Areena
 • TV
 • Radio
 • Radio - Uusimmat

 • Uusimmat
 • Kuunnelluimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 468 kohdetta joissa yhteensä 30134 ohjelmaa

  Aktuellt 17

  Grön sorti efter kärnkraftsbeslut. Regeringen röstade för Fennovoima - de Gröna vandrarde ut. I kväll avgörs Skottlands öde, vi hör stämningar i Edinburgh och reaktioner i London. Dessutom lyfter vi fram barnskyddets brister: men också undantaget Borgå.

  • · Yle Radio Vega
  • Kesto: 47 min
  • Sarja 22 jaksoa »

  Puheen Iltapäivä

  Torstain lähetys: kehitysvammaiset hyväntekijät, nuorten some-käyttäytyminen ja Pekka Saurin näkemys lähihistoriasta. Studiossa Miia Krause ja Salla Vuolteenaho. Toimittajana Raimo Tyykiluoto. 14.03 #ihmistesti tapaa kehitysvammaisia hyväntekijöitä, 15.01 140 merkkiä. Miten nuorten some-käyttäytyminen muuttaa mediaa? Vieraana IT-yrittäjä, City-lehden julkaisija Ilkka O. Lavas, 16.03 Vieraana aikalais- ja sukupolviromaanin Parempaa kuin seksi kirjoittanut, Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri, 16.55 Alivaltiosihteeri, 17.15 Naurun tasapaino. Stand up -koomikot Ismo Leikola ja Tommi Tuominen pureutuvat alapäähuumoriin. Twitter: #puheeniltapäivä

  Maailmanpolitiikan arkipäivää

  Vapaakauppa arveluttaa EU-kansalaisia. EU:n ja Yhdysvaltojen parhaillaan neuvottelema vapaakauppasopimus herättää epäilyksiä laajoissa kansalaispiireissä. Voiko yhdysvaltalainen yritys pian haastaa Suomen valtion oikeuteen itselleen epäsuotuisista laeista? Aiheena myös ruotsidemokraattien vaalimenestys sekä skotlantilaisten kansallistunto. Juontajana Johanna Numminen.

  Taustapeili

  Ragni Rissanen - yrittäjänä yli 50 vuotta. Ragni Rissanen on helsinkiläinen hotelli-ja ravintolayrittäjä. Hän on tuonut ravintolan ruokalistalle jo 1960-luvulla äyriäisiä, ja perustipa hän Helsinkiin kaupungin ensimmäisen pizzerian. Rissanen on kokenut konkurssin 90-luvun laman aikana. Siinä meni lainan vakuuksina ollut omaisuus sekä oma että läheisten kodit. Konkurssista hän nousi panemalla pystyyn pottubisneksen. Hän myi ystävänsä kanssa torilla uuniperunoita. Ragni Rissanen pohtii Taustapeilissä työtä, työntekijöiden rekrytoimista ja uusien ideoiden haistelua. Mutta liikkeelle lähdetään kalastamisesta. Toimittajana Olga Ketonen.

  140 merkkiä

  Missä viipyy Suomisome?. City-lehti on uudella tavalla ajatteleva media, jossa lukijat ovat mukana sisällön tuottamisessa. City.fi alustalle lukijat voivat julkaista omia kirjoituksiaan, joista parhaat poimitaan 4 kertaa vuodessa ilmestyvään printtilehteen. Mutta missä viipyvät muut toimijat? Sarjayrittäjä ja City-lehden julkaisija Ilkka O. Lavas ideoi, että Yle voisi perustaa kansanradion nettiin, joka toimisi Suomisomen alustana ja johon ihmiset voisivat kirjoittaa sekä lähettää ääniviestejä ja videoita. Näin pidettäisiin huolta suomalaisuudesta ja suomen kielestä. Nykymenolla lähinnä yhdysvaltalaiset palveluntarjoajat vievät markkinat ja alkavat tulevaisuudessa myös ilmeisesti yhä enenevässä määrin periä maksua palveluistaan ja jopa sensuroida sisältöä. Ilkka O. Lavaksen tapasi 140 merkkiä ohjelmassa Raimo Tyykiluoto.

  Muualla Yle.fi:ssä