Areena
 • TV
 • Radio
 • Leijan lennätys ja rakentaminen

  • Kesto: 10 min

  Moni varmaan muistaa lapsuudesta, miten on yrittänyt hiki päässä juosta ja saada leijan ilmaan - tuloksetta. Marja Hjelt ja Rami Laiho kertoivat Aamu-tv:ssä, miten alan harrastaja asiassa onnistuu.

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 769 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Ylen aamu-tv »


  Ylen aamu-tv: Jaksot (554) fi:Program:rss

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Mikko Haapanen. - Perustuloa nostetaan taas keskusteluun - Sitra ja Työeläkevakuuttajat Tela julkistavat tänään ajatushautomo Tänkin toteuttaman selvityksen perustulosta, ja myös Vihreät julkaisee oman uuden perustulomallinsa. Perustulosta keskustelivat Tänkin tutkimusjohtaja Mikko Forss ja vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Outi Alanko-Kahiluoto. - Yhdysvaltain mellakat ovat vaarassa levitä - Yhdysvaltain Fergusonissa puhkesi laajoja mellakoita, kun valamiehistö päätti, ettei tummaihoisen nuorukaisen kesällä ampunut poliisi saa syytettä. Pohjois-Amerikan tutkimuksen yliopistonlehtori Outi Hakola analysoi tumma- ja vaaleaihoisen väestön välillä Yhdysvalloissa olevia jännitteitä. - Puhelimessa yksinpurjehtija Ari Huusela - Maailman kovimmassa yksinpurjehduskisassa Atlantilla suomalaisen Ari Huuselan urakka alkaa olla lopuillaan. - Talvivaara-kirja: Ympäristövaikutuksia liioiteltu - Talvivaaran nikkelikaivos Sotkamossa on ollut uutisotsikoissa jo vuosia. Vapaa toimittaja Marko Erola kirjoitti kirjan, joka käy läpi koko Talvivaaran tarinan.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 34 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anu Wilkman ja Nicklas Wancke. - Robotit tulevat - miten käy työpaikkojen? - Miten robotiikka muokkaa tulevaisuuden yhteiskuntaa? Robotit kehittyvät ja tulevat tulevat näkymään yhä useammalla elämänalalla, mutta miten käy työpaikkojen? Robotiikasta Aamu-tv:ssä keskustelivat Cristina Andersson Robotics Finlandista ja Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskuksen (TIEKE) tutkimus- ja kehittämisjohtaja Jyrki Kasvi. - Siivouksessa ei pidä pyrkiä täydellisyyteen - Unohda viikkosiivous, ja solahda arjen virtaan jossa paikat pysyvät kunnossa siinä sivussa. Tee mielummin vähän sinnepäin kuin täydellisesti, mutta tee asiat heti. Näin Aamu-tv:ssä neuvoivat siivouksesta kirjan kirjoittaneet Saara Henriksson ja Aino-Maija Leinonen. - Farkkujen historiaa - Matti Majava tietää kaiken farkuista. Hän perusti suomen ensimmäisen farkkukaupan vuon 1969. Aamu-tv:ssä Majava kertoi farkkujen historiasta Suomessa ja sen vaikutuksesta nuorisokulttuuriin. Majava antoi myös vinkkinsä farkkujen pesuun. Kannattaako farkkuja ylipäätään pestä? - Sääkeskustelu - Meteorologi Elina Lopperi kertoo millainen on lumitilanne, lämpötilat ja päivän pituus eri puolilla Suomea.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 35 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anna Lehmusvesi ja Juha Hietanen. - 22-vuotias Noora rakastaa ultrajuoksua - Noora Honkala on harvinainen urheilija, sillä ultrajuoksijoilla on yleensä takanaan paitsi valtavasti juoksukilometrejä myös kohtalaisesti vuosia. 22-vuotias Noora juoksi pari kuukautta sitten maailman kovimpiin ultrakisoihin lukeutuvan Spartathlonin. Hän oli kisojen nuorin nainen. - Suomalaismeppien toiveet uudelle komissiolle - EU:n päätöksenteko on tällä viikolla vahvasti esillä. Vasta aloittanut komission puheenjohtaja Juncker joutuu ensimmäisenä puheenjohtajana europarlamentin luottamusäänestykseen. Meppikeskustelussa Paavo Väyrynen, Petri Sarvamaa ja Liisa Jaakonsaari. - Perheille apua jo ennen lastensuojelua - Viikonvaihteen puheenaiheita oli perhesurmat ja niiden ennaltaehkäisy. Aamu-tv:n vieraana on kokenut lastensuojelun asiantuntija, ylisosiaalineuvos Aulikki Kananoja. - Poliittiset puolueet satuhahmoina - Puoluesihteerit saivat valita, mikä satu- tai sarjakuvahahmo kuvaisi parhaiten Suomen poliittisia puolueita. Mikä puolueista on Peppi Pitkätössu, mikä B. Virtanen ja mikä kiroileva siili? - Vieraana Klemolan sisarukset Leea ja Klaus - He ovat yhdessä kirjoittaneet näytelmän Maaseudun tulevaisuus.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 50 min

  22.11.2014

  9.06 Lypsääkö EU suomalaista maidontuottajaa? 9.20 Viikonlopun sää 9.27 Sukupuolineutraalin kasvatuksen puolestapuhujat 9.39 Voita & Sokeria 9.44 Suomi-rockia päivittävä bändi Tiisu

  • · Yle TV1
  • Kesto: 54 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen Helsingin rautatieasemalla ja Mikko Haapanen studiossa. - Jonne Aaronin hyvä joulumieli - Mistä syntyy laulaja Jonne Aaronin hyvä joulumieli? Hänen lapsuuden jouluihin liittyy myös varjoisampi puoli. - Vieraina ralliuransa päättänyt Mikko Hirvonen ja kartturi Jarmo Lehtinen - Rallikuskin ja kartturin suhde on erittäin tiivis. Jatkuuko yhteydenpito uran jälkeenkin. Juuri päättynyttä uraa ja tulevaisuuden suunnitelmia valottaa huipputiimi Mikko Hirvonen ja Jarmo Lehtinen. - Mitä kuuluu suomalaiselle lapsiperheelle? - Hyvä joulumieli - keräyksen järjestävät Aamu-tv:n kanssa yhteistyössä Suomen Punainen Risti ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto. Vieraina ovat SPR:n varainhankintapäällikkö Anna Laurinsilta sekä MLL:n järjestöjohtaja Milla Kalliomaa. - Jälkiviisaat - Putinin kalsea kohtelu G20-kokouksessa, Slush eli loska ja poliisien protesti - siinä sytykettä Kreeta Karvalalle, Jan Erolalle ja Kalle Isokalliolle.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 40 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anu Vilkman ja Nicholas Wancke. - Jalkojen virheasentojen korjaaminen tukipohjallisilla - Jalkaterän ongelmat voivat aiheuttaa monenlaisia vaivoja. Moni korjaa jalkojen virheasentoa tukipohjallisilla, mutta onko niistä oikeasti hyötyä? Haastattelussa jalkakirurgian ja ortopedian erikoislääkäri Reijo Paukku. - Jari Aarnion tapaus rikostoimittajien silmin - Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio on ollut tutkintavankeudessa jo yli vuoden ajan. Osasta Aarnioon kohdistuvista rikosepäillyistä on nostettu syytteet ja osa on vielä syyteharkinnassa. Miten poikkeuksellisesta tapauksesta on kyse, siitä keskustelivat Alibin päätoimittaja Mika Lahtonen, MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä sekä Yle Uutisten oikeustoimittaja Päivi Happonen. - Osaavatko suomalaiset lobata? - Hyvää olutta voi panna myös itse - Moni mieltää kotioluen olevan niin sanotusti kuraa. Olutharrastajien mukaan kotona voi kuitenkin tehdä yhtä hyvää olutta kuin panimoissakin. Mutta kuinka paljon tekeminen vaatii aikaa ja rahaa, siitä kertoivat olutharrastaja Harri Metsäjoki sekä pienpanimoyrittäjä Jari Leinonen.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anu Vilkmann ja Annika Damström. - Poliisien resurssit - Poliisit järjestävät tänään mielenilmauksen Helsingissä, noin tuhannen ihmisen odotetaan osallistuvan marssille. Liian vähän väkeä, liikaa tekemistä on poliisien viesti. Vieraana Suomen poliisijärjestöjen liiton puheenjohtaja Yrjö Suhonen. - Lasten paikannus - Mitä oikeuksia vanhemmilla on seurata lastensa tekemisiä - niin ulkona kuin kännykässä tai tietokoneellakin. Vieraana Hanna Heinonen Lastensuojelun keskusliitosta. - Jukka Lindstöm - Uutiset on paitsi tiedon, myös ehtymätön huumorin lähde. Siitä todistaa mm. Uutisvuodon ja Yle Leaksin kestosuosio. Nyt tutut ohjelmat ovat saaneet pari uutta haastajaa, joista toinen on Jukka Lindströmin juontama "Noin viikon uutiset". Vieraana Jukka Lindström. - Aamutohtori - Keskustelua perinnöllisistä sairauksista. Vieraana Hannu Väänänen, sisätautien erikoislääkäri.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 35 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Nicklas Wancke ja Juha Hietala. - Nauru parantaa työkykyä - muista hekottaa myös marraskuussa! - Naurujoogaopiston rehtori Anu Saari-Gomez sanoo, että parin minuutin nauru vastaa kolmen vartin täydellistä rentoutumista. Hetken hekottelu joka päivä parantaisi myös monen työpaikan ilmapiiriä ja työtehoa. - Talvi iskee Ukrainaan - osa leireillä kesävarustuksessa - Vanhempi tutkija Sinikukka Saari Ulkopoliittisesta instituutista arvioi, kenen etuja Ukrainan konfliktin pitkittyminen palvelee. Ukrainasta kotoisin olevat Gennadiy Naumov ja Olga Silfver yrittävät parhaansa mukaan auttaa kotimaassa olevia läheisiään. - Slush - mikä takaa menestyksen kasvuyrittäjälle? - Kasvuyritystapahtuma Slush kokoaa pariksi päiväksi Helsinkiin valtavan määrän rahaa himoavia yrittäjiä sekä sijoittajia pulleine masseineen. Slushin pääjärjestäjä Miki Kuusi ja toimitusjohtaja Lasse Leppäkorpi Beddit-yrityksestä valottavat kasvuyritysten toimintaa.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 34 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Mikko Haapanen ja Sari Huovinen. - Pikkujoulukausi on tulipalojen aikaa - Pikkujouluna viina virtaa ja palokunnille tulee kiire. Erityisen vaarallista on, se kun juhlija alkaa yöllä kokata hiukopalaa. Palomiesten neuvo onkin syödä yöruoka ulkona tai kylmänä. - Politiikan toimittajien raati kokoontuu - Tasavallan presidentti Sauli Niinistö arvosteli viime vuosien hallitusten saamattomuutta. Politiikan toimittajien kolmikko Pekka Ervasti, Yle, Johanna Vesikallio, STT ja Ville Pernaa, Suomen Kuvalehti, ovat samoilla linjoilla. - Evira ja lörtsygate - Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran linjaus siitä, saako lörtsyä kutsua lörtsyksi, nosti ison kohun sosiaalisessa mediassa. Eviran pääjohtaja Matti Aho ja viestintäkonsultti Harri Saukkomaa kommentoivat viime päivien somesotaa. - Jälkihiki - Tero Karhu, Kaj Kunnas, Saku Tuominen viikon urheiluaiheiden parissa. Suomen tappio Unkarissa jalkapallon EM-karsnnoissa kirvelee yhä.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 49 min

  Pikkujoulukausi on tulipalojen aikaa

  Pikkujouluna viina virtaa ja palokunnille tulee kiire. Erityisen vaarallista on, se kun juhlija alkaa yöllä kokata hiukopalaa. Palomiesten neuvo onkin syödä yöruoka ulkona tai kylmänä.

  • Kesto: 7 min

  15.11.2014

  9.06 Sote nytkähti eteenpäin 9.11 Koko maailma seuraa Rosettaa 9.22 Viikonlopun sää 9.30 Ylen uuden sarjan teemana on ekoterrorismi 9.42 Kuvanveistäjän monet materiaalit 9.52 Voita & Sokeria: Toast skagen

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anna Lehmusvesi ja Anu Vilkman. - Pitäisikö nastarenkaiden käyttöä rajoittaa? - Talvirengasvalinta on jokasyksyinen ja -keväinen kuuma keskustelunaihe. Suomessa nastat ovat ylivoimaisia, sillä lähes 90% suomalaisista ajelee nastoilla. Mitä haittaa nastoista on? Ja mitä toisaalta vaatisi teiden ylläpidolta ja meiltä kuljettajilta, jos kitkat yleistyisivät? Aamu-tv:ssä siihen tarjosivat näkemyksensä yli-insinööri Panu Sainio Aalto-yliopistosta ja johtava asiantuntija Jussi Pohjonen liikenteen turvallisuusvirastosta Trafista. - Mitä palkoille tapahtuu, SAK:n Lauri Lyly ja EK:n Jyri Häkämies? - Miten käy suomalaisten palkkojen lähivuosina ja kuinka suhtautua yritysten veronkiertoon Luxemburgin kautta? Muun muassa näistä kysymyksistä Aamu-tv:ssä peistä taittoivat SAK:n puheejohtaja Lauri Lyly sekä Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies. - Levin maailmancupin ennakkotunnelmat - Aamu-tv piipahti Levillä, jossa järjestetään viikonloppuna pujottelun maailmancupin avauskilpailu. Kävijöitä odotetaa 20 000. Lauantaina on vuorossa naisten kisa ja sunnuntaina miehet. Millaisessa kunnossa mäki ja laskijat ovat? Yle Urheilun asiantuntijaa Kalle Palanderia haastatteli Nina Vanhatalo. - Mikä on naisen paikka pelikulttuurissa? - Millaisia ennakkoluuloja ja jopa häirintää digtaalisia pelejä pelaavat naiset kohtaavat verkossa? Ja mikä ylipäätään on naisen paikka pelikulttuurissa? Aiheesta Aamut-tv:ssä keskustelivat pelitutkija Mikko Meriläinen ja peliyhtiö Tribe Studiosin toimitusjohtaja Elina Arponen.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 40 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Muista tämä kun ostat lentoja netistä - Moni törmää lentoja etsiessään siihen, että hinnat ovat nousseet vain parissa päivässä, vaikka niitä katsoisi saman nettisivuston kautta kuin ensimmäisellä kerralla. Syynä saattaa olla niin sanottu dynaaminen hinnoittelu. Ylijohtaja Päivi Hentunen Kilpailu- ja kuluttajavirastosta kertoi, miten kuluttaja voi varmistaa edullisimman hinnan. - Suomi onnistuu - Uutiset ja sosiaalinen media ovat täynnä uutisia siitä miten huonosti Suomella menee. Moni asia on kuitenkin todella hyvin. Toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes, käytännöllisen filosofian professori Timo Airaksinen ja hallituksen puheenjohtaja Anne Berner listasivat asioita, joissa Suomi onnistuu ja menestyy. - Ikäpuvun sisällä voi kokea vanhuuden vaivat - Aamu-tv:n juontaja Juha Hietanen testasi Age man -ikäpukua. Puvun kanssa pystyy kokemaan vanhuuden vaikutukset liikuntakykyyn. Aira Samulin ja esteettömän elinympäristön asiantuntija Terhi Tamminen keskustelivat esteettömyyden huomioimisesta rakentamisessa. - Rosetta-luotain - Rosetta on Euroopan avaruusjärjestön miehittämätön komeettaluotain. Luotaimen tavoittena on tutkia kometta57p/ Churyumov-Gerasimenkoa. - Elävä arkisto - Näin oli naapurissa.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Juontajina Juha Hietanen ja Annika Damström. - Riita naapurin kanssa? Kutsu naapurustosovittelija! - Riidat naapurien välillä voivat syntyä pienistä asioista, kuten yhteisten tilojen käytöstä, parkevetuulettamisesta tai omakotitalojen välisistä rajoista. Joskus riidat saadaan loppumaan vain sovittelijan avulla. - Mikko Hyppösen vinkit salasanojen laatimiseen - Tietomurtoja tapahtuu yhä useammin ja tietokoneen käyttäjille se merkitsee salasanojen vaihtoa. Käytännössä harva ihminen toimii suositusten mukaan. - Rosetta-luotaimen pitkän matkan huipennus - Yli vuosikymmen sitten avaruuteen laukaistun tutkimusluotaimen Rosettan matka huipentuu tänään historialliseen laskeutumisoperaatioon. Ensi kertaa komeetan pinnalle yritetään laskeutua maan päällä rakennetulla laitteistolla. Laskeutujassa on myös Ilmatieteen laitoksen instrumentteja. - Ulkoministeri Erkki Tuomiojan mietteitä Ukrainan kriisistä - Ukrainan tilanne on jälleen kiristynyt separistialueilla pidettyjen vaalien jälkeen. Sodan leviämisen uhka on suuri. Mitä ulkoministeri Erkki Tuomioja ajattelee Venäjälle asetetuista pakotteista ja niiden mahdollisesta laajentamisesta? - Kehonhuollon uudet työkalut - Urheilu- ja fitnessboomin myötä myös kehonhuolto on saanut entistä enemmän huomiota. Markkinoille on tullut runsaasti lisää välineitä lihasten vetreytykseen. Personal trainer Anu Kiiveri kertoo niiden käytöstä. - Aamutohtori: niskakivut - Aamutohtori, fysiatri Jukka Pekka Kouri kertoo istumatyöläisten yleisestä vaivasta, niskakivuista.

  • Kesto: 61 min

  Kehonhuollon uudet työkalut

  Urheilu- ja fitnessboomin myötä myös kehonhuolto on saanut entistä enemmän huomiota. Markkinoille on tullut runsaasti lisää välineitä lihasten vetreytykseen. Personal trainer Anu Kiiveri kertoo niiden käytöstä.

  Ylen aamu-tv: Muut videot (4632) fi:Program:rss

  Viestikyyhky on yhä iso mysteeri

  Viestikyyhkyharrastus on suomessa aika harvinaista, mutta monessa muussa maassa suosittu laji. Miten kyyhkyjä koulutetaan? Ja kuinka pitkän matkan ne osaava suunnistaa? Aamu-tv sai vieraakseen viestikyyhkyharrastaja Kalle Pohjolan.

  • Kesto: 10 min

  Lapset tilastotieteilijöinä

  Suomen kuuluisassa peruskoulussa oppii monia asioita, ja nyt uutena aiheena on tulossa tilastotiede. Helsingin Puotilan ala-asteella oppilaat ovat syksyn ajan ideoineet erilaisia heitä itseään kiinnostavia aiheita ja tutkineet niitä tilastomenetelmin. Aamu-tv:ssä katseltiin tuloksia luokanopettaja Hannu Korhosen ja viidesluokkalaisten Miska Harisen ja Samu Vilhomaan kanssa.

  • Kesto: 10 min

  Mikä määrittelee öljyn hinnan?

  Raakaöljyn hinta on laskenut noin neljänneksen muutamassa kuukaudessa. Öljyntuottajamaat kokoontuvat tänään Wienissä pohtimaan pitäisikö tuotantoa leikata. Aamu-tv:ssä asiasta keskusteltiin Öljyalan keskusliiton toimitusjohtaja Helena Vänskän kanssa.

  • Kesto: 12 min

  Juhlavieraille maistuvat suolaiset tarjottavat

  Näin loppuvuodesta moni järjestää juhlia: on itsenäisyyspäivää, lakkiaista, joulua, uutta vuotta. Miten paljon juomaa ja ruokaa kannattaa juhliin varata?

  • Kesto: 5 min

  Vanhustenhoito takkuaa - mistä apu?

  THL:n selvitys paljasti, että vanhuksilla on yhä liian vähän hoitajia. Selvityksen mukaan mukaan joka kymmenes ympärivuorokautista hoitoa antava yksikkö alittaa edelleen 0,5:n hoitajan vähimmäistason. Mihin suuntaan vanhustenhoito Suomessa on menossa? Aiheesta Aamu-tv:ssä keskusteltiin emeritaprofessori Sirkka-Liisa Kivelän kanssa.

  • Kesto: 9 min

  Poliisille rekisterikilpien lukulaitteet koko maahan

  Poliisi ottaa vuoden loppuun mennessä koko maassa käyttöön rekisterikilpiä lukevan laitteiston. Laitteita on koekäytetty joitakin vuosia. Poliisihallituksen poliisiylitarkastaja Risto Lammi kertoi, millaisista laitteista on kyse ja miten niiden toivotaan näkyvän liikenteen valvonnassa.

  • Kesto: 11 min

  Yhdysvaltain mellakat ovat vaarassa levitä

  Yhysvaltain Fergusonissa puhkesi laajoja mellakoita, kun valamiehistö päätti, ettei tummaihoisen nuorukaisen kesällä ampunut poliisi saa syytettä. Yle Uutisten kirjeenvaihtaja Christian Vuojärvi kommentoi tilannetta Fergusonista, ja Pohjois-Amerikan tutkimuksen yliopistonlehtori Outi Hakola analysoi tumma- ja vaaleaihoisen väestön välillä Yhdysvalloissa olevia jännitteitä.

  • Kesto: 13 min

  Juhlaruokia allergisille

  Joulunaikaan kuuluu herkuttelu. Restonomi Tuula Jokinen antoi vinkkejä siihen, millaisia ruokia ja herkkuja voi tarjota ruoka-allergisille.

  • Kesto: 7 min

  Perustuloa nostetaan taas keskusteluun

  Sitra ja Työeläkevakuuttajat Tela julkistavat tänään ajatushautomo Tänkin toteuttaman selvityksen perustulosta, ja myös Vihreät julkaisee oman uuden perustulomallinsa. Perustulosta keskustelivat Tänkin tutkimusjohtaja Mikko Forss ja vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Outi Alanko-Kahiluoto.

  • Kesto: 9 min

  Farkkujen historiaa

  Matti Majava tietää kaiken farkuista. Hän perusti suomen ensimmäisen farkkukaupan vuon 1969. Aamu-tv:ssä Majava kertoi farkkujen historiasta Suomessa ja sen vaikutuksesta nuorisokulttuuriin. Majava antoi myös vinkkinsä farkkujen pesuun. Kannattaako farkkuja ylipäätään pestä?

  • Kesto: 9 min

  Siivouksessa ei pidä pyrkiä täydellisyyteen

  Unohda viikkosiivous, ja solahda arjen virtaan jossa paikat pysyvät kunnossa siinä sivussa. Tee mielummin vähän sinnepäin kuin täydellisesti, mutta tee asiat heti. Näin Aamu-tv:ssä neuvoivat siivouksesta kirjan kirjoittaneet Saara Henriksson ja Aino-Maija Leinonen.

  • Kesto: 9 min

  Robotit tulevat - miten käy työpaikkojen?

  Miten robotiikka muokkaa tulevaisuuden yhteiskuntaa? Robotit kehittyvät ja tulevat tulevat näkymään yhä useammalla elämänalalla, mutta miten käy työpaikkojen? Robotiikasta Aamu-tv:ssä keskustelivat Cristina Andersson Robotics Finlandista ja Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskuksen (TIEKE) tutkimus- ja kehittämisjohtaja Jyrki Kasvi.

  • Kesto: 12 min

  Vaatteiden haitalliset kemikaalit

  Vedät uuden vaatteen päällesi ja kohta kutisee. Vaatteissa käytettävät kemikaalit voivat aiheuttaa monenlaisia iho-oireita. Miksi? Sen kertoi Aamu-tv:ssä Esa Nikunen Tukesista.

  • Kesto: 6 min

  Naisiin kohdistuva väkivalta Suomessa

  Suomalaisista naisista noin 30% kokee vuosittain fyysistä, henkistä tai seksuaalista väkivaltaa. Miksi väkivaltaa kohdannut nainen useimmiten salaa asian? Aiheesta aamu-tv:ssä oli keskustelemassa Naisten Linjan toiminanjohtaja Pia Puu Oksanen.

  • Kesto: 10 min

  Vieraana Klemolan sisarukset Leea ja Klaus

  Kansallisteatterissa saa ensi-iltansa näytelmä Maaseudun tulevaisuus, jossa eläimet ovat pääosissa. Näytelmän ohjaaja Leea Klemola ja pääroolia esittävä Klaus Klemola kävivät Aamu-tv:ssa kertomassa näytelmästä.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  229/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  35/3057 Ylen aamu-tv: 29.11.2014 53 min
  230/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  231/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  232/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  233/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  234/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  235/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  236/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  237/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  238/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  239/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  36/3057 Ylen aamu-tv: 13.12.2014 53 min
  240/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  241/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  242/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä