Areena
 • TV
 • Radio
 • Aamutohtori Jukka Pekka Kouri ja nivelrikko

  • Kesto: 12 min

  Aamutohtorin aiheena on nivelrikko. Eriasteiset nivelrikot vaivaavat jopa miljoonaa suomalaista. Studiossa kipuklinikan ylilääkäri Jukka Pekka Kouri.

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 493 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Ylen aamu-tv »


  Ylen aamu-tv: Jaksot (592) fi:Program:rss

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Mikko Haapanen ja Marja Sannikka. - Pakotteiden vaikutukset suomalaisiin kuluttajiiin - Lähes viidennes suomalaisista sanoo suosivansa entistä enemmän kotimaisia tuotteita Venäjän pakotteiden vuoksi. Toisaalta kolme neljästä sanoo, että tilanne ei ole muuttanut ostotottumuksia. Asiaa on selvittänyt Suomalaisen Työn Liitto, jonka toimitusjohtaja Tero Lausala oli Aamu-tv:n vieraana. - Taistelu täitä ja kihomatoja vastaan - Monissa päiväkodeissa ja kouluissa oviin on jo saattanut ilmestyä lappu, jossa varoitetaan täistä ja kihomadoista. Aamu-tv otti selvää, mistä nämä loiset tulevat ja miten niistä pääsee eroon? - Eduskunnan syksyn suurimmat kiistakapulat - Eduskunnan syysistuntokausi alkaa tänään. Edessä on poikkeusellisen kiireinen syksy, jota värittää eduskuntavaalien läheisyys. - Politiikan syksyn kuumimpia puheenaiheita Aamu-tv:ssä arvioivat erikoistutkija Ville Pitkänen Eduskuntatutkimuksen keskuksesta ja Suomen Kuvalehden päätoimittaja Ville Pernaa. - Mitä Suomi odottaa Naton huippukokoukselta? - Mitä Suomen uusi kumppanuus ja isäntämaatuki-pöytäkirja Naton kanssa tarkoittavat? Muun muassa näitä asioita setvittiin Aamu-tv:ssä erikoistoimittaja Reijo Lindroosin kanssa. Lisäksi pohdinnan alla olivat presidentti Obaman Viron-vierailun merkitys sekä ja Ukrainan sodan viimeisimmät käänteet. - Totuus Graalin maljasta ja liitonarkusta? - Temppeliherrojen ritarikunnasta on julkaistu ensimmäinen tiivis suomenkielinen historiateos. Temppeliherroihin liittyy rutkasti myyttejä. Keitä he olivat ja mitä he tekivät? Asiaa Aamu-tv:ssä valotti Temppeliherrat-kirjan kirjoittaja Reima Luoto. - Jälkipörssi - Euroopassa käydään sotaa, miten se vaikuttaa talouteen? Entä mistä suomalaisten jonotusinnossa on kyse?

  • Kesto: 71 min

  Pakotteiden vaikutukset suomalaisiin kuluttajiiin

  Lähes viidennes suomalaisista sanoo suosivansa entistä enemmän kotimaisia tuotteita Venäjän pakotteiden vuoksi. Toisaalta kolme neljästä sanoo, että tilanne ai ole muuttanut ostotottumuksia. Asiaa on selvittänyt Suomalaisen Työn Liitto, jonka toimitusjohtaja Tero Lausala oli Aamu-tv:n vieraana.

  • Kesto: 8 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Juontajina: Nicholas Wancke & Teresa Meriläinen Mitä tehdä, jos työ ei enää maistu? Varsinkin keski-iässä työ alkaa monella äkisti tuntua epäkiinnostavalta. Motivaatiovalmentaja Isa Merikallio-Nieminen antaa vinkit uuden kipinän löytämiseen. Nettipoliisin ohjeet somessa selviytymiseen Marko Forss on tunnettu nettipoliisi. Tuoreessa kirjassaan hän antaa neuvoja siitä, miten netissä ja somessa selviää hengissä. Syksy tulee - miten Eino-ketun käy? Kesän aikana Einoksi nimetty kettu pyöri Aamutv:n kesästudion tuntumassa. Miten syksyn ja talven tullen ketuille käy - siitä kertoo ympäristötarkastaja Raimo Pakarinen. Jälkihiki Reetta Meriläinen, Juha Kanerva ja Bubi Wallenius viikon urheiluaiheiden parissa - ja niitähän piisaa!

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  30.08.2014

  9.06 Ukrainan tilanne 9.19 Koripallonja lentopallon MM-kisat alkavat 9.25 Viikonlopun sää 9.31 Temppuja potkulaudalla 9.42 We Agree To Disagree -konsertti soi rauhan puolesta 9.52 Voita & Sokeria. yle.fi/aamutv

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  uontajina Sari Huovinen ja Anna Lehmusvesi Miten budjetti tuntuu sinun kukkarossasi? Hallituksen ensi vuoden budjetti valmistui eilen. Miten meidän tavallisten suomalaisten elämä budjetin takia muuttuu? Tähän koettavat vastata Anu Raijas Kilpailu- ja kuluttajavirastosta ja Teemu Lehtinen Veronmaksajain Keskusliitosta. Ilmakitara soi Oulun Rotuaarilla Oulussa kisataan jälleen ilmakitaran MM-tittelistä. Toimittaja Päivi Annala raportoi aamuiselta Rotuaarilta seuranaan tapahtuman voimamies Jukka Takalo ja viimeisin suomalainen ilmakitaran maailmanmestari Markus Vainionpää. Jälkiviisaat Laura Rädyn kujanjuoksu, persu-sanan paluu ja Cheekin stadion-konsertit - siinä aiheita jälkiviisasteluun. Lauteilla Kreeta Karvala, Joonas Nordman ja Maria Pettersson.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Juontajina Marja Sannikka & Mikko Haapanen Jääsankohaaste ALS-taudin asialla Viime päivinä suomalaisetkin ovat innostuneet Yhdysvalloista alkunsa saaneesta tempauksesta, jossa ihmiset kaatavat sangollisen jäävettä päälleen, kuvaavat koko touhun ja pyrkivät lisäämään tietoutta lihaksia rapauttavast ALS-taudista. Mikä tauti ALS on ja voiko tempauksesta olla apua? Mitä uusi Nato-yhteistyö merkitsee? Suomi ja Ruotsi ovat allekirjoittamassa puolustusliitto Naton kanssa isäntämaatukipöytäkirjan. Se sallisi Nato-joukkojen liikkumisen maassa kriisitilanteissa, jos isäntämaa niin haluaa. Kansanedustajat Jussi Niinistö ja Pertti Salolainen kertovat, mitä tämä yhteistyö merkitsee Näin varustaudut märkiin keleihin Kuuma, kuiva kesä loppui kuin seinään ja märkä syksy alkoi. Suomen ladun liikuntakoordinaattori ja retkeilyvastaava Juhani Metsäpelto kertoo, miten märästä otetaan niskalenkki. Vieraana muusikko ja teatterinjohtaja Roope Salminen Roope Salminen on nuori mies, joka ehtii paljon. Hän on muusikko, näyttelijä ja teatterinjohtaja. Reijo Salmisen pojanpoika ja Eppu Salmisen poika kertoo, mistä energiaa riittää.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Mikko Haapanen ja Marja Sannikka. - Putin ja Poroshenko kättelivät - teatteria vai aito pyrkimys sopuun? - Hannu Himanen, Suomen Moskovan-suurlähettiläs ja Arja Makkonen, Suomen Ukrainan-suurlähettiläs arvioivat, oliko Venäjän ja Ukrainan presidenttien kohtaamisella Valko-Venäjällä oikeasti merkitystä Ukrainan kriisin ratkaisemiksi. - Poliittisen huumorin rajat - Yle Leaksin uudet humoristit Jukka Lindström ja Heli Sutela pohtivat missä menee asiallisen huumorin ja mauttomuuden raja, voiko julkisuudessa pyörivistä poliitikoista vääntää vitsejä ilman sääliä. - Aamutohtori: Ampiais- ja mehiläisallergia - Lastentautien erikoislääkäri Tiina Tuomela antaa neuvoja ampiais- ja mehiläisallergian hoitoon. - Sää - Meteorolgi Toni Hellinen kertoo sateen mittaamistavoista.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Nicklas Wancke ja Teresa Meriläinen. - EU sivuraiteella Ukrainan kriisissä? - Putin ja Poroshenko tapaavat viimein Euraasian tulliliiton kokouksessa Minskissä mutta konflikti itä-ukrainassa ei näytä laantumisen merkkejä - päinvastoin. Mitä tekee EU - sitä on haukuttu viime aikoona, onko ollut aihetta? Tähän vastaa EU-suurlähettiläs Pilvi-Sisko Vierros. - Oskari Mörö juoksi suomalaisten sydämiin - Aitajuoksija Oskari Mörö vastasi suurimmasta suomalaisyllätyksestä yleisurheilun EM-kisoissa, hän juoksi välierissä Suomen ennätyksen, mutta mikä meni finaalissa pieleen? - Jälkipörssi - Hanna Säntin jututettavana Pasi Holm, Leena Mörttinen ja Elina Yrjölä aiheena mm. Laura Räty-kohu.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 35 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina: Sari Huovinen ja Anna Lehmusvesi. - Venäjä kääntää katseensa Kiinaan - Venäjän ja Kiinan suhteet ovat lähentyneet Ukrainan kriisin ja Venäjälle asetettujen pakotteiden myötä. Maat sopivat jo keväällä maakaasun toimittamisesti Kiinaan. Uutta asetelmaa kommentoi Suomen Pekingin-suurlähettiläs Jari Gustafsson. - Mehua omenoista ja päärynöistä - Kesä on edennyt syksyn korville ja se merkitsee kiireisiä aikoja tuoremehujen tekijöille. Miten oman pihan omenista ja päärynöistä saa kotikonstein mehua - siitä kertoo omenanviljelijä Paula Achren. - Susijengin taustajoukot - Suomen koripallomaajoukkueella on "amerikkalaisvahvistus" myös kentän laidalla. Marko Yrjövuori on NBA-joukkue Los Angeles Lakersin fysioterapeutti eli vastuussa mm. supertähti Kobe Bryantin kunnosta. Lähiviikot hän pitää MM-kisoihin lähtevän susijengin pelaajat iskussa. - Sami Yaffa maailmalla musiikin perässä - Sami Yaffa tunnetaan Hanoi Rocksin ja New York Dollsin kitaristina. Koko muusikonuransa hän on ollut kiinnostunut maailmanmusiikista, ja nyt tuo innostus on tallennettu tv-sarjaksi. Sami Yaffa kertoo, minne kaikkialle Sound Tracker katsojansa vie.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Niina Honka ja Marja Sannikka. - Vieraana valtiovarainministeri Antti Rinne - Venäjä-pakotteilla ei ole dramaattista vaikutusta Suomen talouteen - näin arvioi budjettiriiheen valmistautuva valtiovarainministeri Antti Rinne. Rinne kommentoi myös pääministeri Stubbin värikästä julkikuvaa. - Niinistön-Putinin -tapaamisen jälkipyykki - Viikonlopun aikana Ukrainan kriisiin liittyen on uutisoitu toisaalta pienistä edistysaskelista diplomatian saralla, toisaalta rauhattomuus Itä-Ukrainassa jatkuu. Missä nyt oikein mennään? Tilannearvionsa antavat Suomen entinen Venäjän suurlähettiläs Heikki Talvitie ETYJin yleiskokouksen puheenjohtaja, kansanedustaja Ilkka Kanerva. - Jälkihiki - Eilen suomalaisjuhlaan päättyneet yleisurheilun EM-kisat hallitsivat Jälkihikeä. Muillaisen arvosanan Reetta Meriläinen, Juha Kanerva ja Bror Erik Wallenius antavat Suomen joukkueelle - entä oliko kultamitalin menettäminen kohtuullinen seuraus paidan riisumisesta?

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  JUONTAJINA ANNA LEHMUSVESI & TERESA MERILÄINEN Koulukirjat muoveihin - näin vältät kuplat Kirjastonhoitaja Marita Nuto kertoo niksit koululaisten vanhempien jokasyksyiseen savottaan, kirjojen päällystämiseen. (SU+) Voiko Suomi välittää rauhaa Ukrainaan? Presidentti Sauli Niinistö tapaa tänään Venäjän presidentin Vladimir Putinin. Niinistö kiistää olevansa rauhanvälittäjä, mutta sitä roolia Suomelle on ehdotettu. Mitä rauhantyö konkreettisesti kentällä on - vieraana konfliktinratkaisujärjstö CMI:n toimininanjohtaja Tuija Talvitie. (SU+) Koulukiusaajat kuriin Kouluje syyslukukausi on alkanut. Monelle se on pelon paikka - koulussa odottavat kiusaajat. Psykiatri Juha Lehden mukaan kiusaajia käsitellään usein väärin, liian sopuisasti ja neuvottelevasti. (SU+) Jälkiviisaat Jan Erola, Kalle Isokallio ja Joonas Nordman viikon aiheiden parissa.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Muut videot (4340) fi:Program:rss

  Kesäkuvakisan voittajan julistus

  Kesän 2014 kesäkuvakisan voittaja ratkeaa. Parhaan kuvan ottajaksi ovat ehdolla kesäkuun voittaja Rauni Konsti-Ojanen, heinäkuun voittaja Päivi Kujansuu ja elokuun parhaan kesäkuvan ottanut Teija Vänttinen. Voittajan valitsee Pekka Punkari.

  • Kesto: 11 min

  Jokereiden KHL-kausi alkaa

  Jääkiekkoseura Jokerit pelaa ensimmäisenä suomalaisjoukkueena venäläistä KHL-liigaa. Mitkä kaudelta odottavat toimitusjohtaja Jukka Kohonen ja puolustaja Ossi Väänänen. Entä tuntuuko venäläisten kanssa kamppailu tässä maailmantilanteessa erityiseltä tai erikoiselta?

  • Kesto: 11 min

  Omat edut edellä - sitäkö on nyky-Suomi?

  Vallitsevatko Suomessa kovat arvot, päättäjät tavoittelevat vain omaa etuaan, yhteistä hyvää on vaikea asettaa oman navan edelle? Toimittaja-tietokirjailija Elina Grundström, oikeushistorian professori Jukka Kekkonen sekä Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Matti Apunen arvoraadissa.

  • Kesto: 14 min

  Totuus Graalin maljasta ja liitonarkusta?

  Temppeliherrojen ritarikunnasta on julkaistu ensimmäinen tiivis suomenkielinen historiateos. Temppeliherroihin liittyy rutkasti myyttejä. Keitä he olivat ja mitä he tekivät? Asiaa Aamu-tv:ssä valotti Temppeliherrat-kirjan kirjoittaja Reima Luoto.

  • Kesto: 11 min

  Mitä Suomi odottaa Naton huippukokoukselta?

  Mitä Suomen uusi kumppanuus ja isäntämaatuki-pöytäkirja Naton kanssa tarkoittavat? Muun muassa näitä asioita setvittiin Aamu-tv:ssä erikoistoimittaja Reijo Lindroosin kanssa. Lisäksi pohdinnan alla olivat presidentti Obaman Viron-vierailun merkitys sekä ja Ukrainan sodan viimeisimmät käänteet.

  • Kesto: 14 min

  Pakotteiden vaikutukset suomalaisiin kuluttajiiin

  Lähes viidennes suomalaisista sanoo suosivansa entistä enemmän kotimaisia tuotteita Venäjän pakotteiden vuoksi. Toisaalta kolme neljästä sanoo, että tilanne ai ole muuttanut ostotottumuksia. Asiaa on selvittänyt Suomalaisen Työn Liitto, jonka toimitusjohtaja Tero Lausala oli Aamu-tv:n vieraana.

  • Kesto: 8 min

  Taistelu täitä ja kihomatoja vastaan

  Monissa päiväkodeissa ja kouluissa oviin on jo saattanut ilmestyä lappu, jossa varoitetaan täistä ja kihomadoista. Aamu-tv otti selvää, mistä nämä loiset tulevat ja miten niistä pääsee eroon?

  • Kesto: 7 min

  Eduskunnan syksyn suurimmat kiistakapulat

  Eduskunnan syysistuntokausi alkaa tänään. Edessä on poikkeusellisen kiireinen syksy, jota värittää eduskuntavaalien läheisyys. Politiikan syksyn kuumimpia puheenaiheita Aamu-tv:ssä arvioivat erikoistutkija Ville Pitkänen Eduskuntatutkimuksen keskuksesta ja Suomen Kuvalehden päätoimittaja Ville Pernaa.

  • Kesto: 12 min

  Syksy tulee - miten Eino-ketun käy?

  Kesän aikana Einoksi nimetty kettu pyöri Aamutv:n kesästudion tuntumassa. Miten syksyn ja talven tullen ketuille käy - siitä kertoo ympäristötarkastaja Raimo Pakarinen.

  • Kesto: 8 min

  Aamun TV-nytt alkaa

  Syyskuun 1. päivä merkitsee aamu-tv:lle paluuta vanhaan - ruotsinkieliset uutiset palaavat ohjelmistoon. Yle Svenskan johtaja Marit af Björkesten kertoo, miksi tällainen muutos tehtiin.

  • Kesto: 3 min

  Mitä tehdä, jos työ ei enää maistu?

  Varsinkin keski-iässä työ alkaa monella äkisti tuntua epäkiinnostavalta. Motivaatiovalmentaja Isa Merikallio-Nieminen antaa vinkit uuden kipinän löytämiseen.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  167/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  168/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  169/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  23/2513 Ylen aamu-tv: 06.09.2014 53 min
  170/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  171/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  172/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  173/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  174/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  24/2513 Ylen aamu-tv: 13.09.2014 53 min
  175/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  176/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  177/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  178/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  179/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  25/2513 Ylen aamu-tv: 20.09.2014 53 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä