Areena
 • TV
 • Radio
 • Tv-lähetykset suorana »

  Yle Fem direkt på svenska »

  Suorana vain Areenassa »

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • Kotimaiset sarjat ja elokuvat fi:Tv:rss Kaikki kotimaiset sarjat »

  Kino Suomi: Jäähyväiset (12)

  (Avskedet, Suomi ja Ruotsi, 1981) Suomenruotsalaisen pankkisuvun tytär hakee sukupuoli-identiteettiään ja vanhempiensa hyväksyntää. Pohjautuu Vivica Bandlerin nuoruusmuistoihin. N: Pirkko Nurmi. O: Tuija-Maija Niskanen.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 85 min

  Talvisota (12)

  4/5: Tammikuu - helmikuu. "En päästä, en päästä..." Putkinotkon lepojakso päättyy, ja pataljoona siirtyy Linnakankaalle, jossa käydään pitkä ja uuvuttava taistelu. O: Pekka Parikka. T: National- Filmi Oy. (U).

  • · Yle TV1
  • Kesto: 52 min
  • Sarja 1 jakso »

  Kino Suomi

  Läpi usvan (7). (Suomi, 1948) Kaksi merimiestä sotkeutuu salakuljetukseen ja hämäräkauppoihin. Viina vaatii kovan veron. Jännitysdraama. O: Roland af Hällström. R: Leif Wager, Gunvor Sandkvist, Tauno Majuri ja Mirjami Kuosmanen.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 93 min
  • Sarja 1 jakso »

  Ulkomaiset sarjat ja elokuvat fi:Tv:rss Kaikki ulkomaiset sarjat »

  Nikolaj ja Julie (12)

  Osa 19/22. Nikolaj haluaa Emman huoltajuuden itselleen ja suunnittelee talon ostoa Kimin kanssa. Kim taas on epävarma. Julie on jättänyt Larsin, mutta miettii uudestaan kun Lars näyttää saavan elämänsä kuntoon. (U)

  Scott & Bailey (12)

  8/8. Rachelin ja Janetin puhevälit ovat poikki. Mikä laukaisisi räjähdysherkän tilanteen, ja onko naisten yhteistyökyky alentunut niin paljon, että se vaarantaa henkilökohtaisesti tärkeän pelastusoperaation?

  Sydämen asialla (7)

  16.tuotantokausi. Sellaista elämä on. Konstaapeli Rob Walker yrittää toipua vaimonsa menetyksestä. Kylään saapunut huijari tunnustaa rikoksensa jouduttuaan auto-onnettomuuteen ja kylään odotetaan ranskalaisia vieraita.

  Vain Areenassa fi:Tv:rss Lisää »

  Seksitautien klinikalla

  1/10. Kevinin leveä hymy hyytyy yhden illan jutun jälkeen. Miksi Courtneyn äiti on järkyttynyt tyttärensä viettelykeinoista? Naistenmies Joella on ollut sutinaa - mikä on seuraus?

  L.A. Complex (12)

  Uusi sarja alkaa 1/19. Tervetuloa Los Angelesiin! Koe-esiintymisiä, bileitä ja ihmissuhteita. Abby, Nick, Tariq ja Raquel yrittävät kaikki tehdä omaa läpimurtoaan tavalla tai toisella. Connor sen sijaan näyttää jo onnistuneen, vaan mitä huominen tuokaan tullessaan? Kaudet 1-2

  Emilien tytär (12)

  Emilien itsenäinen jatkosarja kertoo Blanche Pronovostin varttumisesta ja kamppailusta unelmiensa toteuttamiseksi 20-luvun Kanadassa. 1/11. Määrätietoinen Blanche pääsee arvostettuun kouluun ja kohtaa ensirakkautensa.

  Dokumentteja fi:Tv:rss Kaikki dokumentit »

  Tintti ja minä

  (Tintin et moi, Tanska 2004) Paljastava ja liikuttava dokumenttielokuva sarjakuvahahmo Tintin luojasta perustuu Hergén avomieliseen haastatteluun vuodelta 1971. O: Anders Östergaard.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 73 min

  Matkakumppanit

  7/8. Juontaja Katarina Hultling ottaa Kroatiaan mukaansa näyttelijä Mia Poppen. Katarina antaa vinkkejä talon ostosta kiinnostuneille. Viinitarhojen lisäksi ystävykset tutustuvat Pulan amfiteatteriin.

  Diwai Meri - luonnontutkija

  6/6. Kuulovammainen Nathalie Simonsson tutkii Papua-Uuden-Guinean uhanalaisia kasvilajeja ja perehtyy alueella asuvien kuurojen elinehtoihin sekä heidän käyttämiinsä viittomakieliin.

  Ajankohtaisohjelmat fi:Tv:rss Kaikki ajankohtaisohjelmat »

  Ylen aamu-tv

  9.07 Hallituspalkkioiden taso Suomessa 9.19 Viikonlopun sää 9.29 Bocuse D´or -kokkikisan jälkitunnelmat 9.39 Voita & Sokeria: Giovannan torttu 9.44 Egotripin Knipi ja SuomiLove -ohjelman säveliä. yle.fi/aamutv

  A-studio

  Hallituspalkkiot ylös! Studiossa: kansanedustaja Eero Lehti, Neste Oilin pääluottamusmies Sami Ryynänen ja Vuoden Nuori Hallitustekijä 2014 Taneli Tikka. #yleastudio

  Kotimainen viihde fi:Tv:rss Kaikki viihdeohjelmat »

  Noin viikon uutiset

  Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Viikon tärkeimmät uutiset naurettavassa muodossa jo torstaina. Vieraana on räppäri Iso H keskustelemassa sananvapauden tilasta Suomessa ja maailmalla. #nvuutiset

  Efter Nio

  Mitkä ovat makuasioita? Vieraina perinteitä noudattava Matti Klinge, stylisti Teri Niitti, ruokaguru Sikke Sumari, psykologi Tony Dunderfelt. Ulla Virtanen antaa nettivinkkejä. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.

  Urheiluohjelmia fi:Tv:rss

  Palloilua

  Salibandyä. Miesten ottelu Oilers - SPV. Selostus Matti Härkönen. Espoo.

  Taitoluistelun EM

  Naisten vapaaohjelma. Naisten vapaaohjelma. Selostus Anuliisa Uotila. Tukholma, Ruotsi. Refereras på svenska av Marianne Nyman. Kuva: AFP/Lehtikuva

  Hiihdon SM

  Miesten 15 km:n väliaikalähtökilpailu vapaalla hiihtotavalla. Selostus Tapio Suominen. Jämi. Refereras på svenska av Leif Lampenius och Tage Ray.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 121 min
  • Sarja 4 jaksoa »

  Kulttuuri fi:Tv:rss Kaikki kulttuuriohjelmat »

  Chaplin

  Teema tanssii: Pieni viiksiniekka, knallihattu ja kävelykeppi. Ei epäilystä kenestä on kyse. Saksalaiskoreografi Mario Schröderiä kuitenkin mietitytti, millainen on oikea Charles Chaplin. Leipzigin baletti esiintyy.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 98 min

  Tanssia kuvaruudussa

  Teema tanssii: Miten tanssia on vuosien varrella tallennettu ja tuotettu elokuviin ja televisioon? Tarina alkaa jo vuonna 1896 kuvatusta, valloittavasta, käsin väritetystä filmistä, jossa nainen tanssii helmat liehuen.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 58 min

  Strada

  Hannu Väisänen kirjoittaa ja maalaa Ranskassa. Toimittajat rähmällään. Taideväärennöksien mestari.

  Dokumentteja maailmalta fi:Tv:rss kolmasulottuvuus.fi »

  Kolmasulottuvuus.fi

  Minä olen minä. Neljä nuorta egyptiläisnaista etsii keinoja ilmaista itseään vuoden 2011 vallankumouksen jälkeen. O: Petr Lom, Corinne van Egeraat T: ZINdoc, Alankomaat 2013

  Kolmasulottuvuus.fi

  Bishar blues. Länsi-Bengalissa Intiassa elävät bisharit ovat muslimeja, mutta he eivät usko Koraaniin vaan rakkauden voimaan. O: Amitabh Chakraborty T: Touring Talkies-Fakir Intia 2006

  Kolmasulottuvuus.fi

  Ääniä El Altosta (S). Rakastuminen, pakeneminen kotoa, itsenäistyminen. Tavallisten bolivialaisten tarinat punoutuvat kiehtovaksi tarinaksi maailmasta, josta tiedämme Suomessa hyvin vähän. O: Benjamin Oroza Valokuvat: Meeri Koutaniemi T: Videokuu Oy

  Luonto ja eläimet fi:Tv:rss Kaikki luonto-ohjelmat »

  Avara luonto: Kesytön Arabia

  1/3. Hiekkaa, tuulta ja tähtiä. Arabian niemimaa oli muinoin yksi maailmankaupan keskuksista ja beduiinien karavaanit halkovat yhä valtavaa hiekkaerämaata. Mutta myyttinen yksisarvinen on nyt nimetty uudestaan. T: BBC.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 48 min
  • Sarja 1 jakso »

  Diwai Meri - luonnontutkija

  6/6. Kuulovammainen Nathalie Simonsson tutkii Papua-Uuden-Guinean uhanalaisia kasvilajeja ja perehtyy alueella asuvien kuurojen elinehtoihin sekä heidän käyttämiinsä viittomakieliin.

  Tiededokumentti: Elämää metsässä

  3/4. Syksy. Metsä on täynnä hedelmiä ja pähkinöitä, ja Jimmy passittaa vieraansa keräämään lähistöltä lounastarpeet. Hän tapaa myös miehen, joka väittää osaavansa puhua pöllöjen kanssa. T: BBC.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 46 min
  • Sarja 1 jakso »

  Matkailu fi:Tv:rss Kaikki matkailuohjelmat »

  Hullunkurinen maailma

  Turistikohteet, tunnetut monumentit ja kauniit maisemat saavat näissä 2-minuuttisissa yllättävissä tarinoissa uudet ulottuvuudet.

  Matkakumppanit

  7/8. Juontaja Katarina Hultling ottaa Kroatiaan mukaansa näyttelijä Mia Poppen. Katarina antaa vinkkejä talon ostosta kiinnostuneille. Viinitarhojen lisäksi ystävykset tutustuvat Pulan amfiteatteriin.

  Kulttuurimatkoja katastrofialueille

  6/6. Runoutta ja journalismia Istabulissa. Runoilija Pelin Özer kertoo Gezin puiston suurista mielenosoituksista, jotka herättivät monissa nuorissa tarpeen saada äänensä kuuluville.

  Terveys ja hyvinvointi fi:Tv:rss Kaikki Terveys ja hyvinvointi -ohjelmat »

  Inhimillinen tekijä

  Kolme unelmaa, kolme konkurssia. Miten voittaa epäonnistumisen häpeä ja saada uudet unelmat lentoon? Anne Flinkkilän vieraina kirjailija Annu Palmu, pehtori Juha Valkamo ja eläkeläinen Pertti Lindeman. (U)

  Seksitautien klinikalla

  6/10. Mitä seurauksia Kristan ja Emman raisulla sinkkuelämällä on? Geoffilla taitaa olla taas klamydia. Ash jännittää, onko hän tartuttanut uuden poikaystävänsä.

  Muualla Yle.fi:ssä