Areena
 • TV
 • Radio
 • Yle Uutiset Kaakkois-Suomi

  • Kesto: 1 min

  ARS11 toi Nairobin Kouvolaan. Kouvolan taidemuseo Poikilon suursatsaus ARS 11 avautuu perjantaina. Näyttely esittelee itäafrikkalaista nykytaidetta. Kouvola osallistuu Pohjoismaiden suurimpaan nykytaidetapahtumaan pääjärjestäjä Kiasman kutsusta yhdentoista muun museon kanssa.

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 16 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Yle Uutiset Kaakkois-Suomi »


  Yle Uutiset Kaakkois-Suomi: Jaksot (66) fi:Program:rss

  Yle Uutiset Kaakkois-Suomi: Muut videot (50) fi:Program:rss

  Poni vilvoittelee kesähelteillä

  Taipalsaarelainen Manne-poni vilvoittelee kesähelteellä vesisuihkun alla. Tämän jälkeen Manne pyörii maassa ja muodostaa itselleen hyvän suojan hyönteisiä vastaan. Pihan hevoset eivät innostu samasta.

  Venäjän kaupan lihavat vuodet ovat ohi

  Lappeenrantalainen yrittäjäneuvos Pirjo Karhu kehottaa suomalaisia sopeutumaan ajatukseen, että Venäjä ei tuo enää talouskasvua. Karhun mukaan yritykset eivät luota Venäjään eivätkä uskalla enää investoida maahan. Marjo Pirilä haastattelee.

  • Kesto: 12 min

  Laitoshoidon purku

  Ikääntyvien ihmisten halutaan asuvan kotona yhä pidempään. Kunnat ovat varautuneet vanhuslain velvoittamana ikääntyvän väestön kasvuun. Kalliita laitoshoitopaikkoja on jo nyt karsittu runsaasti ja kotona asumista yritetään tukea. Uudistuvassa toiminnassa on vielä kehitettävää, koska kotiin saatava apu ei aina ole riittävää. Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveypiirin Eksoten terveys- ja vanhustenpalvelujen johtaja Tuula Karhula perustelee videolla, kuinka vanhusten kotihoito saadaan toimimaan.

  • Kesto: 3 min

  Videolääkäri

  Potilas autoon, monitori päälle ja ollaan lääkärin vastaanotolla. Etelä-Karjalan syrjäseuduilla kokeillaan etäyhteydellä toteutettavia lääkäripalveluita.

  • Kesto: 1 min

  Kirkkoherra pohtii homoliittoja monelta kantilta

  Lappeenrannan seurakunnan kirkkoherra Juha Tiihonen uskoo, että kirkon virallinen kanta homoavioliittoihin voi vielä muuttua. Hän pohtii omaa suhtautumistaan homoliittoihin Marjo Pirilän haastattelussa.

  • Kesto: 8 min

  Kesätyö yrittäjänä on ahkeran nuoren vaihtoehto

  Monen nuoren loma kuluu kesätöissä. Jos vapailta työmarkkinoilta ei töitä löydy, on yhtenä vaihtoehtona yrittäjyys. Itsensä työllistäminen kartuttaa rahan lisäksi myös roppakaupalla kokemusta.

  • Kesto: 1 min

  Kesätyö 4H-yrittäjänä

  Monen nuoren loma kuluu kesätöissä. Jos vapailta työmarkkinoilta ei töitä löydy, on yhtenä vaihtoehtona yrittäjyys. Itsensä työllistäminen kartuttaa rahan lisäksi myös roppakaupalla kokemusta.

  • Kesto: 1 min

  Rajantakaiset kirkot elävät vielä postikorteissa

  Kimpisen koulukeskuksessa on esillä postikorteista koottu näyttely Rajantakaiset kirkkomme luovutetussa Karjalassa. Näyttelyssä voi tutustua rajantakaisen Karjalan kirkkohistoriaan. Osa postikorteissa kuvatuista kirkoista on tuhoutunut.

  • Kesto: 1 min

  Simolan suurpommituksesta 70 vuotta

  19. päivä kesäkuuta vuonna 1944 Neuvostoliiton suurhyökkäys Karjalan kannaksella oli täydessä käynnissä. Simolan asema Lappeenrannan lähellä oli Kannaksen junaliikenteen solmukohta joka joutui kovien ilmapommitusten kohteeksi. Toimittajana Kalle Schönberg, kuvaus ja editointi Alex Turunen.

  • Kesto: 2 min

  Tykkimäen vesipuisto

  Huvipuisto Tykkimäen yhteyteen avattiin viikonloppuna Aquapark vesipuisto.

  • Kesto: 1 min

  Katso huikea ilmalento Lappeenrannan yltä

  Utin jääkärirykmentin laskuvarjohyppääjät tekivät upean hypyn helikopterista Lappeenrannan Rakuunamäelle. Katso miltä Saimaan ympäristö Lappeenrannassa näyttää lintuperspektiivistä!

  • Kesto: 1 min

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  - Yle Uutiset Kaakkois-Suomi: Kaakkois-Suomen uutiset perjantai 17-01-2014 klo 19-00 10 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä