Areena
 • TV
 • Radio
 • Mediabussi

  • Kesto: 2 min

  Mediabussi: Zombie busters. Mediabussi vieraili Hyvinkään Kaupunginkirjastossa. Viiden tunnin videotyöpajassa syntyi mm. tämä elokuva, jossa kirjastosta löytyy muutakin sidottua kuin niteet.

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 32 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Mediabussi »


  Mediabussi: Jaksot (262) fi:Program:rss

  Hengailu

  Uutisluokka selvitti miksi nuoret hengailevat kauppakeskuksissa. Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Mediabussi vieraili Jokelan yläasteella Tuusulassa.

  • Kesto: 1 min

  Mitä lajeja seurataan Sotshin olympialaisissa?

  Uutisluokkalaiset selvittivät, mitkä lajit kiinnostavat Sotshin olympialaisissa. Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Mediabussi vieraili Helilän koulussa Kotkassa.

  • Kesto: 1 min

  Streaming-palveluiden vaikutus levymyyntiin

  Onko streaming-palveluissa musiikkialan tulevaisuus? Uutisluokkalaisten haastattelussa mm. Maija Vilkkumaa. Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Mediabussi vieraili Kartanonkosken koulussa Vantaalla.

  • Kesto: 1 min

  Kisakatsomo

  Brasiliassa pelattavia jalkapallon MM-kisoja odotellaan vesi kielellä. Mutta tuottaako suuri aikaero vaikeuksia penkkiurheilijoille? Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Mediabussi vieraili Koivusaaren koulussa Järvenpäässä.

  • Kesto: 1 min

  Katuvalot säästökohteeksi

  Vantaalla halutaan säästää sammuttamalla katuvalot aikaisemmin. Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Mediabussi vieraili Kartanonkosken koulussa Vantaalla.

  • Kesto: 1 min

  Aitoa sosiaalisuutta

  Onko someilu oikeasti sosiaalista? Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Mediabussi vieraili Helsingin ranskalais-suomalaisessa koulussa.

  • Kesto: 1 min

  Nuorten matkailu

  Uutisluokka selvitti kuinka paljon nuoret matkustavat ja mitkä ovat suosituimmat matkakohteet. Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Mediabussi vieraili Koivusaaren koulussa Järvenpäässä.

  • Kesto: 2 min

  Urheilupuisto

  Nuoret ovat odottaneet jo pitkään urheilupuiston valmistumista ja pian odotus palkitaan. Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Mediabussi vieraili Kartanonkosken koulussa Vantaalla.

  • Kesto: 1 min

  Nuorten rahankäyttö

  Uutisluokka selvitti mihin nuoret käyttävät rahaa. Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Mediabussi vieraili Koivusaaren koulussa Järvenpäässä.

  • Kesto: 1 min

  Jalkapallon MM-kisojen suosio

  Uutisluokka selvitti aikovatko nuoret seurata jalkapallon MM-kisoja. Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Mediabussi vieraili Koivusaaren koulussa Järvenpäässä.

  • Kesto: 1 min

  Läksyjen tarpeellisuus

  Onko läksyjen antamisessa mitään järkeä? Uutisluokka otti selvää. Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Mediabussi vieraili Kartanonkosken koulussa Vantaalla.

  • Kesto: 1 min

  Videopelien pelaaminen

  Mitä haittaa liiallisesta videopelien pelaamisesta voi olla ja mikä sitten olisi sopiva määrä? Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Mediabussi vieraili Helsingin ranskalais-suomalaisessa koulussa.

  • Kesto: 1 min

  Lailliset graffitit

  Graffitit on merkittävä osa nuorisokulttuuria, mutta laillisia graffitintekopaikkoja on harmillisen vähän! Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Mediabussi vieraili Kartanonkosken koulussa Vantaalla.

  • Kesto: 1 min

  Nykyslangi

  Uutisluokka selvitti kuinka hyvin aikuiset tuntevat nuorisosanastoa. Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Mediabussi vieraili Helsingin ranskalais-suomalaisessa koulussa.

  • Kesto: 2 min

  Bottles for Bucks

  Recycling and charity meet in Bottles for Bucks, a project started by two ISH students. This news story was written, shot and edited by students in a two day workshop, when YLE’s Media Bus visited the International School of Helsinki.

  • Kesto: 1 min

  Foreigners connecting with Finns

  Foreign teenagers have found ways to connect with Finnish people. This news story was written, shot and edited by students in a two day workshop, when YLE’s Media Bus visited the International School of Helsinki.

  Mediabussi: Muut videot (1) fi:Program:rss

  Jalkapallopojat

  Kaikilla mausteilla. Mediabussi vieraili Säkylän yhteiskoulussa. Kahden päivän videotyöpajassa syntyi mm. tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama elokuva.

  Muualla Yle.fi:ssä