Areena
 • TV
 • Radio
 • Leijan lennätys ja rakentaminen

  • Kesto: 10 min

  Moni varmaan muistaa lapsuudesta, miten on yrittänyt hiki päässä juosta ja saada leijan ilmaan - tuloksetta. Marja Hjelt ja Rami Laiho kertoivat Aamu-tv:ssä, miten alan harrastaja asiassa onnistuu.

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 735 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Ylen aamu-tv »


  Ylen aamu-tv: Jaksot (595) fi:Program:rss

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Juontajina Anu Vilkman ja Nicklas Wancke Kansainvälisen oikeuden professori: Pakotteilla ei mitään vaikutusta politiikkaan Kansainvälisen oikeuden professori Martti Koskenniemi arvioi, ettei pakotteilla voi vaikuttaa kohdemaan poliittisiin päämääriin. Koskenniemi myös varoittaa, että pakotteista irti pääsy on tosi vaikeaa. Edessä opposition onnenpäivät? Hallituksen seinät natisevat, kun taas yksi puolue kompastelee ulospäin. Oppositiopuheenjohtajat Paavo Arhinmäki (vas.), Juha Sipilä (kesk.) ja Timo Soini (ps.) ennustavat ennenaikaisia vaaleja. Suomalaispariskunnan muotitalo valittiin Pariisin parhaaksi Arkkitehti Pekka Littowin suunnittelema Anna Ruohosen muotitalo sai merkittävän palkinnon Pariisin kauppakamarilta. Pariisilaistunut suomalaispari kertoo, miten palkittu rakennus muotoutui. "Siinä oli pakko onnistua".

  • · Yle TV1
  • Kesto: 35 min

  Aamutohtori: Kuiva suu

  Erikoishammaslääkäri Susanna Paju kertoo, miksi suuta kuivaa. Ja millä aineilla kuivuudesta pääsee turvallisesti eroon.

  • Kesto: 10 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström ja Mikko Haapanen. - Taideyliopiston rehtori: "Suomi on henkiseltä ilmapiiriltään hirveän ahdistava" - Kenellä on oikeus olla suomalainen? Aiheesta aamu-tv:ssä pohdittiin oikeistopopulismista mielipidekirjan kirjoittaneen Taideyliopiston rehtorin Tiina Rosenbergin kanssa. Hänen kanssaan käytiin myös läpi Ruotsin uutta poliittista tilannetta. Rosenberg on asunut pitkään Ruotsissa ja oli perustamassa valtiopäiville pyrkinyttä Feministinen aloite -puoluetta noin kymmenen vuotta sitten. - Vinkit sopivan sängyn valintaan - Moni suomalainen nukkuu todennäköisesti kuluneella tai itselleen huonolla patjalla. Kuinka usein sänky pitäisi uusia ja mitä pitää huomioida patjaa valitessa? - Ydinvoimaluvat ja hallituksen toimintakyky - Ruotsissa hallitusvalta vaihtuu. Punavihreä oppositio nousi eilisissä vaaleissa istuvaa porvarihallitusta suuremmaksi. Vaalin suurin voittaja on maahanmuuton rajoittamista vaativa Ruotsidemokraatit. Hallituksen muodostamisesta on tulossa erittäin vaikeaa. - Arkkipiispa Kari Mäkinen: "On vaara, että Suomesta muodostuu menestyjien ja vahvojen yhteiskunta" - Suomen Lähetysseuran vuosittainen Tasaus-kampanja kiinnittää huomion kehitysmaiden vammaisten asemaan. Aamu-tv:ssä aiheesta keskusteltiin arkkipiispa Kari Mäkisen kanssa.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 34 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  JUONTAJINA Anna Lehmusvesi & Teresa Meriläinen Mikä avuksi kun lapsi suosii toista vanhempaa? Lapsiperheissä ovat tuttuja tilanteet, joissa vain toinen vanhemmista kelpaa esimerkiksi pesemään hampaat ja nukuttamaan. Lastenpsykoterapeutti Pekka Holm kertoi, pitäisikö asialle tehdä jotain vai meneekö se itsestään ohi. Näin hyödynnät pihlajanmarjoja Pihlajanoksat notkuvat jo marjojen painosta. Pihlajapuun antimien sanotaan olevan happamia, mutta marjoja voi silti hyödyntää. Marttaliiton kehityspäällikkö Arja Hopsu-Neuvonen antoi vinkkejä pihlajanmarjojen käyttöön. Ruotsin valtiopäivävaalien voittajat ja häviäjät - Yle Uutisten Tukholman kirjeenvaihtaja Jyrki Hara kertoi, miten valtiopäivävaalien tulos on otettu Ruotsissa vastaan. Studiossa vaalituloksen merkitystä pohtivat valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen ylijohtaja Juhana Vartiainen ja Helsingin yliopiston valtio-opin professori Jan Sundberg. Sosiaalinen media propagandan työrukkasena Kyberturvallisuusprofessori Jarno Limnéll sanoi viikonloppuna, että Venäjä käy Suomessa hybridisotaa, jonka tarkoitus on vaikuttaa suomalaiseen mielipideilmapiiriin. Propagandaa levitetään esimerkiksi Twitterissä ja Facebookissa - Tämän on myöntänyt myös puolustusministeri Carl Haglund (r.). Ulkoministeriön viestintäjohtaja Jouni Mölsä ja sotilasprofessori Jari Rantapelkonen keskustelivat siitä, miten informaatiosotaa käydään internetissä ja miten se näkyy Suomessa.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 49 min

