Areena
 • TV
 • Radio
 • Luonto lähellä

  • Kesto: 5 min

  Varpunen saattaa kohta kuulua nk. katoavaan kansanperinteeseen, jos varpusen taantuminen edelleen jatkuu. Suomen varpuskantaa harventavat syyt tunnetaan toistaiseksi puutteellisesti.

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 63 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Ylen aamu-tv »


  Ylen aamu-tv: Jaksot (592) fi:Program:rss

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sanna Ukkola ja Teresa Meriläinen. - Asemarkkinat muuttuneet anarkistisemmiksi. Asekauppa on miljardibisnestä. Konfliktien vaikutuksesta asekauppaan keskustelivat Aamu-tv:ssä asekaupan asiantuntija Elli Kytömäki ja Aleksanteri instituutin johtaja Markku Kivinen. - Lentoreittien turvallisuudesta kaivataan yhtenäistä ohjeistusta. Lentoyhtiöt päättävät itse lentoreiteistään ja seuraavat viranomaisten suosituksia. Pitäisikö määräysten olla tiukempia? Aamu-tv:ssä aiheesta keskustelivat Finnairin operatiivinen johtaja Ville Iho ja Suomen lentäjäliiton turvatoimikunnan puheenjohtaja Hannu Korhonen. - "Sirkuselämä on kiertolaiselämää." Suomalainen sirkustähti Olli Torkkel on ollut viisi vuotta akrobaattina ja rengastaiteilijana Cirque du Soleil -sirkuksessa. Torkkel kertoi Aamu-tv:n haastattelussa millaista kiertävä sirkuselämä on. - Kenkäsuunnittelija Minna Parikka. Minna Parikka teki listan asioista, jotka haluaa tehdä ennen kuin täyttää 50 vuotta ja on jo alkanut toteuttaa sitä. Parikka kertoi unelmistaan ja suunnitelmistaan Ylen aamu-tv:n haastattelussa.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Marja Sannikka ja Sanna Ukkola. - Gazan tilanne - Konflikti Gazassa laajenee ja pahenee päivä päivältä. Uhreja on jo yli 600, joista suurin osa palestiinalaisia siviilejä. Gazan tilanteesta Aamu-tv:ssä keskustelivat SPR:n viestintäjohtaja Hannu-Pekka Laiho ja Maanpuolustuskorkekoulun strategian opettaja, kapteeni Antti Paronen. - Mihin Putin vie Venäjää? - Eurooppalaiset ulkoministerit tapasivat eilen Brysselissä ja keskustelivat Venäjän vastaisista pakotteista. Kokouksessa ei saatu aikaan päätöksiä uusista pakotteista. Miksi pakotteista päättäminen on vaikeaa? Siitä, ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin asemasta Aamu-tv:ssä keskustelivat professori Pekka Sutela ja toimittaja Jarmo Mäkelä. - Mentalisti Pete Poskiparta - Mentalismi on nykyisin valtavan suosittua. Yksi suomen tunnetuimmista mentalisteista on Pete Poskiparta, joka esitteli taitojaan ja mentalismin perustekniikoita Aamu-tv:ssä. Lisäksi Poskiparta kertoi roolistaan Skepsis-yhdistyksen konsulttina. Hän suunnittelee testejä, joilla selvännäkijät voivat testata kykyjään tieteelisissä oloissa. - Ui oikein - Aamu-tv:ssä opeteltiin vapaauinnin oikeaoppista tekniikkaa ja erityisesti hengitystä. Vapaauinnin saloihin perehdyttivat ja vinkkejä aloittelijoille antoivat uimaopettaja Niko Nieminen ja uimavalmentaja Sebastian Dannberg.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 49 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström ja Mikko Haapanen. - Mikä on sopiva ikä jäädä eläkkeelle? Paineet nostaa eläkeikää kasvavat koko ajan. Yle Uutisten kyselyn mukaan suomalaisten mielestä sopiva ikä j äädä eläkkeelle olisi 63-65 vuotta. Eläkeasioita pohtii kolme uransa ja elämä nsä eri vaiheissa olevaa henkilöä, ex-poliitikko Claes Andersson, it-alalla toimivan futuricen toimitusjohtaja Tuomas Syrjänen ja hallitusammattilainen Marina Vahtola. - Puhelu Osloon. Puhelimessa Flora Kuparinen. - Kahden rintaman välissä: EU:n Venäjä-pakotteet ja Suomi. Matkustajakoneen alasampuminen on lisännyt kansainvälistä painetta Venäjää kohtaan. Ekonomisti Vesa Korhonen Suomen Pankin siirtymätalouksien tutkimuslaitoksesta ja apulaisosastopäällikkö Ilkka Saarinen ulkoministeriön taloudellisten ulkosuhteiden osastolta arvioivat, millaisia seurauksia pakotteilla on. - Agilityn maajoukkue matkalla arvokisoihin Millainen laji agility on? Maajoukkueen johtaja Tiia Vitikainen, sekä joukkueen jäsenet Petri Heinonen ja shetlanninlammaskoira Blitz kertovat valmistautumisestaan syksyn kilpailuihin.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Teresa Meriläinen. - Ukrainan kriisi - Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö Etyj pelkää taisteluiden leviävän malesialaisen matkustajakoneen putoamispaikalle Itä-Ukrainassa. Etyjin yleiskokouksen presidentti Ilkka Kanerva kertoi keskustelleensa viikonloppuna molempien osapuolten kanssa. Kanerva myös kuvaili olosuhteita turmapaikalla ja sitä, miten uhrien ruumiita on kohdeltu. - Puhelimessa Erkki Tuomioja - Lähi-idän tilanne - Lähi-idän asiantuntija, professori Hannu Juusola arvioi, että sotatoimet Gazassa jatkuvat niin kauan, kunnes siviiliuhrien aiheuttama kansainvälinen paine käy Israelille liian suureksi. - Valtakunnan politiikan jättävä Sampsa Kataja - Kokoomuksen kansanedustaja Sampsa Kataja ei asetu ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa. Katajan mukaan hän haluaa asettaa perheensä etusijalle. Teresa Meriläisen haastattelussa Kataja pohtii työn ja perhe-elämän yhdistämistä sekä sitä, miten kansanedustajan työtä pitäisi uudistaa. - Näin säilöt kesän talteen - Mansikkasato kypsyy vauhdilla ja etelässä metsästä voi poimia jo mustikoitakin. Pirkanmaan Marttojen toiminnanjohtaja Marja Kuuteri-Kallio kertoo vinkkejä siihen, miten kesän herkkuja kannattaa säilöä talteen.

  • Kesto: 42 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sanna Ukkola, Sari Huovinen ja Nicklas Wancke. - Microsoftin irtisanomiset. Microsoftin jätti-irtisanomiset kertovat ICT-alan nopeasta murroksesta, arvioivat työministeri Lauri Ihalainen (sd) ja ajatushautomo Demosin tutkija Juha Leppänen Ylen aamu-tv:n haastatelussa. Ihalainen toivoo, että Microsoft kantaa yhteiskuntavastuunsa ja osallistuu Oulun it-sektorin kehittämiseen, kun yhtiön oma toiminta kaupungista lakkaa. Leppänen muistuttaa, että moni ex-nokialainen on perustanut oman yrityksen, jossa he ovat voineet yhdistää intohimonsa ja harrastuksensa työntekoon. - Suomen rannikkopuolustuksen tulevaisuus. Suomen meripuolustusalueen komentaja, kommodori Markus Aarnio Nicklas Wancken haastateltavana Vallisaaressa. - Lentoturma ja Israelin maahyökkäys. Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola sanoo, että Venäjä joutuu ikävään välikäteen, mikäli käy ilmi, että kapinalliset ampuivat alas malesialaisen matkustajakoneen. Aaltola ei myöskään pidä mahdottomana ajatusta siitä, että Israel päätti iskeä Gazaan juuri nyt, kun maailman huomio oli malesialaiskoneessa ja Ukrainassa. - Jälkiviisaat. Kreeta Karvala, Maria Pettersson ja Joonas Nordman puhuivat Israelista, turmakoneesta ja Microsoftin irtisanomisista.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Transsukupuolisten asema Suomessa. Vieraina sukupuoleen perustuvan syrjinnän asiantuntija Tiina Oikarinen Amnesty Internationalista sekä sukupuolen korjaamisprosessia läpikäyvä Sara Sytelä. - Mihin suomalainen sääntely perustuu? Vieraina kolumnisti Aarno "Loka" Laitinen, anarkisti Suvi Auvinen ja julkisoikeuden yliopistonlehtori Pauli Rautiainen. - Mikä Veikkausliigassa mättää? Vierai- na liigavalmentajat Mika Laurikainen TPS:stä ja Toni Korkeakunnas FC Lahdesta, sekä Veikkausliigan hallituksen jäsen Ari Lahti. - Pää pyörälle. Vieraana muusikko Timo Rautiainen.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 45 min

  Mihin suomalainen sääntely perustuu?

  Suomalaisia elämän kaikkien eri osa-alueiden sääntely näyttäisi ärsyttävän. Aamu-tv:ssä pohdittiin muun muassa sitä, mihin suomalainen sääntely perustuu ja mistä viime aikoina esiin noussut sääntelyvastaisuus johtuu? Keskustelijoina olivat kolumnisti Aarno "Loka" Laitinen, anarkisti Suvi Auvinen ja julkisoikeuden yliopistonlehtori Pauli Rautiainen

  • Kesto: 13 min

  Transsukupuolisten asema Suomessa

  Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi eilen päätöksen, jossa (päätös tulee keskiviikkona iltapäivällä). Transihmisten asemasta ja oikeuksista Aamu-tv:ssä keskustelivat sukupuoleen perustuvan syrjinnän asiantuntija Tiina Oikarinen ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalista sekä sukupuolen korjaamisprosessia läpikäyvä Sara Sytelä.

  • Kesto: 11 min

  Sää klo 7

  Sää klo 7

  • Kesto: 3 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström ja Mikko Haapanen. - Suomen talous - Vieraana valtiovarainministeriön entinen valtiosihteeri Raimo Sailas. Sailas arvioi hallituksen toimia kestävyysvajeen selättämiseksi. - Tarjolla katuruokakulttuuria - Katuruoan suosio on yllättänyt monet: Maaliskuussa järjestetyssä Streat Helsinki -tapahtumassa kävi yli 20 000 ihmistä. Uusia tapahtumia järjestetään eri puolilla pääkaupunkiseutua. Myös Tampere on saamassa oman tapahtumansa. - Tehokas treeni omalla painolla Anu Kiiverin kanssa - Hyvinvointibloggaaja ja personal trainer Anu Kiiveri näyttää, kuinka oman kehon painolla voi treenata tehokkaasti.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Teresa Meriläinen. - Nuorten liikennekuolemat - Toholammilla on tapahtunut lyhyessä ajassa kaksi nuorten kuolonkolaria, vaikka liikennekuolemien määrä on kokonaisuutena vähentynyt. Johtava asiantuntija Jussi Pohjonen Trafista ja puheenjohtaja Jarmo Jokilampi Autokoululiitosta keskustelivat syistä nuorten liikenneonnettomuuksien taustalla. - Länsi-Afrikassa taistellaan tappavaa Ebola-virusta vastaan - Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan Liberiassa ja Guineassa leviävä Ebola-epidemia on historian pahin. Sairaanhoitaja Leena Railimo-Saares osallistui viruksen vastaiseen työhön Guineassa. - Näin houkuttelet perhosia puutarhaan - Lintuja ja perhosia mahdollista houkutella puutarhaan monien erilaisten kasvien avulla. Hortonomi Norah Thibault kertoi, miksi niin kannattaa tehdä.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Kerrotko itsestäsi liikaa netissä? - Mitä tietoja tavalliset käyttäjät jättävät itsestään netin syövereihin - ja miten niitä tietoja käytetään? Aiheesta puhumassa Jyrki Kasvi TIEKEstä ja Erka Koivunen Viestintäviraston kyberturvallisuusyksiköstä. - Lähi-itä väkivallan kierteessä - Toimittajamme Mikko Lindqvist palasi Jerusalemista myöhään eilisiltana ja on täällä tänään kertomassa tunnelmista alueelta, jossa räjähtelee tällä hetkellä koko ajan. - Jälkihiki - Saksan kultahuumaa kommentoi Berliinissä kirjeenvaihtaja Tytti Sulander. Studiossa Reetta Meriläinen, Bubi Wallenius ja Tero Tiitu jälkihikoilevat eilisen ottelun jälkeen. Raadin mukaan loppuottelussa nähtiin tasaväkiset joukkueet: Saksa ja Argentiina pelasivat toistensa vahvuuksilla ja heikkouksilla.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajana Annika Damström. - Miten hankalasta naapurista pääsee eroon? Naapuri valittaa jatkuvasti, asettuu poikkiteloin yhtiökokouksissa ja haastaa yleisesti riitaa vähän kaikesta muiden asukkaiden kanssa. Kuinka yhteiselon saa sujumaan? Erilaisista lähestymistavoista kertovat Kiinteistöliiton päälakimies Jenni Hupli, sekä Isännöintiliiton hallituksen puheenjohtaja Jari Porthen. - Tangotunnelmia Seinäjoelta. Teemu Roivainen on herännyt ensimmäiseen aamuunsa tangon kuninkaallisena. Seinäjoen torilla tunnelmia kyselee toimittaja Anri Koski. - Jälkiviisaat 11.7.2014. Jan Erolaa, Kreeta Karvalaa ja Kalle Isokalliota puhuttavat viikon kiinnostavimmat aiheet.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Teresa Meriläinen ja Mikko Haapanen. - Israel ja Hamas-järjestö sodan partaalla - Israelin ja palestiinalaisten välit ovat ajautuneet sodan partaalle viime päivien aikana. Useita satoja raketteja on jo ammuttu Gazaan ja israelilaiskaupunkeihin. Kapteeni Olli Teirilä selvittää kriisin sotilaallisia taustoja. - Puhelu Jerusalemiin - Soitamme toimittajallemme Mikko Linqvistille, joka on viime yönä saapunut Jerusalemiin ja kysymme kuinka lähellä sotaa siellä todella ollaan. - Puhelu Argentiinaan - Argentiina saavutti eilen finaalipaikan jalkapallon MM-kisoissa vaikeimman kautta, Hollanti kaatui vasta rangaistuspotkukilpailussa. Kysyimme toimittaja Johanna Pohjolalta millaiset tunnelmat Buenos Airesissa ja Argentiinassa voiton myötä vallitsee. - Toisenlaista kehitysapua - Ohjelmajohtaja Helena Tapper on työskennellyt kehitysmaissa vuosia. Tällä hetkellä hän vetää verkkoprojektia, jossa koulutetaan kehitysmaiden korkeinta virkamiesjohtoa. Tapperin mukaan kehitysavun on aika muuttua. - Pää pyörälle, vieraana näyttelijä Ulla Tapaninen - Aamu-tv:n kesäsarjassa näyttelijä Ulla Tapaninen arpoo itselleen haastattelun aiheita.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 45 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Teresa Meriläinen ja Nicholas Wancke. - Antti Rinteen terveiset Brysselistä - Valtiovarainministeri Antti Rinne puolustaa sosiaali- ja terveydenhuollon uudistusta. Rkp:n puheenjohtaja, puolustusministeri Carl Haglund kutsuu Kauppalehden haastattelussa sotea suureksi epäonnistumiseksi. Rinteen mukaan soten perusratkaisu on kohdallaan. Rinne kertoi Ylen aamu-tv:n haastattelussa myös terveiset ensimmäisestä eu-ministerikokouksestaan. - "Hankalin koulutettava eläin on vuohi" - Tuire Kaimio kouluttaa eläinnäyttelijöitä. Ylen aamu-tv:n haastattelussa hän kertoo, että eläinten kouluttaminen perustuu oikein käyttäytymisen vahvistamiseen. Vaikein koulutettava eläin on vuohi, koska ne syövät kaiken kuvausympäristössä. - Lomalla kannattaa vaihtaa shampoota ja hajuvettä - Tutkijat ovat todenneet, että pitkä kesäloma ei välttämättä ole lyhyttä parempi. Vinkkejä lomailijoille tarjoaa Ylen aamu-tv:ssä psykologi Kirsi Ahola ja tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen. - Asiantuntija: Peppi Pitkätossu esimerkki oikeanlaisesta aggressiosta - Ylen aamu-tv:n vieraana ollut sosiaalipsykologi Janne Viljamaa korostaa, että aggressio itsessään ei ole hyvä tai paha asia. Sen ratkaisee käyttötarkoitus. Viljamaan mukaan Peppi Pitkätossu on hyvä esimerkki oikeanlaisesta aggressiosta, jossa muita autetaan ja omaa reviiriä puolustetaan.

  Ylen aamu-tv: Muut videot (4230) fi:Program:rss

  Luontoihme Espoossa: Meritaimen osa 2

  Erittäin uhanlainen meritaimen lisääntyy keskellä Espoon kaupunkia vilkkaan tien varrella. Toimittaja Tuomo Björksten ihasteli kalanpoikasia palkitun luontokuvaajan Pekka Tuurin kanssa.

  • Kesto: 4 min

  "Sirkuselämä on kiertolaiselämää"

  Suomalainen sirkustähti Olli Torkkel on ollut viisi vuotta akrobaattina ja rengastaiteilijana Cirque du Soleil -sirkuksessa. Torkkel kertoi Aamu-tv:n haastattelussa millaista kiertävä sirkuselämä on.

  • Kesto: 9 min

  Kenkäsuunnittelija Minna Parikka

  Minna Parikka teki listan asioista, jotka haluaa tehdä ennen kuin täyttää 50 vuotta ja on jo alkanut toteuttaa sitä. Parikka kertoi unelmistaan ja suunnitelmistaan Ylen aamu-tv:n haastattelussa.

  • Kesto: 10 min

  Luontoihme Espoossa: Meritaimen

  Erittäin uhanalainen meritaimen lisääntyy keskellä Espoon kaupunkia vilkkaan tien varrella. Toimittaja Tuomo Björksten ihasteli kalanpoikasia palkitun luontokuvaajan Pekka Tuurin kanssa.

  • Kesto: 4 min

  Lentoreittien turvallisuudesta kaivataan yhtenäistä ohjeistusta

  Lentoyhtiöt päättävät itse lentoreiteistään ja seuraavat viranomaisten suosituksia. Pitäisikö määräysten olla tiukempia? Aamu-tv:ssä aiheesta keskustelivat Finnairin operatiivinen johtaja Ville Iho ja Suomen lentäjäliiton turvatoimikunnan puheenjohtaja Hannu Korhonen.

  • Kesto: 11 min

  Asemarkkinat muuttuneet anarkistisemmiksi

  Asekauppa on miljardibisnestä. Konfliktien vaikutuksesta asekauppaan keskustelivat Aamu-tv:ssä asekaupan asiantuntija Elli Kytömäki ja Aleksanteri instituutin johtaja Markku Kivinen.

  • Kesto: 13 min

  Mentalisti Pete Poskiparta

  Mentalismi on nykyisin valtavan suosittua. Yksi Suomen tunnetuimmista mentalisteista on Pete Poskiparta, joka esitteli taitojaan ja mentalismin perustekniikoita Aamu-tv:ssä. Lisäksi Poskiparta kertoi roolistaan Skepsis-yhdistyksen konsulttina. Hän suunnittelee testejä, joilla selvännäkijät voivat testata kykyjään tieteelisissä oloissa.

  • Kesto: 11 min

  Mihin Putin vie Venäjää?

  Eurooppalaiset ulkoministerit tapasivat eilen Brysselissä ja keskustelivat Venäjän vastaisista pakotteista. Kokouksessa ei saatu aikaan päätöksiä uusista pakotteista. Miksi pakotteista päättäminen on vaikeaa? Siitä, ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin asemasta Aamu-tv:ssä keskustelivat professori Pekka Sutela ja toimittaja Jarmo Mäkelä.

  • Kesto: 12 min

  Gazan tilanne

  Konflikti Gazassa laajenee ja pahenee päivä päivältä. Uhreja on jo yli 600, joista suurin osa palestiinalaisia siviilejä. Gazan tilanteesta Aamu-tv:ssä keskustelivat SPR:n viestintäjohtaja Hannu-Pekka Laiho ja Maanpuolustuskorkekoulun strategian opettaja, kapteeni Antti Paronen.

  • Kesto: 13 min

  Kesäpihalla 22.7.2014

  Kirvesmies Jari Heino rakentaa pihalle pöydän. Samalla käydään läpi nikkaroijan työkalupakin sisältöä.

  • Kesto: 11 min

  Agilityn maajoukkue matkalla arvokisoihin

  Millainen laji agility on? Maajoukkueen johtaja Tiia Vitikainen, sekä joukkueen jäsenet Petri Heinonen ja shetlanninlammaskoira Blitz kertovat valmistautumisestaan syksyn kilpailuihin.

  • Kesto: 10 min

  Kahden rintaman välissä: EU:n Venäjä-pakotteet ja Suomi

  Matkustajakoneen alasampuminen on lisännyt kansainvälistä painetta Venäjää kohtaan. Ekonomisti Vesa Korhonen Suomen Pankin siirtymätalouksien tutkimuslaitoksesta ja apulaisosastopäällikkö Ilkka Saarinen ulkoministeriön taloudellisten ulkosuhteiden osastolta arvioivat, millaisia seurauksia pakotteilla on.

  • Kesto: 10 min

  Mikä on sopiva ikä jäädä eläkkeelle?

  Paineet nostaa eläkeikää kasvavat koko ajan. Yle Uutisten kyselyn mukaan suomalaisten mielestä sopiva ikä jäädä eläkkeelle olisi 63-65 vuotta. Eläkeasioita pohtii kolme uransa ja elämänsä eri vaiheissa olevaa henkilöä, ex-poliitikko Claes Andersson, it-alalla toimivan futuricen toimitusjohtaja Tuomas Syrjänen ja hallitusammattilainen Marina Vahtola.

  • Kesto: 12 min

  Oopperalaulaja Ville Rusanen

  Savonlinnan oopperajuhlat ovat jo puolivälissä. Toimittaja Janne Koskisen haastattelussa yksi Kullervo-oopperan tähdistä, oopperalaulaja Ville Rusanen.

  • Kesto: 8 min

  Ilkka Kanerva: Tämä päivä ratkaisee paljon malesialaiskoneen turman tutkinnassa

  Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö Etyj pelkää taisteluiden leviävän malesialaisen matkustajakoneen putoamispaikalle Itä-Ukrainassa. Etyjin yleiskokouksen presidentti Ilkka Kanerva kertoi keskustelleensa viikonloppuna molempien osapuolten kanssa. Kanerva myös kuvaili olosuhteita turmapaikalla ja sitä, miten uhrien ruumiita on kohdeltu.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  139/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 38 min
  140/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  141/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  142/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  143/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  144/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  145/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  146/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  147/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  148/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  149/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  150/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  151/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  152/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  153/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  154/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä