Areena
 • TV
 • Radio
 • Urheilu

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Kuunnelluimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • Urheiluilta fi:Recommended:rss

  Urheiluilta

  Jääkiekkokierros ja Hiihdon MM. Hiihdon MM-kisat ja jääkiekkokierros. Hiihdon MM-kisat, Falun. Yhdistetyn joukkuesprintin kisa, sekä mäkihypyn joukkuemäen kisa. Selostus Mikko Hannula. Jääkiekkokierros, toimittajana Jere Pehkonen. Blues-Sport, HIFK-TPS, HPK-Pelicans, Kalpa-JYP, Kärpät-Ässät, Saipa-Ilves

  Urheiluilta

  Jääkiekkokierros. 18:30 JYP - HPK, Pelicans - HIFK, Tappara - Lukko ja Jokerit - Dinamo Minks (KHL) Jääkiekkokierroksen vieraana on leijonaluotsi Kari Jalonen ja asiantuntijana Ari-Pekka Selin. Keskustelua käydään Kaj Kunnaksen johdolla Suomikiekon tilasta, KHL:stä ja NHL:stä.

  Urheiluilta

  Jääkiekkokierros ja Hiihdon MM. Hiihdon MM-kisat ja jääkiekkokierros. Mäkihyppyä HS 134, selostajana Mikko Hannula. Jääkiekkokierros, toimittajana Sammy Väisänen. Ilves-Blues, Lukko-Kärpär, Sport-Tappara, TPS-Saipa, Ässät-Kalpa.

  Urheiluilta

  Manageri, agentti, promoottori. Mitä tekevät urheilijan manageri, pelaajan agentti ja kilpailujen promoottori, mikä on agentin ja promoottorin vastuu – entä urheilijan, mitä tulisi ottaa huomioon manageri/agenttia/promoottoria valittaessa? Yle Puheen Urheiluillassa äänessä ovat vaikuttajat urheilijan taustalla sekä tietenkin heidän palvelujaan käyttävät urheilijat. Vieraana studiossa manageri Jukka Virtanen ja iltaa isännöi Jouko Vuolle.

  Lindgren & Sihvonen fi:Recommended:rss

  Lindgren & Sihvonen

  Onko suomifutiksella toivoa?. Oman analyysinsä suomifutiksen tilasta tarjoilee jalkapallon asiantuntija ja ex-futari Erkka V. Lehtola. Kokeellinen urheiluohjelma, jossa kaikki eivät aina pelaa, mutta otetaan silti mukaan meidän peliin. Toimittajina Tommy Lindgren ja Petteri Sihvonen. Twitter: LindgrenSihvonen

  Lindgren & Sihvonen

  En suostu pelaamaan Suomea tai Hifk:ta vastaan. - Olin koulukiusattu hintelä teini, joten urheilun sijaan hakeuduin korttipelien pariin, kertoo vedonlyönnin ammattilainen Jorma Vuoksenmaa. Lindgren&Sihvonen on kokeellinen urheiluohjelma, jossa lopputulos on harvoin ennalta-arvattava. Tänään puhutaan vedonlyönnin ja urheilun suhteesta. - Vedonlyönnin ensimmäinen asia on, että oma ajattelu on kyseenalaistettava, muistuttaa Vuoksenmaa. Toimittajina Petteri Sihvonen ja Tommy Lindgren. Twitter: #LindgrenSihvonen

  Lindgren & Sihvonen

  Piritta Hagman - "lätkävaimo" ja ylpeä sellainen. Kokeellinen urheiluohjelma, jossa maalinedusta siivotaan joskus vastustajankin puolella. Vieraana juontaja ja fysioterapeutti Piritta Hagman. Millaista elämä on kolmen lapsen ja ammattilaisjääkiekkoiljan kanssa? Millaista pelikirjaa nk. "lätkävaimo" joutuu arjessaan noudattamaan? Twitter: #LindgrenSihvonen

  Lindgren & Sihvonen

  Vieraana taitoluisteluvalmentaja Virpi Horttana. Tällä kertaa kokeellinen urheiluohjelma tarjosi tuplasalchowit kaikilla mausteilla. Tommy Lindgrenin ja Petteri Sihvosen vieraana oli taitoluisteluvalmentaja Virpi Horttana, joka muistetaan muun muassa Laura Lepistön valmentajana. "Taitolajeissa on todella tärkeää, missä vaiheessa opetetaan mitäkin", Horttana sanoo. Mutta millainen on Horttanan valmennusfilosofia? Mistä Horttana tunnisti Lepistön lahjakkuuden jo 4-vuotiaana? Twitter: #LindgrenSihvonen

  Urheiluradio fi:Recommended:rss

  Urheilun taustapeili fi:Recommended:rss

  Urheilun taustapeili

  Mäkiviikon loisto. Perinteisesti vanhan urheiluvuoden päättää ja uuden aloittaa Keski-Euroopan mäkiviikko. Niin nytkin, kahden viikon kuluttua. Suomen historia mäkiviikolla on loistelias. Urheilun taustapeilissä kokonaisvoittajista menneitä muistelevat nykyisen valmennuspäällikön Kari Yli-Anttilan rinnalla myös Veikko Kankkonen, Pentti Kokkonen ja Risto Laakkonen. Toimittaja on Mikko Hannula.

  Urheilun taustapeili

  Tanssin menestystarinalle saatava jatkoa. Tanssiurheilun eri lajit ovat tuoneet Suomelle tänä vuonna 14 arvokisamitalia. Mitalisade on jatkunut jo vuosia, mutta varsinkin perinteiset kilpatanssit kaipaavat nuoria harrastajia. Miten tanssin menestystarina saadaan jatkumaan myös tulevaisuudessa? Vastausta kysymykseen etsivät Maija Kauton johdolla Tanssiurheiluliiton puheenjohtaja Leena Liusvaara ja toimistopäällikkö Auli Korhonen.

  Urheilun taustapeili

  Sukupolvi vaihtuu endurossa. Mika Ahola, Kari Tiainen, Juha Salminen sekä monet muut huippukuljettajat ovat totuttaneet suomalaiset kuulemaan endurosta menestystarinoita. Nyt on menossa sukupolvenvaihdos ja uudet nimet pyrkivät ottamaan paikkansa lajin huipulla. Urheilun taustapeilissä kuullaan nuoren Jesse Viljakaisen mietteitä kovan testipäivän jälkeen. Lajin tilaa ja olemusta ovat hänen kanssaan pohtimassa moottoriliiton valmennuspäällikkö Tomi Konttinen sekä Vierumäen valmennuskeskuksen johtaja Ismo Hämäläinen. Lähetystä isännöi Jouko Vuolle

  Kiveen hakatut fi:Recommended:rss

  Kiveen hakatut

  Robert Petersen. Millaisia ajatuksia syntyykään hautakirjoituksia katsellessa? Popcornin Suomeen tuonut Robert "Petteri" Petersen on mies, jonka opetuksista suomalainen koripalloilu sai nauttia kuudella vuosikymmenellä. Petterin tapa puhua Suomea ei sekään hevin unohdu. Toimittajina Arto Teronen ja Jouko Vuolle. Uusinta vuodelta 2011.

  Kiveen hakatut

  Åke Lindman. Tällä kertaa vieraillaan Helsingissä Hietaniemen hautausmaan Taiteilijakukkulalla muistelemassa näyttelijä-ohjaajaa, jonka jalkapallourakin oli sangen värikäs. Toimittajina Arto Teronen ja Jouko Vuolle.

  Kiveen hakatut

  Kalevi Keihänen - matkamies. Ohjelmassa ollaan tällä kertaa matkamiehen viimeisen leposijan äärellä Turun hautausmaalla: Kalevi Keihäsen ansiosta moni suomalainen sai mahdolisuuden matkustaa siedettävillä kustannuksilla ensi kertaa ulkomaille. Toimittajina ovat Arto Teronen ja Jouko Vuolle.

  Kiveen hakatut

  Kiveen hakatut - Urho Kekkosen urheilumaailma. Tällä kertaa sarjan tekijät Arto Teronen ja Jouko Vuolle ovat Urho Kekkosen haudan äärellä Hietaniemen hautausmaalla Helsingissä pohtimassa millainen urheilija ja urheiluvaikuttaja edesmennyt tasavallan presidentti oikeastaan olikaan.

  Muualla Yle.fi:ssä