  13.09.2014

  9.07 Synnytyssairaaloita vähennetään 9.17 Ruotsissa jännätään valtiopäivävaaleja 9.21 Viikonlopun sää 9.27 Naisten ja lasten asema vanhoillislestadiolaisissa suurperheissä 9.41 35 vuotta Kansanradiota 9.51 Voita&Sokeria

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Marja Sannikka ja Nicklas Wancke. - Ruotsin vaaliteemoina junien kulku ja maahanmuutto - Mitkä asiat ratkaisevat Ruotsin valtiopäivävaalit, horjuuko hyvinvointivaltio länsinaapurissakin? Vaaliteemoja puivat toimitusjohtaja Gunvor Kronman ruotsalais-suomalaisesta kulttuurikeskuksesta ja tutkija Johan Strang Helsingin yliopiston pohjoismaiden tutkimuksen keskuksesta. - Treffeille eron tai yksinelon jälkeen: Kahvila on kehno paikka - Miten lähestyä uutta kiinnostavaa ihmistä, kun ei ole ollut treffeillä vuosiin tai vuosikymmeniin? Psykoterapeutti ja erotyövastaava Jouni Linnankoski vinkkaa. - Jälkiviisaat - Vakiokolmikko Jan Erola, Kalle Isokallio ja Kreeta Karvala ruotii Venäjä-pakotteet, Kataisen komissaaripestin ja lestadiolaisten ehkäisypolitiikan. Tiukkaa keskustelua.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström ja Mikko Haapanen. - Huumoria puheeseen: Riku Suokkaan vinkit - Suomalaiset ovat tunnetusti jäykkää kansaa. Koomikko Riku Suokas kertoo, miten esimerkiksi puheita voi höystää huumorilla. - Roskiin päätyy liikaa ruokaa - Suomessa heitetään henkilöä kohden 24 kiloa eli 125 euron edestä ruokaa roskiin vuodessa. Miten hävikkiä voi parhaiten vähentää? Energian säästämistä ja kestäviä arjen valintoja edistävän Motivan asiantuntija Elina Ovaskainen kertoo niksit. - Neon 2 herää henkiin Ylen uutuusohjelmassa - Muistatko hitit "Polku", "Tässä talossa" ja "Kemiaa"? Näillä biiseillä Neon 2 -yhtye villitsi 90-luvulla. Nyt yhtye tekee paluun Ylen We Want More -ohjelmassa. - Aamun kirja - Vieraana Tuomas Kyrö.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Tänään otsikoissa

  Juontajina Annika Damströn ja Anna Lehmusvesi. - Skotlanti pyrkii irti Britanniasta - Kiroilu: vaara vai välttämättömyys? - vieraana kiroguru JARI TAMMI - Miten suhtautua kiroiluun, brittitutkimuksen mukaan saa ihmiset tuntemaan itsensä vahvemmaksi. Mitä opettaa kiroilusta lapsille? - Paasikivi ja Kekkonen vai jotain muuta - Millainen on Suomen ulkopoliittinen linja? - Puhutaan Suomen ulkopolitiikasta ja siitä minne on nyt edetty vanhalta Paasikiven-Kekkosen linjalta. Miten Ukrainan sota vaikuttaa Suomen ulkopolitiikkaan? Kokeneet politiikan ja ulkomaan toimittajat Unto Hämäläinen, Tapani Ruokanen ja Jarmo Mäkelä. - Itämeri imee lääkeaineita - Kerkko Koskinen ja Maija Vilkkumaa. Kerkko Koskinen on taas säveltänyt ja koonnyt yhteen 3 ihanaa naislaulajaa ja tehnyt Kerkko Koskinen kollektiivin levyn. Kerkko Koskinen ja Maija Vilkkumaa kertovat kollektiivista. - Aamutohtori: Näin hoidat lentopelkoa

  • Kesto: 66 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Juontajina Anu Vilkmann ja Teresa Meriläinen Ukraina Perjantaina alkaneen tulitauon Ukrainassa piti peruuttaa uudet Venäjän-vastaiset talouspakotteet - mutta näin ei käynyt. EU asetti uudet pakotteet eilen, tosin niiden toimeenpanoa lykättiin parilla päivällä. Vieraana Ilkka Kanerva, Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö Etyjin parlamentaarisen yleiskokouksen presidentti. FASD Tänään vietetään kansainvälistä FASD-päivää. Lyhenne FASD tarkoittaa sikiöaikaisen alkoholi-altistuksen aiheuttamien vaikutusten kirjoa. Keskustelemassa Sari Somer kehitysvammaliitosta ja lastenneurologian erikoislääkäri Ilona Autti-Rämö. Benjamin Peltonen Oletteko kuulleet nimen Benjamin tai Benjamin Peltonen? Hän on 17-vuotias lukiolainen Kaarinasta - ja häntä voi kutsua Suomen SOME prinssiksi ihailijoiden määrän perusteella. Musiikkinäyte Underdogs kappaleesta 24:11-25:11. Vieraana laulaja Benjamin Peltonen.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 35 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Juontajina Mikko Haapanen ja Marja Sannikka Ruotsin valtiopäivävaalien loppukiri alkaa Ruotsissa käydään tämän viikon sunnuntaina vaalit, joissa vallan uskotaan vaihtuvan. Pääministerikandidaatteja ja naapurimaan vaaliasetelmia yleisesti arvio valtiotieteen tohtori Jan Sundberg. Jättikoulut yleistyvät - millainen koulu on lapselle paras? Yli 500 ja jopa yli 1000 oppilaan koulut yleistyvät. Vanhempia suuri koulu voi kauhistuttaa, mutta moni asiantuntija näkee suurissa kouluissa paljon hyviä puolia. Dosentti Matti Rimpelä Tampereen yliopistosta ja yhtenäiskouluja edustava rehtori Aaro Partanen arvioivat, millainen koulu olisi lapselle paras. Ukrainan tilanne, vieraana ulkoministeri Erkki Tuomioja Ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd.) arvioi, onko perjantaina solmittu tulitauko toiminut toivotusti ja mitä ovat seuraavat askeleet Ukrainan tilanteen vakauttamiseksi. Pekka Hyysalosta tuli periksiantamattomuuden esikuva Onnettomuudessa neliraajahalvautuneen Pekka Hyysalon ei pitänyt enää koskaan voida edes kävellä, mutta viikonloppuna mies osallistui ensimmäiseen juoksukisaan onnettomuuden jälkeen. Sisukas Hyysalo on noussut tahdonvoiman esikuvaksi. Luonto lähellä Korkeasaaren leijonaluolassa Korkeasaaren eläintarha täyttää tänä vuonna 125 vuotta. Luonto lähellä -sarja tutustuu eläintarhan ensimmäisiin leijoniin, jotka saatiin kiertävästä sirkuksesta.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 49 min

  06.09.2014

  9.05 Viikon puheenaihe: Rauhoittuuko Ukraina? 9.20 Syksyn sää 9.26 Suomalaiset sekosivat palloilusta - mikä selittää fanituksen? 9.40 Miesmallina maailmalla Rasmus Pyykkö 9.50 Voita&Sokeria: Hyvän omantunnon herkkuleivät

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Anna Lehmusvesi. - Eläkeneuvotteluissa momentum? - Eläkeneuvottelut ovat loppusuoralla. Eteläranta kympissä valot paloivat pitkälle yöhön. Syntyykö valmista tänään? Vieraina EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies, SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly ja Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder. - Yhteys Nato-kokoukseen Walesiin - Erikoistoimittaja Reijo Lindroos. - Muotoilun elämäntyöpalkinnon saaja Vuokko Nurmesniemi - Kymmenes Helsinki Design Week alkaa tänään. Eilen otettiin jo varaslähtö kun Muoto 2014 -gaalassa palkittiin ansioituneita suomalaisia muotoilijoita. Elämäntyöpalkinnon sai tekstiili- ja vaatesuunnittelija, keraamikko, taiteen akateemikko Vuokko Nurmesniemi. - Heli Vaaranen - huippumallin elämää 80-luvun Manhattanilla - Vieraanamme on maatalon tyttö Hollolasta, joka lähti 19-vuotiaana Pariisiin, Tokioon ja New Yorkiin malliksi. Heli Vaaranen päätyi muun muassa Andy Warholin lähipiiriin.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 45 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Teresa Meriläinen. - Omat edut edellä - sitäkö on nyky-Suomi? - Vallitsevatko Suomessa kovat arvot, päättäjät tavoittelevat vain omaa etuaan, yhteistä hyvää on vaikea asettaa oman navan edelle? Toimittaja-tietokirjailija Elina Grundström, oikeushistorian professori Jukka Kekkonen sekä Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Matti Apunen arvoraadissa. - Haglund: Venäjältä odotetaan yhtä selitystä ilmatilaloukkauksista. - Puolustusministeri Carl Haglund (rkp) sanoo, että Venäjän virallinen selitys ilmatilanloukkauksista puuttuu yhä. Tehostettua valvontaa jatketaan. Obaman vierailu Viroon on tunnustus Virolle, mutta ei kannanotto Suomea vastaan, Haglund tulkitsee. - Aamutohtori: Takamus irti tuolista! - Istuminen on vaarallista, miten voisimme istua vähemmän? Jos on pakko istua, miten välttää vaarat terveydelle? Aamutohtori Jukka Pekka Kouri neuvoo.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 34 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Mikko Haapanen ja Marja Sannikka. - Pakotteiden vaikutukset suomalaisiin kuluttajiiin - Lähes viidennes suomalaisista sanoo suosivansa entistä enemmän kotimaisia tuotteita Venäjän pakotteiden vuoksi. Toisaalta kolme neljästä sanoo, että tilanne ei ole muuttanut ostotottumuksia. Asiaa on selvittänyt Suomalaisen Työn Liitto, jonka toimitusjohtaja Tero Lausala oli Aamu-tv:n vieraana. - Taistelu täitä ja kihomatoja vastaan - Monissa päiväkodeissa ja kouluissa oviin on jo saattanut ilmestyä lappu, jossa varoitetaan täistä ja kihomadoista. Aamu-tv otti selvää, mistä nämä loiset tulevat ja miten niistä pääsee eroon? - Eduskunnan syksyn suurimmat kiistakapulat - Eduskunnan syysistuntokausi alkaa tänään. Edessä on poikkeusellisen kiireinen syksy, jota värittää eduskuntavaalien läheisyys. - Politiikan syksyn kuumimpia puheenaiheita Aamu-tv:ssä arvioivat erikoistutkija Ville Pitkänen Eduskuntatutkimuksen keskuksesta ja Suomen Kuvalehden päätoimittaja Ville Pernaa. - Mitä Suomi odottaa Naton huippukokoukselta? - Mitä Suomen uusi kumppanuus ja isäntämaatuki-pöytäkirja Naton kanssa tarkoittavat? Muun muassa näitä asioita setvittiin Aamu-tv:ssä erikoistoimittaja Reijo Lindroosin kanssa. Lisäksi pohdinnan alla olivat presidentti Obaman Viron-vierailun merkitys sekä ja Ukrainan sodan viimeisimmät käänteet. - Totuus Graalin maljasta ja liitonarkusta? - Temppeliherrojen ritarikunnasta on julkaistu ensimmäinen tiivis suomenkielinen historiateos. Temppeliherroihin liittyy rutkasti myyttejä. Keitä he olivat ja mitä he tekivät? Asiaa Aamu-tv:ssä valotti Temppeliherrat-kirjan kirjoittaja Reima Luoto. - Jälkipörssi - Euroopassa käydään sotaa, miten se vaikuttaa talouteen? Entä mistä suomalaisten jonotusinnossa on kyse?

  • Kesto: 71 min

  Pakotteiden vaikutukset suomalaisiin kuluttajiiin

  Lähes viidennes suomalaisista sanoo suosivansa entistä enemmän kotimaisia tuotteita Venäjän pakotteiden vuoksi. Toisaalta kolme neljästä sanoo, että tilanne ai ole muuttanut ostotottumuksia. Asiaa on selvittänyt Suomalaisen Työn Liitto, jonka toimitusjohtaja Tero Lausala oli Aamu-tv:n vieraana.

  Ylen aamu-tv: Muut videot (4388) fi:Program:rss

  Hajoaako Iso-Britannia - skotit pohtivat

  Skotlannissa äänestetään tänään itsenäistymisestä ja irtautumisesta Isosta-Britanniasta. Kansa on jakautunut asiassa hyvin tasan. Aamu-tv sai vieraakseen kaksi aitoa skottia, James Irvingin ja Don MacCrackenin.

  • Kesto: 11 min

  Hajoaako hallitus - päätoimittajaraati pohtii

  Hallitus käsittelee tänään Fennovoiman ydinvoimapäätöstä, minkä vuoksi vihreiden ero hallituksesta on hyvin lähellä. Oppositiossa puhutaan jo hallituksen hajoamisesta ennen ensi kevään eduskuntavaaleja. Päätoimittajaraati Merja Ylä-Anttila, MTV, Markku Huusko, Uusi Suomi, ja Jouni Kemppainen, Yle Uutiset pohtii tilannetta.

  • Kesto: 14 min

  Viisi vinkkiä syksyn puutarhaan

  Kesä on mennyt ja on aika panna kotipuutarha syyskuntoon. Puutarhuri Marianne Lönnberg antaa siihen viisi vinkkiä.

  • Kesto: 6 min

  Ebola uhkaa jo koko Afrikkaa

  Yhdysvallat arvioi, että Länsi-Afrikan ebola-ebidemia on jo riistäytymässä käsistä. Jouluun mennessä jopa neljännesmiljoonaa kuolee tautiin, jollei siihen puututa nykyistä ripeämmin. THL:n tartuntatautiosaston johtaja Mika Salminen kertoo, voiko ebola muuttua laajaksi epidemiaksi.

  • Kesto: 10 min

  Vähemmän suolaa!

  Lähes jokainen meistä syö suolaa yli suositusten. Ravitsemusasiantuntija Tuija Pusa Sydänliitosta kertoo, onko suoloissa eroja ja voiko suola koukuttaa.

  • Kesto: 5 min

  Edessä opposition onnenpäivät?

  Hallituksen seinät natisevat, kun taas yksi puolue kompastelee ulospäin. Oppositiossa ainakin osa haaveilee hallituksen kaatumisesta entistä kiihkeämmin. Studiossa puheenjohtajat Paavo Arhinmäki (vas.), Juha Sipilä (kesk.) ja Timo Soini (ps.)

  • Kesto: 15 min

  Onko ydinvoimalle todellista vaihtoehtoa?

  Ydinvoiman kannatus ailahtelee, jotkut ennustavat, että suunnitellut voimalatkaan eivät toteudu. Mistä sitten energiaa? Vieraina toimitusjohtaja Juha Naukkarinen Energiateollisuudesta, professori Peter Lund Aalto-yliopistosta ja tuulivoimayritys Tuuliwatin toimitusjohtaja Jari Suominen.

  • Kesto: 13 min

  Minne Yle on menossa, toimitusjohtaja Lauri Kivinen?

  Yleisradio aloittaa ensi viikolla yt-neuvottelut. Uhattuna ovat enintään 185 ihmisen työt.. Ainakin joidenkin kaupallisten kilpailijoiden mukaan Ylessä piti alkaa ikuinen joulu, kun yhtiön toimintaa alettiin rahoittaa Yle-verolla. Kuinka tässä näin kävi, toimitusjohtaja Lauri Kivinen?

  • Kesto: 11 min

  Ydinvoima ja hallitusyhteistyö

  Ydinvoimasta ja hallitusyhteistyöstä keskustelivat Aamu-tv:ssä SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jouni Backman sekä Kokoomuksen ja Perussuomalaisten eduskuntaryhmien varapuheenjohtajat Outi Mäkelä ja Kaj Turunen. Ydinvoima-asioiden lisäksi puhuttiin myös Ruotsin vaalituloksesta ja sen mahdollisista vaikutuksista Suomeen.

  • Kesto: 14 min

  Vinkit sopivan sängyn valintaan

  Moni suomalainen nukkuu todennäköisesti kuluneella tai itselleen huonolla patjalla. Kuinka usein sänky pitäisi uusia ja mitä pitää huomioida patjaa valitessa?

  • Kesto: 8 min

  Taideyliopiston rehtori: "Suomi on henkiseltä ilmapiiriltään hirveän ahdistava"

  Kenellä on oikeus olla suomalainen? Aiheesta aamu-tv:ssä pohdittiin oikeistopopulismista mielipidekirjan kirjoittaneen Taideyliopiston rehtorin Tiina Rosenbergin kanssa. Hänen kanssaan käytiin myös läpi Ruotsin uutta poliittista tilannetta. Rosenberg on asunut pitkään Ruotsissa ja oli perustamassa valtiopäiville pyrkinyttä Feministinen aloite -puoluetta noin kymmenen vuotta sitten.

  • Kesto: 8 min

  Häpeän tunne voi siirtyä vanhemmilta lapsille

  Lapsena koettu liiallinen häpeä voi näyttäytyä aikuisiällä. Mutta onko häpeästä aina haittaa, vai onko se tunne, josta on myös hyötyä? Häpeästä ja häpeämisestä kertoi psykologi Elina Reenkola

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  178/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  179/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  25/2513 Ylen aamu-tv: 20.09.2014 53 min
  180/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  182/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  183/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  184/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  26/2513 Ylen aamu-tv: 27.09.2014 53 min
  185/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  186/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  187/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  188/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  189/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  27/2513 Ylen aamu-tv: 04.10.2014 53 min
  190/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  191/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä