Areena
 • TV
 • Radio
 • Blogistania: Ekomuoti - Anniina Nurmi

  • Kesto: 2 min

  Blogistanian Anniina Nurmi keskustelee ekomuodista Marleena Terhon ja Paula Kasurisen kanssa.

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 28 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Olotila »


  Olotila: Muut videot (118) fi:Program:rss

  Työhuoneeni: Joutomaa

  Kellonsoittajankadulla, Turussa on Joutomaa. Mutta mikään arvoton paikka se ei ole, vaan täynnä mielikuvitusta. Joutomaa on nimi tarinoille, mutta myös pieni puoti.

  • Kesto: 1 min

  Työhuoneeni: Doft

  Doft on kahden naisen, serkusten Veronikan ja Sonjan ikioma saippuapaja. Doftin saippuat ja kosmetiikka syntyvät käsityönä Veronikan lapsuudenkodin alakerrassa.

  • Kesto: 1 min

  Työhuoneeni: Salmiak Studio

  Salmiak Studion laukut ja asusteet syntyvät Tampereen Pyynikin vanhalla trikootehtaalla. Jättimäisen oven takana näyttää hetken siltä kuin palaisi menneisyyteen. Työhuoneella viihtyy, kun lähellä on ystäviä ja tehdas inspiroi seikkailemaan.

  • Kesto: 2 min

  Työhuoneeni: TAUKO

  Helsingin Katajanokalla, katutasolla on ikkuna, josta pääsee sisään. Ikkunan takana on TAUKO, myymälä ja työhuone, jossa tehdään kierrätyskankaista vaatteita. Työtila on valoisa, avara ja lattia on vihreä.

  • Kesto: 2 min

  Esimakua Love Connectionista: Markus

  Markuksen läheiset tekevät ensimmäisen karsinnan suomalaisista morsianehdokkaista. Love Connection TV2:lla 21.10. alkaen ja ennakkoon Yle Areenassa 14.10.

  • Kesto: 1 min

  Esimakua Love Connectionista: Matti

  Matin läheiset tekevät ensimmäisen karsinnan suomalaisista morsianehdokkaista. Love Connection TV2:lla 21.10. alkaen ja ennakkoon Yle Areenassa 14.10.

  Esimakua Love Connectionista: Henri

  Henrin läheiset tekevät ensimmäisen karsinnan suomalaisista morsianehdokkaista. Love Connection TV2:lla 21.10. alkaen ja ennakkoon Yle Areenassa 14.10.

  Sofia Helin Ps:n haastattelussa

  Suhtatuuko Sillan Sofia Helin seksiin yhtä avoimesti kuin roolihahmonsa Saga Norén? Kysymys ei ollut helppo Sofialle - mutta ei ollut helppoa toimittajallakaan. Sofia Helin Puoli seitsemän -toimittaja Risto Kuusiston haastattelussa. Koko insertti Puoli seitsemän -lähetyksessä tiistaina 24.9.2013.

  • Kesto: 1 min

  Harry ja Henry harrastavat 70-lukua

  Veljekset Harry ja Henry Grönmark syttyvät 1970-luvun autoista, musiikista ja rennosta meiningistä. Porilaiset pitkätukat seikkailevat myös kesän retroimmassa tv-sarjassa Lomamatka 70-luvulle. Mikä vanhoissa aikakausissa kiehtoo?

  • Kesto: 2 min

  Tyylitietäjä Outi Brouxin viikon vinkki: Aikuisen naisen meikki 3

  Löytyykö meikkipussistasi poskipuna? Roosa on oiva sävy, couperosa-iholle taas enemmän aprikoosilla taitettu. Poskipuna on eri asia kuin aurinkopuuteri. Aurinkopuuteri ei ole poskipuna. Outi Broux kertoo lisää. Tuhkimotarinoita - jokaisen pinnan alla on syvempi tarina. Yle TV2 24.9.2012 alkaen, 12 jaksoa

  Santerin keittiössä kokataan hyvinvointia

  Santeri Hämäläinen nauttii hyvästä ruoasta ja vannoo kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin nimeen. Mistä Santeri Hämäläinen saa inspiraationsa ruoanlaittoon ja resepteihin? Entä mitä hän kokkaa mieluiten kotonaan?

  • Kesto: 2 min

  Tyylitietäjä Outi Brouxin viikon vinkki: Nuori menee töihin

  Ei valeasussa, mutta huoliteltuna työhaastatteluun. Ensivaikutelmaa ei hevillä muuteta. Tatuoinninkin voisi Outi Brouxin mielestä piilottaa. Tuhkimotarinoita - jokaisen pinnan alla on syvempi tarina. Yle TV2 24.9.2012 alkaen, 12 jaksoa

  • Kesto: 1 min

  Tyylitietäjä Outi Brouxin viikon vinkki: Silmälasit

  Kyllä, useammat olisi hyvä olla, niin tärkeä osa tyyliä ne ovat. Jos ujous estää sovittelemisen julkisesti, kotonakin voi sovittaa netin avulla, vinkkaa Outi Broux. Tuhkimotarinoita - jokaisen pinnan alla on syvempi tarina. Yle TV2 24.9.2012 alkaen, 12 jaksoa

  • Kesto: 1 min

  Kattojen yllä

  Olo uudessa kaupungissa voi tuntua vieraalta. Uutta kotikaupunkia voi kuitenkin turvallisesti tarkkailla ikkunan läpi, oman kodin suojista.

  Olotila: Muut audiot (1) fi:Program:rss

  Arjen designia - Reimatec

  Arjen designissa tutustutaan lastenhaalareiden Rolls Royceksikin kutsutun Reimatec-lastenhaalarin suunnitteluun. Miten suunnitella asu kriittisimmille kuluttajille eli lapsille? He kun eivät suostu pitämään päällään mitään epämukavaa ja vaatteen pitää kestää kovaa kulutusta. Haastateltavat: pääsuunnittelija Jaana Largillet/Reima ja elektroniikan professori Jukka Vanhala/Tampereen teknillinen yliopisto. Toimittaja: Airikka Mannerkoski.

  Muualla Yle.fi:ssä