Areena
 • TV
 • Radio
 • Urheilu

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Kuunnelluimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • Urheiluilta fi:Recommended:rss

  Urheiluilta

  Jääkiekkokierros, puolivälierien kuudennet ottelut. Toimittajana Sami Laine, asiantuntijana Ari-Pekka Selin. HIFK-Tappara, Kalpa-Lukko.

  Urheiluilta

  Jalkapallon Euroopan karsinnat. Jalkapallon EM-karsintojen ottelu Pohjois-Irlanti-Suomi

  Urheiluilta

  Jääkiekkokierros. Jääkiekkokierros. Puolivälierien viidennet ottelut. Toimittajana Joni Piirainen, asiantuntijana Kimmo Kuhta. TARVITTAESSA: Kärpät-Saipa, Tappara-HIFK, JYP-Blues, Lukko-Saipa

  Urheiluilta

  Moottoriurheiluilta: Suomi on sopiva rotu autourheiluun - olemme insinöörikansaa. Moottoriurheiluillassa huomion saa niin alkanut F1- kuin WRC-kausikin. Lisäksi Suomen moottoriurheilun tila kiinnostaa, unohtamatta Kymi Ring -moottoriurheilukeskushanketta. Illan vieraina ovat Yle Urheilun asiantuntija Jukka Mildh, ja moottoriurheilutoimittaja Miika Wuorela. Puhetta johtaa Joni Piirainen.

  Lindgren & Sihvonen fi:Recommended:rss

  Lindgren & Sihvonen

  Lindgren & Sihvonen: Vieraana jalkapallomaajoukkueen historian kirjoittanut Antti Eerola. Kokeellinen urheiluohjelma, jossa huuhkajat eivät aina ole yössä. Vieraana jalkapallomaajoukkueen historian kirjoittanut toimittaja Antti Eerola. Twitter: #LindgrenSihvonen

  Lindgren & Sihvonen

  Joukkueet, jotka eivät huutele tuomareille, menestyvät muita paremmin. Tietää entinen liigatuomari ja jääkiekkoilija Hannu Henriksson. Ovatko seeprat uhanalaisia eläimiä pudotuspelikaukalossa? Tästä keskusteltiin Lindgren & Sihvosessa.

  Lindgren & Sihvonen

  Lindgren & Sihvonen: Vieraana Ville Lång. Kokeellinen urheiluohjelma, jossa voi saada sulan hattuunsa verkon molemmin puolin. Tänään vieraana Suomen paras sulkapalloilija Ville Lång. Twitter: #LindgrenSihvonen

  Urheiluradio fi:Recommended:rss

  Ampumahiihdon MM fi:Recommended:rss

  Ampumahiihdon MM

  Ampumahiihdon MM ja Salpausselän kisat. Ampumahiihdon MM-kisat ja Salpausselän kisat. Ampumahiihdon MM-kisat, Kontiolahti. Naisten takaa-ajo. Selostus Pertti Tapola, asiantuntija Paavo Puurunen. Salpausselän kisat, Lahti. Mäkihyppyä, HS 130. Selostus Mikko Hannula, toimittajana Maria Nisula.

  Ampumahiihdon MM

  Ampumahiihdon MM-kisat, Kontiolahti. Miesten takaa-ajo. Selostus Pertti Tapola, asiantuntija Paavo Puurunen

  Ampumahiihdon MM

  Ampumahiihdon MM ja Salpausselän kisat. Ampumahiihdon MM-kisat ja Salpausselän kisat. Ampumahiihdon MM-kisoissa Kontiolahdella miesten ja naisten pikakisat. Selostajana Pertti Tapola ja asiantuntijana Paavo Puurunen. Salpausselän kisoissa miesten ja naisten sprinttikisat. Selostus Jarmo Lehtinen, asiantuntijana Jussi Piirainen ja toimittajana Maria Nisula.

  Ampumahiihdon MM

  Ampumahiihtoilta. Ampumahiihtoillassa Pasilan studiossa Jouko Vuolle ja Ville Räikkönen. Kontiolahdella Pertti Tapola, Paavo Puurunen ja Marko Kurvinen. Illan aikana ääneen pääsivät myös Kaisa Mäkäräinen, Mari Laukkanen, Ahti Toivanen, Olli Hiidensalo, Jarmo Punkkinen ja Marko Laaksonen

  Kiveen hakatut fi:Recommended:rss

  Kiveen hakatut

  Robert Petersen. Millaisia ajatuksia syntyykään hautakirjoituksia katsellessa? Popcornin Suomeen tuonut Robert "Petteri" Petersen on mies, jonka opetuksista suomalainen koripalloilu sai nauttia kuudella vuosikymmenellä. Petterin tapa puhua Suomea ei sekään hevin unohdu. Toimittajina Arto Teronen ja Jouko Vuolle. Uusinta vuodelta 2011.

  Kiveen hakatut

  Åke Lindman. Tällä kertaa vieraillaan Helsingissä Hietaniemen hautausmaan Taiteilijakukkulalla muistelemassa näyttelijä-ohjaajaa, jonka jalkapallourakin oli sangen värikäs. Toimittajina Arto Teronen ja Jouko Vuolle.

  Kiveen hakatut

  Kalevi Keihänen - matkamies. Ohjelmassa ollaan tällä kertaa matkamiehen viimeisen leposijan äärellä Turun hautausmaalla: Kalevi Keihäsen ansiosta moni suomalainen sai mahdolisuuden matkustaa siedettävillä kustannuksilla ensi kertaa ulkomaille. Toimittajina ovat Arto Teronen ja Jouko Vuolle.

  Kiveen hakatut

  Kiveen hakatut - Urho Kekkosen urheilumaailma. Tällä kertaa sarjan tekijät Arto Teronen ja Jouko Vuolle ovat Urho Kekkosen haudan äärellä Hietaniemen hautausmaalla Helsingissä pohtimassa millainen urheilija ja urheiluvaikuttaja edesmennyt tasavallan presidentti oikeastaan olikaan.

  Urheilun taustapeili fi:Recommended:rss

  Urheilun taustapeili

  Mäkiviikon loisto. Perinteisesti vanhan urheiluvuoden päättää ja uuden aloittaa Keski-Euroopan mäkiviikko. Niin nytkin, kahden viikon kuluttua. Suomen historia mäkiviikolla on loistelias. Urheilun taustapeilissä kokonaisvoittajista menneitä muistelevat nykyisen valmennuspäällikön Kari Yli-Anttilan rinnalla myös Veikko Kankkonen, Pentti Kokkonen ja Risto Laakkonen. Toimittaja on Mikko Hannula.

  Urheilun taustapeili

  Tanssin menestystarinalle saatava jatkoa. Tanssiurheilun eri lajit ovat tuoneet Suomelle tänä vuonna 14 arvokisamitalia. Mitalisade on jatkunut jo vuosia, mutta varsinkin perinteiset kilpatanssit kaipaavat nuoria harrastajia. Miten tanssin menestystarina saadaan jatkumaan myös tulevaisuudessa? Vastausta kysymykseen etsivät Maija Kauton johdolla Tanssiurheiluliiton puheenjohtaja Leena Liusvaara ja toimistopäällikkö Auli Korhonen.

  Urheilun taustapeili

  Sukupolvi vaihtuu endurossa. Mika Ahola, Kari Tiainen, Juha Salminen sekä monet muut huippukuljettajat ovat totuttaneet suomalaiset kuulemaan endurosta menestystarinoita. Nyt on menossa sukupolvenvaihdos ja uudet nimet pyrkivät ottamaan paikkansa lajin huipulla. Urheilun taustapeilissä kuullaan nuoren Jesse Viljakaisen mietteitä kovan testipäivän jälkeen. Lajin tilaa ja olemusta ovat hänen kanssaan pohtimassa moottoriliiton valmennuspäällikkö Tomi Konttinen sekä Vierumäen valmennuskeskuksen johtaja Ismo Hämäläinen. Lähetystä isännöi Jouko Vuolle

  Muualla Yle.fi:ssä