Areena
 • TV
 • Radio
 • Yle Uutiset Kaakkois-Suomi

  • Kesto: 1 min

  ARS11 toi Nairobin Kouvolaan. Kouvolan taidemuseo Poikilon suursatsaus ARS 11 avautuu perjantaina. Näyttely esittelee itäafrikkalaista nykytaidetta. Kouvola osallistuu Pohjoismaiden suurimpaan nykytaidetapahtumaan pääjärjestäjä Kiasman kutsusta yhdentoista muun museon kanssa.

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 16 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Yle Uutiset Kaakkois-Suomi »


  Yle Uutiset Kaakkois-Suomi: Jaksot (66) fi:Program:rss

  Yle Uutiset Kaakkois-Suomi: Muut videot (64) fi:Program:rss

  Sydän toi Brian Salcidon SaiPaan

  SaiPan kannattajat saivat loppukesästä mieluisia uutisia, kun Salcido ilmoitti paluustaan keltamustiin. Vesa Winberg tapasi Brian Salcidon Kisapuistossa. Kuvaus: Mikko Savolainen.

  • Kesto: 14 min

  Imatran IPV ja Jyväskylän Kiri taistelevat paikasta Superpesikseen

  Suomalaisen pesäpallon maratontaulukon kärkipäästä löytyvät IPV Imatralta ja Jyväskylän Kiri mittelevät paikasta ensi kaudeksi Superpesikseen. Ottelusarjan asetelmia käydään läpi Iida Rauhalammin ja Vesa Winbergin johdolla. Studiossa vieraana ovat Superpesiksen toimitusjohtaja Jussi Pyysalo, IPV-historiikkia kirjoittava Matti Stenberg, IPV:n puheenjohtaja Jani Valkeapää, Superpesiksen hallituksen jäsen Anu Urpalainen ja joukkueiden pelinjohtajat Petri Tuuva ja Timo Rautiainen.

  • Kesto: 41 min

  Maailman ensi-ilta ja koomisia juontoja Lappeenrannan balettigaalassa

  Yksi Lappeenrannan balettigaalan hengenluojista on juontaja Timo Sokura.  Sokura avaa teoksia yleisölle niin, että jokainen saa niistä yksityiskohdatkin irti. Sokura kertoo haastattelussa, että joskus juontoihin lipsahtaa tahatontakin komiikkaa. Toimittaja on Marjo Pirilä.

  • Kesto: 6 min

  Lappeenrannan yliopiston uusi rehtori tehostaisi yliopistojen taloutta

  Lappeenrannan teknillisen yliopiston uusi rehtori Anneli Pauli uskoo yliopistolaitoksen selviytyvän kiristyneessä taloustilanteessa. Yliopistojen taloudenpitoa on kuitenkin yhä tehostettava. Anneli Pauli kannattaa myös EU:n ulkopuolisten opiskelijoiden lukukausimaksuja.

  • Kesto: 1 min

  Näin koulutaival alkoi Imatrankosken koululla

  Koulutaival alkoi suurimmassa osassa eteläkarjalaisia kouluja. Myös Imatrankosken koululla elettiin aamulla jännittäviä hetkiä, kun oppilaat ja opettajat palasivat pulpetin ääreen pitkän kesäloman jälkeen. Yle Etelä-Karjala kävi seuraamassa koulun alkajaistunnelmia. Katso videokooste aamun tunnelmista. Toimittajat: Vesa Winberg, Iida Rauhalampi Kuvaaja: Alex Turunen Kuvayhteyden tarkkailija: Pasi Tapanainen

  • Kesto: 5 min

  Höyrykuunari Salama kuljetti suomalaisille viinaa

  Lappeenrantaan viime viikolla korjattavaksi saapunut höyrykuunari Salama toi Savoon Viipurista ja Pietarista 1800-luvun lopulla muun muassa viinaa ja hedelmiä. Paluulastina tuotiin ruista, viinaa, hedelmiä, koruja ja silkkikankaita.

  • Kesto: 1 min

  Villiyrtit

  Luomu- ja lähiruokabuumin myötä villiyrttien käyttö niin ravintoloissa kuin kotikeittiöissäkin on lisääntynyt. Suomalaista luontoa voitaisiin hyödyntää vielä nykyistä enemmänkin, sillä luonnonyrtit sisältävät jopa enemmän vitamiineja ja ravinteita kuin kaupasta osetetut perinteiset salaatit.

  • Kesto: 1 min

  SaiPa julkisti viime kauden tuloksen – näin tiedotustilaisuus eteni

  Vuosi sitten Liiga-SaiPa teki ennätysmäisen tuloksen, tulos oli peräti 742 489 euroa voitollinen. Minkälainen tulos saatiin kasaan kaudella 2013 – 14, kun joukkue sijoittui Liigassa neljänneksi? Seura järjestää tiedotustilaisuuden kuluneen kauden tuloksesta ja Yle Etelä-Karjala seuraa tilaisuutta suorana verkossa.

  • Kesto: 23 min

  Poni vilvoittelee kesähelteillä

  Taipalsaarelainen Manne-poni vilvoittelee kesähelteellä vesisuihkun alla. Tämän jälkeen Manne pyörii maassa ja muodostaa itselleen hyvän suojan hyönteisiä vastaan. Pihan hevoset eivät innostu samasta.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  - Yle Uutiset Kaakkois-Suomi: Kaakkois-Suomen uutiset perjantai 17-01-2014 klo 19-00 10 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä