Areena
 • TV
 • Radio
 • Urheilu

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Kuunnelluimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • Urheiluradio fi:Recommended:rss

  Urheiluilta fi:Recommended:rss Kaikki Urheiluillat »

  Urheiluilta

  Jalkapallon EM-karssinnat, Eurooppa liiga ja Mestarien liiga. Vieraina Matti Harkönen (Yle Urheilu) ja Saku-Pekka Sundelin (Urheilusanomat). Iltaa isännöi Jere Pehkonen.

  Urheilun taustapeili fi:Recommended:rss

  Urheilun taustapeili

  Urheilun rahapelit ja rikollisuus. Urheilun taustapeilissä puhutaan rahapeleistä, urheiluvedonlyöntiin pesiytyneestä rikollisuudesta sekä ottelutulosten manipuloinnin vastaisen kamppailun viimeisimmistä vaiheista. Vieraana on johtaja Harri Syväsalmi opetus- ja kulttuuriministeriöstä. Toimittajana on Jouko Vuolle.

  Urheilun taustapeili

  Koripallon sääntöjä yksinkertaistettava, toivoo erotuomarijohtaja. Suomalainen Carl Jungebrand johtaa Kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n erotuomareita. Työpaikka sijaitsee Genevessä, Sveitsissä. Suurin haaste on hänen mukaansa yksinkertaistaa koripallon sääntöjä. Millaista on kehittää suuren lajiliiton erotuomaritoimintaa maailmanlaajuisesti? Miten tullaan hyväksi tuomariksi? Tehdäänkö eri palloilulajien välillä yhteistyötä? Toimittajana Jouko Vuolle.

  Urheilun taustapeili

  Pesäpallon säännöt uusiksi?. Voisiko kansallispelin itsestäänselvyyksiä kyseenalaistaa? Pidempi pelikausi, sallitumpi kontakti, ulkopelitilastot, paluu yhdeksään vuoropariin, yhden finaalin huipennus, videotarkistukset, vapaa lyöntijärjestys ja monet muut pesäpalloideat ovat Pasi Pirisen, Antti Tokkarin ja Jani Komulaisen puntaroitavana. Toimittajana Mikko Hannula.

  Urheilun taustapeili

  Lentopallon kuuma kesä. Lentopallon kaikkien aikojen maajoukkuekesä alkoi EM-karsinnoilla, jotka huipentuivat Vantaalla. Kuinka Suomi pärjäsi ja miltä näyttävät kesän maailmanliiga ja syksyn EM-kisat? Päävieraana on Yle Urheilun asiantuntija Timo Hoivala. Toimittajana Mikko Hannula

  Yleisurheilun EM fi:Recommended:rss

  Fifan jalkapallon MM 2014 (podcastit) fi:Recommended:rss

  Olympiaradio fi:Recommended:rss

  Olympiaradio - Sotshi 2014

  Parisprintin kultaselostus. Jarmo Lehtisen ja Reijo Jylhän huikaiseva selostus Sami Jauhojärven ja Iivo Niskasen olympiavoitosta hiihdon parisprintissä.

  Muualla Yle.fi:ssä