Areena
 • TV
 • Radio
 • Kesäkuvakisan elokuun voittaja

  • Kesto: 15 min

  Aamu-tv:n huippusuositun kesäkisan kolmas finalisti on valittu! Kamera-lehden Pekka Punkari paljasti elokuun parhaan kuvan ottajan, jota myös haastatteltiin puhelimitse

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 119 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Ylen aamu-tv »


  Ylen aamu-tv: Jaksot (594) fi:Program:rss

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Ydinvoimayhtiö Rosatomin Jukka Laaksonen - Venäläisen Rosatomin rooli Fennovoiman ydinvoimahankkeessa on herättänyt voimakkaita epäilyksiä Suomessa. Epäilyksiin Aamu-tv:ssä vastasi Rosatomin tytäryhtiön Rusatom Overseasin varajohtaja Jukka Laaksonen. - Kodin valaisun perusasiat - Valaistuksen merkitys kodin tiloissa kasvaa, kun talvi lähestyy. Aamu-tv:ssä perusasiat kodin valaisusta käytiin läpi valaistussuunnittelija Ari Peltolan kanssa. - Miten kuntien liikelaitosten yhtiöittäminen vaikuttaa kuntalaisen elämään? - Kysymys on ajankohtainen mm. Helsingissä, missä kaupunginhallitus linjaa tänään, pitäisikö osa sen liikelaitoksesta Palmiasta yhtiöittää ja pistää kilpailemaan vapaille markkinoille. Aamu-tv:ssä kuntien liikelaitosten yhtiöittämisestä keskustelivat tutkimusjohtaja Pasi-Heikki Rantanen Tampereen yliopistosta sekä Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Tuula Haatainen. - Jälkihiki - Jälkihien Saku Tuominen, Juha Kanerva ja Tero Karhu ruotivat Teemu Selänne-kirjaa. Toiko se jotain uutta Selänne-kuvaan? Entä kuvaan suomalaisesta jääkiekosta? Muutama sana vaihdettiin myös Edis Tatlista ja HJK:n taipaleesta jalkapallon Eurooppaliigassa.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 49 min

  20.09.2014

  9.07 Viikon puheenaihe: Vihreät - Pekka Sauri 9.19 Viikonlopun sää 9.25 Miten kaupunkikuvaa pitäisi oikein brändätä? 9.36 Yle Areenan helmet 9.39 Artistivieraana Kasmir 9.51 Voita & Sokeria: Vuohenjuusto-kanasalaatti

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Teresa Meriläinen. - Skotlantilaiset äänestivät itsenäistymisestä - Juhana Aunesluoma ja Pertti Salolainen arvioivat Skotlannin kansanäänestyksen seurauksia Skotlannille, Britannialle, EU:lle. - Hoivakodit kuntoon - A-studio keräsi viime vuonna suomalaisilta tietoa vanhustenhoidon epäkohdista. Näin syntyi juttusarja siitä, miten hoivakoteja voitaisiin muuttaa paremmiksi. Asiantuntijat Taina Semi ja Anna Pylkkänen uudistavat somerolaista vanhainkotia ensi viikolla A-studiossa alkavassa sarjassa. - Vieraana Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö - Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö vastasi Aamu-tv:ssä suomettumislausunnosta alkaneeseen kohuun. - Jälkiviisaat - Maria Pettersson, Kalle Isokallio ja Jan Erola ruotivat jälkiviisaissa ydinvoimaa, vihreitä ja suomettumista.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Nicklas Wancke. - Ebola uhkaa jo koko Afrikkaa - Yhdysvallat arvioi, että Länsi-Afrikan ebola-ebidemia on jo riistäytymässä käsistä. Jouluun mennessä jopa neljännesmiljoonaa kuolee tautiin, jollei siihen puututa nykyistä ripeämmin. THL:n tartuntatautiosaston johtaja Mika Salminen kertoo, voiko ebola muuttua laajaksi epidemiaksi. - Viisi vinkkiä syksyn puutarhaan - Kesä on mennyt ja on aika panna kotipuutarha syyskuntoon. Puutarhuri Marianne Lönnberg antaa siihen viisi vinkkiä. - Hajoaako hallitus - päätoimittajaraati pohtii - Hallitus käsittelee tänään Fennovoiman ydinvoimapäätöstä, minkä vuoksi vihreiden ero hallituksesta on hyvin lähellä. Oppositiossa puhutaan jo hallituksen hajoamisesta ennen ensi kevään eduskuntavaaleja. Päätoimittajaraati Merja Ylä-Anttila, MTV, Markku Huusko, Uusi Suomi, ja Jouni Kemppainen, Yle Uutiset pohtii tilannetta. - Mars-matka lähempänä toteutumista - Pitkään on haaaveiltu miehitetystä lennosta Mars-planeetalle. Nyt maailmalla on käynnissä parikin projektia joiden tähtäimenä on juuri punainen planeetta. Tietokirjailija Markus Hotakainen tietää niistä.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Juontajina Anu Vilkman ja Nicklas Wancke Kansainvälisen oikeuden professori: Pakotteilla ei mitään vaikutusta politiikkaan Kansainvälisen oikeuden professori Martti Koskenniemi arvioi, ettei pakotteilla voi vaikuttaa kohdemaan poliittisiin päämääriin. Koskenniemi myös varoittaa, että pakotteista irti pääsy on tosi vaikeaa. Edessä opposition onnenpäivät? Hallituksen seinät natisevat, kun taas yksi puolue kompastelee ulospäin. Oppositiopuheenjohtajat Paavo Arhinmäki (vas.), Juha Sipilä (kesk.) ja Timo Soini (ps.) ennustavat ennenaikaisia vaaleja. Suomalaispariskunnan muotitalo valittiin Pariisin parhaaksi Arkkitehti Pekka Littowin suunnittelema Anna Ruohosen muotitalo sai merkittävän palkinnon Pariisin kauppakamarilta. Pariisilaistunut suomalaispari kertoo, miten palkittu rakennus muotoutui. "Siinä oli pakko onnistua".

  • · Yle TV1
  • Kesto: 35 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström ja Mikko Haapanen. - Taideyliopiston rehtori: "Suomi on henkiseltä ilmapiiriltään hirveän ahdistava" - Kenellä on oikeus olla suomalainen? Aiheesta aamu-tv:ssä pohdittiin oikeistopopulismista mielipidekirjan kirjoittaneen Taideyliopiston rehtorin Tiina Rosenbergin kanssa. Hänen kanssaan käytiin myös läpi Ruotsin uutta poliittista tilannetta. Rosenberg on asunut pitkään Ruotsissa ja oli perustamassa valtiopäiville pyrkinyttä Feministinen aloite -puoluetta noin kymmenen vuotta sitten. - Vinkit sopivan sängyn valintaan - Moni suomalainen nukkuu todennäköisesti kuluneella tai itselleen huonolla patjalla. Kuinka usein sänky pitäisi uusia ja mitä pitää huomioida patjaa valitessa? - Ydinvoimaluvat ja hallituksen toimintakyky - Ruotsissa hallitusvalta vaihtuu. Punavihreä oppositio nousi eilisissä vaaleissa istuvaa porvarihallitusta suuremmaksi. Vaalin suurin voittaja on maahanmuuton rajoittamista vaativa Ruotsidemokraatit. Hallituksen muodostamisesta on tulossa erittäin vaikeaa. - Arkkipiispa Kari Mäkinen: "On vaara, että Suomesta muodostuu menestyjien ja vahvojen yhteiskunta" - Suomen Lähetysseuran vuosittainen Tasaus-kampanja kiinnittää huomion kehitysmaiden vammaisten asemaan. Aamu-tv:ssä aiheesta keskusteltiin arkkipiispa Kari Mäkisen kanssa.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 34 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  JUONTAJINA Anna Lehmusvesi & Teresa Meriläinen Mikä avuksi kun lapsi suosii toista vanhempaa? Lapsiperheissä ovat tuttuja tilanteet, joissa vain toinen vanhemmista kelpaa esimerkiksi pesemään hampaat ja nukuttamaan. Lastenpsykoterapeutti Pekka Holm kertoi, pitäisikö asialle tehdä jotain vai meneekö se itsestään ohi. Näin hyödynnät pihlajanmarjoja Pihlajanoksat notkuvat jo marjojen painosta. Pihlajapuun antimien sanotaan olevan happamia, mutta marjoja voi silti hyödyntää. Marttaliiton kehityspäällikkö Arja Hopsu-Neuvonen antoi vinkkejä pihlajanmarjojen käyttöön. Ruotsin valtiopäivävaalien voittajat ja häviäjät - Yle Uutisten Tukholman kirjeenvaihtaja Jyrki Hara kertoi, miten valtiopäivävaalien tulos on otettu Ruotsissa vastaan. Studiossa vaalituloksen merkitystä pohtivat valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen ylijohtaja Juhana Vartiainen ja Helsingin yliopiston valtio-opin professori Jan Sundberg. Sosiaalinen media propagandan työrukkasena Kyberturvallisuusprofessori Jarno Limnéll sanoi viikonloppuna, että Venäjä käy Suomessa hybridisotaa, jonka tarkoitus on vaikuttaa suomalaiseen mielipideilmapiiriin. Propagandaa levitetään esimerkiksi Twitterissä ja Facebookissa - Tämän on myöntänyt myös puolustusministeri Carl Haglund (r.). Ulkoministeriön viestintäjohtaja Jouni Mölsä ja sotilasprofessori Jari Rantapelkonen keskustelivat siitä, miten informaatiosotaa käydään internetissä ja miten se näkyy Suomessa.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 49 min

  13.09.2014

  9.07 Synnytyssairaaloita vähennetään 9.17 Ruotsissa jännätään valtiopäivävaaleja 9.21 Viikonlopun sää 9.27 Naisten ja lasten asema vanhoillislestadiolaisissa suurperheissä 9.41 35 vuotta Kansanradiota 9.51 Voita&Sokeria

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Marja Sannikka ja Nicklas Wancke. - Ruotsin vaaliteemoina junien kulku ja maahanmuutto - Mitkä asiat ratkaisevat Ruotsin valtiopäivävaalit, horjuuko hyvinvointivaltio länsinaapurissakin? Vaaliteemoja puivat toimitusjohtaja Gunvor Kronman ruotsalais-suomalaisesta kulttuurikeskuksesta ja tutkija Johan Strang Helsingin yliopiston pohjoismaiden tutkimuksen keskuksesta. - Treffeille eron tai yksinelon jälkeen: Kahvila on kehno paikka - Miten lähestyä uutta kiinnostavaa ihmistä, kun ei ole ollut treffeillä vuosiin tai vuosikymmeniin? Psykoterapeutti ja erotyövastaava Jouni Linnankoski vinkkaa. - Jälkiviisaat - Vakiokolmikko Jan Erola, Kalle Isokallio ja Kreeta Karvala ruotii Venäjä-pakotteet, Kataisen komissaaripestin ja lestadiolaisten ehkäisypolitiikan. Tiukkaa keskustelua.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström ja Mikko Haapanen. - Huumoria puheeseen: Riku Suokkaan vinkit - Suomalaiset ovat tunnetusti jäykkää kansaa. Koomikko Riku Suokas kertoo, miten esimerkiksi puheita voi höystää huumorilla. - Roskiin päätyy liikaa ruokaa - Suomessa heitetään henkilöä kohden 24 kiloa eli 125 euron edestä ruokaa roskiin vuodessa. Miten hävikkiä voi parhaiten vähentää? Energian säästämistä ja kestäviä arjen valintoja edistävän Motivan asiantuntija Elina Ovaskainen kertoo niksit. - Neon 2 herää henkiin Ylen uutuusohjelmassa - Muistatko hitit "Polku", "Tässä talossa" ja "Kemiaa"? Näillä biiseillä Neon 2 -yhtye villitsi 90-luvulla. Nyt yhtye tekee paluun Ylen We Want More -ohjelmassa. - Aamun kirja - Vieraana Tuomas Kyrö.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Tänään otsikoissa

  Juontajina Annika Damströn ja Anna Lehmusvesi. - Skotlanti pyrkii irti Britanniasta - Kiroilu: vaara vai välttämättömyys? - vieraana kiroguru JARI TAMMI - Miten suhtautua kiroiluun, brittitutkimuksen mukaan saa ihmiset tuntemaan itsensä vahvemmaksi. Mitä opettaa kiroilusta lapsille? - Paasikivi ja Kekkonen vai jotain muuta - Millainen on Suomen ulkopoliittinen linja? - Puhutaan Suomen ulkopolitiikasta ja siitä minne on nyt edetty vanhalta Paasikiven-Kekkosen linjalta. Miten Ukrainan sota vaikuttaa Suomen ulkopolitiikkaan? Kokeneet politiikan ja ulkomaan toimittajat Unto Hämäläinen, Tapani Ruokanen ja Jarmo Mäkelä. - Itämeri imee lääkeaineita - Kerkko Koskinen ja Maija Vilkkumaa. Kerkko Koskinen on taas säveltänyt ja koonnyt yhteen 3 ihanaa naislaulajaa ja tehnyt Kerkko Koskinen kollektiivin levyn. Kerkko Koskinen ja Maija Vilkkumaa kertovat kollektiivista. - Aamutohtori: Näin hoidat lentopelkoa

  • Kesto: 66 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Juontajina Anu Vilkmann ja Teresa Meriläinen Ukraina Perjantaina alkaneen tulitauon Ukrainassa piti peruuttaa uudet Venäjän-vastaiset talouspakotteet - mutta näin ei käynyt. EU asetti uudet pakotteet eilen, tosin niiden toimeenpanoa lykättiin parilla päivällä. Vieraana Ilkka Kanerva, Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö Etyjin parlamentaarisen yleiskokouksen presidentti. FASD Tänään vietetään kansainvälistä FASD-päivää. Lyhenne FASD tarkoittaa sikiöaikaisen alkoholi-altistuksen aiheuttamien vaikutusten kirjoa. Keskustelemassa Sari Somer kehitysvammaliitosta ja lastenneurologian erikoislääkäri Ilona Autti-Rämö. Benjamin Peltonen Oletteko kuulleet nimen Benjamin tai Benjamin Peltonen? Hän on 17-vuotias lukiolainen Kaarinasta - ja häntä voi kutsua Suomen SOME prinssiksi ihailijoiden määrän perusteella. Musiikkinäyte Underdogs kappaleesta 24:11-25:11. Vieraana laulaja Benjamin Peltonen.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 35 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Juontajina Mikko Haapanen ja Marja Sannikka Ruotsin valtiopäivävaalien loppukiri alkaa Ruotsissa käydään tämän viikon sunnuntaina vaalit, joissa vallan uskotaan vaihtuvan. Pääministerikandidaatteja ja naapurimaan vaaliasetelmia yleisesti arvio valtiotieteen tohtori Jan Sundberg. Jättikoulut yleistyvät - millainen koulu on lapselle paras? Yli 500 ja jopa yli 1000 oppilaan koulut yleistyvät. Vanhempia suuri koulu voi kauhistuttaa, mutta moni asiantuntija näkee suurissa kouluissa paljon hyviä puolia. Dosentti Matti Rimpelä Tampereen yliopistosta ja yhtenäiskouluja edustava rehtori Aaro Partanen arvioivat, millainen koulu olisi lapselle paras. Ukrainan tilanne, vieraana ulkoministeri Erkki Tuomioja Ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd.) arvioi, onko perjantaina solmittu tulitauko toiminut toivotusti ja mitä ovat seuraavat askeleet Ukrainan tilanteen vakauttamiseksi. Pekka Hyysalosta tuli periksiantamattomuuden esikuva Onnettomuudessa neliraajahalvautuneen Pekka Hyysalon ei pitänyt enää koskaan voida edes kävellä, mutta viikonloppuna mies osallistui ensimmäiseen juoksukisaan onnettomuuden jälkeen. Sisukas Hyysalo on noussut tahdonvoiman esikuvaksi. Luonto lähellä Korkeasaaren leijonaluolassa Korkeasaaren eläintarha täyttää tänä vuonna 125 vuotta. Luonto lähellä -sarja tutustuu eläintarhan ensimmäisiin leijoniin, jotka saatiin kiertävästä sirkuksesta.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 49 min

  06.09.2014

  9.05 Viikon puheenaihe: Rauhoittuuko Ukraina? 9.20 Syksyn sää 9.26 Suomalaiset sekosivat palloilusta - mikä selittää fanituksen? 9.40 Miesmallina maailmalla Rasmus Pyykkö 9.50 Voita&Sokeria: Hyvän omantunnon herkkuleivät

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Anna Lehmusvesi. - Eläkeneuvotteluissa momentum? - Eläkeneuvottelut ovat loppusuoralla. Eteläranta kympissä valot paloivat pitkälle yöhön. Syntyykö valmista tänään? Vieraina EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies, SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly ja Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder. - Yhteys Nato-kokoukseen Walesiin - Erikoistoimittaja Reijo Lindroos. - Muotoilun elämäntyöpalkinnon saaja Vuokko Nurmesniemi - Kymmenes Helsinki Design Week alkaa tänään. Eilen otettiin jo varaslähtö kun Muoto 2014 -gaalassa palkittiin ansioituneita suomalaisia muotoilijoita. Elämäntyöpalkinnon sai tekstiili- ja vaatesuunnittelija, keraamikko, taiteen akateemikko Vuokko Nurmesniemi. - Heli Vaaranen - huippumallin elämää 80-luvun Manhattanilla - Vieraanamme on maatalon tyttö Hollolasta, joka lähti 19-vuotiaana Pariisiin, Tokioon ja New Yorkiin malliksi. Heli Vaaranen päätyi muun muassa Andy Warholin lähipiiriin.

  Ylen aamu-tv: Muut videot (4403) fi:Program:rss

  Vieraana kaksi Vanja-enoa, Santeri Kinnunen ja Kristo Salminen

  Helsingissä kaksi suurta laitosteatteria, Kaupunginteatteri ja Kansallisteatteri, esittävät Tsehovin näytelmän Vanja-eno - ilmeisesti täysin vahingossa. Aamu-tv sai vieraakseen näytelmien pääroolien esittäjät Santeri Kinnusen ja Kristo Salmisen.

  • Kesto: 10 min

  Ystävät muistelevat Peter von Baghia

  Elokuvan monitoimimies Peter von Bagh kuoli viime viikolla. Von Bagh tuli tunnetuksi lukuisista elokuvaa käsittelevistä tietokirjoista, tv- ja radio-ohjelmista ja dokumenteista. Ohjaaja Anssi Mänttäri ja Sodankylän elokuvajuhlien ohjelmapäällikkö Timo Malmi muistelevat von Baghia.

  • Kesto: 10 min

  Ilmastokokous kerää valtionpäämiehet New Yorkiin

  Suuri ilmastokokous kerää joukon valtionpäämiehiä tänään New Yorkiin. Suomea edustaa tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Kokoukselta haetaan poliittista painovoimaa ensi vuonna Pariisissa järjestettävään suureen ilmastokokoukseen, kertoo Suomen pääneuvottelija Harri Laurikka.

  • Kesto: 11 min

  Uusi kympin seteli on kestävä ja turvallinen

  Uusittu kympin seteli otetaan käyttöön tänään. Siihen tulee elementtejä, jotka tekevät väärentäjien työn entistä hankalammaksi. Seteli on myös entistä kestävämpi. Päivi Heikkinen Suomen Pankista kertoo, miten uusi eroaa vanhasta.

  • Kesto: 8 min

  Mamma Mia!

  Kulttuuria kulutetaan nykyään monen eri median kautta, mutta myös perinteiset foorumit vetävät. Svenska Teaternin Mamma Mia! -musikaali on myynyt ennakkoon peräti 75 000 lippua. Abban musiikilla höystetyn musikaalin vieraana on Donnaa esittävä

  • Kesto: 9 min

  Nuorten ohjeet vanhemmille erotilanteessa

  Muistammeko riittävän usein pysähtyä kuuntelemaan lapsia, kun vanhemmat ovat eroamassa? Lapsi ja ero - hankkeessa kysyttiin lapsilta ja nuorilta, mitä he olisivat toivoneet vanhemmiltaan erotilanteessa ja sen jälkeen. Mannerheimin lastensuojeluliitto on julkaissut hankkeesta syntyneen Ero-oppaan nuorilta vanhemmille. Nuorten toiveista Aamu-tv:ssä keskusteltiin MLL:n vastaavan projektityöntekijä Marja Ollin kanssa.

  • Kesto: 11 min

  Miten kuntien liikelaitosten yhtiöittäminen vaikuttaa kuntalaisen elämään?

  Kysymys on ajankohtainen mm. Helsingissä, missä kaupunginhallitus linjaa tänään, pitäisikö osa sen liikelaitoksesta Palmiasta yhtiöittää ja pistää kilpailemaan vapaille markkinoille. Aamu-tv:ssä kuntien liikelaitosten yhtiöittämisestä keskustelivat tutkimusjohtaja Pasi-Heikki Rantanen Tampereen yliopistosta sekä Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Tuula Haatainen.

  • Kesto: 14 min

  Kodin valaisun perusasiat

  Valaistuksen merkitys kodin tiloissa kasvaa, kun talvi lähestyy. Aamu-tv:ssä perusasiat kodin valaisusta käytiin läpi valaistussuunnittelija Ari Peltolan kanssa.

  • Kesto: 6 min

  Ydinvoimayhtiö Rosatomin Jukka Laaksonen

  Venäläisen Rosatomin rooli Fennovoiman ydinvoimahankkeessa on herättänyt voimakkaita epäilyksiä Suomessa. Epäilyksiin Aamu-tv:ssä vastasi Rosatomin tytäryhtiön Rusatom Overseasin varajohtaja Jukka Laaksonen.

  • Kesto: 10 min

  Näin parsit vaatteesi

  Käsityönopettaja Ulla Oikarinen kertoi oikeappiset vinkit villasukkien parsimiseen ja antoi neuvoja korjausompelutaitojen opetteluun.

  • Kesto: 5 min

  Hoivakodit kuntoon

  A-studio keräsi viime vuonna suomalaisilta tietoa vanhustenhoidon epäkohdista. Näin syntyi juttusarja siitä, miten hoivakoteja voitaisiin muuttaa paremmiksi. Asiantuntijat Taina Semi ja Anna Pylkkänen uudistavat somerolaista vanhainkotia ensi viikolla A-studiossa alkavassa sarjassa.

  • Kesto: 11 min

  Mars-matka lähempänä toteutumista

  Pitkään on haaaveiltu miehitetystä lennosta Mars-planeetalle. Nyt maailmalla on käynnissä parikin projektia joiden tähtäimenä on juuri punainen planeetta. Tietokirjailija Markus Hotakainen tietää niistä.

  • Kesto: 9 min

  Hajoaako Iso-Britannia - skotit pohtivat

  Skotlannissa äänestetään tänään itsenäistymisestä ja irtautumisesta Isosta-Britanniasta. Kansa on jakautunut asiassa hyvin tasan. Aamu-tv sai vieraakseen kaksi aitoa skottia, James Irvingin ja Don MacCrackenin.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  182/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  183/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  184/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  26/2513 Ylen aamu-tv: 27.09.2014 53 min
  185/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  186/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  187/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  188/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  189/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  27/2513 Ylen aamu-tv: 04.10.2014 53 min
  190/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  191/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  192/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  193/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  194/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  28/2513 Ylen aamu-tv: 11.10.2014 53 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä