Areena
 • TV
 • Radio
 • Tv-lähetykset suorana »

  Yle Fem direkt på svenska »
 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • Kotimaiset sarjat ja elokuvat fi:Tv:rss Kaikki kotimaiset sarjat »

  Huumorijoulukalenteri

  Radiosta tutut (S). Luukku 20/24. Jakob ja Kevin saavat ihan oman ohjelman Radio Vegaan. Tuotanto: Pjas Productions Ab, 2014.

  Noin viikon uutiset

  Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Viikon tärkeimmät uutiset naurettavassa muodossa jo torstaina. Vieraana on professori Markku Myllykangas puhumassa lääketarpeiden lietsomisesta. #nvuutiset

  Kadonnut: Joulupukki (S)

  Joulumaan yhdestoista hetki. Syyllinen Joulupukin katoamiseen selviää, mutta nyt Joulumuorikin on kadonnut! H-hetkikello osoittaa yhdettätoista hetkeä, ja tontut ovat levottomia. Miten käy joulun?

  • · Yle TV2
  • Kesto: 26 min
  • Sarja 6 jaksoa »

  Vain Areenassa fi:Tv:rss Lisää »

  Wild Roses (16)

  6/13. Öljyä ja vettä. Charlotte ihastuu, mutta biletys saa nolon lopun. Rebecca saa selville sulhonsa erikoisen mieltymyksen. Mitä löytyy Briggsin autosta? Dillon on tehnyt päätöksen.

  Cracked (16)

  1/21. Valontuoja. Torontoon sijoittuvassa poliisisarjassa etsivä Aidan Black ja tohtori Daniella Ridley ovat uuden osaston työpari, jonka ensimmäinen tapaus on raaka teinimurha. Uhrin rinnasta löytyy hehkulamppu. Mitä se symboloi?

  Skins - liekeissä (16)

  1/61. Tony. Vaikka isä on toista mieltä, Tony on hyvä kaveri ja hauska heppu, joka myös laulaa kuin enkeli. Sid ei ole yhtä onnekas... Brittiteinien kaveriporukan edesottamuksia.

  Ulkomaiset sarjat ja elokuvat fi:Tv:rss Kaikki ulkomaiset sarjat »

  Sydämen asialla (7)

  (12) Myötä- ja vastoinkäymisessä. Jenny sairastuu ja Merton on valmis uhrauksiin tukeakseen vaimoaan. Uusi tohtori puolestaan miettii, onko hänen miehensä tosissaan valmis kääntämään uuden lehden elämässään.

  Kunnian hinta

  Kunnian hinta (12). Koston henkäys. Dubois punoo hämäriä juoniaan ja aiheuttaa erään tragedian. Pietro ojentaa ystävälleen auttavan kätensä vaaraa uhmaten. Joutuuko hän vastuuseen teostaan? Kreivin lähentely-yritys päättyy huonosti.

  Haven (12)

  2. kausi. Kaksi Audreya. Kaupunkia riivaavat yhä oudommiksi käyvät vitsaukset: vesi muuttuu vereksi ja taivaalta putoilee sammakoita. Lisäksi Haveniin ilmestyy nainen, joka väittää olevansa oikea Audrey Parker. (U)

  • · Yle TV2
  • Kesto: 40 min
  • Sarja 2 jaksoa »

  Justimus: Fuck the police fi:Tv:rss

  Justimus videoblogi jaksot 7 ja 8

  Juho kiittää Justimuksen puolesta sarjan kaikkia tekijöitä ja katsojia. Sami on paennut Ruotsiin.

  • Kesto: 1 min

  Lupa välittää fi:Tv:rss

  Lupa välittää

  Millainen kahden sukupolven kohtaaminen saadaan aikaan, kun suorassa lähetyksessä kohtaavat uutislegenda Arvi Lind ja koulukummi,#lovemillan tähti Milka Suonpää. Juontajina Helena Itkonen ja Alexandra Kral-Leszczynski.

  Unelmapäivä

  Laila, 74, unelmoi pääsevänsä lapsuutensa Viipuriin ja vierailevansa vanhassa kotitalossaan. Hänen apunaan ja tukenaan on suomalais-venäläinen näyttelijä Alina Tomnikov.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 27 min
  • Sarja 5 jaksoa »

  Kahden polven treffit

  16-vuotias Ani haaveilee jalkapalloilijan urasta. Hän kohtaa jaksossa olympiamitalisti Martti Mansikan. 81-vuotias voimistelija muistelee, mitä huipulle pääsy vaati, ja mitä urheilu merkitsee hänelle tänään.

  Dokumentteja fi:Tv:rss Kaikki dokumentit »

  Onkalo - säteilevä hauta

  (Into Eternity, Tanska 2010) Suomessa rakennetaan ydinjätteiden loppusijoituspaikkaa, Onkaloa, jossa ydinjätteiden tulee pysyä koskemattomana 100 000 vuotta. Michael Madsenin filmi kysyy, voiko ihminen luottaa itseensä.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 75 min

  Musiikillisia kohtaamisia (S)

  Juhani Aaltosen kvartetti ja palestiinalaiset soittavat ja improvisoivat Henrik Otto Donnerin teemaa Nasaretin, Jerusalemin ja Betlehemin kirkoissa. Itä ja länsi kohtaavat sotilasmiehityksen varjossa. O: Gideon Gitai.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 86 min

  Näin tehtiin Joulukalenteri (S)

  Leikkaus. Näin tehtiin Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus, osa 20: Leikkaus. Joulukalenteria työsti poikkeuksellisista syistä kaksi leikkaajaa, Sami Kivimäki ja Mikko Uusitalo.

  Ajankohtaisohjelmat fi:Tv:rss Kaikki ajankohtaisohjelmat »

  Ylen aamu-tv

  9.06 Kuuban ja USA:n uusi alku 9.18 Viikonlopun ja joulun sää 9.26 Thaimaa ja Aceh 10 vuotta tsunamin jälkeen 9.38 Voita & Sokeria: Olli-Pekka Karjalaisen olutpotut 9.43 Joulu on kuvittajan kultakaivos. yle.fi/aamutv

  A-studio

  Afganistanin voittajat ja häviäjät. Vieraina eversti, ex-komentaja Petri Kosonen, Afganistan-veteraanit Efosa Erharuyi ja Tuomas Muraja sekä kansanedustaja Jussi Niinistö (ps). Juontajana Jaakko Loikkanen. #yleastudio

  Kotimainen viihde fi:Tv:rss Kaikki viihdeohjelmat »

  Tartu Mikkiin

  Jatkot. Jatkot! Flute of Shamen Koop Arponen, James Lascelles ja Dane Stefaniuk sekä MIAUn Henna Juvonen, Susanna Tikkanen ja Anu Kaukola esiintyvät. Sami Hintsanen miksaa puhetta. Keskustele netissä #tartumikkiin HD

  Noin viikon uutiset

  Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Viikon tärkeimmät uutiset naurettavassa muodossa jo torstaina. Vieraana on professori Markku Myllykangas puhumassa lääketarpeiden lietsomisesta. #nvuutiset

  Efter Nio

  Miten Isac Elliot ja Monika Fagerholm viettää joulua? Pipsa Hurmerinta esittää vaihtoehtoisia jouluherkkuja ja joulupukki tekee yllätysvieralun studioon. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2014.

  Kulttuuri fi:Tv:rss Kaikki kulttuuriohjelmat »

  Strada

  Syyskauden viimeisessä Stradassa pappi Henrik Wikström kaipaa kapinallista Jeesusta. Tyttötutkija Heta Mulari törmää Päin seinää ja Joonatan syväluotaa menestysohjaaja Johanna Vuoksenmaan sielunmaisemaa.

  Iskelmä-Suomi

  Perutaan häät. 10/10. Iskelmä on aina elänyt ajassa. Nyt se on murroksessa. Sillä on oma elinpiirinsä tanssilavoineen ja tangomarkkinoineen, mutta perinteellä on haastajia. Uusi popiskelmä erkaantuu koko ajan kauemmaksi traditiosta.(U)

  Kollektivet

  Kollektivet valitsee kulttuurikarkkipussistaan vielä viimeisen herkkupalan ennen kuin ohjelma haudataan. Viimeisessä jaksossa tehdään niin hyviä juttuja, ettei kukaan ole sellaisia vielä koskaan tehnytkään.

  Dokumentteja maailmalta fi:Tv:rss kolmasulottuvuus.fi »

  Kolmasulottuvuus.fi

  Hauras rauha. Hautausmaalla kohtaavat nauru, suru, kyyneleet, ilo. Sinne voi tehdä huviretken - ja siellä voi harjoitella sotaa varten. O: Ata Hayati T: Katayoon Shahabi Iran 2005

  Kolmasulottuvuus.fi

  Lakshmi ja minä. (Lakshmi and Me) Elokuvantekijän matka tutustumaan omaan kotiapulaiseensa Intiassa, missä 40 miljoonan kotiapulaisen asema on usein äärimmäisen heikko. O: Nishtha Jain T: Raintree Films, Intia 2007

  Luonto ja eläimet fi:Tv:rss Kaikki luonto-ohjelmat »

  Onkalo - säteilevä hauta

  (Into Eternity, Tanska 2010) Suomessa rakennetaan ydinjätteiden loppusijoituspaikkaa, Onkaloa, jossa ydinjätteiden tulee pysyä koskemattomana 100 000 vuotta. Michael Madsenin filmi kysyy, voiko ihminen luottaa itseensä.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 75 min

  Erätulilla

  Inarin erämaa, harjuksia ja muistoja. Peltsi ja Erätulilla-kirjan tekijät Milla ja Jari lähtevät Inariin kalastelemaan. Välillä palataan vuosien varrella kuvauksissa koettuihin hetkiin. Erikoislähetys v. 2013. (U)

  Napa-alueiden matkaopas

  Ruotsalainen Cecilia Hed Malmström on kolmen lapsen äiti, joka työskentelee matkaoppaana niin Etelämantereella kuin pohjoisilla napa-alueillakin. Kuinka Cecilia päätyi kylmille alueillle?

  • · Yle TV2
  • Kesto: 58 min

  Matkailu fi:Tv:rss Kaikki matkailuohjelmat »

  Matkakumppanit

  10/10. Micael Bindefeld lähtee parhaan ystävänsä, näyttelijä Izabella Scorupcon kanssa Tel Aviviin, jossa Micaelin isä aikoinaan eli. Nähtävyyksien kiertelyn jälkeen he pääsevät juutalaiseen kihlajaisjuhlaan.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 28 min
  • Sarja 3 jaksoa »

  Pyörällä halki Amazonin

  1/2. Entinen huippu-urheilija Freddie Flintoff ja fillariekspertti Rob Penn pyöräilevät 1 200 kilometriä Amazonin sademetsän läpi. Päällystämätön tie muuttuu sateella mutavelliksi, ja luonto kuhisee myrkyllisiä eläimiä.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 43 min
  • Sarja 1 jakso »

  Kylmää ja märkää

  Osa 14/14: Viimeisessä jaksossa Tom muistelee seikkailujaan. Mitkä reissut olivat kylmimpiä, märimpiä ja vaikeimpia? Nähdään aiempien jaksojen parhaat palat ja pahimmat möhläykset. Five Corners Productions, 2014.

  Terveys ja hyvinvointi fi:Tv:rss Kaikki Terveys ja hyvinvointi -ohjelmat »

  Imettäjät

  8/8. Marissa imettää vauvaa ja taaperoa eri rinnoilla. Katrin ja Sasun Elias on aloittanut kiinteiden syömisen. Viljami käy 4-vuotisneuvolassa ja lopettaa rinnalla käymisen. Jenni alkaa haaveilla toisesta lapsesta.

  Tiededokumentti: Mitä lihaa söisimme?

  3/3. Jimmy Doherty koettaa saada vapaasti kasvaneita kanojaan Tescon Kiovan kanan raaka-aineeksi, mutta mitä koemaistajat niistä pitävät? Onko asiakaskunta ylipäätään innostunut eettisesti tuotetusta lihasta? T: BBC.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 47 min
  • Sarja 1 jakso »

  Lasso

  Aikuiset ovat stressaantuneita, laskelmoivia ja jatkuvasti huolissaan tulevaisuudesta. Pitäisikö meidän olla enemmän lasten kaltaisia? Puhdistuisiko sielumme, jos palaisimme lapsuutemme minuuteen?

  Muualla Yle.fi:ssä