Areena
 • TV
 • Radio
 • Radio - Uusimmat

 • Uusimmat
 • Kuunnelluimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 586 kohdetta joissa yhteensä 38952 ohjelmaa

  Ajassa soi

  Tarinoita Kiinasta: säveltäjä Xiaogang Ye. Pianokonsertto "Vihreän mangon tuoksu" (k.e.) (Amir Katz, piano); Maan laulu sopraanolle, baritonille ja orkesterille op. 47 (Yitian Luan, sopraano, Zhengzhong Zhou, baritoni, sekä Saksan radion FO/Hansjörg Albrecht). - (Äänitetty Saarbrückenin Kongressisalissa 6.11.2014.) - Toimittajana Ville Komppa.

  • · Yle Radio 1
  • Kesto: 59 min
  • Sarja 4 jaksoa »

  Sportradion

  Sportradion erbjuder de senaste nyheterna inom sporten. (poddsänds)

  • · Yle Radio Vega
  • Kesto: 7 min
  • Sarja 41 jaksoa »

  Urheiluilta

  Naisten lentopallon Mestarien liiga LP Salo - Busto Arzisio (ITA). LP Salo kohtaa naisten lentopallon Mestarien liigan lohkovaiheen päätösottelussa italialaisen huippuseuran Busto Arsizion. Salolaisjoukkue ei voi edetä enää jatkoon Mestarien liigassa, mutta panosta silti riittää illan ottelussa. Voitolla LP Salolla on vielä mahdollisuus kahdeksan parhaan joukkoon toiseksi ylimmässä eurosarjassa CEV Cupissa. Selostajana on Johannes Oikarinen ja asiantuntijana Jani Nieminen.

  Radiodoktorn

  Geriatriker Otto Lindberg svarar på lyssnarfrågor. Ring 0600-11 12 13 eller e-posta till radiodoktorn.vega@yle.fi. Redaktör: Johanna Minkkinen.

  Luonto-Suomi.

  Luonto-Suomen talviruokintailta. Miten luodaan hyvä lintujen ruokintapaikka? Mihin se sijoitetaan ja millaisilla eväillä saa pihapiiriin mahdollisimman paljon vieraita. Luonto-Suomen talviruokinta-asiantuntijana on tietokirjailija Pertti Koskimies ja toimittajana Juha Laaksonen.

  Konsertteja

  The Tallis Scholars esiintyy. Urkuri David Briggs ja Peter Phillipsin johtama The Tallis Scholars esittävät Palestrinan, Tallisin, Praetoriuksen, Byrdin, Briggsin, Allegrin ja Pärtin urku- ja kuoroteoksia. - (Äänitetty Nürnbergin Pyhän Sebaldin kirkossa 31.5.2014.) - Toimittajana Ville Komppa.

  Pyöreä pöytä

  Nuoruuden päiväkirjojen ääneenlukua - patetia on uusi trendi?. Luotisuoraa puhetta johtaa Pauli Aalto-Setälä. Keskustelijoina ovat tällä kertaa vapaa kirjoittaja Kaarina Hazard, kirjailija Juha Itkonen ja toimittaja Ruben Stiller. He ovat valinneet aiheikseen toivekirjat, valtionyhtiöiden palkkiot, nuorten päiväkirjat ja verkkovalvonnan. Tuloksena on vakavaa, hersyvää ja päällepuhuvaa keskustelua. Twitterissä #pyöreäpöytä

  Lotta Stenroos – Kirjeitä Amerikasta

  Tietämättömyys. Tee tuntematon iloiseksi käyttäytymällä kuin amerikkalainen! Amerikkalaisten vieraanvaraisuus ja sosiaaliset taidot tuskin ovat tuntematon käsite kenellekään. Mutta tuskin myös kovin vieras on ajatus siitä, että kaikki se on feikkiä. Mutta mikä sitten on aitoa? Ja onko se niin paha jos pienillä valinnoillaan voi parantaa jonkun päivää. Tämä kohteliaisuus ja vieraanvaraisuus on erityisen voimakasta eteläisissä osavaltioissa ja siksi Lotta Stenroos lähti sinne juttelemaan ihmisille ja selvittämään onko se aitoa vai täyttä näytelmää.

  Viikon kysymys

  Miksi me suomalaiset haluamme omistaa asuntomme?. “Vuokra-asunto on helppo jättää ja vaihtaa maisemaa. Ikävä kyllä meillä ei ole vuokra-asuntoja tarpeeksi”, Vuokraturvan toimitusjohtaja Timo Metsola “Järki- ja tunnesyyt ohjaavat omistamaan asunnon. Onko järkeä maksaa muille kun voi lyhentää omaa asuntoa. Oma koti on mukava omistaa”, Huoneistokeskuksen toimitusjohtaja Antti Asteljoki. Meitä suomalaisia kannustetaan nuoresta asti sijoittamaan omaan asuntoon. Vuokralla asuvia pidetään epäilyttävinä ja vuokra-asumista väliaikaisena ratkaisuna. Viime aikoina on kuitenkin kuultu kriittisiä puheenvuoroja ja väitetty muun muassa, että omistusasuminen lisää työttömyyttä kun muuttaminen työn perässä ei käykään käden käänteessä. On myös tutkittu, että omistusasuminen voi heikentää kulutuskysyntää, kun ihmiset keskittyvät velkojensa hoitamiseen. Omistusasuminen on suosittua etenkin Suomessa ja Norjassa. Suomessa omistusasunnossa on viime vuosina laskentatavasta riippuen asunut vajaat 70 prosenttia kotitalouksista kun esimerkiksi Sveitsissä tuo luku on 40 prosenttia. Puheen Iltapäivän viikon kysymys kuuluu, miksi me suomalaiset haluamme omistaa asuntomme? Tiina Lundbergin vieraina ovat Vuokraturvan toimitusjohtaja Timo Metsola ja Huoneistokeskuksen toimitusjohtaja Antti Asteljoki.

  Muualla Yle.fi:ssä