Areena
 • TV
 • Radio
 • Radio - Uusimmat

 • Uusimmat
 • Kuunnelluimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 421 kohdetta joissa yhteensä 24988 ohjelmaa

  Radio Vega Västnyland

  VNF-rektor ambivalent till fusion. Det finns både fördelar och nackdelar med en fusion mellan tre folkhögskolor i södra Finland, säger Kerstin Romberg, rektor för Västra Nylands folkhögskola (VNF) i Karis.

  YleX Encore

  Encore ke klo 22.00. Vielä kerran! Missasitko YleX Aamun Matin sutkautukset? Haluatko kuulla Etusivun haastattelun uudestaan? Kuuntele Encoressa uudestaan päivän mehevimmät lipsautukset ja nerokkaimmat toteamukset!

  Sportradion

  Sportradion erbjuder de senaste nyheterna inom sporten. (poddsänds)

  • · Yle Radio Vega
  • Kesto: 3 min
  • Sarja 46 jaksoa »

  Luonto-Suomi.

  Luonto-Suomen soidintanssit. Luonto-Suomen soidintanssit syventyy tämän keväisen näytelmän alkulähteille, millaista aikaa kevät on eläimille ja kuinka syvää kiintymys naaraan ja koiraan välillä luonnossa voi olla. Studiossa ovat eläintieteen tohtori Heidi Kinnunen ja professori Heikki Setälä. Toimittajina ovat Asko Hauta-aho ja Petri Rinne. Kuva: Raine Martikainen/Yle

  Yle Uutiset selkosuomeksi

  Keskiviikko 23.4.2014 klo 20. Metsä Group rakentaa ison biotuotetehtaan. Stora Enson toimitusjohtaja Jouko Karvinen eroaa. Eläkkeet ovat nousseet hitaammin kuin palkat. Opettajat kokevat kiusaamista ja väkivaltaa työssä.

  Päivä tunnissa

  Opettajia kiusataan. Päivän hyvä uutinen on Metsä Groupin aie perustaa Äänekoskelle runsaan miljardi euroa maksava sellu- ja biotuotetehdas. Toteutuessaan hanke olisi metsäteollisuuden suurin investointi Suomessa. Ikävämpää on se, että yli 10 000 opettajaa kokee vuosittain työssään väkivaltaa ja lähes 35 000 opettajaa on kokenut kiusaamista tai epäasiallista kohtelua. Kuulemme myös ensimmäisestä puolueiden puheenjohtajien EU-vaalitentistä. Ulkomailta kerromme Portugalin talouden piristymisestä ja Rion levottomuuksista. Lähetyksen toimittaa Jussi Wistrand.

  Taustapeilin Pyöreä pöytä

  Eurovaalien iskulauseet sekä kiihottavat että unettavat. Keskustelijoina ovat muusikko Tommy Lindgren sekä vakioäänet Ruben Stiller ja Maija Vilkkumaa. Puhetta johtaa Pauli Aalto-Setälä. Keskustelussa käydään värikkäästi läpi mm. huonoja ja hyviä Eu-vaaleihin tarkoitettuja puolueiden iskulauseita, köyhyyspornoa ja Nato-salamyhkäisyyttä. Twitterissä #pyöreäpöytä. Alkuperäinen kuva: Tommy Lindgren.

  • · Yle Radio Suomi
  • Kesto: 29 min
  • Sarja 5 jaksoa »

  Yle Keski-Suomi

  Moni tuttu lintu on käynyt harvinaiseksi. Arvokkaita lintualueita kartoitetaan nyt maakunnallisesti. Keski-Suomessa työ on saatu päätökseen, ja tuloksena on 48 säilyttämisen arvoista lintualuetta. Kartoituksen aikana kävi ilmi, että moni aiemmin tavallinen lintulaji on käynyt harvinaiseksi. Toimittaja Riikka Pennanen tapasi Laukaan Lapinjärven lintutornilla lintualueita kartoittaneen Tuomo Pihlajan ja lintuja tarkkailevan Juha Mäkelän.

  Tekijä

  Balettitanssija Tiina Myllymäki. Lapsena Tiina Myllymäki halusi olla tanssiva ratsupoliisi, joka työskentelee vapaa-ajallaan kassaneitinä. Viime aikoina Myllymäki on tanssinut monenlaisia päärooleja Kansallisoopperan lavalla. Montako tossuparia ammattitanssija kuluttaa vuodessa, ja minkälaisessa kunnossa varpaat ovat kovan treenikauden keskellä? Tiina Myllymäki on tunnettu taidostaan eläytyä sataprosenttisesti esittämiinsä rooleihin, oli hän sitten Lumikuningatar, Julia tai prinsessa Aurora. Mutta minkälaisia vuorosanoja taiteilija käy läpi mielessään samaistuessaan hyytävään Lumikuningattaren rooliin? Toimittaja on Emma Vainio.

  Teemana terveys

  Potilastarina: sydäninfarkti heilautti kauppiaan elämänarvot uusiksi. Joskus arkinen aherrus muuttuu hetkessä kamppailuksi elämästä. Kaikki tuttu ja turvallinen heitetään romukoppaan ja arki täyttyy erilaisista tutkimuksista, hoidoista ja epävarmuudesta. Onneksi näillä tarinoilla on usein onnellinen loppu. Oman potilastarinansa kertoo seuraavassa sydäninfarktista selvinnyt ja keuhkosyövän selättänyt leppävirtalainen Pentti Kaulamo. Toimittajana Anne Heikkinen.

  Nuõ'rttsäämas

  Sevetin hiihtokisat. Pääsisenä tapahtuu Sevettijärvellä. Sevetin peurat järjesti myös jokavuotiset leikkimieliset hiihtokilpailut lähinnä lapsille mutta myös aikuisten suopunkiviestihiihto mäystinsuksineen on hauskaa katsottavaa.

  • · Yle Sámi Radio
  • Kesto: 2 min
  • Sarja 23 jaksoa »
  Muualla Yle.fi:ssä