Areena
 • TV
 • Radio
 • Urheilu

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Kuunnelluimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • Urheiluilta fi:Recommended:rss

  Urheiluilta

  Urheiluilta: Jalkapallon Mestarien liiga. Jalkapallon Mestarien liiga, puolivälierät. Bayern Munchen-Porto. Selostajana Matti Härkönen.

  Urheiluilta

  Kansanedustajat ja urheilu. Urheiluillassa kuullaan juuri valittujen kansanedustajien ajatuksia urheilusta. Mietteensä kertovat ainakin Sinuhe Wallinheimo, Sirpa Paatero, Tuomo Puumala, Hjallis Harkimo, Sari Essayah ja Hanna Kosonen. Studiovieraana on mm. Suomen Olympiakomitean hallituksessa ja Suomen Palloliiton toimitusjohtajana työskennellyt Yhteiskunnallisten yritysten liiton Arvon toimitusjohtaja Kimmo J. Lipponen. Lähetystä isännöi Jouko Vuolle.

  Urheiluilta

  SM-liigan finaalit. Jääkiekkokierros, neljäs finaaliottelu. Tappara-Kärpät. Selostajana Riku Salminen, asiantuntijoina Kimmo Kuhta ja Juha Lind.

  Urheiluilta

  Jalkapallokierros. Jalkapallokierros, juontajana Nina Vanhatalo. HJK-Lahti, SJK-RoPS, KTP-KuPS, IFK Mariehamn-HIFK, Inter-Ilves.

  Lindgren & Sihvonen fi:Recommended:rss

  Lindgren & Sihvonen

  Lindgren & Sihvonen: Vieraana jalkapalloilija Pekka Sihvola. Kokeellinen urheiluohjelma, jossa nurmi on aina vihreämpää keskialueen tuolla puolen. Vieraana jalkapalloilija Pekka Sihvola. Twitter: #LindgrenSihvonen

  Lindgren & Sihvonen

  Atik Ismail: Hurriganes, Tapio Rautavaara ja koti-ikävä. Vieraana sinivalkoinen jalkapallolegenda Atik Ismail, joka on kirjoittanut kirjan suomalaisista ammattifutaajista. Toimittajina Tommi Lindgren ja Petteri Sihvonen.

  Lindgren & Sihvonen

  Lindgren & Sihvonen: Vieraana selostajalegenda Tapio Suominen. Yleisradion pitkän linjan urheilutoimittajan Tapio Suomisen mukaan pelkällä nippelitiedolla ei hänen ammatissaan pärjää. Urheilutoimittajalla pitää olla myös syvää ymmärrystä. Suominen muun muassa on aikoinaan matkannut varta vasten tapaamaan Petteri Sihvosta Hämeenlinnaan oppiakseen jääkiekosta vielä jotain enemmän. Mutta kuinka Suominen näkee huippu-urheilun nykytilan? Ja mistä hänen intohimonsa esimerkiksi taitoluisteluun on syntynyt? Suomisen vierailun lisäksi Petterillä ja Tommilla on väittelyssä muun muassa HIFK:n seuraidentiteetti, Eero Markkasen twitter-purkaus sekä Veikkasuliigan ulkomaalaishankinnat. Twitter: #LindgrenSihvonen

  Lindgren & Sihvonen

  Lindgren & Sihvonen: Vieraana jalkapallomaajoukkueen historian kirjoittanut Antti Eerola. Kokeellinen urheiluohjelma, jossa huuhkajat eivät aina ole yössä. Vieraana jalkapallomaajoukkueen historian kirjoittanut toimittaja Antti Eerola. Twitter: #LindgrenSihvonen

  Urheiluradio fi:Recommended:rss

  Ampumahiihdon MM fi:Recommended:rss

  Ampumahiihdon MM 2015

  Ampumahiihdon MM ja Salpausselän kisat. Ampumahiihdon MM-kisat ja Salpausselän kisat. Ampumahiihdon MM-kisat, Kontiolahti. Naisten takaa-ajo. Selostus Pertti Tapola, asiantuntija Paavo Puurunen. Salpausselän kisat, Lahti. Mäkihyppyä, HS 130. Selostus Mikko Hannula, toimittajana Maria Nisula.

  Ampumahiihdon MM 2015

  Ampumahiihdon MM ja Salpausselän kisat. Ampumahiihdon MM-kisat ja Salpausselän kisat. Ampumahiihdon MM-kisoissa Kontiolahdella miesten ja naisten pikakisat. Selostajana Pertti Tapola ja asiantuntijana Paavo Puurunen. Salpausselän kisoissa miesten ja naisten sprinttikisat. Selostus Jarmo Lehtinen, asiantuntijana Jussi Piirainen ja toimittajana Maria Nisula.

