Areena
 • TV
 • Radio
 • Tv-lähetykset suorana »

  Yle Fem direkt på svenska »

  Suorana vain Areenassa »

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • Vain Areenassa fi:Tv:rss Lisää »

  Rakkautta ja jälkikasvua (12)

  Sarja alkaa 1/66. Aikaa rakkaudelle. Nuoren naislääkärin elämä on yhtä kaaosta. Ex-mies ei aio päästää irti ja sekalainen perhe mankuu milloin mitäkin. Kun Nina iskee silmänsä sairaalan uuteen komistukseen, uusi onni on ehkä ovella.

  Tin Man (12)

  1/3. Myrskyn silmään. Ihmemaa Ozin tarinaa jatkava fantasiaseikkailu, jossa nuori tarjoilijanainen DG tempautuu mukaan uskomattomiin seikkailuihin toisessa ulottuvuudessa, jota johtaa kiero noita Azkadellia.

  Lazy Company (16)

  Uusi sarja 1/20. Ranskalaisessa parodiasarjassa sotamiehet Niels ja Henry laskeutuvat Normandian rannikolle varjoilla suuren maihinnousun alla. Toivottavasti sotaonni ei ole heidän varassaan, sillä alku ei lupaa hyvää.

  Kotimaiset sarjat ja elokuvat fi:Tv:rss Kaikki kotimaiset sarjat »

  Tehdas (S)

  Kotikatsomo: Tehdas (12). 8/18. Kostaja. Varastomies Härmälä pokaa kostoksi työkaverinsa vaimon. Siitä jää paha maku suuhun. K: Pirkko Saisio. O: Juha Lehtola. (U).

  Uusi päivä (S)

  Osa 395: Sulavat sydämet. Elina seuraa johtolankaa kohti tuskallista totuutta. Ronin sydänsuru päättyy alkaakseen heti uudelleen. Tuija tuomitsee Jimin suotta, mutta pyytää myös anteeksi - omalla tavallaan.

  Nuoret nerot (7)

  2/2. Vapautuva taskuvaras tahtoo kirjailijaksi. Ulkosuomalaisen Eliaksen elämässä kustantaja näkee suurta kirjallisuutta. Elias oppii itsestään, taiteesta ja että jokainen tarvitsee ystäviä. (U).

  • · Yle TV2
  • Kesto: 61 min
  • Sarja 2 jaksoa »

  Ulkomaiset sarjat ja elokuvat fi:Tv:rss Kaikki ulkomaiset sarjat »

  Doctor Who (12)

  Utopia. Kun Tohtorin vanha ystävä Jack Harkness paukahtaa paikalle, on odotettavissa koettelemuksia. Näin nytkin, sillä Tardis suistuu radaltaan kohti maailmankaikkeuden ulointa reunaa. Mikähän siellä odottaa? (U)

  Jaquie Brownin päiväkirjat (12)

  5/14. Jaquie haluaa oman vammaisen hoidettavakseen. Elämää haittaa se, että hänet jatkuvasti sekoitetaan Idol-tuomarina toimivaan laulajaan. Sama etunimi kyllä.

  Sydämen asialla (7)

  Ongelmia pappilassa. Kirkkoherran rouva on kyllästynyt seurakuntaelämään, tyttärellä on salainen suhde puutarhuriin ja kirkosta alkaa hävitä arvoesineitä.

  Dokumentteja fi:Tv:rss Kaikki dokumentit »

  Tiededokumentti: Uhkana sukupuutto

  Maailmassa on nyt lähes 6 000 eläinlajia vaarassa kuolla sukupuuttoon. Sopeutuisivatko uhanalaiset eläimet asumaan ihmisasutuksen lähellä? Japanissa on harvinaista japaniniibistä siirretty riisiviljelysten viereen.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 50 min

  Tiededokumentti: Huikeat huumorinobelit

  Miksi tikka ei saa aivotärähdystä takoessaan puuta päivät pitkät? Joka vuosi jaettavat Ig Nobel-palkinnot myönnetään tieteellisille saavutuksille, jotka huvittavat, mutta pistävät myös aivorattaita liikkeelle.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 50 min

  Tuntematon Norja

  Tuntematon Norja muuttuu entistä oudommaksi, sillä nyt Linda Eide on joutunut Ruotsiin. Siellä kaikki on halpaa. Millaisia keksintöjä itänaapurit ovat tehneet? Milloin he viettävät kansallispäiväänsä ja miksi?

  • · Yle TV2
  • Kesto: 29 min
  • Sarja 1 jakso »

  Dokumentteja maailmalta fi:Tv:rss kolmasulottuvuus.fi »

  Kolmasulottuvuus.fi

  Toisen maalla. (The Settlers) Israelilainen pieni siirtokunta palestiinalaisten keskellä Hebronissa on sytyke ruutitynnyrissä. Kuitenkin arkipäiväinen elämä on käsittämättömän tavallista. O: Ruth Walk T: Belfilms, Israel, 2002

  Kolmasulottuvuus.fi

  The Act of Killing (12). Aikoinaan he surmasivat satoja kommunisteja raakojen elokuvien näyttämän mallin mukaisesti. Nyt he tuottavat itsestään elokuvaa ja näyttelevät myös uhreja. Mutta voiko tappaja unohtaa? O: Joshua Oppenheimer, Christine Cynn

  Kolmasulottuvuus.fi

  Arnan lapset. (Arna's Children) Palkittu dokumenttielokuva teatteria harrastaneiden palestiinalaislasten unelmien päättymisestä väkivaltaan. O: Juliano Mer Khamis, Danniel Danniel T: THINKFilm, USA, 2003. Stereo.

  Ajankohtaisohjelmat fi:Tv:rss Kaikki ajankohtaisohjelmat »

  Ylen aamu-tv

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa. Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Mikko Haapanen ja Marja Sannikka. - Pakotteiden vaikutukset suomalaisiin kuluttajiiin - Lähes viidennes suomalaisista sanoo suosivansa entistä enemmän kotimaisia tuotteita Venäjän pakotteiden vuoksi. Toisaalta kolme neljästä sanoo, että tilanne ei ole muuttanut ostotottumuksia. Asiaa on selvittänyt Suomalaisen Työn Liitto, jonka toimitusjohtaja Tero Lausala oli Aamu-tv:n vieraana. - Taistelu täitä ja kihomatoja vastaan - Monissa päiväkodeissa ja kouluissa oviin on jo saattanut ilmestyä lappu, jossa varoitetaan täistä ja kihomadoista. Aamu-tv otti selvää, mistä nämä loiset tulevat ja miten niistä pääsee eroon? - Eduskunnan syksyn suurimmat kiistakapulat - Eduskunnan syysistuntokausi alkaa tänään. Edessä on poikkeusellisen kiireinen syksy, jota värittää eduskuntavaalien läheisyys. - Politiikan syksyn kuumimpia puheenaiheita Aamu-tv:ssä arvioivat erikoistutkija Ville Pitkänen Eduskuntatutkimuksen keskuksesta ja Suomen Kuvalehden päätoimittaja Ville Pernaa. - Mitä Suomi odottaa Naton huippukokoukselta? - Mitä Suomen uusi kumppanuus ja isäntämaatuki-pöytäkirja Naton kanssa tarkoittavat? Muun muassa näitä asioita setvittiin Aamu-tv:ssä erikoistoimittaja Reijo Lindroosin kanssa. Lisäksi pohdinnan alla olivat presidentti Obaman Viron-vierailun merkitys sekä ja Ukrainan sodan viimeisimmät käänteet. - Totuus Graalin maljasta ja liitonarkusta? - Temppeliherrojen ritarikunnasta on julkaistu ensimmäinen tiivis suomenkielinen historiateos. Temppeliherroihin liittyy rutkasti myyttejä. Keitä he olivat ja mitä he tekivät? Asiaa Aamu-tv:ssä valotti Temppeliherrat-kirjan kirjoittaja Reima Luoto. - Jälkipörssi - Euroopassa käydään sotaa, miten se vaikuttaa talouteen? Entä mistä suomalaisten jonotusinnossa on kyse?

  Jälkipörssi

  Euroopassa käydään sotaa, miten se vaikuttaa talouteen? Entä mistä suomalaisten jonotusinnossa on kyse?

  Kotimainen viihde fi:Tv:rss Kaikki viihdeohjelmat »

  Efter Nio

  Rento talkshow, teemana ikä. Pirkko Mannola, Jonna Järnefelt ja Juha Mieto kertovat iän tuomista vaiheista. Mårten konsultoi plastiikkakirurgia ja Joakimille selviää hänen oikea fyysinen ikä. Parad Media Oy. svenska.yle.fi/efternio

  YleLeaks

  YleLeaks palaa ruutuun kesälomaltaan! Tällä viikolla vanhojen ja uusien asiantuntijoiden hampaisiin joutuvat kokoomusministerit Alexander Stubb ja Laura Räty, kepulaiset normitalkoot sekä suositut Putin-tuotteet.

  Kulttuuri fi:Tv:rss Kaikki kulttuuriohjelmat »

  Tekijänä

  Meeri Koutaniemi. Palkitun maailmankansalaisen metodina on heittäytyä täysillä kuvattaviensa elämään. Rio de Janeirossa Koutaniemi, 26, on kuvaamassa faveloitten hajottamista ja köyhien ihmisten pakkohäätöjä kodeistaan.(U)

  Khan Altay, festivaali vuorten takana

  Vauhdikas roadmovie, joka vie meidät kauas Siperian Altaivuorille Khan Altay - Space of Joy -musiikkifestivaaleille. Käsikirjoitus ja ohjaus: Johannes Söderström. Stormborg Productions, 2009. (U)

  • · Yle Fem
  • Kesto: 25 min

  Strada

  Somalikirjailijat Nadifa Mohamed ja Nura Farah kohtaavat. Robottiautojen aikakausi vai paluu hevosiin? Graffititaiteilija Jussi TwoSeven. Ooh Manta!

  RSO:n konsertteja fi:Tv:rss yle.fi/rso »

  Klassinen

  RSO, Mälkki, Mattila ja Schönbergin Erwartung. Radion sinfoniaorkesteri, kapellimestari Susanna Mälkki ja sopraano Karita Mattila esittävät Arnold Schönbergin monodraaman Erwartung. Helsingin juhlaviikot Musiikkitalossa 28.8.2014. Ohjaus Anu Holttinen.

  Klassinen

  RSO, Mälkki ja Busonin Tanzwalzer. Radion sinfoniaorkesteri ja kapellimestari Susanna Mälkki esittävät Ferruccio Busonin orkesteriteoksen Tanzwalzer. Helsingin juhlaviikot Musiikkitalossa 28.8.2014. Ohjaus Anu Holttinen.

  Klassinen

  RSO, Mälkki ja Mahlerin Adagio. Radion sinfoniaorkesteri ja kapellimestari Susanna Mälkki esittävät Gustav Mahlerin Adagion sinfoniasta nro 10. Helsingin juhlaviikot Musiikkitalossa 28.8.2014. Ohjaus Anu Holttinen.

  Tove Jansson -juhlavuosi fi:Tv:rss yle.fi/tove100 »

  Muumilaakson tarinoita (S)

  22/101: Talven vieraita. Muumipeikko ja pikku Myy vahvistavat itseään hillolla ja lähtevät sitten kyläilemään. He eivät ole ennen nähneet luistimia ja suksia, mutta Tuu-Tikki ja Hemuli neuvovat kuinka lasketaan mäkeä.

  Elävä arkisto

  Päärooli. (1996) Tove Janssonin novelleihin perustuva yllättävä komedia kahdesta omalaatuisesta naisesta, kavalista juonista ja vallasta meren ja ukkosen saartamalla saarella. N: Leena Uotila ja Rea Mauranen. O: Jukka Sipilä.

  Välähdyksiä Tove Janssonista

  Menestyksen makeus ja kirous. Toimittaja Chris Zitting vieraili Tove Janssonin luona vuonna 1988. Avoin keskustelu menestyksen vaaroista, taiteilijan vapaudesta ja siitä, ehtiikö vuodessa vastata 2 000 kirjeeseen. (U)

  • · Yle Fem
  • Kesto: 33 min

  Luonto ja eläimet fi:Tv:rss Kaikki luonto-ohjelmat »

  Tiededokumentti: Uhkana sukupuutto

  Maailmassa on nyt lähes 6 000 eläinlajia vaarassa kuolla sukupuuttoon. Sopeutuisivatko uhanalaiset eläimet asumaan ihmisasutuksen lähellä? Japanissa on harvinaista japaniniibistä siirretty riisiviljelysten viereen.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 50 min

  Tarinoita metsästä

  Metso ja teeri. 6/20. Puut kanalintujen ruoka-aittana. O: Kim Saarniluoto. T: Matila Röhr Nordisk Oy.

  Luontoretkellä

  Öljyä, kaasua, kalaa. Pohjanmeren öljyn- ja kaasunporauslauttojen lähistöllä on runsas kalakanta ja eräät kaloista kasvavat todella suuriksi. Kari Toft lähtee kokeneen merikalastajan kanssa narraamaan vonkaleita.

  Matkailu fi:Tv:rss Kaikki matkailuohjelmat »

  Tuntematon Norja

  Tuntematon Norja muuttuu entistä oudommaksi, sillä nyt Linda Eide on joutunut Ruotsiin. Siellä kaikki on halpaa. Millaisia keksintöjä itänaapurit ovat tehneet? Milloin he viettävät kansallispäiväänsä ja miksi?

  • · Yle TV2
  • Kesto: 29 min
  • Sarja 1 jakso »

  Sami Yaffa - Sound Tracker

  Sami matkustaa Belgradiin tapaamaan Serbian ei-niin-totisia torvensoittajia. Kal-yhtyeen Dragan Ristic opastaa musiikkikulkurin tuhatvuotisen musiikkiperinteen saloihin ja sen epävarmaan nykytilaan.

  Lenan matkassa

  Baikaljärvi. Lenan matka suuntautuu pieneen venäläiseen kalastajakylään Baikaljärven rannalle. Marina Mirosjnikovan kanssa tarinoidessa juodaan saikkaa, ja tapaapa Lena balalaikansoittajankin.

  Terveys ja hyvinvointi fi:Tv:rss Kaikki Terveys ja hyvinvointi -ohjelmat »

  Taistelu täitä ja kihomatoja vastaan

  Monissa päiväkodeissa ja kouluissa oviin on jo saattanut ilmestyä lappu, jossa varoitetaan täistä ja kihomadoista. Aamu-tv otti selvää, mistä nämä loiset tulevat ja miten niistä pääsee eroon?

  • Kesto: 7 min

  Dokumenttiprojekti

  Piripäiväkirja (16). Pinjalle päihteet tarjosivat yhteyden äitiin. Minkä varaan Pinjan ja äidin elämä rakentuu, kun kumpikin yrittää päästä kuiville? O: Marja Kurikka.

  Puhutaan elämästä

  Mikko. "Kuolematonhan nuori on, jos se sille päälle sattuu. " Tarina on osa itsemurhien ehkäisykampanjaa Puhutaan elämästä.

  Nuoret mestarit fi:Tv:rss

  Nuoret mestarit

  Partiomestari. Partiolaisista muodostetut joukkueet kisaavat nokkeluutta ja erätaitojakin vaativassa kilpailussa. Paras joukkue on vuoden 2014 Partiomestari. Ohjelmasarjan juontavat Ronja Salmi ja Juha Karhu.

  Nuoret mestarit

  Koiramestari. Merkki ja metsä. Tottelevaisuustehtävän jälkeen koiran tulee löytää ohjaajansa metsän siimeksestä

  • · Yle TV2
  • Kesto: 28 min
  • Sarja 4 jaksoa »

  Nuoret mestarit

  Koiramestari. Loikkia ja houkutuksia. Houkutuksia on maailma täynnä ja nyt testataan koirakoiden kanttia. Kuinka hyppy kulkee ja miten ohittaa makkara?

  • · Yle TV2
  • Kesto: 27 min
  • Sarja 4 jaksoa »
  Muualla Yle.fi:ssä