Katso TV:tä

 • Kausi 3, 1/5. Uusia kasvoja. Kauneuskilpailujen hyväntekeväisyystempauksessa syntyy jupakka armeijan väen kesken. Brinfordin poliisiaseman uusi naiskonstaapeli Annie Taylor joutuu tutkimaan alastonkuvien levittämistä. HD

  Katso ohjelma alusta

 • Hiljaisuudesta on lyhyessä ajassa tullut uusi luksustuote. Junassa on hiljainen vaunu ja työpaikalla hiljainen huone, ja moni lähtee etsimään hiljaisuutta luonnon keskeltä.

 • Kun Dia syntyi, hän sai nimekseen Gunnar. Vanhemmat eivät hyväksy hänen haluaan korjata sukupuolensa. Elämä pikkupaikkakunnalla on jättänyt Diaan syvät jäljet.

 • 1/8. Neljä ruotsalaisperhettä haluaa vaihtaa kiireisen kaupunkilaiselämän maaseudun rauhaan. Onko maalaiselämä todella harmonista ja rauhoittavaa, vai käyvätkö arkirutiinit ylivoimaisiksi? (U)

 • Teemainfo

 • 2/8. Suurhyökkäys. Uudet aseet aiheuttavat suurta mieshukkaa rintaman molemmin puolin, mutta nopean etenemisen sijaan sotilaat joutuvat kokemaan kauhunhetkiä juoksuhaudoissa. Louis Barthas jää tykistökeskityksen alle. (U) HD ohjelmatekstitys (suomi)

Suorana Areenassa

 • Kuusankoskella Taideruukki on muokannut entisestä Kymiyhtiön varastosta muun muassa pienyrittäjien ja kulttuuriväen oman kotipesän. Yle Kymenlaakso tutustuu ruukin nykytilaan ja tulevaisuuteen tänään tiistaina. Seuraa suoraa lähetystä Yle Areenasta klo 13.45 alkaen. Paikalla on muun muassa Taideruukki ry:n puheenjohtaja Vesa Parvinen, projektipäällikkö Janika Ripatti ja ruukkilaisia. 35 min

Katsomiesi perusteella

  Suosituimmat

  Näytä kaikki

  Uusimmat

  Näytä kaikki

  Sarjat ja elokuvat

  Näytä kaikki

  Viihde ja kulttuuri

  Näytä kaikki

  Dokumentit ja fakta

  Näytä kaikki

  Uutiset

  Näytä kaikki

  Urheilu

  Näytä kaikki

  Vain Areenassa

  Näytä kaikki

  Vielä ehdit

  Näytä kaikki

  Muualla Yle.fi:ssä