  Ampumahiihdon MM 2015

  Ampumahiihtoilta. Ampumahiihtoillassa Pasilan studiossa Jouko Vuolle ja Ville Räikkönen. Kontiolahdella Pertti Tapola, Paavo Puurunen ja Marko Kurvinen. Illan aikana ääneen pääsivät myös Kaisa Mäkäräinen, Mari Laukkanen, Ahti Toivanen, Olli Hiidensalo, Jarmo Punkkinen ja Marko Laaksonen

  Kiveen hakatut fi:Recommended:rss

  Kiveen hakatut

  Kiveen hakatut: Martti Talvela. Tämä vuonna on kulunut 80 vuotta oopperalaulaja Martti Talvelan syntymästä. Kiveen hakatut muistelee Martti Talvelaa, joka menehtyi vain 54-vuotiaana. Toimittajina Arto Teronen ja Jouko Vuolle.

  Kiveen hakatut

  Robert Petersen. Millaisia ajatuksia syntyykään hautakirjoituksia katsellessa? Popcornin Suomeen tuonut Robert "Petteri" Petersen on mies, jonka opetuksista suomalainen koripalloilu sai nauttia kuudella vuosikymmenellä. Petterin tapa puhua Suomea ei sekään hevin unohdu. Toimittajina Arto Teronen ja Jouko Vuolle. Uusinta vuodelta 2011.

  Kiveen hakatut

  Åke Lindman. Tällä kertaa vieraillaan Helsingissä Hietaniemen hautausmaan Taiteilijakukkulalla muistelemassa näyttelijä-ohjaajaa, jonka jalkapallourakin oli sangen värikäs. Toimittajina Arto Teronen ja Jouko Vuolle.

  Kiveen hakatut

  Kalevi Keihänen - matkamies. Ohjelmassa ollaan tällä kertaa matkamiehen viimeisen leposijan äärellä Turun hautausmaalla: Kalevi Keihäsen ansiosta moni suomalainen sai mahdolisuuden matkustaa siedettävillä kustannuksilla ensi kertaa ulkomaille. Toimittajina ovat Arto Teronen ja Jouko Vuolle.

  Urheilun taustapeili fi:Recommended:rss

  Urheilun taustapeili

  Mäkiviikon loisto. Perinteisesti vanhan urheiluvuoden päättää ja uuden aloittaa Keski-Euroopan mäkiviikko. Niin nytkin, kahden viikon kuluttua. Suomen historia mäkiviikolla on loistelias. Urheilun taustapeilissä kokonaisvoittajista menneitä muistelevat nykyisen valmennuspäällikön Kari Yli-Anttilan rinnalla myös Veikko Kankkonen, Pentti Kokkonen ja Risto Laakkonen. Toimittaja on Mikko Hannula.

  Urheilun taustapeili

  Tanssin menestystarinalle saatava jatkoa. Tanssiurheilun eri lajit ovat tuoneet Suomelle tänä vuonna 14 arvokisamitalia. Mitalisade on jatkunut jo vuosia, mutta varsinkin perinteiset kilpatanssit kaipaavat nuoria harrastajia. Miten tanssin menestystarina saadaan jatkumaan myös tulevaisuudessa? Vastausta kysymykseen etsivät Maija Kauton johdolla Tanssiurheiluliiton puheenjohtaja Leena Liusvaara ja toimistopäällikkö Auli Korhonen.

  Urheilun taustapeili

  Sukupolvi vaihtuu endurossa. Mika Ahola, Kari Tiainen, Juha Salminen sekä monet muut huippukuljettajat ovat totuttaneet suomalaiset kuulemaan endurosta menestystarinoita. Nyt on menossa sukupolvenvaihdos ja uudet nimet pyrkivät ottamaan paikkansa lajin huipulla. Urheilun taustapeilissä kuullaan nuoren Jesse Viljakaisen mietteitä kovan testipäivän jälkeen. Lajin tilaa ja olemusta ovat hänen kanssaan pohtimassa moottoriliiton valmennuspäällikkö Tomi Konttinen sekä Vierumäen valmennuskeskuksen johtaja Ismo Hämäläinen. Lähetystä isännöi Jouko Vuolle

  Muualla Yle.fi:ssä