Areena
 • TV
 • Radio
 • Urheilu

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Kuunnelluimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • Urheiluradio fi:Recommended:rss

  Urheiluilta fi:Recommended:rss Kaikki Urheiluillat »

  Urheiluilta

  Jääkiekon SM-liiga lähti käyntiin kolmisen viikkoa sitten, ja polemiikkia on liigan ympärillä ollutkin koko kolmen viikon ajan. Milloin on haettu syitä yleisömäärän vähenemisiin, milloin on syytelty tuomareita ja milloin tuomarit ovat syytelleet esimiehiään. Urheiluillassa sm-liigan ympärillä vellovaan keskusteluun vastaa Liigan toimitusjohtaja Kimmo Rannisto itse, kun mies istahti studioon Jere Pehkosen kanssa. Mitä ratkaisuja Ranniston mielestä tuomaritoimintaan tulee käyttää? Millaisena hän näkee kotimaisen kiekkoliigan tulevaisuuden, ja minkä arvosanan hän antaa itselleen ensimmäisestä vuodestaan SM-liigan toimitusjohtajana?

  Urheilun taustapeili fi:Recommended:rss

  Urheilun taustapeili

  Liikkumattomuus verolle?. Uhkana jopa 200,- euron kuukausittainen liikkumattomuusvero! II Kansallisen liikuntafoorumin jälkeen ovat studiossa liikkumattomuutta taklaamassa LIKESin johtaja Eino Havas ja UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankari. Toimittajana on Jouko Vuolle.

  Urheilun taustapeili

  Ensimmäiset Euroopan olympialaiset. Ensimmäiset Euroopan olympiakisat järjestetään kesäkuussa 2015 Bakussa, Azerbaidžanissa. Mistä oikein on kysymys? Miksi Euroopan olympiakomiteoiden liitto on ryhtynyt moiseen hankkeeseen? Asiaa ovat selvittämässä kisojen koordinaatiokomitean jäsen Roger Talermo sekä Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Kojonkoski. Toimittajana on Jouko Vuolle. yle.fi/taustapeili

  Urheilun taustapeili

  Urheilun rahapelit ja rikollisuus. Urheilun taustapeilissä puhutaan rahapeleistä, urheiluvedonlyöntiin pesiytyneestä rikollisuudesta sekä ottelutulosten manipuloinnin vastaisen kamppailun viimeisimmistä vaiheista. Vieraana on johtaja Harri Syväsalmi opetus- ja kulttuuriministeriöstä. Toimittajana on Jouko Vuolle.

  Urheilun taustapeili

  Koripallon sääntöjä yksinkertaistettava, toivoo erotuomarijohtaja. Suomalainen Carl Jungebrand johtaa Kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n erotuomareita. Työpaikka sijaitsee Genevessä, Sveitsissä. Suurin haaste on hänen mukaansa yksinkertaistaa koripallon sääntöjä. Millaista on kehittää suuren lajiliiton erotuomaritoimintaa maailmanlaajuisesti? Miten tullaan hyväksi tuomariksi? Tehdäänkö eri palloilulajien välillä yhteistyötä? Toimittajana Jouko Vuolle.

  Yleisurheilun EM fi:Recommended:rss

  Fifan jalkapallon MM 2014 (podcastit) fi:Recommended:rss

  Olympiaradio fi:Recommended:rss

  Olympiaradio - Sotshi 2014

  Parisprintin kultaselostus. Jarmo Lehtisen ja Reijo Jylhän huikaiseva selostus Sami Jauhojärven ja Iivo Niskasen olympiavoitosta hiihdon parisprintissä.

  Muualla Yle.fi:ssä