Areena
 • TV
 • Radio
 • Kesäkuvakisan elokuun voittaja

  • Kesto: 15 min

  Aamu-tv:n huippusuositun kesäkisan kolmas finalisti on valittu! Kamera-lehden Pekka Punkari paljasti elokuun parhaan kuvan ottajan, jota myös haastatteltiin puhelimitse

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 119 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Ylen aamu-tv »


  Ylen aamu-tv: Jaksot (483) fi:Program:rss

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anna Lehmusvesi ja Juha Hietanen. - Vasemmistoliiton haastajina Kokoomus ja SKP - Aino-Kaisa Pekonen saa haastajikseen kokoomuksesta Marko Forssin ja SKP:stä Tiina Sandbergin. - Vanuatun unohtunut katastrofi - Toimittaja Nina Svahn on palannut avustustöistä Vanuatun saarilta, joita hirmumyrsky Pam kohteli kovin kaltoin kolmisen viikkoa sitten. Tyynenmeren saarivaltion tila on lohduton. - Aamutohtori: neurologisen potilaan käytösoireet - Muistisairaudet piinaavat yhä useampia suomalaisia ja heidän perheenjäseniään. Aamutohtori Mikael Ojala kertoo, millaiset oireet voivat paljastaa, että lähiomainen olisi syytä viedä tutkimuksiin.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 34 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sanna Ukkola ja Mikko Haapanen. - Mitä Saksan liittokanslerin vierailusta jäi käteen? - Maailman vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi arvioidun Angelan Merkelin Suomen-vierailun antia arvioivat tutkija Tuomas Iso-Markku Ulkopoliittisesta instituutista ja Saksan-kirjeenvaihtajanakin työskennellyt Ylen ulkomaantoimituksen päällikkö Elina Ravantti. - Filosofi Frank Martela ja sisäisen motivaation löytäminen - Filosofi Frank Martela pohtii aamu-tv:ssä Sanna Ukkolan kanssa, mikä tekee elämästämme hyvän ja merkityksellisen. Entä miten löytää sisäinen motivaatio? Martela kertoo myös, mitä tarkoittaa termi "valonööri". - tubettaminen eli videoiden julkaisu YouTubessa - tv:n tulevaisuus? - Ylen uusi julkaisupäällikkö Risto Kuulasmaa kertoo, millaisia suunnitelmia on Ylen ja tubettajien yhteistyöhön. Aamu-tv:n studioon saapui kaksi suosittua tubettajaa, Veronica Verho ja Ville Kankare. Tubettajat julkaisevat you tube-videopalveluun videoita, jotka saattavat olla hyvin henkilökohtaisiakin. Sanna Ukkolan haastattleussa Veronica ja Ville kertovat, millaista tubettaminen on ja millaista taloudellista hyötyä siitä voi saada. - Mitä nisäkäslajeja uhkaa sukupuutto? - Norsukanta on pienentynyt jo pitkään. Mutta mitkä muut nisäkäslajit ovat uhattuina? Tästä on keskustelemassa aamu-tv:ssä luonnontieteellisen keskusmuseon johtaja Leif Schulman.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 45 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Nicklas Wancke ja Sari Huovinen. - Tulevan kesän satonäkymät - MTK:n vilja-asiamies Max Schulman pohti haastattelussa sitä, millaisia sääolosuhteita viljelijät kaipaisivat sekä syysviljojen että tulevien kevätkylvöjen osalta. - Kotikasvien keväthuolto - Puutarhakauppias Saija Sitolahti kertoi, mitä kaikkea kodin kasveille ja kukille kannattaa tehdä keväällä. - Vaalitentissä Vihreiden varapj. Krista Mikkonen - Aamu-tv:n Vihreiden puoluepäivän haastateltavana varapuheenjohtaja Krista Mikkonen. - Mammutit takaisin? - Villamammutin dna:ta on jo onnistuttu yhdistämään nykynorsun perimään. Mutta voidaanko kadonneita lajeja tulevaisuudessa palauttaa kloonaamalla? Keskustelemassa evoluutiopaleontologian professori Mikael Fortelius.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  28.03.2015

  9.07 Lentäjien terveys ja lentoturvallisuus 9.19 Viikonlopun sää 9.26 Filosofi neuvoo onnellisuuteen 9.38 Voita & Sokeria: Jäinen tuplasuklaajuustokakku 9.43 Live: Egotrippi. yle.fi/aamutv

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Teresa Meriläinen ja Juha Hietanen. - Lapsiasiavaltuutettu moittii hallituksen työtä lasten hyväksi - Miten päättynyt hallituskausi - tehdyt ja tekemättömät päätökset vaikuttavat lapsiin? Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila antaa perjantaina pääministerille vuosiraporttinsa, joka sisältää melko suoria sanoja kuluneen hallituskauden toimista lasten hyväksi. - Vaalitentissä Kristillisdemokraattien Sauli Ahvenjärvi - Aamu-tv:n Kristillisdemokraattien puoluepäivän haastateltavana varapuheenjohtaja Sauli Ahvenjärvi. - Filmikellari: Millaisia elokuvarooleja yli 35-vuotiaille naisille? - Aamu-tv:n Filmikellarissa pohditaan millaisiin elokuvarooleihin sopivat yli 35-vuotiaat naiset. Vieraina näyttelijät Pihla Viitala ja Kirsi Ylijoki sekä Women in Film & Television Finland ry:stä Pauliina Punkki.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sanna Ukkola ja Mikko Haapanen. - Rikoksentekijä ja uhri kohtaavat kasvokkain sovittelussa - Rikossovittelussa rikoksen uhri ja tekijä kohtaavat toisensa saman pöydän ääressä. Kohtaaminen voi johtaa sovintoon, mutta aina niin ei käy. Mitä osapuolten kohtaamisessa tapahtuu ja millainen tunnelma on? Sovittelusta puhumassa vapaaehtoissovittelija Kari Kotila sekä dokumenttielokuvan "Kasvokkain" ohjaaja Juho Horttanainen. - Talousennusteet ja sopeutustoimet - Suomen kestävyysvaje pahenee, koska työikäinen väestö vähenee suhteessa eläkkeellä oleviin. Samaan aikaan työttömyys on suuri ja tuoreet ennusteet talouskasvusta ovat heikkoja. Talouden näkymiä pohtimassa EK:n pääekonomisti Jussi Mustonen ja SAK:n pääekonomisti Olli Koski. - Verkostoitumista Valkoisen talon malliin - Bill Clintonin kaudella Valkoisessa talossa viestintää ja tapahtumajärjestelyjä hoitanut Laura Schwartz kertoo millaista oli työskennellä Clintonien kanssa, ja paljastaa menestyksen reseptin. Schwartz toimii nykyään poliittisena kommentaattorina ja taustavoimana. - Miten saada piha nopeasti kesäkuntoon - Puutarhaetsivät-yrityksen suunnitteluhortonomi Tanja Nieminen kertoo millaiset pihat ovat nyt suosittuja meillä ja maailmalla sekä mitä oman pihan suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Saaristolaisruokaa Harri Syrjäsen kanssa

  Kaupunkilaiskokki Harri Syrjänen on kiertänyt Suomen rannikkoseutua ja tutustunut saaristoruokiin. Hän on koonnut parhaat reseptinsä uuteen Saaristoruokaa-kirjaan.

  • Kesto: 8 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Teresa Meriläinen ja Sari Huovinen. - Puoluepäivä. Varapuheenjohtaja Antti Lindtman, SDP - Tänään alkavat Aamu-tv:n vuoden 2015 eduskuntavaalien vaalitentit. Aamu-tv:n tenteissä on aina puolueen varapuheenjohtaja. Sarjan aloitti Aamu-tv:ssä SDP:n Antti Lindtman. - Ylen Saksan-kirjeenvaihtaja kuvailee saksalaisten tuntoja Airbus-onnettomuuden jälkeen - Saksassa herättiin keskiviikkona ensimmäiseen aamuun tuhoisan lento-onnettomuuden jälkeen. Ranskassa putosi saksalaisen Germanwings-halpalentoyhtiön kone. Tiettävästi kaikki 150 Airbus A320 -tyyppisesä matkustajakoneessa ollutta ihmistä saivat surmans. Barcelonasta lähtenyt kone oli matkalla Düsseldorfiin. Suuri osa matkustajista oli saksalaisia. - Masennuksen vähentämiskeinot - Masennus on yleinen mielenterveysongelma. Se tulee kalliiksi yksilölle ja yhteiskunnalle. Mielenterveysongelmat maksavat meillä 5 miljardia euroa vuodessa. Voisiko evolutiivisesta lähestymistavasta olla apua? Voisimmeko puuttua tehokkaammin masennuksen tekijöihin ja syihin? Asiaa pohtivat evoluutiobiologi Markus Rantala ja psykiatri Kristian Wahlbeck.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 34 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Niclas Wancke ja Anna Lehmusvesi. - Korkeakoulujärjestelmän uudistaminen - Kansainvälinen asiantuntijaryhmä arvioi raportissaan, että suomalaisten korkeakoulujen opetus- ja oppimismetodit laahaavat kehityksen perässä. Korkeakoulujen tilannetta arvioi Aalto-yliopiston rehtori Tuula Teeri. - Mitä tehdä särölle tuulilasissa? - Tuulilasiin iskeytyneet kivet ja niiden aiheuttamat säröt ovat keväisin monen autoilijan harmi. Milloin lasi kannattaa korjata ja milloin vaihtaa tilalle kokonaan uusi? Keskustelemassa Autoliiton viestintäpäällikkö Jukka Tolvanen. - Stadionkonsertti tuli yllätyksenä Jari Sillanpäälle - Viihdetaiteilija täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Sen kunniaksi hän on luvannut tarjota synttärikonsertissaan yleisölle kakkukahvit. Mutta mistä mies aikoo hankkia riittävästi kakkua, kun ruokittavana on stadionillinen väkeä? - Filmikellari 24.3. - Tänään vietetään maailman tuberkuloosipäivää, Filmikellarissa muistellaan miten tuo keuhkotauti hävitettiin Suomesta.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 34 min

  21.03.2015

  9.06 Isi letittää 9.11 Venäjällä uhittellaan - tarvitseeko meidän pelätä? 9.21 Viikonlopun sää 9.27 Lasten väkivaltaisuus päiväkodeissa 9.38 Voita & Sokeria: porotartar 9.47 Isi letittää. yle.fi/aamutv

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Niclas Wancke ja Sanna Ukkola. - Kirkon Ulkomaanapu taistelee väkivaltaista radikalisoitumista vastaan - Toiminnanjohtaja Antti Pentikäinen kertoo, miten Kirkon Ulkomaanapu aikoo uusien mallien avulla taistella väkivaltaista radikalisoitumista vastaan. Ulkomaanapu käyttää kansainvälisestä rauhantyöstä saatuja kokemuksia työssään kotimaassa. - Ylijohtaja Jukka Pekkarisen madonluvut - Valtiovarainministeriön ylijohtaja ja kansantalousosaston osastopäällikkö Jukka Pekkarinen jää eläkkeelle. Mitä mietteitä hänellä on Suomen tilasta lähtönsä aattona? - Vaatesuunnittelija Teemu Muurimäki ja Formal Friday - Teemu Muurimäki on yksi Suomen tunnetuimmista muotisuunnittelijoista. Muun muassa Dolce & Gabbanalle, Bottega Venetalle, Giorgio Armanille ja Marimekolle suunnitellut Muurimäki on tunnettu erityisesti naisten juhla- ja hääpuvuista. Nyt hän on tehnyt uuden aluevaltauksen perustamalla oman Formal Friday -vaatemerkin. - Tähtihetki: Minna Haapkylä on Armi Ratia - Jörn Donnerin ohjaama fiktiivinen elokuva Armi elää! on tarina yhdestä Suomen kaikkien aikojen tunnetuimmasta yritysjohtajasta Armi Ratiasta. Hän loi Marimekon ja sen tyylin, jota pidetään monesti suomalaisen muotoilun synonyymina. Ratiaa näyttelevä Minna Haapkylä kertoo roolistaan.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anna Lehmusvesi ja Teresa Meriläinen. - Miltä näyttää Kiasman tulevaisuus? - Taidemuseon uudeksi johtajaksi valittu Leevi Haapala kertoi näkemyksensä siitä, mihin suuntaan museota kehitetään. - Rajojen asettaminen ihmissuhteissa - Erilaisissa ihmissuhteissa on tarpeen asettaa erilaisia rajoja sen suhteen mikä sopii ja mikä ei sovi. Rajat riippuvat siitä, millaiset ihmistyypit suhteen muodostavat. Pyskologi Tuija Matikka kertoi, miten toiset ovat ihmissuhteissa antajia ja toiset ottajia. - Näin puutut ahdisteluun julkisella paikalla - Mitä tehdä, kun joku tai joukko ihmisiä ahdistelee toista ihmistä esimerkiksi junassa tai kadulla? Helsingin kaupungin nuorisotoimenjohtaja Tommi Laitio pohti keinoja puuttua ahdisteluun ja häiritsevään käyttäytymiseen. - Olohuonenäyttely muuttaa kodit taidegallerioiksi - Helsingissä toista kertaa järjestettävää Olohuonenäyttelyä on kutsuttu taiteen ravintolapäiväksi. Mikä saa tavalliset ihmiset antamaan kotinsa galleriaksi, entä miksi taiteilijat haluavat töitään esille olohuoneisiin, kylppäreihin ja keittiöihin? Vieraina Olohuonenäyttelyn tuottaja Jaakko Blomberg, kotigalleristi Anu Korhonen sekä installaatiotaiteilija Arja Kärkkäinen. - Kandideitti - Ylen uudesta vaalisovelluksesta kertomassa yksi kehittäjistä Teemo Tebest.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 45 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Teresa Meriläinen ja Heikki Ali-Hokka. - Ukraina toimittajan silmin - Venäjään erikoistunut toimittaja, kirjailija Anna-Lena Laurén kertoo mm., millaista oli olla paikan päällä Ukrainan suunnan kääntäneissä Maidan-mielenosoituksissa. Hän on kirjannut kokeneen toimittajan silminnäkijäkuvauksensa menneestä, myrskyisästä vuodesta uuteen kirjaan. - Hyvän puhumisen taito - Puhetaidon kouluttaja Antti Mustakallio kertoo, mitä hyvää voi seurata hyvän puhumiseta. Hän toteaa myös, että suomalaisissa positiivinen puhe voi herättää myös epäluuloa. - Mikä estää maahanmuuttajia saamasta töitä? - Ruotsin entisen valtiovarainministerin Anders Borgin ja talousasiantuntija Juhana Vartiaisen mielestä ulkomailta tulevien työllistämistä pitäisi helpottaa Suomessa. Ulkomaalaisen työllistyminen on tällä hetkellä kuitenkin kaikkea muuta kuin helppoa, kertovat romanialaislähtöinen kauppatieteiden maisteri Dana Kilpeläinen ja maahanmuuttojohtaja Kristina Stenman työ- ja elinkeinominsiteriöstä. - The Big Game-elokuvan tekijät - Vieraina aamu-tv:ssä ovat ennätyskalliin The Big Game-elokuvan ohjaaja Jalmari Helander ja toinen pääosan esittäjä Onni Tommila. Elokuvan vetonaula on tähtinäyttelijä Samuel L Jackson. - Some nostaa uusia suomalaisia kangassuunnittelijoita - Suomeen on viime vuosina noussut lukuisia kankaita myyviä verkkokauppoja, jotka teettävät pieniä kangaseriä piensuunittelijoiden suunnittelemista kuoseista. Suunnittelijat ovat tyypillisesti kotiäitejä, jotka saavat näin lisätuloja. Aamu-tv:n vieraina ovat ulkomaillakin suosittu piensuunnittelija Leena Renko ja verkkokauppayrittäjä Tiina Törnström.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 35 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Niina Honka ja Nicklas Wancke. - Suomalaista vaalikonetekniikkaa eri puolilla maailmaa - Suomessa ollaan edelläkävijöitä vaalikoneiden käytössä, mutta muu maailma tulee vähitellen perässä. Oululainen Zef-yritys on luonut vaalikoneita Suomen lisäksi muun muassa Egyptiin ja Etelä-Afrikkaan. Myös Britannian tulevissa parlamenttivaaleissa käytetään suomalaisten vaalikonetekniikkaa. - Katupöly kiusaa jälleen - Kevät on saapunut ja kaupungeissa alkaa pitkä katupölykausi. Helsingin seudun ympäristöpalvelujen ilmansuojeluasiantuntija Anu Kousa kertoo miten katupölyä pyritään vähentämään. - Marihuanan käyttö kasvava ongelma - Poliisi törmää yhä useammin marihuanaan Helsingin kaduilla. Mistä tämä johtuu ja millaisia haittavaikutuksia sillä voi olla? Tästä keskustelemassa A-klinikkasäätiön johtava ylilääkäri Kaarlo Simojoki ja rikosylikomisario Jukka Paasio Helsingin huumepoliisista. - Miten some-julkisuus syntyy? - Tämän päivän tunteikkaat tarinankertojat löytyvät internetistä ja tarkemmin sosiaalisesta mediasta. Some-julkkista saattaa seurata jopa sadattuhannet ihmiset. Näistä mainetta niittäneistä some-julkkiksista kertoo Jarno Alastalon uusi kirja Sometarinoita Suomesta - Hullu, barbaari ja kissa. - Laitteiden takuuajat hämmentävät - Kuluttajaviranomaiset saavat vuosittain tuhansia valituksia, koska kuluttajat ovat ihmeissään tuotteiden takuuajoista. Kauppa antaa laitteille usein vuoden takuun, mutta EU:n sääntöjen mukaan esimerkiksi myyjällä on virhevastuu jos laite ei kestä vähintään kahta vuotta. Takuuasioita selvittää johtava kuluttajaoikeusneuvoja Nina Konu Itä-Uudenmaan maistraatista.

  Ylen aamu-tv: Muut videot (5007) fi:Program:rss

  Vanuatun unohtunut katastrofi

  Toimittaja Nina Svahn on palannut avustustöistä Vanuatun saarilta, joita hirmumyrsky Pam kohteli kovin kaltoin kolmisen viikkoa sitten. Tyynenmeren saarivaltion tila on lohduton.

  • Kesto: 3 min

  Median aprillipilat

  Aprillipilat ovat perinteisesti olleet sanomalehtien vakioaineistoa. Vieläkö perinne elää ja onko se siirtynyt verkkoon? Haastateltavina Turun Sanomien uutispäällikkö Veijo Hyvönen sekä toimittaja ja viestintäkonsultti Niku Hooli.

  • Kesto: 9 min

  Onko vitamiineista puutetta talven jäljiltä?

  Talven jälkeen moni miettii, onko talven jälkeen puutetta vitamiineista ja hivenaineista. Ravitsemusbiokemian dosentti Georg Alftan vastaa kertoo, mitä saako erityisruokavaliota syövät kaikki tarpeelliset ravintoaineet.

  • Kesto: 6 min

  Lupauksia ilmastonmuutoksen torjumiseksi

  Maailman maiden oli viimeistään eilen määrä ilmoittaa siitä, kuinka paljon ovat valmiita vähentämään kasvihuonekaasuja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Millaisia ilmoituksia saatiin? Ketkä jättivät vielä ilmoittamatta? Millä eväin tästä jatketaan Pariisin suureen ilmastokokoukseen joulukuussa? Kysymyksiä aukoo ilmastoneuvotteluissa mukana ollut tutkija Antto Vihma.

  • Kesto: 10 min

  Tätä on tubettaminen

  Aamu-tv:n studioon saapui tällä kertaa kaksi suosittua tubettajaa, Veronica Verho ja Ville Kankare. Tubettajat julkaisevat YouTube-videopalveluun videoita, jotka saattavat olla hyvin henkilökohtaisiakin. Sanna Ukkolan haastattelussa Veronica ja Ville kertovat, millaista tubettaminen on ja millaista taloudellista hyötyä siitä voi saada.

  • Kesto: 11 min

  Ylen ja tubettajien yhteistyö

  Ylen uusi julkaisupäällikkö Risto Kuulasmaa kertoo, millaista yhteistyötä Yle ja tubettajat voisivat tehdä.

  • Kesto: 4 min

  Liikkuvat äänestäjät ratkaisevat vaalit

  Moni äänestäjä ei ole vielä päättänyt, mitä puoluetta äänessttä. Kevään eduskuntavaalien mielenkiintoisinta ryhmää, nk. liikkuvia äänestäjiä kuvailee aamu-tv:n haastattelussa taloustutkimuksen tutkimuspäällikkö Juho Rahkonen.

  • Kesto: 12 min

  Mitä nisäkäslajeja uhkaa sukupuutto?

  Norsukanta on pienentynyt jo pitkään. Mutta mitkä muut nisäkäslajit ovat uhattuina? Tästä on keskustelemassa aamu-tv:ssä luonnontieteellisen keskusmuseon johtaja Leif Schulman.

  • Kesto: 10 min

  Näin löydät sisäisen motivaatiosi. Vieraana Frank Martela

  Filosofi Frank Martela pohtii aamu-tv:ssä Sanna Ukkolan kanssa, mikä tekee elämästämme hyvän ja merkityksellisen. Entä miten löytää sisäinen motivaatio? Martela kertoo myös, mitä tarkoittaa termi "valonööri".

  • Kesto: 7 min

  Mitä Saksan liittokanslerin vierailusta jäi käteen?

  Maailman vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi arvioidun Angelan Merkelin Suomen-vierailun antia arvioivat tutkija Tuomas Iso-Markku Ulkopoliittisesta instituutista ja Saksan-kirjeenvaihtajanakin työskennellyt Ylen ulkomaantoimituksen päällikkö Elina Ravantti.

  • Kesto: 10 min

  Mammutit takaisin?

  Villamammutin dna:ta on jo onnistuttu yhdistämään nykynorsun perimään. Mutta voidaanko kadonneita lajeja tulevaisuudessa palauttaa kloonaamalla? Keskustelemassa evoluutiopaleontologian professori Mikael Fortelius.

  • Kesto: 9 min

  Vihreiden haastajana Keskusta

  Vihreiden varapuheenjohtajan Krista Mikkosen haastoi aamu-tv:ssä Keskustan Paula Lehtomäki.

  • Kesto: 16 min

  Kotikasvien keväthuolto

  Puutarhakauppias Saija Sitolahti kertoi, mitä kaikkea kodin kasveille ja kukille kannattaa tehdä keväällä.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  63/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  64/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  65/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  66/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  67/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  14/3057 Ylen aamu-tv: 11.04.2015 53 min
  68/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  70/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  71/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  15/3057 Ylen aamu-tv: 18.04.2015 53 min
  73/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  74/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  75/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  76/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  77/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  16/3057 Ylen aamu-tv: 25.04.2015 53 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä