työssään, mutta suree sitä, kuinka huono maine romanialaisilla romaneilla on Suomessa. Romano miritsissä tavataan Ion Calin hänen työharjoittelupaikassaan Järvenpäässä. Viidessä vuodessa Ion on oppinut myös hyvän suomenkielen. Uutiset romaniksi lukee Miriam Schwartz ja ohjelman toimittaa Tuovi Putkonen.

  Aristoteleen kantapää

  Suomen kielen myytinmurtaja. Tuleeko hyvän kirjoittajan välttää tiettyjä sanoja, miten kirjoitetaan oikein ja kiinnostavasti? Pasi Heikuran haastateltavana on Helsingin Sanomien uutisosaston editoivana toimittajana työskentelevä Ville Eloranta. Eloranta on julkaissut vastikään kirjan nimeltään 125 myyttiä suomen kielestä. Millaisia nämä myytit ovat? Ohjelmassa myös Aristoteleen kantapään viikon sitaatti ja sitaattivinkki, fraasirikos ja yleisönosasto. Toimittajina Pasi Heikura ja Emilia Cronvall.

  Kirjakerho

  Anna-Leena Härkönen Kaikki oikein. Vanha sanonta, kun köyhyys tulee ovesta, rakkaus lentää ikkunasta, voi pitää paikkansa myös päinvastaisena. Kun pariskunta saa lottovoiton, rakkaus joutuu koetukselle ja saattaa jopa kariutua. Kirjailija Anna-Leena Härkönen on kirjoittanut ajatusleikin siitä miten tolkuton määrä rahaa vaikuttaa pari- ja ystävyyssuhteisiin. Eevi ja Kari ovat suhteellisen onnellisia, kunnes Eevi laittaa hetken mielijohteesta lottokupongin vetämään. Seitsemän miljoonaa päävoittona on sellainen asia, ettei rahaan tottumaton pariskunta oikein tajuakaan mikä onni ja onnettomuus heihin saman aikaisesti iski. Kirjailija Anna-Leena Härkönen keskustelee romaanistaan toimittaja Seppo

  Yle Nyheter: inslag

  Safia Abdi: I Norden lyssnar man faktiskt på oss. Safia Abdi Haasi är en stark företrädare för somalierna i det nya hemlandet Norge. Förebyggande arbete, aktiva poliser, föräldrar och imamer ska förebygga radikaliseringen. Lyssna på hela intervjun!

  Muualla Yle.fi:ssä