Areena
 • TV
 • Radio
 • Tv-lähetykset suorana »

  Yle Fem direkt på svenska »
  Areenassa on häiriöitä radio-ohjelmien julkaistumisessa. Häiriön syytä selvitetään ja se pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Pahoittelemme tilannetta!
  Tutustu uuteen Areenaan
 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • Kotimaiset sarjat ja elokuvat fi:Tv:rss Kaikki kotimaiset sarjat »

  Hulluus ja yhteiskunta (12)

  Harri Virtasen draama rinnastaa joukkomurhaajat Pierre Rivieren 1800-luvulta, Anders Breivikin ja filosofi Michel Foucaultin. Kuunnelman ohjaus Juha-Pekka Hotinen. Visuaalinen toteutus kuvataiteilja Teemu Mäki.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 56 min

  Kino Suomi: Porttikielto taivaaseen (16)

  (1990) Johtaja TT pyörittää ilotyttöbisnestä. Juopottelun, huumeiden ja väkivallan leimaamat yöt vaativat uhrinsa. N: Satu Silvo, Niina Nurminen, Minna Aaltonen, Riikka Suikkari, Tapani Perttu. O: Tapio Suominen.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 94 min

  Ulkomaiset sarjat ja elokuvat fi:Tv:rss Kaikki ulkomaiset sarjat »

  Haven (12)

  Kausi 2. Isien synnit. Kaupunkilaiset ovat kauhun vallassa, sillä vainajia alkaa nousta haudoistaan kosto mielessään. Vanhat salaisuudet paljastuvat, ja Duken ja Nathanin välit kiristyvät äärimmilleen. (U)

  Doc Martin (12)

  Doc Martin (7). Kausi 6, 40/46. Myötä- ja vastamäessä. Portwenn kuhisee häähumua: Martin ja Louisa ovat menossa naimisiin. Jälleen. Koko kylä on kantamassa kortensa kekoon, mutta päästäänkö vihkikaavassa loppuun asti tälläkään kertaa?

  Bomb Girls (12)

  Kausi 1, 4/6. Filmausta. Uutisfilmiin etsitään sopivaa mainoskasvoa. Kuka tehtaan tytöistä saa pestin? Gladys uskaltaa vihdoin vaatia Jamesin tilille tekemisistään ja kuulee samalla yllättävän tunnustuksen.

  Vain Areenassa fi:Tv:rss Lisää »

  Maailman vaarallisimmat väylät

  1/6. Tiet ovat huonokuntoisia ja luonnonvoimien armoilla. Ne haastavat käyttäjiään mm. Siperiassa ja Australiassa. Vaikeisiin paikkoihin ja korkealle rakennettuja teitäkin täytyy ylläpitää. Missä sijaitsee Kuoleman tie?

  Unelmiesi mies

  Uusi sarja. (El hombre de tu vida) 1/24. Ensitreffit. Leskimies ja yksinhuoltaja Hugo menettää työnsä ja päätyy hankkimaan rahaa työskentelemällä serkkunsa treffipalvelufirmassa. Pian hän painii kinkkisten kysymysten kanssa rakkauden mutkikkaassa maailmassa.

  Häät pariisilaisittain

  1/8. Yhä useammat ranskalaiset löytävät elämänsä rakkauden Ranskan ulkopuolelta. Rémi vie vihille amerikkalaisen Samanthan. Florianin kiinalainen morsian JinJin haluaa häiden olevan täydelliset.

  Dokumentteja fi:Tv:rss Kaikki dokumentit »

  Apua! Olemme saaneet vauvan

  Käydään ruuanlaittokursseilla ja vieraillaan ihmisten kodeissa Caroline Heikkisen kanssa. Helppotekoisia ruokia, ekovinkkejä ja ohjeita rahan säästöön. Ohjelma kaikille, jotka ovat joskus kotona ja laittavat ruokaa.

  Dok

  Puma alastomimmillaan. Satu on 35-vuotias pornotähti artistinimeltään Puma Marianna Moore. Satu kokee elämäntehtäväkseen puhua avoimesti seksistä ja seksuaaliterveydestä. Toimittaja Katrina Grönholm-Kulmala.

  Muotokuvassa

  Sue Lemström. Osa 1/8: Karismaattinen näyttelijä Sue Lemström on tehnyt 40-vuotisen taiteilijauran. Se ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista, ja ammatin valintakin oli alun perin pienestä kiinni. Toimittaja: Benny Törnroos. (U)

  • · Yle Fem
  • Kesto: 28 min
  • Sarja 1 jakso »

  Ajankohtaisohjelmat fi:Tv:rss Kaikki ajankohtaisohjelmat »

  A-studio

  Kipeäksi lääkkeillä. Vieraana lääkehuollon lehtori Alli Puirava, yleislääkäri Heikki Pärnänen ja lääkkeen haittavaikutusten uhri John Grönvall. #yleastudio

  Pressiklubi

  Perussuomalaiset haluaa eroon vihapuheesta ja leimaamisesta. Onnistuuko se? Studiossa Timo Soini, Pekka Ervasti ja Johanna Korhonen.

  Ylen aamu-tv

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa. Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anna Lehmusvesi ja Teresa Meriläinen. - Sanomalehtikatsaus: Sote - Siitepölykausi alkaa - kuinka oireet kuriin? - Kevät tulee ja niin myös siitepölykausi: ensi viikolla leppä saattaa jo kukkia maan eteläosissa. Allergia- ja astmaliiton allergianeuvoja Anne Vuorenmaa kertoo, miten kevääseen voi varautua. - Tyttöjen puberteetti - Murrosikä alkaa kaikilla jossain vaiheessa, liian aikaisin se tulee jos sen merkit ilmaantuvat alle 8-vuotiaana tai jos kuukautiset alkavat ennen kymmenen ja puolen vuoden ikää. Puhelimessa ylilääkäri Elina Hermanson Helsingin koulu- ja opiskeluterveydenhuollosta. - Yksin äidiksi 44-vuotiaana - Maria Keltner on 44-vuotias ja tuleva äiti. Hän tuli raskaaksi luovutetun munasolun avulla. Keltner kannustaa naisia aloittamaan lapsenhankinnan ajoissa: lapsenteko voi viedä voimat ja rahat. - Jälkiviisaat - Jan Erolaa, Kalle Isokalliota ja Maria Petterssonin puhuttivat mm. soten kaatuminen ja Venäjän oppositio.

  Kotimainen viihde fi:Tv:rss Kaikki viihdeohjelmat »

  Noin viikon uutiset

  Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Kaikki viikon tärkeimmät uutiset jo torstaina. Jaksossa selvitetään totuus roboteista. Vieraana tulevaisuustutkija Risto Linturi. #nvuutiset

  Urheiluohjelmia fi:Tv:rss

  Hiihdon MM

  Sauli Niinistö seurasi Falunin MM-hiihtoja. Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö oli seuraamassa Falunin MM-kisojen päätöspäivän 50 kilometrin kisaa. Presidentti ehti myös itsekin hiihtämään Falunin maastoihin.

  Kulttuuri fi:Tv:rss Kaikki kulttuuriohjelmat »

  Tähtihetki

  Jenni Koposen vieraana mm. elokuvaaja Peter Flinckenberg, joka voitti arvostetun Yhdysvaltain kuvaajien yhdistyksen Spotlight Award -palkinnon elokuvallaan Betoniyö.

  Taiteen maantiede: Saksa

  1/3. Jaettu maa. Taidehistorioitsija Andrew Graham-Dixonin matka Saksan maalaustaiteen historiaan alkaa Reinin laaksosta. Stefan Lochnerin keskiaikaisen raamatunkuvituksen lisäksi hän esittelee Dürerin töitä. T: BBC. (U)

  • · Yle Teema
  • Kesto: 51 min
  • Sarja 1 jakso »

  Dokumentteja maailmalta fi:Tv:rss kolmasulottuvuus.fi »

  Kolmasulottuvuus.fi

  Itsenäiseen elämään. On vaikeaa olla itsenäinen ja yksin elävä nuori nainen Iranissa. Mina ja Azar kertovat elämästään Teheranissa, kaukana vanhempien valvovan silmän alta. O: Mina Keshavarz T: Katayoon Shahabi Iran 2011

  Kolmasulottuvuus.fi

  Meren kiroamat. Tuhannet marokkolaiset kalastajat muuttavat hupenevien saaliiden perässä kohti etelää. Samaan aikaan mm. ruotsalaiset tehokalastavat Marokon vesillä vaarantaen koko ekosysteemin. O: Jawad Rhalib, Marokko 2008

  Kolmasulottuvuus.fi

  Kirjeitä presidentille. Iranin entinen presidentti Ahmadinejad nautti omassa maassa suurta suosiota maaseudun asukkaiden keskuudessa. Köyhät kansalaiset kirjoittivat hänelle kirjeitä, joihin luvattiin antaa vastaus. O: Petr Lom T: Lomfilms 2009

  Luonto ja eläimet fi:Tv:rss Kaikki luonto-ohjelmat »

  Erämaan armoilla

  5/5. Lars Monsen on joutunut jo selviytymään huonosta säästä ja elämään niukalla ravinnolla. Nyt hän tuntee olevansa jo kotikentällä. Hänen on kuitenkin taivallettava 110 km viidessä päivässä päästäkseen maaliin.

  Matkailu fi:Tv:rss Kaikki matkailuohjelmat »

  Haaste merellä

  4/4. Intensiivinen harjoituskausi saavuttaa huippunsa. Naisten keskuudesta on vielä valittava kapteeni johtamaan venettä. Lopulta tiimi on kasassa ja valmis suureen koitokseen. (U)

  Talo Italiassa

  5/13. Tähtäin Torinossa. Yksi seitsemästä putoaa vielä ennen kurssin opintomatkaa Torinoon. Tentin ykkönen on todellinen musta hevonen. Ketkä mahtavat puhua itsensä Italiaan? Opiskele mukana: oppiminen.yle.fi/italia (U).

  • · Yle Teema
  • Kesto: 44 min
  • Sarja 5 jaksoa »

  Kaukasia 30 päivässä

  Osallistu Villein matkavideo -kilpailuun. Villein matkavideo -kilpailu on käynnistynyt. Katso lisää osoitteesta yle.fi/ville30paivassa ja voita matka Pietariin.

  Terveys ja hyvinvointi fi:Tv:rss Kaikki Terveys ja hyvinvointi -ohjelmat »

  Inhimillinen tekijä

  Millaista taakkaa lapsi kantaa aikuisuuteen asti, kun äidistä ei ollut äidiksi, isästä isäksi. Anne Flinkkilän vieraina näyttelijä Lotta Lehtikari, kasvatustieteen professori Kari Uusikylä ja kirjailija Heidi Jaatinen.

  Prisma: Persoonallisuus puntarissa

  Jos optimistien elinajanodote on 10 vuotta pitempi kuin pessimistien, niin voiko ihminen muuttaa suhtautumistapaansa? Michael Mosley on koekaniinina, ja muutoksille näyttää olevan pelivaraa runsaasti. T: BBC.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 51 min

  Tiededokumentti: Impotenssi

  Erektiohäiriöt lisääntyvät maailmalla. Onko impotenssista tulossa jo uusi pandemia? Elintasosairauksien lisäksi myös miesten arkipäivän elämässä kokemat suorituspaineet ja stressi heikentävät tutkitusti potenssia.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 54 min
  Muualla Yle.fi:ssä