Areena
 • TV
 • Radio
 • Urheilu

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Kuunnelluimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • Lindgren & Sihvonen fi:Recommended:rss

  Lindgren & Sihvonen

  Lindgren & Sihvonen, miten menee marginaalilajeilla?. Kokeellinen urheiluohjelma, jossa pidetään pää ylhäällä lajissa kuin lajissa. Tänään Tommy ja Petteri keskustelevat eri lajien arvotuksesta ja siitä, kuinka työlästä niin kutsutuilla marginaalilajeilla on saada huomiota ja kunnioitusta osakseen. Vieraana tankotanssin moninkertainen maailmanmestari Oona Kivelä, sekä futsal-ammattilainen Panu Autio.

  Lindgren & Sihvonen

  Vieraana maailmanmestarivalmentaja Jukka Jalonen. Kokeellinen urheiluohjelma, jossa meidän peli on myös teidän. Vieraana jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen. Kuinka maailmanmestaruus on muuttanut valmentajan suhtautumista työhönsä? Twitter: #LindgrenSihvonen

  Lindgren & Sihvonen

  Lindgren & Sihvonen: Punakone ja leijonaluotsi. Kokeellinen urheiluohjelma, jossa kertaus on pelikirjan äiti. Tänään käsitellään jääkiekon punaista menneisyyttä ja sinivalkoista nykypäivää. Haastattelussa Neuvostiliiton jääkiekkohistoriaa tutkinut Markku Jokisipilä sekä Leijonien päävalmentaja Kari Jalonen. Haastattelut ovat uusintoja viime syksyltä. Twitter #LindgrenSihvonen

  Urheiluradio fi:Recommended:rss

  Urheilun taustapeili fi:Recommended:rss

  Urheilun taustapeili

  Mäkiviikon loisto. Perinteisesti vanhan urheiluvuoden päättää ja uuden aloittaa Keski-Euroopan mäkiviikko. Niin nytkin, kahden viikon kuluttua. Suomen historia mäkiviikolla on loistelias. Urheilun taustapeilissä kokonaisvoittajista menneitä muistelevat nykyisen valmennuspäällikön Kari Yli-Anttilan rinnalla myös Veikko Kankkonen, Pentti Kokkonen ja Risto Laakkonen. Toimittaja on Mikko Hannula.

  Urheilun taustapeili

  Tanssin menestystarinalle saatava jatkoa. Tanssiurheilun eri lajit ovat tuoneet Suomelle tänä vuonna 14 arvokisamitalia. Mitalisade on jatkunut jo vuosia, mutta varsinkin perinteiset kilpatanssit kaipaavat nuoria harrastajia. Miten tanssin menestystarina saadaan jatkumaan myös tulevaisuudessa? Vastausta kysymykseen etsivät Maija Kauton johdolla Tanssiurheiluliiton puheenjohtaja Leena Liusvaara ja toimistopäällikkö Auli Korhonen.

  Urheilun taustapeili

  Sukupolvi vaihtuu endurossa. Mika Ahola, Kari Tiainen, Juha Salminen sekä monet muut huippukuljettajat ovat totuttaneet suomalaiset kuulemaan endurosta menestystarinoita. Nyt on menossa sukupolvenvaihdos ja uudet nimet pyrkivät ottamaan paikkansa lajin huipulla. Urheilun taustapeilissä kuullaan nuoren Jesse Viljakaisen mietteitä kovan testipäivän jälkeen. Lajin tilaa ja olemusta ovat hänen kanssaan pohtimassa moottoriliiton valmennuspäällikkö Tomi Konttinen sekä Vierumäen valmennuskeskuksen johtaja Ismo Hämäläinen. Lähetystä isännöi Jouko Vuolle

  Kiveen hakatut fi:Recommended:rss

  Kiveen hakatut

  Robert Petersen. Millaisia ajatuksia syntyykään hautakirjoituksia katsellessa? Popcornin Suomeen tuonut Robert "Petteri" Petersen on mies, jonka opetuksista suomalainen koripalloilu sai nauttia kuudella vuosikymmenellä. Petterin tapa puhua Suomea ei sekään hevin unohdu. Toimittajina Arto Teronen ja Jouko Vuolle. Uusinta vuodelta 2011.

  Kiveen hakatut

  Åke Lindman. Tällä kertaa vieraillaan Helsingissä Hietaniemen hautausmaan Taiteilijakukkulalla muistelemassa näyttelijä-ohjaajaa, jonka jalkapallourakin oli sangen värikäs. Toimittajina Arto Teronen ja Jouko Vuolle.

  Kiveen hakatut

  Kalevi Keihänen - matkamies. Ohjelmassa ollaan tällä kertaa matkamiehen viimeisen leposijan äärellä Turun hautausmaalla: Kalevi Keihäsen ansiosta moni suomalainen sai mahdolisuuden matkustaa siedettävillä kustannuksilla ensi kertaa ulkomaille. Toimittajina ovat Arto Teronen ja Jouko Vuolle.

  Kiveen hakatut

  Kiveen hakatut - Urho Kekkosen urheilumaailma. Tällä kertaa sarjan tekijät Arto Teronen ja Jouko Vuolle ovat Urho Kekkosen haudan äärellä Hietaniemen hautausmaalla Helsingissä pohtimassa millainen urheilija ja urheiluvaikuttaja edesmennyt tasavallan presidentti oikeastaan olikaan.

  Muualla Yle.fi:ssä