Areena
 • TV
 • Radio
 • Yle Uutiset Kaakkois-Suomi

  • Kesto: 1 min

  ARS11 toi Nairobin Kouvolaan. Kouvolan taidemuseo Poikilon suursatsaus ARS 11 avautuu perjantaina. Näyttely esittelee itäafrikkalaista nykytaidetta. Kouvola osallistuu Pohjoismaiden suurimpaan nykytaidetapahtumaan pääjärjestäjä Kiasman kutsusta yhdentoista muun museon kanssa.

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 16 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Yle Uutiset Kaakkois-Suomi »


  Yle Uutiset Kaakkois-Suomi: Jaksot (72) fi:Program:rss

  Yle Uutiset Kaakkois-Suomi: Muut videot (94) fi:Program:rss

  Historiallinen kaupunkipuro ottaa suojiinsa uhanalaisen taimenen

  Vuoksen voimalaitoksen ohi virtaava kaupunkipuro on kaupunkilaisille viihtyisä virkistysalue, mutta vuoksen taimenille se on uusi koti. Projektipäällikkö Tomi Menna uskoo, että puro voittaa puolelleen myös sitä aiemmin vastustaneet kaupunkilaiset.

  • Kesto: 1 min

  CP-vammaiset kohtaavat usein ennakkoluuloja – lapsia valistetaan sadun avulla

  CP-vammaiset kohtaavat arjessaan monenlaisia ennakkoluuloja.Lapset suhtautuvat CP-vammaisiin aikuisia ennakkoluulottomammin. Lapset saivat myös testata pientä pyörätuolia. CP-yhdistyksen jäsenet kävivät tänään kertomassa sairaudesta sadun avulla imatralaisen Meltolan päiväkodin lapsille.

  • Kesto: 1 min

  Paha ostaa verkosta jos ei ole nettiä

  Lappeenrannassa ruokaostoksille menevät kaupunkilaiset suhtautuivat torstaina pääosin myönteisesti ruoan ostamiseen verkosta. Ylimääräistä hintaa ei kuitenkaan olla valmiita maksamaan kuin korkeintaan ostosten kotiintuonnista. Etenkin ikäihmisille, joilla ei ole internet-yhteyttä eikä tietoknetta, koko ajatus tuntuu vieraalta.

  Oppilaita järkyttää, miten rajua kiusaaminen voi olla

  Imatran Mansikkalan koululaiset katsoivat Ylen A2-ohjelmien Koulukiusaamis-illan tarina nuoresta, jota kiusattiin lapsena rajusti. Koulussa on otettu käyttöön vertaissovittelu, joka on uusi keino ratkoa kiusaamistapauksia.

  • Kesto: 2 min

  Vapaaehtoisia tarvitaan vanhusten tueksi yhä enemmän

  Jopa kolmannes ikäihmisistä kärsii yksinäisyydestä. Tutkimusten mukaan erityisen yksinäisiä ovat palvelutaloissa asuvat vanhukset. Vapaaehtoisten merkitys kasvaa koko ajan, koska hoitajilla ei aina ole aikaa pitää vanhuksille seuraa.

  • Kesto: 2 min

  Venäläinen lentopommi nostettiin Saimaan pohjasta

  Puolustusvoimat on raivannut tiistaina Lappeenrannan edustalta Saimaan Sunisenlahdelta vanhan venäläisen lentopommin. Pommista tehtiin havainto jo kesällä, jolloin Puolustusvoimat kartoitti ranta-aluetta viistokaikuluotaimella. – Noin 50 kiloa painava palopommi on päätynyt järven pohjaan joko sodan aikaan Lappeenrannan pommituksissa tai se on löytynyt aikoinaan kaupungin alueelta ja h��vitetty silloisen tavan mukaan vesistöön upottamalla. teknikkokapteeni Jukka-Pekka Nurmela Itä-Suomen sotilasläänin esikunnasta. Sukeltajat ovat suojanneet pommin vedessä suojalieriöllä, jossa se nostettiin rantaan. Tämän jälkeen ammus kuljetettiin pommiautolla Taipalsaaren ampuma-alueelle hävitettäväksi.

  • Kesto: 2 min

  Sinunkaupat kuoleman kanssa

  Kuoleman käsitteleminen koetaan vaikeaksi. Vaikean siitä tekee sen ennalta-arvaamattomuus. Viime vuosisadan sodat tekivät siitä entistä hankalamman kohdattavan. Vähitellen kuolema tekee kuitenkin paluuta normaaliin elämään.

  • Kesto: 1 min

  Kovempaa jalkapalloa yhteistyöllä

  Jalkapalloseuroja houkutellaan yhteistyöhön Etelä-Karjalassa. Erilaisia yhteistyökuvioita on kokeiltu, mutta mitään pysyvää ei ole saatu aikaan. Aikuisten jalkapallon tason nostamiseen lääkkeenä on hyvä juniorityö.

  • Kesto: 2 min

  SDP:n Kärnä: ”Urpilaisen eläkelupaus näyttää nyt hassulta”

  SDP:n Jukka Kärnä myöntää, että Jutta Urpilaisen lupaus siitä, ettei eläkeiät tällä vaadikaudella nouse, näyttää nyt vähän hassulta. Keskustan Ari Torniainen harmittelee, ettei Akava voinut seisoa eläkäpäätösten takana.Toimittajana Juha-Pekka Taskinen.

  • Kesto: 11 min

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  - Yle Uutiset Kaakkois-Suomi: Kaakkois-Suomen uutiset perjantai 17-01-2014 klo 19-00 10 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä