Areena
 • TV
 • Radio
 • Luonto lähellä

  • Kesto: 5 min

  Varpunen saattaa kohta kuulua nk. katoavaan kansanperinteeseen, jos varpusen taantuminen edelleen jatkuu. Suomen varpuskantaa harventavat syyt tunnetaan toistaiseksi puutteellisesti.

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 71 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Ylen aamu-tv »


  Ylen aamu-tv: Jaksot (568) fi:Program:rss

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Nicklas Wancke ja Marja Sannikka. - Millaiset tiedot suomalaisilla on talousasioista? - Tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat kansainvälisesti verrattuna hyvin kärryillä omaan talouteensa liittyvistä asioista. Moni suomalainen seuraa taloutta, ymmärtää vakuutustensa sisällöistä ja on tunnollinen esimerkiksi laskujen maksamisessa ajallaan. Mutta missä olisi petraamisen varaa? Asiasta keskusteltiin Tampereen yliopiston professorin Olli-Pekka Ruuskasen kanssa. - Aamu-tv Korkeasaaressa: Lumileopardit - Haastattelussa eläintenhoitaja Jonne Stenroth. - Taksikuskin ohjeet asiakkaille - Pian alkavalla pikkujoulukaudella moni matkustaa juhlista kotiin taksilla. Millaista käytöstä taksikuskit odottavat asiakkailta? Mikä taksiasiakkaiden käytöksessä ärsyttää? Ohjeita asiakkaille antoi taksinkuljettaja Harri Savunen. - Aamu-tv Korkeasaaressa: Pandoja Suomeen? - Haastattelussa tuleva Korkeasaaren eläintarhan johtaja Sanna Hellström. - Itsekkyyden lisääntyminen näkyy parisuhderiidoissa - Mitä ihmisten mielissä pitäisi tapahtua, ettei parisuhdekriisi johtaisi perheen jäseniin tai itseen kohdistuvaan fyysiseen väkivaltaan? Aihetta Aamu-tv:ssä pohdittiin oikeuspsykologian dosentin Helinä Häkkänen-Nyholmin kanssa. - Aamu-tv Korkeasaaressa: Mangustit - Haastattelussa eläintenhoitaja Sirkku Svensk.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Marja Sannikka ja Nicholas Wancke. - Nato vetäytyy Afganistanista - mitä jäi käteen? - Naton johtama ISAF-operaatio päättyy vuoden lopussa ja vastuu Afganistanin turvallisuudesta siirtyy maan omille joukoille. Miten Afganistanin käy operaation jälkeen ja saavutettiinko operaatiolle asetetut tavoitteet? Vastaamassa vanhempi tutkija Charly Salonius-Pasternak Ulkopoliittisesta instituutista. - Poliittisten nuorisojärjestöjen rahoituskuviot - Ylen aamu-tv:ssä vierailleet poliittisten nuorisojärjestöjen puheenjohtajat olivat sitä mieltä, että nuorisojärjestöjen avustuspäätösten pitää pohjautua toiminnan laajuuteen ja kattavuuteen, ei esimerkiksi monikulttuurisuusnäkemykseen. Haastateltavina demarinuorten puheenjohtaja Joona Räsänen, kokoomusnuorten puheenjohtaja Susanna Koski ja perussuomalaisten nuorten Simon Elo. - Näin syntyi Velipuolikuu - Yksi Suomen suosituimmista sketsisarjoista on Velipuolikuu, jota näytettiin vuosina 1983-1984. Sarjaa ohjannut Kari Kyrönseppä ja näyttelijä Kari Heiskanen kertoivat, miten syntyivät pääsiäishanukas ja muut sarjan legendaariset hetket.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 34 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström ja Juha Hietanen. - Sote - hallituksen kärkihankkeesta tuli kirosana - Kansanedustaja Maria Guzenina-Richardson SDP:stä oli hallituskauden alussa kädet syvällä sote-sopassa. Lasse Männistö kokoomuksesta on seurannut projektia läpi vaalikauden valiokunnasta ja oppositioedustaja Tuomo Puumala sivusta. Miksi suurhanke on ajautunut karille? - Maailman hauskin henkilö puhelimessa - Maailman hauskimman henkilön tittelin saanut koomikko Ismo Leikola kertoo, miltä titteli tuntuu. - Liika vitamiinien syönti voi vähentää suorituskykyä - Vitamiineja syövät purkista ihmiset, jotka muutenkin syövät terveellisesti. Professori Raija Tahvonen Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksesta ja ravitsemusterapeutti Jan Verho sanovat, että valtaosa syö pillereitä aivan turhaan. - Filmikellari - Filmikellarissa nieleskellään kyyneliä.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 35 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sanna Ukkola ja Sari Huovinen. - Miksi kelloja siirrellään? - Suomi siirtyi viikonloppuna jälleen talviaikaan, eli kellon viisareita käännettiin tunti taaksepäin. Mitä järkeä kellojen siirtelyssä on? Ja millainen historiallinen tllä käytännöllä on? Asia aamu-tv:ssä selvensi Helsingin yliopiston almanakkatoimiston erikoissunnittelija Asko Palviainen. - Vinkit ikkunoiden tiivistämiseen - Talvi tekee tuloaan ja moni huomaa, että ikkunoista vetää. Aamu-tv:ssä vinkit ikkunoiden oikeaoppiseen tiivistämisenn antoi rakennusmestari Jari Halonen. - Seurakuntavaalien ennakkoasetelmat - Tänään alkaa seurakuntavaalien ennakkoäänestys. Mitkä ovat vaalien tärkeimmät teemat ja millaisissa tunnelmissa vaaleja käydään? Kirkon asemasta ja seurakuntavaaleista Aamu-tv:ssä keskusteli kaksi hyvin erilaista kirkonmiestä: Mika Ebeling ja Teemu Laajasalo. - Vanhan vaatteen uusi elämä - Miten vanhasta vaatteesta voi loihtia täysin uudenlaisen luomuksen? Ja mitä esimerkiksi kirpputorilta löydetylle vaatekappaleelle voi ylipäänsä tehdä? Vaatteiden tuunausta Aamu-tv:ssä esitteli vaatesuunnittelija Aija Rouhiainen. - Jälkihiki - Reetta Meriläinen, Juha Kanerva ja Bubi Wallenius olivat jälkihiessä muun muassa voimistelusta, HJK:sta sekä hevosista.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 50 min

  25.10.2014

  9.07 Viikon puheenaihe: Paljon melua sukellusveneestä 9.19 Viikonlopun sää 9.27 Mistä tiedät, ovatko havaintosi totta? 9.38 Voita & Sokeria: Tangokuninkaan kuninkaallinen salaatti 9.43 Parkourin salat. yle.fi/aamutv

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström ja Nickholas Wancke. - Don Huonojen lyhyt paluu - Don Huonot oli suosionsa huipulla 80- ja 90-luvuilla. Nyt bändi on kasattu uudelleen Ylen We want more -ohjelmaan. Kuulumisiaan kertovat Kie von Hertzen ja Jukka Puurula. - Tähtihetki - Jenni Koposen vieraana Petteri Summanen ja Jukka Rasila, miehet hillittömän Jari ja Kari -lastenohjelman takana. Esittelyssä tietenkin myös viikon ensi-iltaelokuvat. - Jälkiviisaat - Jan Erola, Kreeta Karvala ja Kalle Isokallio ruotivat viikon puheenaiheita.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström ja Juha Hietanen. - Joukkoistamisen vaikutus päätöksentekoon - Moni pettyi kansalaisaloitteisiin. Antaako joukkoistaminen paremman mahdollisuuden kansalaisvaikuttamiseen? Haastattelussa joukkoistamista tutkinut Tanja Aitomurto Stanfordin yliopistosta. - Käytä oikeita öljyjä ja rasvoja - Kauppojen hyllyt notkuvat erilaisista öljyistä ja rasvoista. Mikä erottaa terveellisen ja epäterveellisen öljyn toisistaan? Haastattelussa Kuluttajaliiton elintarvikeasiantuntija Annikka Marniemi. - Pystytäänkö työttömyyden kasvu pysäyttämään? - Työttömyysaste on noussut ja erityisesti pitkäaikaistyöttömien tilanne on huolestuttava. Mistä työttömyys johtuu ja onko meillä lääkkeitä sen kasvun pysäyttämiseen? Keskustelemassa Helsingin yliopiston professori Roope Uusitalo, johtaja Seija Ilmakunnas Palkansaajien tutkimuslaitoksesta ja toimitusjohtaja Vesa Vihriälä Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksesta. - Li Andersson ja Susanna Koski - naiset politiikan eri laidoilta - Vasemmistonuorten ja Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajat kirjoittivat toisilleen kirjeitä ja niistä tehtiin kirja. Haastattelussa puheenjohtajat kertovat näkemyksiään muun muassa verotuksesta ja oikeudenmukaisuudesta.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Marja Sannikka ja Juha Hietanen. - Atte Kaleva: Ääriajattelu tullut Suomeen jäädäkseen - Kuinka huolissaan Suomessa pitäisi olla äärijärjestö Isisin yhteyksistä, millaisia ihmisiä järjestön toiminta houkuttaa? Haastattelussa terrorismin tutkija Atte Kaleva. - Antti Mikkola ohjasi Romeosta ja Juliasta mopoautoversion - Seinäjoen kaupunginteatterissa esitetään modernia versiota vuosisadan rakkaustarinasta. Näytelmässä näkyy myös ohjaaja Antti Mikkolan oma surutyö, hän menetti vaimonsa liikenneonnettomuuden vuoksi. - Aamutohtori: Selkävaivat - Fysiatrian erikoislääkäri Jukka Pekka Kourin aiheena selkävaivat, niiden hoito ja estäminen.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 34 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Sanna Ukkola. - Vieraana valtiovarainministeri Antti Rinne - Valtiovarainministeri Antti Rinteen mukaan SDP tuo nykyään aiempaa selvemmin omat kantansa julkisuuteen. Rinteen mielestä tämä ei ole kuitenkaan tehnyt hallitusta yhteistyökyvyttömäksi. - Itämeren strateginen asema - Ruotsalaismedian mukaan Ruotsin vesillä olisi liikkunut venäläinen pienoissukellusvene. Onko Ukrainan kriisi muuttanut Itämeren turvallisuuspoliittista merkitystä? Entä miten Suomessa toimittaisiin, jos Turun saaristossa havaittaisiin vastaavaa? aiheesta Aamu-tv:ssä keskustelivat Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Charly Salonius-Pasternak ja Maanpuolustuskorkeakoulun laivastotaktiikan pääopettaja Jon Von Weissenberg. - Nuorisoväkivalta ennen ja nyt - Nuorten väkivallasta on keskusteltu paljon viime viikkoina. Ovatko nykynuoret väkivaltaisempia kuin aiemmat? Entä mistä nuorten väkivalta kertoo ja miten siihen pitää suhtautua? Aihetta Aamu-tv:ssä pohti pitkän linjan nuorisotyöntekijä ja kehitysjohtaja Timo Purjo Non Fighting Generationista.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 35 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anna Lehmusvesi ja Nicklas Wancke. - Minkälainen kahvi on reilua? - Maanantaina vietetään reilun kaupan päivää. Tunnetuin reiluista tuotteista on kahvi. Mutta mikä tekee kahvipavusta reilun? - Venäjän ja Euroopan kaasukiista - Venäjän ja Euroopan neuvottelut kaasutoimituksista jatkuvat ensi viikolla. Dosentti Pekka Sutela arvioi, onko vaaraa siitä, että Venäjä rajoittaisi kaasun myyntiä Eurooppaan ensi talvena. - Suomikin ottaa käyttöön rikosuhrimaksun - Suomeen on tulossa rikosuhrimaksu, eli maksu, joka kerätään rikoksiin syyllistuneiltä ja käytetään uhrien auttamiseksi. Rikosuhripäivystyksen toiminnanjohtaja Leena-Kaisa Åberg kertoo, minkälaisiin rikoksiin syyllistyneet joutuisivat maksumiehiksi. - Jälkihiki - Bubi Wallenius, Juha Kanerva ja Saku Tuominen kommentoivat menneitä ja tulevia urheilutapahtumia.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 49 min

  18.10.2014

  9.06 Suomenvenäläinen näkemys russofobiasta 9.18 Viikonlopun sää 9.27 Haastattelussa vuoden poliisi 9.38 Voita ja sokeria 9.43 Millaisia ovat tämän päivän sadut?

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  14.10.2014

  Tänään otsikoissa. - Miksi kansalaisaloitteet eivät etene? Kansalaisaloite, eli kansalaisten oikeus ehdottaa lakeja eduskunnalle, tuli voimaan toissavuonna suurten odotusten saattelemana. Nyt näyttää siltä, että yksikäään eduskuntaan ehtivästä kansalaisaloitteesta ei mene läpi, eikä eduskunta edes ehdi käsitellä kaikkia loppuun. Menikö kansalaisaloitteessa jotain vikaan? Asiaa Aamu-tv:ssä pohtivat eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma ja vihreiden kansanedustaja Oras Tynkkynen. - Oman käytön rajat alkoholituonnissa. Kesällä tuli voimaan uusi laki, joka velvoittaa Virosta tulevia matkustajia todistamaan, että suuret alkoholimäärät todella tulevat omaan käyttöön. Tämän kuun alusta tulli on valvonut tehostetusti alkoholituontia Helsingin Satamissa. Millaisiin selityksiin tulli on törmännyt ja kuinka paljon alkoholia viranomaisen mielestä on omaan käyttöön? - Ebolaan varautuminen meillä ja maailmalla. Ebola-epäily johti poikkeustoimiin Helsinki-Vantaan lentokentällä eilen. Myöhemmin epäily paljastui aiheettomaksi. Mutta mitä tapahtuu, jos aiheellinen ebolahälytys maahanmme tulisi? Aiheesta Aamu-tv:ssä keskustelivat tutkimusprofessori Mika Salminen THL:stä sekä viime viikolla Sierra Leonen ebola-klinikalta palannut SPR:n terveydenhuollon neuvonantaja Tiina Saarikoski. - Leppävirran kyläneuvosto voitti Demokratiapalkinnon yleisöäänestyksen. Leppävirran kyläneuvostossa kyse on Leppävirran kylien välisestä yhteistyöstä ja haja-asutusalueen asukkaiden tärkeiksi kokemien asioiden esiin nostamisesta kunnassa. Kyläneuvosto on tiiviissä yhteistyössä kunnan kanssa ja avoimissa kokouksissa jokaista kylää edustaa kokousedustaja. - Lähidemokratian toteutuminen Suomessa. Tänään julkaistaan kolme tämän vuoden demokratiapalkinnon voittajaa. Tällä kertaa painotettiin asoita missä ihmiset tuntevat saavansa äänensä kuuluviin oman asuinalueensa asioissa. Kuinka hyvin lähidemorkatia Suomessa toteutuu? Aiheesta Aamu-tv:ssä keskustelivat raadin jäsen Pekka Sauri, demokratiaa tutkinut Piia Puurunen Itä-Suomen yliopistosta sekä Demokratiapalkinnon yleisöäänestyksen voittajan, Leppävirran kyläneuvoston puheenjohtaja Arja Huovinen. - Filmikellari. Filmikellarissa sodalla on pitkät jäljet. - #lovemilla ihastuttaa maailmalla. Ylen nuortensarja #lovemilla on herättänyt laajaa kansainvälistä huomiota ja pokannut useita palkintoja. Mikä lovemillassa viehättää ja mitä tekijät haluavat sen avulla kertoa? Aamu-tv:n vieraina olivat sarjan pääosan esittäjä Milka Suonpää sekä käsikirjoittaja Jani Pösö. - Jälkipörssi. Nicklas Wancken kanssa keskustelemassa Pekka Seppänen, Ulpu Iivari ja Jussi Hyöty.

  • Kesto: 82 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Juha Hietanen ja Annika Damström. - Näin ehkäiset turvotusta - Nesteen keräytyminen vartaloon aiheuttaa turvotusta. Liikuntalääketieteen erikoislääkäri Pippa Laukka kertoi, mistä nesteen kerääntyminen johtuu ja miten sitä voisi välttää. - Talousahdinko uhkaa kaataa Venäjän asevoimien uudistukset - Venäjän talous on vaikeuksissa. Samaan aikaan maassa on meneillään valtava asevoimien uudistamisohjelma. Majuri Tommi Lappalainen ja tutkija Charly Salonius-Pasternak pohtivat, pystyykö Venäjä toteuttamaan uudistukset ja miten paljon puolestaan Yhdysvallat käyttää rahaa puolustusmenoihin. - Tuhansien suomalaisyritysten tulevaisuus vaarassa - Seuraavan kymmenen vuoden aikana noin 50 000 suomalaisyritystä tarvitsee uuden omistajan, kun nykyiset yrittäjät siirtyvät eläkkeelle. Suurin osa yrityksistä on pieniä alle kymmenen työntekijän yrityksiä. Suomen yrittäjien varatoimitusjohtaja Anssi Kujala ja Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Matti Vanhanen pohtivat löytyykö yrityksille ostajia. - 3D-tulostamisen taloudelliset mahdollisuudet - Kiinassa tulostetaan jo taloja. Mitä kaikkea 3D-tulostimilla voi tehdä ja millaisia mahdollisuuksia laite tarjoaa teollisuudelle? Kysymyksiin vastasi asiantuntija Fama Doumbouya.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 49 min

  11.10.2014

  9.06 Lauri Ihalainen - Onko palkka-alesta lääkkeeksi irtisanomisiin? 9.19 Viikonlopun sää 9.26 Miten pää kestää yksinpurjehduksen Atlantin yli? 9.37 Voita & Sokeria: Kantarellikastike 9.44 B-boy Johannes Hattunen

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Poliisi: Suomessa ei ole jengejä, kadulla riehuvat rikkinäisten kotien lapset Komisario Jari Taponen Helsingin poliisista ja nuorisotyötä tehnyt rap-artisti Steen1 eli Seppo Lampela etsivät syitä villiksi ryöstäytyneeseen nuorten katuväkivaltaan. Musliminuorten edustaja hämmästelee terrorismipidätyksiä Nuoret muslimit ry:n puheenjohtaja Hunderra Assefa sanoo, että nyt terrorismista epäillyt suomalaiset ovat muslimipiireissä tunnettuja ISIS-vastaisista mielipiteistään. Rikosepäilyt tulivat yllätyksenä. Jälkiviisaat Viikon tapahtumia ruotivat Kalle Isokallio, Kreeta Karvala ja Maria Pettersson,

  Ylen aamu-tv: Muut videot (4532) fi:Program:rss

  Ovatko naiset liian kainoja palkkatoiveissaan?

  Naisten keskimääräinen palkka Suomessa on yhä vain 83 miesten palkasta. Paljonko erotus johtuu naisista itsestään? Viestintätoimisto Ellun Kanojen omistaja Kirsi Piha kehottaa naisia olemaan vaativampia.

  • Kesto: 6 min

  Kiista yliopistojen lukukausimaksuista

  Pitäisikö yliopistoissa olla lukukausimaksut ulkomaisille opiskelijoille, olisiko maksuista Suomelle haittaa vai hyötyä? Kokoomuksen Outi Mäkelä ja vihreiden Touko Aalto väittelevät.

  • Kesto: 10 min

  Suurlähettilään arki Yhdysvalloissa

  Yhdysvalloissa on ensi viikolla kongressin vaalit, joiden tulosta odotetaan mielenkiinnolla. Vaalien asetelmista keskusteltiin Aamu-tv:ssä Suomen Yhdysvaltain-suurlähettilään Ritva Koukku-Ronden kanssa. Entä millä tolalla suomen ja Yhdysvaltain suhteet ovat? Ja mitä suurlähettilään työhön ylipäätään kuuluu?

  • Kesto: 10 min

  Vanhustenhuollon valvonta

  Salon poliisi epäilee kahta hoitoalan ammattilaista murhasta. Uhrina oli 84-vuotias kotonaan asuva nainen, joka oli hoivayrityksen asiakkaana ja palvelu toimitettiin siis hänelle kotiin. Aamu-tv:ssä keskusteltiin vanhustenhuollon valvonnasta. Mitä kaikkea valvotaan? Ketkä valvoo, ja miten? Vieraana oli sosiaalineuvos Hanna Ahonen Valvirasta.

  • Kesto: 8 min

  Itsekkyyden lisääntyminen näkyy parisuhderiidoissa

  Mitä ihmisten mielissä pitäisi tapahtua, ettei parisuhdekriisi johtaisi perheen jäseniin tai itseen kohdistuvaan fyysiseen väkivaltaan? Aihetta Aamu-tv:ssä pohdittiin oikeuspsykologian dosentin Helinä Häkkänen-Nyholmin kanssa.

  • Kesto: 11 min

  Taksikuskin ohjeet asiakkaille

  Pian alkavalla pikkujoulukaudella moni matkustaa juhlista kotiin taksilla. Millaista käytöstä taksikuskit odottavat asiakkailta? Mikä taksiasiakkaiden käytöksessä ärsyttää? Ohjeita asiakkaille antoi taksinkuljettaja Harri Savunen.

  • Kesto: 8 min

  Millaiset tiedot suomalaisilla on talousasioista?

  Tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat kansainvälisesti verrattuna hyvin kärryillä omaan talouteensa liittyvistä asioista. Moni suomalainen seuraa taloutta, ymmärtää vakuutustensa sisällöistä ja on tunnollinen esimerkiksi laskujen maksamisessa ajallaan. Mutta missä olisi petraamisen varaa? Asiasta keskusteltiin Tampereen yliopiston professorin Olli-Pekka Ruuskasen kanssa.

  • Kesto: 7 min

  Poliittisten nuorisojärjestöjen rahoituskuviot

  Ylen aamu-tv:ssä vierailleet poliittisten nuorisojärjestöjen puheenjohtajat olivat sitä mieltä, että nuorisojärjestöjen avustuspäätösten pitää pohjautua toiminnan laajuuteen ja kattavuuteen, ei esimerkiksi monikulttuurisuusnäkemykseen. Haastateltavina demarinuorten puheenjohtaja Joona Räsänen, kokoomusnuorten puheenjohtaja Susanna Koski ja perussuomalaisten nuorten Simon Elo.

  • Kesto: 14 min

  Sairaalasarja Syke

  Uusi kotimainen draamasarja vie katsojat sairaalan traumaosastolle. Mistä sarja sai alkunsa ja millaista sitä oli tehdä, siitä kertoivat näyttelijä Iina Kuustonen ja käsikirjoittaja Petja Peltomaa.

  • Kesto: 9 min

  Näin syntyi Velipuolikuu

  Yksi Suomen suosituimmista sketsisarjoista on Velipuolikuu, jota näytettiin vuosina 1983-1984. Sarjaa ohjannut Kari Kyrönseppä ja näyttelijä Kari Heiskanen kertoivat, miten syntyivät pääsiäishanukas ja muut sarjan legendaariset hetket.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  209/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  210/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  211/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  213/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  214/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  32/3057 Ylen aamu-tv: 08.11.2014 53 min
  215/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  216/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  217/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  218/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  219/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  33/3057 Ylen aamu-tv: 15.11.2014 53 min
  220/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  221/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  222/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  223/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä