Suositukset

Katsomiesi perusteella

  Katso TV:tä

  Yle TV1

  • Kausi 3, 3/6. Oikeus puhuu. Kuuleeko Will mitään uutta Valkoisen talon päivällisillä? Säilyykö Sloanin ja Donin salaisuus? T: HBO.

   Katso ohjelma alusta

  • 6/8. Rikkaan liikemiehen poika on kaapattu ja hänestä vaaditaan suuret lunnaat. Nuuskija kyllä kuvaa tarkkaan millainen tekijä on, mutta miestä ei vain löydy. Ja määräaika on kulumassa pian umpeen. HD

  Yle TV2

  • Judith loistaa koe-esiintymisessä. Henna muuttaa uuteen perheeseen. Janita ja isäntäperhe ottavat yhteen suureen ääneen. 5/9 (U) HD ohjelmatekstitys (suomi)

   Katso ohjelma alusta

  • Teflon Brothersin ja Vihreiden Valojen rohkean yhteisbiisin musavideo kurkkaa Väärät bileet -sarjan tiivistunnelmaiseen maailmaan! Väärät bileet TV2:ssa 1.2. alkaen ja kaikki jaksot Yle Areenassa jo 29.1. #väärätbileet HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Yle Fem

  • 4/8. Soija. Fredrik Önnevall tapaa Dong Linfan, joka oli nuorena miehenä Kiinan entisen johtajan Mao Zedongin yksityiskokki. Diktaattorin lempiruokaa oli keitetty siankylki, ja soijalla on ruokalajissa ratkaiseva rooli. ohjelmatekstitys (ruotsi)

   Katso ohjelma alusta

  Yle Teema

  • Nuori nainen pölähtää maailman ääristä karjalaiseen idylliin ja kohtaa Santran - vanhan naisen, joka on viimeinen linkki naisen ja karjalaisen kulttuurin juuriin. O: Miia Tervo. T: For Real Productions, 2013. ohjelmatekstitys (suomi)

  • Pariisin terrori-isku 13.11. keskeytti 24-tuntisen maailmanlaajuisen ilmastotapahtuman. 2-tuntisessa koosteessa kerrotaan ilmastonsuojelusta kautta maailman. Mukana mm. Elton John, Hozier ja Florence & the Machine.

  Suorana Areenassa

  Yle Areena

  • huomenna

   Valtiopäivien avauskeskustelu. Hallituksen esitysten lähetekeskusteluja. 480 min

  Yle Areena

  Yle Areena

  • keskiviikkona

   Ensimmäisessä käsittelyssä hallituksen esitys eräiksi avioliittolain muutoksen edellyttämiksi lainmuutoksiksi. Ainoassa käsittelyssä VTV:n erilliskertomus: Finanssipolitiikan valvonnan raportti 2015 ja VTV:n vuosikertomus toiminnastaan 2015 valtiopäiville. 480 min

  Yle Areena

  • torstaina

   Matkakohtaiset kilpailut. Kolomna, Venäjä. 215 min

  Suosituimmat

  Näytä kaikki

  Uusimmat

  Näytä kaikki

  Sarjat ja elokuvat

  Näytä kaikki

  UMK - Uuden Musiikin Kilpailu 2016

  Näytä kaikki

  Viihde ja kulttuuri

  Näytä kaikki

  Dokumentit ja fakta

  Näytä kaikki

  Uutiset

  Näytä kaikki

  Urheilu

  Näytä kaikki

  Vain Areenassa

  Näytä kaikki

  Vielä ehdit

  Näytä kaikki

  Muualla Yle.fi:ssä