Areena
 • TV
 • Radio
 • Tv-lähetykset suorana »

  Yle Fem direkt på svenska »
  Tutustu uuteen Areenaan
 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • Kotimaiset sarjat ja elokuvat fi:Tv:rss Kaikki kotimaiset sarjat »

  Kalevala - Väinämöisen uusi laulu (12)

  Jari Halosen Kalevala-tulkinta osa 2/3. Sota Kalevalan ja Pohjolan välillä lähenee. Kurt valmistautuu taisteluun, ja Kullervo astuu täyttämään tehtäväänsä. Menneisyyden ja tämän hetken raja hämärtyy.

  Kino Suomi: Ripa ruostuu (12)

  (1993) Christian Lindbladin komedia nuoresta miehestä Ripasta, jolla on paljon energiaa, mutta ei ollenkaan kärsivällisyyttä. Kohellus johtaa lopulta veritekoon. Pääosassa Sam Huber. (U).

  • · Yle Teema
  • Kesto: 77 min

  Ulkomaiset sarjat ja elokuvat fi:Tv:rss Kaikki ulkomaiset sarjat »

  Arne Dahl

  Eurooppa blues (16). Osa 1/2. Ruotsalainen rikosdraama. Rikospoliisin erikoisyksikön tutkittavana on erityisen haastava rikosvyyhti, johon liittyy julmia lääketieteellisiä kokeita ja ihmiskauppaa. (U)

  The Musketeers (12)

  Kausi 1, 8/10. Kuningas on kyllästynyt musketöörien ja kardinaalin joukkojen välisiin skismoihin. Niiden keskinäinen paremmuus määrätään mitattavaksi ja tulokseen on kaikkien tyytyminen. Kuka edustaa musketöörejä? T: BBC

  • · Yle TV2
  • Kesto: 51 min
  • Sarja 1 jakso »

  George Gentlyn tutkimukset (12)

  8/19. Pahuus. Nuoren naisen raaka murha askarruttaa poliisia. Pääepäillyksi nousee pian uhrin entinen mies, mutta pian ilmenee muita tutkintalinjoja. Lopullinen totuus uhrin kohtalosta on kuitenkin synkin mahdollinen.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 89 min
  • Sarja 5 jaksoa »

  Vain Areenassa fi:Tv:rss Lisää »

  Maailman vaarallisimmat väylät

  1/6. Tiet ovat huonokuntoisia ja luonnonvoimien armoilla. Ne haastavat käyttäjiään mm. Siperiassa ja Australiassa. Vaikeisiin paikkoihin ja korkealle rakennettuja teitäkin täytyy ylläpitää. Missä sijaitsee Kuoleman tie?

  Unelmiesi mies

  Uusi sarja. (El hombre de tu vida) 1/24. Ensitreffit. Leskimies ja yksinhuoltaja Hugo menettää työnsä ja päätyy hankkimaan rahaa työskentelemällä serkkunsa treffipalvelufirmassa. Pian hän painii kinkkisten kysymysten kanssa rakkauden mutkikkaassa maailmassa.

  Häät pariisilaisittain

  1/8. Yhä useammat ranskalaiset löytävät elämänsä rakkauden Ranskan ulkopuolelta. Rémi vie vihille amerikkalaisen Samanthan. Florianin kiinalainen morsian JinJin haluaa häiden olevan täydelliset.

  Dokumentteja fi:Tv:rss Kaikki dokumentit »

  Ruotsalaisen feminismin historiaa

  Sarja alkaa. 1/3. Onko feminismi kadottanut suuntansa? Vuonna 1999 julkaistu feministiantologia Pilluparvi kohahdutti kansankotia. Belinda Olsson tutkii, millaista on nykyfeminismi. Kuuluuko rinnanvilauttelu asiaan?

  • · Yle Fem
  • Kesto: 58 min
  • Sarja 1 jakso »

  100 päivää ilman viinaa

  3/5 Tipaton tammikuu, huikaton helmikuu, mutta mikä maaliskuu? Arto Nyberg, Matti Nykänen, Maria Jungner ja Samae Koskinen suorassa lähetyksessä, päivä numero 60/100. Juontajana Janne Kataja.

  Erämaan armoilla

  5/5. Lars Monsen on joutunut jo selviytymään huonosta säästä ja elämään niukalla ravinnolla. Nyt hän tuntee olevansa jo kotikentällä. Hänen on kuitenkin taivallettava 110 km viidessä päivässä päästäkseen maaliin.

  Ajankohtaisohjelmat fi:Tv:rss Kaikki ajankohtaisohjelmat »

  Jälkivääntö

  Nokkelaa sanailua kuluneen viikon aiheista. Äänessä Magnus Londén, Jeanette Björkqvist ja kumppanit.

  Ylen aamu-tv

  9.06 Pitääkö suomalaisten pelätä terrorismia? Vastaamassa sisäministeri Päivi Räsänen 9.18 Viikonlopun sää 9.24 Hiihtäjälupausten MM-mietteet 9.35 Voita & Sokeria 9.40 Tapio Rautavaaran syntymästä 100 vuotta

  Kotimainen viihde fi:Tv:rss Kaikki viihdeohjelmat »

  YleLeaks

  Tällä viikolla YleLeaksin asiantuntijoita puhuttavat Halosen ja Putinin välit, Ben Zyskowicz sekä jälkiviisastelu.

  Noin viikon uutiset

  Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Viikon tärkeimmät uutiset naurettavassa muodossa jo torstaina. Vieraana on toimittaja-kirjailija Reetta Räty, joka profiloi nykyiset poliittiset vallanpitäjät. #nvuutiset

  Urheiluohjelmia fi:Tv:rss

  Hiihdon MM

  Sauli Niinistö seurasi Falunin MM-hiihtoja. Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö oli seuraamassa Falunin MM-kisojen päätöspäivän 50 kilometrin kisaa. Presidentti ehti myös itsekin hiihtämään Falunin maastoihin.

  Kulttuuri fi:Tv:rss Kaikki kulttuuriohjelmat »

  Strada

  Ohjaaja Roy Andersson vei ruotsalaisen alakulon maailmalle. Avaruusseksiä nevadalaisessa bordellissa ja siittiöpyssy. Via crucis valmisteilla.

  Tähtihetki

  Solar Films 20 vuotta. Menestyselokuvistaan tunnettu tuotantoyhtiö Solar Films on jo 20 vuotta vanha. Menneitä muistelemassa toimitusjohtaja Jukka Helle, ohjaaja Antti Jokinen ja näyttelijä Jasper Pääkkönen.

  Aamun kirja

  Aamun kirja: Tiina Laitila Kälvemarkin Karkulahti. Ruotsissa asuva Tiina Laitila Kälvemark on kirjoittanut romaanin ennakkoluuloista siirtolaisia kohtaan. Hän oli Aamun kirjassa Nadjan ja Sepon vieraana.

  Dokumentteja maailmalta fi:Tv:rss kolmasulottuvuus.fi »

  Kolmasulottuvuus.fi

  Meren kiroamat. Tuhannet marokkolaiset kalastajat muuttavat hupenevien saaliiden perässä kohti etelää. Samaan aikaan mm. ruotsalaiset tehokalastavat Marokon vesillä vaarantaen koko ekosysteemin. O: Jawad Rhalib, Marokko 2008

  Kolmasulottuvuus.fi

  Kirjeitä presidentille. Iranin entinen presidentti Ahmadinejad nautti omassa maassa suurta suosiota maaseudun asukkaiden keskuudessa. Köyhät kansalaiset kirjoittivat hänelle kirjeitä, joihin luvattiin antaa vastaus. O: Petr Lom T: Lomfilms 2009

  Kolmasulottuvuus.fi

  Kaukana kaikesta. (We Corner People) Nepalin vuoristokylät voivat olla eristyksessä kaikesta. Riippusilta rotkon yli muuttaa paljon elämää. O: Kesang Tseten T: Shunyata Film Production, Nepal 2006

  Luonto ja eläimet fi:Tv:rss Kaikki luonto-ohjelmat »

  Erämaan armoilla

  5/5. Lars Monsen on joutunut jo selviytymään huonosta säästä ja elämään niukalla ravinnolla. Nyt hän tuntee olevansa jo kotikentällä. Hänen on kuitenkin taivallettava 110 km viidessä päivässä päästäkseen maaliin.

  Luontomatkalla Ugandassa

  3/4. Murchison Fallsin kansallispuistossa liikkuu norsu, jonka jalka on tarttunut ansaan. Ilman apua se kuolee, mutta kuinka yhden norsun voi löytää niin laajalta alueelta?

  Luontoretkellä: Paranemisen tie

  Luonto ja koirat auttoivat Christineä pääsemään irti päihderiippuvuudestaan, ja hän osallistui myös vaativaan koiravaljakkokisaan. Miten on Christinen vuosi kulunut maaliintulon jälkeen?

  • · Yle TV1
  • Kesto: 23 min

  Matkailu fi:Tv:rss Kaikki matkailuohjelmat »

  Haaste merellä

  3/4. Naiset selviävät ensimmäisestä harjoituskilpailusta kunnialla ja tiimiin kiinnitetään uusia jäseniä. Joukkueen venettä valmistellaan maailmanympäryspurjehdusta varten. Ensimmäinen oikea testi on Atlantin ylitys. (U)

  • · Yle TV2
  • Kesto: 46 min
  • Sarja 3 jaksoa »

  Talo Italiassa

  3/13. Mahdoton tehtävä? Voiko italiaa oppia 11 viikossa? Kurssilaisille alkaa valjeta, että kyseessä on huikea urakka. Kukaan ei kuitenkaan ole luovuttamassa, päinvastoin. Opiskele mukana: oppiminen.yle.fi/italia (U).

  • · Yle Teema
  • Kesto: 44 min
  • Sarja 3 jaksoa »

  Häät pariisilaisittain

  2/8. Rémi ja Samantha ovat päättäneet improvisoida häät puistossa. Täyttyvätkö JinJinin ja kiinalaisten vieraiden odotukset ranskalaisista unelmahäistä?

  Terveys ja hyvinvointi fi:Tv:rss Kaikki Terveys ja hyvinvointi -ohjelmat »

  100 päivää ilman viinaa

  3/5 Tipaton tammikuu, huikaton helmikuu, mutta mikä maaliskuu? Arto Nyberg, Matti Nykänen, Maria Jungner ja Samae Koskinen suorassa lähetyksessä, päivä numero 60/100. Juontajana Janne Kataja.

  Prisma: Kun loiset vaivaavat

  Michael Mosley tekee kehostansa elävän laboratorion ja hankkii elimistöönsä lapamadon sekä päähänsä täitä. Entä millainen tauti on kissan ulosteista erittyvä toksoplasmoosi? T: BBC.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 50 min
  Muualla Yle.fi:ssä