Areena
 • TV
 • Radio
 • Luonto lähellä

  • Kesto: 5 min

  Varpunen saattaa kohta kuulua nk. katoavaan kansanperinteeseen, jos varpusen taantuminen edelleen jatkuu. Suomen varpuskantaa harventavat syyt tunnetaan toistaiseksi puutteellisesti.

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 71 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Ylen aamu-tv »


  Ylen aamu-tv: Jaksot (591) fi:Program:rss

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Teresa Meriläinen. - Ydinvoimapyöritykseen joutunut elinkeinoministeri Jan Vapaavuori - Elinkeinoministeri Jan Vapaavuori (kok.) puolustaa ydinvoimalinjauksiaan. - Ulkoministeriön tulevaisuusraportti - Politiikan toimituksen päällikkö Pekka Ervasti. - Aamutohtori: Arjen silmävammat - Silmätautien erikoislääkäri Esko Järvinen opastaa arjen silmävammojen hoitoon, milloin auttaa oma hoito ja milloin kannattaa hakeutua lääkäriin. - Matkintakuvat - Puhelimessa Jukka Holappa.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 34 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Juontajina Sari Huovinen ja Nicklas Wancke Haastattelussa uudet ministerit Hallitus sai perjantaina kaksi uutta ministeriä, kun ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen ja kehitys- ja omistajaohjausministeri Sirpa Paatero vannoivat valansa. Heillä on nyt seitsemän kuukautta aikaa näyttää kyntensä. Puhelu Hongkongiin Hongkongin mielenosoitukset jatkuvat Rauhanturvaajan kotiinpaluu voi olla raskas Rauhanturvaajien kotiinpaluuseen saattaa liittyä mielenterveydellisiä tai sosiaalisia ongelmia. Aamu-tv sai vieraakseen kaksi entistä rauhanturvaajaa, jotka ovat rauhanturvaajien vapaaehtoisessa vertaistoiminnassa mukana. Jälkihiki Bubi Wallenius, Juha Kanerva ja Tero Karhu sanailevat viikon urheilutapahtumista ja -ilmiöistä.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 49 min

  27.09.2014

  Aamu-tv:ssä myös lauantaisin uutisia ja jotain kivaa.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Juontajina Teresa Meriläinen ja Anna Lehmusvesi Kaupunkisuunnittelun virheet Miksi uusilla asuinalueilla voi olla jo valmistuessaan liian vähän parkkipaikkoja tai päiväkotipaikkoja? Miten kaupunkisuunnittelua voitaisiin parantaa? Näihin ja muihin kysymyksiin vastasi Aalto-yliopiston tutkija Jyrki Vanamo. Näin taltutat syyspöpöt Syksyisin flunssa jyllää niin työpaikoilla, kouluissa kuin päiväkodeissakin. Tartuntatautilääkäri Otto Helve kertoi, mitä tauteja nyt on liikkeellä ja mitä voi tehdä tartunnan ehkäisemiseksi. Puolustusvoimain komentaja Jarmo Lindberg Ääri-islamistinen Isis-järjestö toimii usean valtion alueella ja siksi sen tuhoaminen on kenraali Jarmo Lindbergin mukaan vaikeaa. Haastattelussa komentaja pohti myös Euroopan ja Suomen turvallisuustilannetta, Ukrainan tilanteen kehittymistä sekä sosiaalisessa mediassa käytävää informaatiosotaa. Ville Haapasalon seikkailuista Venäjällä toinen kirja Venäjän tunnetuimman suomalaisen elämästä tehdyssä kirjassa käsitellään 2000-luvun tapahtumia. Ville Haapasalon voi nähdä nyt myös Suomessa, sillä hän esiintyy pian Kansallisteatterissa Maaseudun Tulevaisuus -näytelmässä. Digitaalinen äitiyspakkaus Puhelimessa VTT:n erikoistutkija Olli Kuusisto.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Lama jättää jälkensä, millainen sukupolvi tässä taantumassa syntyy? Edellinen iso lama kasvatti laman lapsiksi kutsutun sukupolven. Miten tämän hetken talouden epävarmuus heijastuu tulevaan? THL:n tutkija Tiina Ristikari, Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka ja tutkimusprofessori, tulevaisuudentutkija Mika Panzar Kuluttajatutkimuskeskuksesta ennustavat. Naiset miesten hommissa - onko sukupuolella yhä työelämässä väliä? Suomen työelämä on yhä hyvin jyrkästi jakautunut naisten ja miesten hommiin. Millaista on paiskia töitä naisena miesten joukossa? Jääkiekkoilija Noora Räty pelaa miesten joukkueessa, autokauppias Pia Teräsvuori on harvinaisuus alallaan ja vihreä kansanedustaja Tuija Brax on nähnyt, miten tietyt asiat luisuvat miesten päätettäviksi. Aamutohtori: Raskausajan alkoholinkäyttö näkyy teinin käytöksessä Lasten neurologi Pertti Rintahaka kertoo, miten äidin raskausajan viinan käyttö vaikuttaa lapsen elämään vielä teini-iässä.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 35 min

  Tänään otsikoisssa 23.9.2014

  Uusi kympin seteli on kestävä ja turvallinen - Uusittu kympin seteli otetaan käyttöön tänään. Siihen tulee elementtejä, jotka tekevät väärentäjien työn entistä hankalammaksi. Seteli on myös entistä kestävämpi. Päivi Heikkinen Suomen Pankista kertoo, miten uusi eroaa vanhasta. - Stumppaamisen tuska - lääkärin vinkit tupakoinnin lopettamiseen - Yli puolet tupakoivista aikuisista haluaisi lopettaa tupakoinnin, mutta lopullinen stumppaaminen ei välttämättä ole helppoa. Helsingin kaupungin tupakkaklinikan lääkäri Outi Seppälä. - Ilmastokokous kerää valtionpäämiehet New Yorkiin - Suuri ilmastokokous kerää joukon valtionpäämiehiä tänään New Yorkiin. Suomea edustaa tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Kokoukselta haetaan poliittista painovoimaa ensi vuonna Pariisissa järjestettävään suureen ilmastokokoukseen, kertoo Suomen pääneuvottelija Harri Laurikka. - Ystävät muistelevat Peter von Baghia - Elokuvan monitoimimies Peter von Bagh kuoli viime viikolla. Von Bagh tuli tunnetuksi lukuisista elokuvaa käsittelevistä tietokirjoista, tv- ja radio-ohjelmista ja dokumenteista. Ohjaaja Anssi Mänttäri ja Sodankylän elokuvajuhlien ohjelmapäällikkö Timo Malmi muistelevat von Baghia. - Vieraana kaksi Vanja-enoa, Santeri Kinnunen ja Kristo Salminen - Helsngissä kaksi suurta laitosteatteria, Kaupunginteatteri ja Kansallisteatteri, esittävät Tsehovin näytelmän Vanja-eno - ilmeisesti täysin vahingossa. Aamu-tv sai vieraakseen näytelmien pääroolien eisttäjät Santeri Kinnusen ja Kristo Salmisen. - Jälkipörssi - Viikon talousaiheiden kimpussa Ulpu Iivari, Elina Yrjölä ja Pasi Holm. - Filmikellari 23.9. - Filmikellarissa kysytään minkälainen käytös sopii pääministerille

  • Kesto: 69 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Ydinvoimayhtiö Rosatomin Jukka Laaksonen - Venäläisen Rosatomin rooli Fennovoiman ydinvoimahankkeessa on herättänyt voimakkaita epäilyksiä Suomessa. Epäilyksiin Aamu-tv:ssä vastasi Rosatomin tytäryhtiön Rusatom Overseasin varajohtaja Jukka Laaksonen. - Kodin valaisun perusasiat - Valaistuksen merkitys kodin tiloissa kasvaa, kun talvi lähestyy. Aamu-tv:ssä perusasiat kodin valaisusta käytiin läpi valaistussuunnittelija Ari Peltolan kanssa. - Miten kuntien liikelaitosten yhtiöittäminen vaikuttaa kuntalaisen elämään? - Kysymys on ajankohtainen mm. Helsingissä, missä kaupunginhallitus linjaa tänään, pitäisikö osa sen liikelaitoksesta Palmiasta yhtiöittää ja pistää kilpailemaan vapaille markkinoille. Aamu-tv:ssä kuntien liikelaitosten yhtiöittämisestä keskustelivat tutkimusjohtaja Pasi-Heikki Rantanen Tampereen yliopistosta sekä Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Tuula Haatainen. - Jälkihiki - Jälkihien Saku Tuominen, Juha Kanerva ja Tero Karhu ruotivat Teemu Selänne-kirjaa. Toiko se jotain uutta Selänne-kuvaan? Entä kuvaan suomalaisesta jääkiekosta? Muutama sana vaihdettiin myös Edis Tatlista ja HJK:n taipaleesta jalkapallon Eurooppaliigassa.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 49 min

  20.09.2014

  9.07 Viikon puheenaihe: Vihreät - Pekka Sauri 9.19 Viikonlopun sää 9.25 Miten kaupunkikuvaa pitäisi oikein brändätä? 9.36 Yle Areenan helmet 9.39 Artistivieraana Kasmir 9.51 Voita & Sokeria: Vuohenjuusto-kanasalaatti

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Teresa Meriläinen. - Skotlantilaiset äänestivät itsenäistymisestä - Juhana Aunesluoma ja Pertti Salolainen arvioivat Skotlannin kansanäänestyksen seurauksia Skotlannille, Britannialle, EU:lle. - Hoivakodit kuntoon - A-studio keräsi viime vuonna suomalaisilta tietoa vanhustenhoidon epäkohdista. Näin syntyi juttusarja siitä, miten hoivakoteja voitaisiin muuttaa paremmiksi. Asiantuntijat Taina Semi ja Anna Pylkkänen uudistavat somerolaista vanhainkotia ensi viikolla A-studiossa alkavassa sarjassa. - Vieraana Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö - Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö vastasi Aamu-tv:ssä suomettumislausunnosta alkaneeseen kohuun. - Jälkiviisaat - Maria Pettersson, Kalle Isokallio ja Jan Erola ruotivat jälkiviisaissa ydinvoimaa, vihreitä ja suomettumista.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Nicklas Wancke. - Ebola uhkaa jo koko Afrikkaa - Yhdysvallat arvioi, että Länsi-Afrikan ebola-ebidemia on jo riistäytymässä käsistä. Jouluun mennessä jopa neljännesmiljoonaa kuolee tautiin, jollei siihen puututa nykyistä ripeämmin. THL:n tartuntatautiosaston johtaja Mika Salminen kertoo, voiko ebola muuttua laajaksi epidemiaksi. - Viisi vinkkiä syksyn puutarhaan - Kesä on mennyt ja on aika panna kotipuutarha syyskuntoon. Puutarhuri Marianne Lönnberg antaa siihen viisi vinkkiä. - Hajoaako hallitus - päätoimittajaraati pohtii - Hallitus käsittelee tänään Fennovoiman ydinvoimapäätöstä, minkä vuoksi vihreiden ero hallituksesta on hyvin lähellä. Oppositiossa puhutaan jo hallituksen hajoamisesta ennen ensi kevään eduskuntavaaleja. Päätoimittajaraati Merja Ylä-Anttila, MTV, Markku Huusko, Uusi Suomi, ja Jouni Kemppainen, Yle Uutiset pohtii tilannetta. - Mars-matka lähempänä toteutumista - Pitkään on haaaveiltu miehitetystä lennosta Mars-planeetalle. Nyt maailmalla on käynnissä parikin projektia joiden tähtäimenä on juuri punainen planeetta. Tietokirjailija Markus Hotakainen tietää niistä.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Juontajina Anu Vilkman ja Nicklas Wancke Kansainvälisen oikeuden professori: Pakotteilla ei mitään vaikutusta politiikkaan Kansainvälisen oikeuden professori Martti Koskenniemi arvioi, ettei pakotteilla voi vaikuttaa kohdemaan poliittisiin päämääriin. Koskenniemi myös varoittaa, että pakotteista irti pääsy on tosi vaikeaa. Edessä opposition onnenpäivät? Hallituksen seinät natisevat, kun taas yksi puolue kompastelee ulospäin. Oppositiopuheenjohtajat Paavo Arhinmäki (vas.), Juha Sipilä (kesk.) ja Timo Soini (ps.) ennustavat ennenaikaisia vaaleja. Suomalaispariskunnan muotitalo valittiin Pariisin parhaaksi Arkkitehti Pekka Littowin suunnittelema Anna Ruohosen muotitalo sai merkittävän palkinnon Pariisin kauppakamarilta. Pariisilaistunut suomalaispari kertoo, miten palkittu rakennus muotoutui. "Siinä oli pakko onnistua".

  • · Yle TV1
  • Kesto: 35 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström ja Mikko Haapanen. - Taideyliopiston rehtori: "Suomi on henkiseltä ilmapiiriltään hirveän ahdistava" - Kenellä on oikeus olla suomalainen? Aiheesta aamu-tv:ssä pohdittiin oikeistopopulismista mielipidekirjan kirjoittaneen Taideyliopiston rehtorin Tiina Rosenbergin kanssa. Hänen kanssaan käytiin myös läpi Ruotsin uutta poliittista tilannetta. Rosenberg on asunut pitkään Ruotsissa ja oli perustamassa valtiopäiville pyrkinyttä Feministinen aloite -puoluetta noin kymmenen vuotta sitten. - Vinkit sopivan sängyn valintaan - Moni suomalainen nukkuu todennäköisesti kuluneella tai itselleen huonolla patjalla. Kuinka usein sänky pitäisi uusia ja mitä pitää huomioida patjaa valitessa? - Ydinvoimaluvat ja hallituksen toimintakyky - Ruotsissa hallitusvalta vaihtuu. Punavihreä oppositio nousi eilisissä vaaleissa istuvaa porvarihallitusta suuremmaksi. Vaalin suurin voittaja on maahanmuuton rajoittamista vaativa Ruotsidemokraatit. Hallituksen muodostamisesta on tulossa erittäin vaikeaa. - Arkkipiispa Kari Mäkinen: "On vaara, että Suomesta muodostuu menestyjien ja vahvojen yhteiskunta" - Suomen Lähetysseuran vuosittainen Tasaus-kampanja kiinnittää huomion kehitysmaiden vammaisten asemaan. Aamu-tv:ssä aiheesta keskusteltiin arkkipiispa Kari Mäkisen kanssa.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 34 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  JUONTAJINA Anna Lehmusvesi & Teresa Meriläinen Mikä avuksi kun lapsi suosii toista vanhempaa? Lapsiperheissä ovat tuttuja tilanteet, joissa vain toinen vanhemmista kelpaa esimerkiksi pesemään hampaat ja nukuttamaan. Lastenpsykoterapeutti Pekka Holm kertoi, pitäisikö asialle tehdä jotain vai meneekö se itsestään ohi. Näin hyödynnät pihlajanmarjoja Pihlajanoksat notkuvat jo marjojen painosta. Pihlajapuun antimien sanotaan olevan happamia, mutta marjoja voi silti hyödyntää. Marttaliiton kehityspäällikkö Arja Hopsu-Neuvonen antoi vinkkejä pihlajanmarjojen käyttöön. Ruotsin valtiopäivävaalien voittajat ja häviäjät - Yle Uutisten Tukholman kirjeenvaihtaja Jyrki Hara kertoi, miten valtiopäivävaalien tulos on otettu Ruotsissa vastaan. Studiossa vaalituloksen merkitystä pohtivat valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen ylijohtaja Juhana Vartiainen ja Helsingin yliopiston valtio-opin professori Jan Sundberg. Sosiaalinen media propagandan työrukkasena Kyberturvallisuusprofessori Jarno Limnéll sanoi viikonloppuna, että Venäjä käy Suomessa hybridisotaa, jonka tarkoitus on vaikuttaa suomalaiseen mielipideilmapiiriin. Propagandaa levitetään esimerkiksi Twitterissä ja Facebookissa - Tämän on myöntänyt myös puolustusministeri Carl Haglund (r.). Ulkoministeriön viestintäjohtaja Jouni Mölsä ja sotilasprofessori Jari Rantapelkonen keskustelivat siitä, miten informaatiosotaa käydään internetissä ja miten se näkyy Suomessa.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 49 min

  13.09.2014

  9.07 Synnytyssairaaloita vähennetään 9.17 Ruotsissa jännätään valtiopäivävaaleja 9.21 Viikonlopun sää 9.27 Naisten ja lasten asema vanhoillislestadiolaisissa suurperheissä 9.41 35 vuotta Kansanradiota 9.51 Voita&Sokeria

  Ylen aamu-tv: Muut videot (4427) fi:Program:rss

  Piinaako Suomea russofobia?

  Yhteiskuntatieteiden tohtoir, entinen poliittinen valtiosihteeri Risto Volanen, Suomen Sotilas -lehden päätoimittaja Jaakko Puuperä ja Rauhanliiton toiminnanjohtaja Laura Lodenius arvioivat, millaisen kuvan media on luonut Venäjästä, lietsotaanko Suomessa turhaa pelkoa.

  • Kesto: 12 min

  Musiikki nostaa kuntoilun tehoa

  Musiikin kuuntelu voi nostaa treenin tehon aivan uudelle tasolle ja toisaalta venyttää kropan uskottua kovempiin suorituksiin. Lääketieteen tohtori Riitta Luoto UKK-instituutista kertoo, mitä tiede sanoo musiikin ja urheilun yhdistämisestä.

  • Kesto: 6 min

  Mitkä työt ovat henkisesti tai fyysisesti raskaita?

  Eläkeuudistukseen sisältyy lauselma, jonka mukaan 38 vuotta henksiesti tai fyysisesti raskasta työtä voi päästä eläkkeelle mutia varhemmin. Mutta kuka määrittelee, mikä työ täyttää kriteerit? Ylilääkäri Jukka Kivekäs eläkeyhtiö Varmasta ja Tehyn puheenjohtaja Rauno Vesivalo spekuloivat.

  • Kesto: 10 min

  Mielenterveyskuntoutujat teatterin tekijöinä

  Yhteisöteatterissa kansalaisen ääni elämän tärkeistä asioista kuuluu teatterilavalla. Q-teatterissa valmistellaan näytelmää mielenterveyskuntoutujien kanssa. Vieraana yleisötyö vastaava Jaana Taskinen, näyttelijä Helena Ryti ja kuntoutuja Tim Saarinen.

  • Kesto: 12 min

  Korkki kiinni ja uusi elämä - näin onnistut muutoksessa

  Miten pidetään kiinni elämäntapamuutoksesta? Vieraana suositun blogin pitäjä ja aiheesta kirjan kirjoittanut Teemu Suominen, joka ryyppäämisen, erojen ja masennuksen jälkeen laittoi korkin kiinni lopullisesti.

  • Kesto: 7 min

  Mistä on kyse Hongkongin mielenosoituksissa?

  Mielenosoittajat vaativat Hongkongissa vapaita vaaleja. Pekingin kirjeenvaihtaja Sari Taussi kertoo tilanteesta Hongkongissa ja Ulkopoliittisen instituutin Kiinan-tuntija Jyrki Kallio kommentoi asiaa Pekingistä.

  • Kesto: 8 min

  Hanhet lähtevät etelään

  Toimittaja Tuomo Björksten on kävi kuvaaja Antti Kolpon kanssa Kouvolassa seuraamassa hanhien syysmuuttoa. Luontokuvaaja Lassi Kujala kertoo Suomen hanhikannasta ja siitä, missä vaiheessa lintujen syysmuutto on.

  • Kesto: 7 min

  Rauhanturvaajan kotiinpaluu voi olla raskas

  Rauhanturvaajien kotiinpaluuseen saattaa liittyä mielenterveydellisiä tai sosiaalisia ongelmia. Aamu-tv sai vieraakseen kaksi entistä rauhanturvaajaa, jotka ovat rauhanturvaajien vapaaehtoisessa vertaistoiminnassa mukana.

  • Kesto: 14 min

  Haastattelussa uudet ministerit

  Hallitus sai perjantaina kaksi uutta ministeriä, kun ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen ja kehitys- ja omistajaohjausministeri Sirpa Paatero vannoivat valansa. Heillä on nyt seitsemän kuukautta aikaa näyttää kyntensä.

  • Kesto: 14 min

  Tuotantoa siirretään Kiinasta takaisin Suomeen

  Työpaikat ja tuotanto on jo vuosien ajan siirtynyt Kiinaan ja muihin halpatuotantomaihin. Nyt virta alkaa hitaasti kääntyä takaisin. Kansainvälisen kauppakamarin maajohtaja Timo Vuori kertoo muutoksen syistä.

  • Kesto: 8 min

  Näin keität hyvät kahvit

  Kahvinpaahtaja Petri Nieminen paljastaa kahvin keittämisessä salat. Tärkeintä on se, että kahvia ei pidä varsinaisesti keittää vaan uuttaa.

  • Kesto: 6 min

  Urheiluharrastuksen merkitys lapsen elämänasenteelle

  Jääkiekkoseura HIFK ryhtyy tällä kaudella tarjoamaan seuran junioreille pelivalmennuksen lisäksi myös asennekasvatusta. Seuran junioreiden valmennuspäällikkö Ville Peltonen ja psykologi Annamari Heikkilä pohtivat sitä, miten tärkeää urheiluharrastuksen merkitys on lapsen elämänasenteelle ja miten asennetta voi kehittää.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  188/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  189/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  27/2513 Ylen aamu-tv: 04.10.2014 53 min
  190/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  192/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  193/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  194/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  28/2513 Ylen aamu-tv: 11.10.2014 53 min
  195/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  196/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  197/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  198/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  199/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  29/2513 Ylen aamu-tv: 18.10.2014 53 min
  200/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  201/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä