Areena
 • TV
 • Radio
 • Radio - Uusimmat

 • Uusimmat
 • Kuunnelluimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 500 kohdetta joissa yhteensä 34082 ohjelmaa

  Radio Vega Åboland

  Folke Öhman om tiden som stadsdirektör och vad som väntar nu. Pargas stadsdirektör Folke Öhman går i pension den 1 april men gör i praktiken sin sista arbetsdag den6 februari. Redaktör: Johanna Ventus

  Luontoretki.

  Neitoperhosluolan kaunottaret. Luontoretki vietettiin aivan itärajan pinnassa, Virolahden maisemissa. Luontoharrastuksen moniottelija Jarmo Nieminen ja Juha Laaksonen olivat tutkimassa erilaisia luolia ja holvistoja, joita alueella on ilahduttavan paljon. Millaisia asukkaita tai vieraita luolista näin tammikuussa oikein löytää? Millaisia nämä luolat oikein olivat? Kuva: Minna Pyykkö / Yle

  Urheiluilta

  Urheiluilta: Jääkiekkokierros. Jääkiekkokierros, toimittaja Joni Piirainen, asiantuntijana Marko Tuulola. HPK ? Kärpät, Ilves ? Sport, JYP ? KalPa, Pelicans ? SaiPa, TPS ? Tappara, Lukko ? Ässät.

  A-xplock

  Aktuella inrikes- och utrikesnyheter i veckan som gick. (Sändningen poddsänds)

  • · Yle Radio Vega
  • Kesto: 44 min
  • Sarja 4 jaksoa »

  YLE Lappi

  Ammattimuurareista pian huutava pula. Nuorien kiinnostus muurausalaan on viime vuosien aikana hiipunut ja vanhemmat muurarit ovat huolissaan taantuvasta ammattikunnasta. Onko siihen syynä se, että ammattioppilaitoksissa ei enää voi opiskella yksinomaan muurariksi vai pelottaako nuoria raskas työ? Raimo Torikka kävi tapaamassa lähes 30 vuotta muuraustöitä paiskinutta rovaniemeläistä muuraria Juha Peltolaa (kuvassa) rakennustyömaalla Rovaniemen Saarenkylässä.

  Jokapaikan Reetta

  Roolipelaamassa. Joensuun Tähtikalliolla vilisee keskiaikaisia kuninkaallisia, haltioita, hoviväkeä, palveluskuntaa, vakoojia ja muita epämääräisiä hiippareita. On alkamassa live-roolipeli ja luvassa on kiemuraista hovijuonittelua. Larppausta voisi kuvailla improvisoiduksi näytelmäksi, jossa pelaajat eläytyvät heille ennalta annettuihin hahmoihin ja Jokapaikan Reetalle napsahtaa hovineidon rooli. Ensikertalainen on hermostunut, mutta onneksi paikalla on suuri joukko kokeneita konkareita.

  Maailmanpolitiikan arkipäivää

  Eurooppa jännittää Kreikan vaalitulosta. Eurooppa jännittää, sysääkö Kreikan vaalitulos euron uuteen kriisiin. Kuinka tärkeä euro on kreikkalaisille? Kuinka tärkeä Kreikka on muulle Euroopalle? Entä seuraako Espanja Kreikan tiellä? Johanna Numminen juontaa. Kuva: EPA

  Radio 1 vastaa

  Kansalaisia tuhansien puolesta. Ohjelmapäällikkö Kaj Färm kommentoi kuuntelijapalautetta.

  Kalle Haatanen

  Sattuma tieteessä. Sattumalla on yllättävän keskeinen rooli tieteessä. Sattumaa ja riskejä pyritään hallitsemaan tai ainakin ennakoimaan esimerkiksi yhteiskuntapolitiikassa. Toisaalta sattuma voi toimia keskeisenä tieteellisten löytöjen taustana. Usein arkiajattelussa mieleen tulee, että jotakin hannuhanhea aina onni potkaisee, mutta onko tämä vain harhaluulo? Kalle Haatasen vieraana Tieteen päivien pääsihteeri Ilari Hetemäki.

  Aspekti

  Suomen urheilu uuteen nousuun. Skenografi luo näkymättömän maailman todeksi. Millaista tukea tarvitsee kuuloimplantin saanut lapsi tai nuori? Mika Kojonkoski: Suomen urheilu uuteen nousuun.

  Sportradion

  Sportradion erbjuder de senaste nyheterna inom sporten. (poddsänds)

  • · Yle Radio Vega
  • Kesto: 3 min
  • Sarja 41 jaksoa »

  Puheen Iltapäivä

  Ex-naisvanki: Vertaistuki auttaa uuden elämän alkuun. KRIS-naiset ovat päihde-ja rikoskierteestä irrottautuneita naisia. KRIS-naistyö auttaa naisia palaamaan normaaliin elämään ja osallistumaan yhteiskuntaan. KRIS-työstä ja sen tuottamasta avusta olivat Puheen Iltapäivässä puhumassa KRIS-naisten Heli Kaartinen ja entinen vanki ja KRIS-työn avun kokenut Hanna. Toimittajana Salla Vuolteenaho.

  Muualla Yle.fi:ssä