Areena
 • TV
 • Radio
 • Yle Uutiset Kaakkois-Suomi

  • Kesto: 1 min

  ARS11 toi Nairobin Kouvolaan. Kouvolan taidemuseo Poikilon suursatsaus ARS 11 avautuu perjantaina. Näyttely esittelee itäafrikkalaista nykytaidetta. Kouvola osallistuu Pohjoismaiden suurimpaan nykytaidetapahtumaan pääjärjestäjä Kiasman kutsusta yhdentoista muun museon kanssa.

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 16 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Yle Uutiset Kaakkois-Suomi »


  Yle Uutiset Kaakkois-Suomi: Jaksot (68) fi:Program:rss

  Yle Uutiset Kaakkois-Suomi: Muut videot (77) fi:Program:rss

  Eläkelain ratkaisua jännitetään työpaikoilla

  Valmisteilla oleva uusi eläkelaki puhuttaa eri alojen työntekijöitä. Eläkeiän alarajan nostaminen 65 vuoteen mietityttää esimerkiksi tehtaissa työssäjaksamisen kannalta. Rahaa parempana houkuttimena pidetään alasta riippumatta työhyvinvointiin panostamista.

  • Kesto: 1 min

  Maratonkonkarit eivät pysy pois lenkkipoluilta

  Juoksuharrastus pitää pintansa. Vaikka harrastajien määrissä huippu on taittunut, riittää Suomen satoihin juoksutapahtumiin osallistujia. Myös seitsemänkymppiset jaksavat painaltaa joukon jatkona.

  • Kesto: 1 min

  Lämmin syksy hellii suomalaisia – vielä ehtii vaikka mattopyykille

  Etenkin Etelä-Suomessa asukkaat ovat saaneet nauttia poikkeuksellisen lämpimistä syyspäivistä. Saimaan rannalla Lappeenrannassa näkyi keskiviikkona vielä uimareita sekä matonpesijöitä. Kävimme kysymässä, miten lämmin syksy on vaikuttanut ihmisten arkeen.

  • Kesto: 1 min

  Synkät pilvet Parikkalan yllä - onko edessä tie kriisikunnaksi?

  Parikkala on jäänyt eteläkarjalaisessa kuntakeskustelussa liitosspekulaatioiden ulkopuolelle. Miltä kunnan askelmerkit näyttävät kuntapäättäjien mielestä? Siitä Marjo Pirilän kanssa kunnanjohtaja Vesa Huuskonen, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Sakari Paakkinen (Keskusta), Kokoomuksen Kari Niiranen ja Uus-Parikkalan Sitoutumattomien Jouni Kiviaho. Toimittajana Parikkalassa on myös Lauri Silvander. Kuvaus ja tekniikka: Kare Lehtonen ja Pasi Tapanainen. Tuottaja: Vesa Winberg.

  • Kesto: 47 min

  Fanny ja Alexander Lappeenrannassa ensi-illassa

  Ingmar Bergmanin rakastettu klassikko Fanny ja Alexander nähdään näyttämösovituksena Lappeenrannan kaupunginteatterissa. Ohjaaja Essi Räisäsen mukaan teatteriyhteisön hajoamisesta kertova näytelmä on ajankohtainen myös muutoksen kourissa pyörivässä Lappeenrannan teatterissa. Toimittaja Marjo Pirilä Kuvaaja, leikkaaja Alex Turunen

  • Kesto: 7 min

  Imatra Big Band -festivaalin loppu on lähellä

  Imatra Big Band festivaalin jatko näyttää epätoivoiselta. Kaupunki ei ryhtynyt velkojen maksajaksi, eivätkä yrittäjätkään ole valmiita rahoittamaan epävarmalla pohjalla keikkuvaa tapahtumaa.

  • Kesto: 1 min

  Tältä näyttää Imatran Ajojen legendaarinen katurata nyt

  Imatran Ajot ovat osa suomalaisen moottoriurheilun historiaa. Legendaarinen katurata ei ole ollut kilpailukäytössä enää vuosiin, mutta lähivuosina radalla saatetaan jälleen kilpailla. Toimittaja Kalle Schönberg ajoi radan Imatran Moottorikerhon Sami Backmanin kanssa.

  • Kesto: 6 min

  Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva vastaa kritiikkiin

  Lappeenrannan kaupunginjohtaja Kimmo Jarva on yllättynyt häneen kohdistuneesta arvostelusta. Jarvan mukaan mukaan kukaan ei ole kuitenkaan huomauttanut hänelle suoraan asiasta. Toimittaja on Marjo Pirilä.

  • Kesto: 6 min

  Kaupunginjohtajan esimies: "Kukaan ei ole sanonut suoraan"

  Lappeenrannan kaupunginjohtajan esimies, kaupunginhallituksen puheenjohtaja SDP:n Risto Kakkola on yllättynyt kaupunginjohtajaan kohdistuvan kritiikin laajuudesta. Kaikkien valtuustoryhmien puheenjohtajat ovat muotoilleet yhteisen kannan, jonka mukaan kaupunginjohtajan toiminnassa on hieman hiomista. Marjo Pirilä haastattelee.

  • Kesto: 6 min

  Sydän toi Brian Salcidon SaiPaan

  SaiPan kannattajat saivat loppukesästä mieluisia uutisia, kun Salcido ilmoitti paluustaan keltamustiin. Vesa Winberg tapasi Brian Salcidon Kisapuistossa. Kuvaus: Mikko Savolainen.

  • Kesto: 14 min

  Imatran IPV ja Jyväskylän Kiri taistelevat paikasta Superpesikseen

  Suomalaisen pesäpallon maratontaulukon kärkipäästä löytyvät IPV Imatralta ja Jyväskylän Kiri mittelevät paikasta ensi kaudeksi Superpesikseen. Ottelusarjan asetelmia käydään läpi Iida Rauhalammin ja Vesa Winbergin johdolla. Studiossa vieraana ovat Superpesiksen toimitusjohtaja Jussi Pyysalo, IPV-historiikkia kirjoittava Matti Stenberg, IPV:n puheenjohtaja Jani Valkeapää, Superpesiksen hallituksen jäsen Anu Urpalainen ja joukkueiden pelinjohtajat Petri Tuuva ja Timo Rautiainen.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  - Yle Uutiset Kaakkois-Suomi: Kaakkois-Suomen uutiset perjantai 17-01-2014 klo 19-00 10 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä