Areena
 • TV
 • Radio
 • Kesäkuvakisan elokuun voittaja

  • Kesto: 15 min

  Aamu-tv:n huippusuositun kesäkisan kolmas finalisti on valittu! Kamera-lehden Pekka Punkari paljasti elokuun parhaan kuvan ottajan, jota myös haastatteltiin puhelimitse

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 119 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Ylen aamu-tv »


  Ylen aamu-tv: Jaksot (554) fi:Program:rss

  22.11.2014

  9.06 Lypsääkö EU suomalaista maidontuottajaa? 9.20 Viikonlopun sää 9.27 Sukupuolineutraalin kasvatuksen puolestapuhujat 9.39 Voita & Sokeria 9.44 Suomi-rockia päivittävä bändi Tiisu

  • · Yle TV1
  • Kesto: 54 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anu Vilkman ja Nicholas Wancke. - Jalkojen virheasentojen korjaaminen tukipohjallisilla - Jalkaterän ongelmat voivat aiheuttaa monenlaisia vaivoja. Moni korjaa jalkojen virheasentoa tukipohjallisilla, mutta onko niistä oikeasti hyötyä? Haastattelussa jalkakirurgian ja ortopedian erikoislääkäri Reijo Paukku. - Jari Aarnion tapaus rikostoimittajien silmin - Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio on ollut tutkintavankeudessa jo yli vuoden ajan. Osasta Aarnioon kohdistuvista rikosepäillyistä on nostettu syytteet ja osa on vielä syyteharkinnassa. Miten poikkeuksellisesta tapauksesta on kyse, siitä keskustelivat Alibin päätoimittaja Mika Lahtonen, MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä sekä Yle Uutisten oikeustoimittaja Päivi Happonen. - Osaavatko suomalaiset lobata? - Hyvää olutta voi panna myös itse - Moni mieltää kotioluen olevan niin sanotusti kuraa. Olutharrastajien mukaan kotona voi kuitenkin tehdä yhtä hyvää olutta kuin panimoissakin. Mutta kuinka paljon tekeminen vaatii aikaa ja rahaa, siitä kertoivat olutharrastaja Harri Metsäjoki sekä pienpanimoyrittäjä Jari Leinonen.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anu Vilkmann ja Annika Damström. - Poliisien resurssit - Poliisit järjestävät tänään mielenilmauksen Helsingissä, noin tuhannen ihmisen odotetaan osallistuvan marssille. Liian vähän väkeä, liikaa tekemistä on poliisien viesti. Vieraana Suomen poliisijärjestöjen liiton puheenjohtaja Yrjö Suhonen. - Lasten paikannus - Mitä oikeuksia vanhemmilla on seurata lastensa tekemisiä - niin ulkona kuin kännykässä tai tietokoneellakin. Vieraana Hanna Heinonen Lastensuojelun keskusliitosta. - Jukka Lindstöm - Uutiset on paitsi tiedon, myös ehtymätön huumorin lähde. Siitä todistaa mm. Uutisvuodon ja Yle Leaksin kestosuosio. Nyt tutut ohjelmat ovat saaneet pari uutta haastajaa, joista toinen on Jukka Lindströmin juontama "Noin viikon uutiset". Vieraana Jukka Lindström. - Aamutohtori - Keskustelua perinnöllisistä sairauksista. Vieraana Hannu Väänänen, sisätautien erikoislääkäri.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 35 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Nicklas Wancke ja Juha Hietala. - Nauru parantaa työkykyä - muista hekottaa myös marraskuussa! - Naurujoogaopiston rehtori Anu Saari-Gomez sanoo, että parin minuutin nauru vastaa kolmen vartin täydellistä rentoutumista. Hetken hekottelu joka päivä parantaisi myös monen työpaikan ilmapiiriä ja työtehoa. - Talvi iskee Ukrainaan - osa leireillä kesävarustuksessa - Vanhempi tutkija Sinikukka Saari Ulkopoliittisesta instituutista arvioi, kenen etuja Ukrainan konfliktin pitkittyminen palvelee. Ukrainasta kotoisin olevat Gennadiy Naumov ja Olga Silfver yrittävät parhaansa mukaan auttaa kotimaassa olevia läheisiään. - Slush - mikä takaa menestyksen kasvuyrittäjälle? - Kasvuyritystapahtuma Slush kokoaa pariksi päiväksi Helsinkiin valtavan määrän rahaa himoavia yrittäjiä sekä sijoittajia pulleine masseineen. Slushin pääjärjestäjä Miki Kuusi ja toimitusjohtaja Lasse Leppäkorpi Beddit-yrityksestä valottavat kasvuyritysten toimintaa.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 34 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Mikko Haapanen ja Sari Huovinen. - Pikkujoulukausi on tulipalojen aikaa - Pikkujouluna viina virtaa ja palokunnille tulee kiire. Erityisen vaarallista on, se kun juhlija alkaa yöllä kokata hiukopalaa. Palomiesten neuvo onkin syödä yöruoka ulkona tai kylmänä. - Politiikan toimittajien raati kokoontuu - Tasavallan presidentti Sauli Niinistö arvosteli viime vuosien hallitusten saamattomuutta. Politiikan toimittajien kolmikko Pekka Ervasti, Yle, Johanna Vesikallio, STT ja Ville Pernaa, Suomen Kuvalehti, ovat samoilla linjoilla. - Evira ja lörtsygate - Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran linjaus siitä, saako lörtsyä kutsua lörtsyksi, nosti ison kohun sosiaalisessa mediassa. Eviran pääjohtaja Matti Aho ja viestintäkonsultti Harri Saukkomaa kommentoivat viime päivien somesotaa. - Jälkihiki - Tero Karhu, Kaj Kunnas, Saku Tuominen viikon urheiluaiheiden parissa. Suomen tappio Unkarissa jalkapallon EM-karsnnoissa kirvelee yhä.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 49 min

  Pikkujoulukausi on tulipalojen aikaa

  Pikkujouluna viina virtaa ja palokunnille tulee kiire. Erityisen vaarallista on, se kun juhlija alkaa yöllä kokata hiukopalaa. Palomiesten neuvo onkin syödä yöruoka ulkona tai kylmänä.

  • Kesto: 7 min

  15.11.2014

  9.06 Sote nytkähti eteenpäin 9.11 Koko maailma seuraa Rosettaa 9.22 Viikonlopun sää 9.30 Ylen uuden sarjan teemana on ekoterrorismi 9.42 Kuvanveistäjän monet materiaalit 9.52 Voita & Sokeria: Toast skagen

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anna Lehmusvesi ja Anu Vilkman. - Pitäisikö nastarenkaiden käyttöä rajoittaa? - Talvirengasvalinta on jokasyksyinen ja -keväinen kuuma keskustelunaihe. Suomessa nastat ovat ylivoimaisia, sillä lähes 90% suomalaisista ajelee nastoilla. Mitä haittaa nastoista on? Ja mitä toisaalta vaatisi teiden ylläpidolta ja meiltä kuljettajilta, jos kitkat yleistyisivät? Aamu-tv:ssä siihen tarjosivat näkemyksensä yli-insinööri Panu Sainio Aalto-yliopistosta ja johtava asiantuntija Jussi Pohjonen liikenteen turvallisuusvirastosta Trafista. - Mitä palkoille tapahtuu, SAK:n Lauri Lyly ja EK:n Jyri Häkämies? - Miten käy suomalaisten palkkojen lähivuosina ja kuinka suhtautua yritysten veronkiertoon Luxemburgin kautta? Muun muassa näistä kysymyksistä Aamu-tv:ssä peistä taittoivat SAK:n puheejohtaja Lauri Lyly sekä Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies. - Levin maailmancupin ennakkotunnelmat - Aamu-tv piipahti Levillä, jossa järjestetään viikonloppuna pujottelun maailmancupin avauskilpailu. Kävijöitä odotetaa 20 000. Lauantaina on vuorossa naisten kisa ja sunnuntaina miehet. Millaisessa kunnossa mäki ja laskijat ovat? Yle Urheilun asiantuntijaa Kalle Palanderia haastatteli Nina Vanhatalo. - Mikä on naisen paikka pelikulttuurissa? - Millaisia ennakkoluuloja ja jopa häirintää digtaalisia pelejä pelaavat naiset kohtaavat verkossa? Ja mikä ylipäätään on naisen paikka pelikulttuurissa? Aiheesta Aamut-tv:ssä keskustelivat pelitutkija Mikko Meriläinen ja peliyhtiö Tribe Studiosin toimitusjohtaja Elina Arponen.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 40 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Muista tämä kun ostat lentoja netistä - Moni törmää lentoja etsiessään siihen, että hinnat ovat nousseet vain parissa päivässä, vaikka niitä katsoisi saman nettisivuston kautta kuin ensimmäisellä kerralla. Syynä saattaa olla niin sanottu dynaaminen hinnoittelu. Ylijohtaja Päivi Hentunen Kilpailu- ja kuluttajavirastosta kertoi, miten kuluttaja voi varmistaa edullisimman hinnan. - Suomi onnistuu - Uutiset ja sosiaalinen media ovat täynnä uutisia siitä miten huonosti Suomella menee. Moni asia on kuitenkin todella hyvin. Toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes, käytännöllisen filosofian professori Timo Airaksinen ja hallituksen puheenjohtaja Anne Berner listasivat asioita, joissa Suomi onnistuu ja menestyy. - Ikäpuvun sisällä voi kokea vanhuuden vaivat - Aamu-tv:n juontaja Juha Hietanen testasi Age man -ikäpukua. Puvun kanssa pystyy kokemaan vanhuuden vaikutukset liikuntakykyyn. Aira Samulin ja esteettömän elinympäristön asiantuntija Terhi Tamminen keskustelivat esteettömyyden huomioimisesta rakentamisessa. - Rosetta-luotain - Rosetta on Euroopan avaruusjärjestön miehittämätön komeettaluotain. Luotaimen tavoittena on tutkia kometta57p/ Churyumov-Gerasimenkoa. - Elävä arkisto - Näin oli naapurissa.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Juontajina Juha Hietanen ja Annika Damström. - Riita naapurin kanssa? Kutsu naapurustosovittelija! - Riidat naapurien välillä voivat syntyä pienistä asioista, kuten yhteisten tilojen käytöstä, parkevetuulettamisesta tai omakotitalojen välisistä rajoista. Joskus riidat saadaan loppumaan vain sovittelijan avulla. - Mikko Hyppösen vinkit salasanojen laatimiseen - Tietomurtoja tapahtuu yhä useammin ja tietokoneen käyttäjille se merkitsee salasanojen vaihtoa. Käytännössä harva ihminen toimii suositusten mukaan. - Rosetta-luotaimen pitkän matkan huipennus - Yli vuosikymmen sitten avaruuteen laukaistun tutkimusluotaimen Rosettan matka huipentuu tänään historialliseen laskeutumisoperaatioon. Ensi kertaa komeetan pinnalle yritetään laskeutua maan päällä rakennetulla laitteistolla. Laskeutujassa on myös Ilmatieteen laitoksen instrumentteja. - Ulkoministeri Erkki Tuomiojan mietteitä Ukrainan kriisistä - Ukrainan tilanne on jälleen kiristynyt separistialueilla pidettyjen vaalien jälkeen. Sodan leviämisen uhka on suuri. Mitä ulkoministeri Erkki Tuomioja ajattelee Venäjälle asetetuista pakotteista ja niiden mahdollisesta laajentamisesta? - Kehonhuollon uudet työkalut - Urheilu- ja fitnessboomin myötä myös kehonhuolto on saanut entistä enemmän huomiota. Markkinoille on tullut runsaasti lisää välineitä lihasten vetreytykseen. Personal trainer Anu Kiiveri kertoo niiden käytöstä. - Aamutohtori: niskakivut - Aamutohtori, fysiatri Jukka Pekka Kouri kertoo istumatyöläisten yleisestä vaivasta, niskakivuista.

  • Kesto: 61 min

  Kehonhuollon uudet työkalut

  Urheilu- ja fitnessboomin myötä myös kehonhuolto on saanut entistä enemmän huomiota. Markkinoille on tullut runsaasti lisää välineitä lihasten vetreytykseen. Personal trainer Anu Kiiveri kertoo niiden käytöstä.

  • Kesto: 9 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Mikko Haapanen. - Pääministeri Alexander Stubb: Raha on paras rauhanvälittäjä - Pääministeri Alexander Stubbin mukaan Euroopan unionin on jatkettava keskustelua Venäjän vastaisista talouspakotteista taistelujen kiihdyttya Itä-Ukrainassa. Stubb sanoi Ylen Aamu-tv:ssä, että hän pitää pakotteita parhaana mahdollisena keinona Venäjän painostamisessa. - Ennaltaehkäisevään nuorisotyöhön ei riitä rahaa - Viime vuoden alusta voimaan astunut nuorisotakuu on muuttanut nuorisotyön painopisteitä. Nuorisotyöntekijät ovat huolissaan siitä, ettei perinteiseen, ennaltaehkäisevään työhön riitä enää rahaa. Mitä tästä voi seurata? Asiaa pohtivat Helsingin nuorisotoimen johtaja Tommi Laitio ja Allianssin pääsihteeri Olli Joensuu. - Miten kaamosmasennuksen voi selättää? - Marraskuu alkaa olla synkimmillään ja moni valittelee erilaisia kaamokseen liittyviä oireita. Aamu-tv:ssä oli vieraana kaamosmasennuksesta väitellyt tutkimusprofessori Timo Partonen. Miten kaamos tutkimusten mukaan vaikuttaa?

  • · Yle TV1
  • Kesto: 35 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anna Lehmusvesi ja Anu Vilkman. - Vaatturi neuvoo: Näin silität paitasi oikein - Saako paidan sileäksi ilman hihalautaa? Mistä silittäminen oikein kannattaa aloittaa? Näihin ja muihin kysymyksiin vastasi vaatturi Joonatan Karkiainen. - Suomalaisen taiteen tulevaisuus - Taide- ja kulttuurimaailman vaikuttajat sekä poliitikot kerääntyvät tänään Helsinkiin pohtimaan, millaista taidetta ja kulttuuria Suomessa tulevaisuudessa tehdään. Helsingin kaupungin kulttuurijohtaja Stuba Nikula, tanssija Satu Herrala sekä kansanedustaja Juho Eerola (ps.) ottivat varaslähdön illan tilaisuuteen ja pohtivat, millainen remontti taidekentälle pitäisi tehdä? - Näin toimii suomalainen eliitti - Suomalaiseen eliittiin on mahdollista nousta, vaikkei olisikaan mahtisuvun vesa. Naisilla ei vieläkään ole juuri asiaa elinkeinoelämän eliittiin. Muun muassa nämä asiat selviävät professori Ilkka Ruostetsaaren tekemästä tutkimuksesta. - Luonto lähellä: Kolin kansallismaiseman geologiaa - Taiteilija Juha Valkeapää maalaa äänellään Miltä kuulostaa äänelmä marraskuisesta aamusta, ja mikä ylipäänsä on äänelmä? Äänellä taiteilusta kertoi Juha Valkeapää.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 50 min

  08.11.2014

  9.07 Hallituksen kivinen loppukausi 9.18 Viikonlopun sää 9.29 Antti Kaikkosen ensimmäinen isänpäivä 9.39 Voita & Sokeria: Hummuspasta 9.44 Sydänsiirtopotilaasta äidiksi. yle.fi/aamutv

  • · Yle TV1
  • Kesto: 54 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Juha Hietala ja Niina Honka. - Apua, olen teini ja raskaana! - Rovaniemellä viisi teiniraskautta samassa koulussa syksyn aikana yllätti. Väestöliiton seksuaalineuvoja Miila Halonen neuvoo mitä tehdä, jos nuori tulee raskaaksi. - Robin Nenäpäivä-tunnelmissa - Nenäpäivä-kampanja kehitysmaiden lasten hyväksi huipentuu illalla viisituntiseen suoraan lähetykseen Tampereen Tohlopista. Yksi illan tähdistä on koko viikon aamu-tv:ssä kampanjoinut Robin. - Jälkiviisaat - Kreeta Karvala, Jan Erola ja Kalle Isokallio turinoivat menneen viikon puheenaiheista.

  Ylen aamu-tv: Muut videot (4607) fi:Program:rss

  Uutisluokkalaiset levittävät hyvää joulumieltä

  Vieläkö kasiluokkalaiset uskovat joulupukkiin? Mistä syntyy teinin joulutunnelma? Vastaamassa Jani Alanen, Elli Holmström, Kasper Korpela ja Christian Lausund Helsingin Kruununhaan yläasteelta.

  • Kesto: 3 min

  Jonne Aaronin hyvä joulumieli

  Mistä syntyy laulaja Jonne Aaronin hyvä joulumieli? Hänen lapsuuden jouluihin liittyy myös varjoisampi puoli.

  • Kesto: 16 min

  Mitä kuuluu suomalaiselle lapsiperheelle?

  Hyvä joulumieli -keräys järjestetään tänä vuonna 18. kertaa. Keräysvaroilla vähävaraiset lapsiperheet voivat hankkia ruokatarvikkeita joulun alla. Keräyksen järjestävät Aamu-tv:n kanssa yhteistyössä Suomen Punainen Risti ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto. Vieraina ovat SPR:n varainhankintapäällikkö Anna Laurinsilta sekä MLL:n järjestöjohtaja Milla Kalliomaa.

  • Kesto: 8 min

  Mitä syntyy terveysalan jättifuusiosta?

  Yksityinen terveysbisnes keskittyy. Tällä viikolla kerrottiin, että lääkäriyhtiö Mehiläinen ostaa samalla alalla toimivan Mediverkon. Valmistautuuko ala sote-uudistuksen jälkeiseen aikaan? Vieraana uuden Mehiläisen toimitusjohtaja Janne-Olli Järvenpää.

  • Kesto: 12 min

  Osaavatko suomalaiset lobata?

  MTK:n Brysselin toimiston johtaja Simo Tiainen kommentoi Suomen ja EU:n välistä maitotukikiistaa ja sen taustoja Brysselistä katsottuna. Viestintätoimisto Milttonin toimitusjohtaja Jussi Kekkonen puolestaan arvioi suomalaisten lobbareiden kykyjä.

  • Kesto: 14 min

  Hyvää olutta voi panna myös itse

  Moni mieltää kotioluen olevan niin sanotusti kuraa. Olutharrastajien mukaan kotona voi kuitenkin tehdä yhtä hyvää olutta kuin panimoissakin. Mutta kuinka paljon tekeminen vaatii aikaa ja rahaa, siitä kertoivat olutharrastaja Harri Metsäjoki sekä pienpanimoyrittäjä Jari Leinonen.

  • Kesto: 13 min

  Jari Aarnion tapaus rikostoimittajien silmin

  Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio on ollut tutkintavankeudessa jo yli vuoden ajan. Osasta Aarnioon kohdistuvista rikosepäillyistä on nostettu syytteet ja osa on vielä syyteharkinnassa. Miten poikkeuksellisesta tapauksesta on kyse, siitä keskustelivat Alibin päätoimittaja Mika Lahtonen, MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä sekä Yle Uutisten oikeustoimittaja Päivi Happonen.

  • Kesto: 13 min

  Jalkojen virheasentojen korjaaminen tukipohjallisilla

  Jalkaterän ongelmat voivat aiheuttaa monenlaisia vaivoja. Moni korjaa jalkojen virheasentoa tukipohjallisilla, mutta onko niistä oikeasti hyötyä? Haastattelussa jalkakirurgian ja ortopedian erikoislääkäri Reijo Paukku.

  • Kesto: 7 min

  Kiertotaloudessa toisen jäte on toisen raaka-aine

  Kiertotaloudessa esimerkiksi teollisuusyrityksistä rakennetaan suljettu kokonaisuus, jossa yksi tehdas voi käyttää esimerkiksi toisesta syntynyttä jätettä tai energiaa. Ajatuksena on, ettei mitään menisi hukkaan. Keskustelemassa Sitran Jyri Arponen ja Meriauran konsernijohtaja Jussi Mälkiä.

  • Kesto: 10 min

  Jukka Lindström naurattaa uutisilla

  Uutiset on paitsi tiedon, myös ehtymätön huumorin lähde. Siitä todistaa mm. Uutisvuodon ja Yle Leaksin kestosuosio. Nyt tutut ohjelmat ovat saaneet haastajan - Jukka Lindströmin juontama Noin viikon uutiset.

  • Kesto: 10 min

  Yliopiston kammiosta kaupalliseksi menestykseksi

  Teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush on käynnissä toista päivää messukeskuksessa. Aamu-tv:ssä keskusteltiin siitä, miten yliopistomaailman innovaatiot ja yrittäjät löytäisivät paremmin toisensa

  • Kesto: 11 min

  Taustamusiikin merkitys kaupoissa

  Porilainen kauppakeskus on julistautunut hiljaiseksi ja asiakkaat kiittävät. Miksi kaupoissa soi musiikki?

  • Kesto: 4 min

  Mihin maakaasua tarvitaan?

  Suomi ja Viro aikovat rakentaa kaasuputken maiden välille. Sen on tarkoitus olla käytössä viimeistään vuonna 2019 - jos rahoitus järjestyy. Suomen ja Viron pääministerit kehuivat päätöstä kilpaa, mutta mihin kaasuputkea oikeastaan tarvitaan ja käytetään?

  • Kesto: 11 min

  Lasten paikantaminen kännykällä - turvaa vai kyttäämistä?

  Lasten liikkeitä voi nykyisin seurata useilla kännykkäsovelluksilla ja nyt myös puettavalla paikantimella. Aamu-tv:ssä puhuttiin siitä, mitä oikeuksia vanhemmilla on seurata lastensa tekemisiä - niin ulkona kuin kännykässä tai tietokoneellakin.

  • Kesto: 7 min

  Poliisit mielenosoittajina - resurssipula huolettaa

  Poliisit järjestävät tänään mielenilmauksen Helsingissä, noin tuhannen ihmisen odotetaan osallistuvan marssille. Liian vähän väkeä, liikaa tekemistä on poliisien viesti. Aamu-tv:ssä poliisien rahojen vähyyttä murehti Suomen poliisijärjestöjen liiton pj. Yrjö Suhonen.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  225/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  226/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  227/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  228/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  229/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  35/3057 Ylen aamu-tv: 29.11.2014 53 min
  230/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  231/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  232/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  233/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  234/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  235/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  236/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  237/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  238/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  239/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä