Areena
 • TV
 • Radio
 • UPplus

  • Jakso 1001
  • Kesto: 4 min

  Vihreät Valot: Kevääksi. Pakkasen paukkuessa nurkissa kurkottaa Vihreät Valot jo kevättä kohti!

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 2472 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja UPplus »


  #UPplus joka torstai netissä!

  UPplus: Jaksot (103) fi:Program:rss

  UPplus: Puvuston mestarit

  Uuden päivän puvustossa pyöritetään jatkuvaa roolivaaterumbaa, ja sen ohella synnytetään upeita luomuksia erikoisjaksoihin ja tehdään paljon vaativaa käsityötä. Tämä UPplus esittelee välähdyksiä puvuston arjesta, jossa kädentaidot ja järjestelmällisyys ovat kunniassa! Juontajana on Helena Rängman.

  • Kesto: 3 min

  UPplus: Sitähän sä kysyit!

  Missä Virtaus oikein sijaitsee? Kuinka pitkä matka on UP:n studiolta Haavistojen talolle? Vastaus näihin, ja moniin muihin kysymyksiin saat tämän viikon UPplussasta!

  • Kesto: 5 min

  UPplus: Valloittava Eppu Palomäki

  Nuori näyttelijä Eemeli Sutelainen esiteltiin UP:n katsojille jo viime keväänä, mutta ruutudebyyttinsä Eemelin hahmo Eppu teki keskiviikkona 5.11.2014. Karri Palomäen pikkuveljeksi osoittautunut Eppu aiheutti saapuessaan supinaa ja hämmennystä monella suunnalla. Nettitiimi oli paikalla, kun veljeksiä näyttelevät Eemeli Sutelainen ja Eemu Korpela kohtasivat Haavistojen pihamaalla viime keväänä. Juttutuokio paljasti, että nuoret miehet ovat tuttuja jo monen vuoden takaa. Ehkä kaveruus auttoi, sillä keskiviikkona nähdyissä kohtauksissa Eppu ja Karri puhuvat toisilleen kuin aidot veljekset ainakin: jännitystä tai alkukankeutta ei Virtauksen uuden hurmurin olemuksesta huomaa. Onko keväiset odotukset lunastettu - millaista näytteleminen UP:ssa on ollut? Nettitiimi herätti nuoren näyttelijän päiväunilta ja nappasi hänet uudelleen kameransa eteen lokakuussa. Katso haastattelu ja terkut faneille tuoreimmasta UPplussasta!

  • Kesto: 4 min

  UPplus: Tähtivahvistus Leo

  Landman - kavereiden kesken Leo vaan - on upea puoliverinen ruuna, joka näyttelee keskeistä roolia UP:n syyskaudessa. Miten hevostähti solahti mukaan kuvauksiin ja millainen näyttelijä se on? Kuten kaikkien uusien näyttelijöiden ja vierailijoiden, myös vierailevan hevostähden pitää tutustua tiimiin ja kuvaustilanteisiin, ennen kuin se pystyy antamaan parastaan. Leo on rauhallinen ja luotettava ratsu, mutta saaliseläimenä hevonen on aina herkkä ja varovainen sekä epäluuloinen ympäristön uusille asioille. Säikkyessään suuri eläin voi olla tahtomattaankin vaaraksi sekä itselleen että muille. Ratsastuksenopettaja Ida Toiviainen oli tärkeässä tulkin roolissa, kun UP-tiimi ja Leo opettelivat toistensa tavoille. Miltä näyttelijöistä ja ohjaajista tuntui työskennellä Leon kanssa ja aiheuttiko nelijalkainen näyttelijä yllättäviä tilanteita? Tässä UPplussassa seurataan kuvauksia Vahannan ratsutilalla Ylöjärvellä.

  • Kesto: 3 min

  UPplus: Kesämuistoja Ruisrockista

  Hellettä, rusketusraitoja, musaa ja innostunutta yleisöä - sanalla sanoen Ruisrockia 2014! Jo vuosi sitten Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä lähestyi YleX:n tapahtumatuottaja Erno Kulmalaa kiintoisalla idealla: kun YleX tekee yhteistyötä sekä Ruisrockin että UP.n kanssa, eivätkö nämä kolme voisi kehittää esimerkiksi Vihreiden Valojen kautta jotakin ennen näkemätöntä! UP:ssa ideaan tartuttiin innokkaina, ja lopputulos nähtiin sarjassa 22.10.2014: Vihreät Valot pääsi oikealle keikalle Ruisrockiin. Sitä ennen Virtauksessa oli jo harjoiteltu ja hehkutettu keikkaa ja väännetty siitä, pääseekö Haaviston Tuija festareille yksin vai pitääkö tytöllä olla täysi-ikäistä reissuseuraa. Koska festarikeikka osui sarjan kesätauolle, kuvaukset suunniteltiin ja aikataulutettiin mahdollisimman pieneksi ja tiiviiksi paketiksi Ruisrock-viikonloppuun. Ja koska lokaatiokaan ei ollut aivan tavanomainen, UP-tiimillä oli monta liikkuvaa palasta, joiden loksahtamista kohdalleen saattoi vain toivoa! Kun helle helli, yleisöä riitti, kuvaus ja äänityskin onnistuivat, mitä muuta saattoi enää toivoa? No, ohi lipuvaa ruotsinlaivaa tietysti! Tämä UPplus on täynnä menneen kesän lämpöä ja ihanaa festarifiilistä Turun Ruissalossa!

  • Kesto: 4 min

  UPplus: Noin yhdeksän kysymystä Antti Majanlahdelle

  Antti Majanlahti kasvoi tamperelaisessa teatteriperheessä, eikä näyttelijän työlle koskaan ollut todellisia vaihtoehtoja. Kun 3-vuotiaana aloittaa, nelikymppisenä on ehtinyt jo vaikka mitä! Heikki ja Kaija, Seikkailu Olavinlinnassa, Autovaras ja Häräntappoase - siinä tv-sarjoja nuoren Antin menneisyydestä. Koska Antti Majanlahti vietti monen teatteriperheen vesan tavoin lapsuutensa teatterin taikamaailmassa, estradillekin tuli noustua jo varhain. Tampereen Työväenteatterin tähtikaartilaisten nimet Auvisesta Sinisaloon vilahtelevat Antin puheessa, kun selataan leikekirjaa ja katsellaan kuvia ja juttuja menneistä produktioista. Teini-iän kapinavaiheessa Antti päätti ryhtyä aikuisena toimittajaksi, mutta UP-fanienkin riemuksi toisin kävi: Antin Asko Haavisto huvittaa ja ärsyttää ehkä enemmän kuin kukaan muu Virtauksen hahmoista! Vain yhden Askon piirteen Antti tunnistaa omakseen: sekä näyttelijälle että roolihahmolle perhe ja suku ovat hyvin tärkeitä ja rakkaita!

  • Kesto: 4 min

  UPplus: Mageeta

  Kun tv-sarjan käsikirjoittajat loivat Kristalle oman muotialan yrityksen, miljöö piti luoda myös Rantatien lavasteisiin. Kuka tilan suunnitteli, kenen käsialaa on logo ja millaisia asioita suunnittelijoiden piti ottaa huomioon? Tämänkertaisessa UPplussassa näyttelijä Thelma Siberg esittelee Kristan firmaa varmoin ottein: jos Krista joskus tarvitsee yritysvideota, eikö se olekin tässä!

  • Kesto: 2 min

  UPplus: Pilalle menneet

  Näyttelijät muistuttavat usein itse, että moka on lahja. Silti pilalle mennyt kohtaus saattaa kirvoittaa huulilta paitsi hillitöntä hihitystä myös ruman sanan poikineen. Nilkki-Niklas ja Teromies vääntävät Sunerin asioista naamat peruslukemilla, mutta kuvaustilanteen todellisuus on toisenlainen! Joskus pelkkä katse laukaisee vastanäyttelijässä naurukohtauksen, ja hilpeitä hetkiä voivat tarjota myös muut tiimiläiset, kuten työlleen omistautunut apulaisohjaaja Jatta... Arjen keskellä hyvä henki ja pöljä huumori auttavat jaksamaan: sukella sinäkin Rantatien kuvaustunnelmiin ja katso syyskauden 2014 Pilalle menneet!

  • Kesto: 5 min

  UPplus: Vihreiden Valojen matkassa

  Kun nettitiimi oli työstänyt 100 UPplus-ohjelmaa, se heitti pallon faneille: tällaisen Vihreät Valot -UPplussan he ideoivat ja toteuttivat! Sohvi Oljakka, Viivi Mehtonen, Noora Paakki ja Iida Rauhala pääsivät suunnitelmiensa mukaan sekä tapaamaan ja haastattelemaan Vihreitä Valoja että laulamaan bändin kanssa. Nettitiimi kuvasi tyttöjen ja Vihreiden Valojen yhteistä päivää ja koosti iloisesta ja vauhdikkaasta kohtaamisesta tämän ohjelman!

  • Kesto: 5 min

  UPplus: Noin yhdeksän kysymystä Helena Rängmanille

  Marika Ruuskanen-Kuusla on temperamenttinen ja voimakastahtoinen eikä pelkää astua eteen ja keskelle. Miten näyttelijä Helena Rängman muuntautuu Marikaksi? Helenaa haastattelee Johanna Pirttilahti.

  • Kesto: 4 min

  UPplus: Puolet Annista

  Keväällä 2014 Uuden päivän pieni kuvaustiimi matkasi Annin toiseen kotimaahan, Turkkiin. Anni rohkeni reissaamaan kauan kadoksissa olleen isänsä kanssa ja tutustui matkallaan turkkilaisiin sukujuuriinsa. Anni raportoi Turkin matkastaan koko kesän ajan. Tämä UPplus vie sinut Turkin kuvausmatkan tunnelmiin! Reissussa Anni tutustui muun muassa turkkilaiseen kulttuuriin, ruokaan, musiikkiin ja tanssiin. Anni tapasi myös kiinnostavan uuden tuttavuuden, Ismetin. Anni kertoo paljon salaperäisestä miehestä blogissaan, mutta kuka on Ismet, se selviää pian! Pitkin syksyä jaksoissa tullaan näkemään tunnelmia ja kokemuksia Annin Turkin matkasta.

  • Kesto: 2 min

  UPplus: Noin yhdeksän kysymystä Anu Raipialle

  Mitä yhteistä on Minna Haavistolla ja Anu Raipialla? Ainakin Anu Raipian ja hänen roolihahmonsa selkeimmän eron huomaa heti juttuhetken alussa: siinä missä Minna on välillä hiukan poissaolevan ja uneliaan oloinen, Anu on tiiviisti läsnä, vilkas ja eloisa. Jos Minna on elämässään hukassa ja itseään etsimässä, Anu puolestaan tekee sitä, mitä rakastaa: näyttelee, kirjoittaa, ohjaa ja opettaa teatteria. Mitä ihmisen pitää sietää pystyäkseen olemaan näyttelijä? Onko Anulla tämä taito syntyjään tai voiko sitä harjoitella? Tässä haastattelussa istutaan Anun seuraan sohvalle ja kuullaan heti aluksi, mitä Minnalle tapahtuisi, jos vauhdikas Anu saisi päättää!

  • Kesto: 4 min

  UPplus: Yllätysbileet

  Tomi kutsui vanhempansa yllätysbileisiin – ja tarjolla olikin todellinen jymy-yllätys, kun Jaana ja Otso huomasivat päätyneensä Tomin ja Emmin häihin. UPplus oli paikalla ja tallensi suloisen nuorenparin mietteitä juuri ennen h-hetkeä. Toistensa ensirakkaudet kertovat, miten tähän on tultu, ja ovat ihan yhtä mieltä siitä, mikä on heidän suhteensa kaunein muisto. UPplus joka torstai netissä!

  • Kesto: 4 min

  UPplus: Ällistyttäviä juonipaljastuksia

  Mitä Uuden päivän syyskausi 2014 tuokaan tullessaan? Näyttelevä muusikko Eero Seppä esittelee syksyn juonipaljastuksia! Sunerilla on edessään muutosta ja myllerrystä, sehän aavistettiin jo kevään viimeisessä jaksossa. Mitä muuta Virtauksessa tapahtuu, kun uudet jaksot alkavat 25.8.2014? Kuuntele, katso ja ällisty! UPplus joka torstai netissä!

  • Kesto: 5 min

  UPplus: Uuden päivän Ravintolapäivä päättyi

  Ainon kahvila on nyt sulkenut ovensa. Iso kiitos teille jokaiselle paikan päälle saapuneille sekä nettilähetystä seuranneille! Tämä oli UPea päivä!

  • Kesto: 4 min

  UPplus: Muut videot (16) fi:Program:rss

  Summeri ja UP: Instassa

  Summerin ja Vihreiden valojen uusi kesähitti on Instassa! Tsekkaa mainio musavideo ja pistä jalalla koreasti! #SummeriUP #uusipäivä #UPplus

  • Kesto: 3 min

  Tulossa Summerin ja UP:n kesäbiisi 2014!

  Tämän kesän ehdottomasti tykein kesäbiisi on Summerin ja Vihreiden Valojen "Instassa" -biisi. Se esitetään ensimmäisen kerran maanantaina 2.6.2014 Laikunlavalla Vanhan kirjastotalon puistossa Tampereella Summeri + UP -miitissä. Lue lisää tapahtumasta UP:n kotisivuilta: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/05/20/vihreat-valot-laikunlavalla-262014 Biisistä on tulossa musiikkivideo, ja se julkaistaan ihan pian! Somessa Summeri + UP --miitti on hastagilla: #SummeriUP

  Vihreät Valot & Emmi: Minä se oon

  Minä se oon on Emmi Lukkarin ja Vihreiden Valojen uunituore musiikkivideo. Tv-sarjassa Emmi on käynyt henkisesti pohjalla, ja tämä biisi ja video kertovat Emmin kasvutarinan. Paras hetki ja paras vaihe elämässä on tässä ja nyt, kun huomionhakuisesta tytöstä kasvaa itseensä luottava uusi nainen!

  • Kesto: 3 min

  Diandra ja Vihreät Valot: Reunalla

  Keväällä 2014 monilahjakas Diandra Flores vieraili Uudessa päivässä laulajatähti Didinä. Yhteistyön tuloksena syntyi myös upea musavideo Reunalla! Biisin sävel ja sanat ovat Hanna-Riikka Siitosen, sovitus Kalle Ruusukallion ja Kristian Sunisen.

  • Kesto: 3 min

  Jouluriemua Virtauksessa!

  Reippahasti käypi askeleet, reenihommat on niin kiireiset… Virtauksen Voimalan aukiolla hyörinää, pyörinää, soittoa ja laulua riitti, kun UP-tiimi tallensi jouluaatoksi ihanan konsertin! Uusi päivä -sarjan tähdet tulkitsevat rakkaimpia joululauluja uusin, raikkain sovituksin. Tonttuorkesterina toimii Vihreät Valot. Virtauksen iloisesta joulutunnelmasta pääset nauttimaan tiistaina 24.12.2013 klo 21 TV2. Konsertti on nähtävissä myös Yle Areenassa.

  • Kesto: 1 min

  Vilman vaikea valinta -teaser

  23.12.2013 klo 20.00 TV2:lla ensi-iltansa saava Vilman vaikea valinta -musikaali lupaa suuria tunteita ja yllättäviä tapahtumia!

  Uusi Päivä: Uudet jaksot alkavat!

  Kakkosen suosittu draamakomedia palaa ruutuun täynnä elämää! Sarjan tähdillä on sinulle myös viesti. Uuden päivän neljännen tuotantokauden jaksot maanantaista keskiviikkoon TV2:lla klo 20.00! UPplus torstaisin netissä.

  Vihreät Valot: Lumibiisi

  Vielä on talvea jäljellä! Säv. Siiri Partanen & Kalle Ruusukallio San. Kalle Ruusukallio Sov. Vihreät Valot

  • Kesto: 3 min

  Vihreät Valot: Ruotsinlautta

  Uuden päivän Vihreät Valot seikkailee nyt myös animaatiosarjassa vain Uuden päivän netissä! Mitä tapahtuu, kun Rasmus ostaa netistä Michael Jacksonin hanskan? Topi avaa sanaisen arkkunsa. Mukana myös Robin!

  • Kesto: 5 min

  Uuden päivän tunnusmusiikki: Kolmas Nainen: Hyvää ja kaunista 2.0

  Uuden päivän ensimmäinen musiikkivideo ja samalla sarjan jaksojen tunnusmusiikki on julkaistu. Musiikki on uusi versio tutusta Kolmannen Naisen kappaleesta Hyvää ja kaunista. Pauli Hanhiniemi on kirjoittanut kappaleeseen kokonaan uudet säkeistöt sarjan maailmaa ja teemoja myötäillen ja tämä nimenomaan Uusi päivä -sarjaa varten räätälöity versio kulkee nimellä Hyvää ja kaunista 2.0.

  UPplus: Jaksot (1) fi:Program:rss

  UP+: Vaihtoehtoinen Linnan juhlien selostus

  Oletko kyllästynyt siihen, että Linnan juhlien selostajat taplailevat vieraiden kohdalla eivätkä tunnista heitä? Ei hätää! Vaihtoehtoinen selostus on juuri sinua varten. Tässä selostuksessa voit olla 100%:n varma siitä, että ketään ei tunnisteta. NÄIN OTAT KÄYTTÖÖN VAIHTOEHTOISEN SELOSTUKSEN: Kun Linnan juhlien kättely alkaa, laita televisio äänettömälle. Laita luurit korvillesi ja paina alla olevaa play-nappulaa. Och samma på svenska med hörluror.

  Muualla Yle.fi:ssä