Areena
 • TV
 • Radio
 • Tällä ohjelmalla ei ole nettikatseluoikeuksia.

  Pikku Kakkonen

  • Jakso 164/20853
  • Kesto: 58 min

  Kaisan kanssa katsellaan Oiva-nallen oivallukset, Kuvat liikkuvat, Metkat Mesiläiset, Jussin matkat, Jepu Neulasen seikkailut sekä Annin keijukoulu.

  • Katsottu: 7577 kertaa ( Katseltavissa vain Suomessa )

  Sarja Pikku Kakkonen »


  Pikku Kakkosen ohjelmia (101) Pikku Kakkosen nettiin »

  Q Putti 5 (S)

  Outoja ääniä yössä. Apuri nukahtelee koko ajan kesken puuhiensa. Syyksi selviää, että Apuri ei pysty nukkumaan yöllä kummallisten äänien takia. Ystävykset rakentavat telttaleirin ja päättävät ottaa asiasta selvää.

  Mohvelit (S)

  Liisa pelaa jalkapalloa. Liisa tahtoo oppia pelaamaan jalkapalloa yhtä hyvin kuin lastentarhan pojat. Bruuno toimii maalivahtina, vaikka ei ymmärräkään tehtäväänsä ihan heti. Onneksi Panini osaa potkia palloa kuin mestari.

  Puput

  Piiriseis-leikki (S). Piiriseis-leikki ja Pupukoulun lauluja.

  Franklin ja ystävät (S)

  Franklin ja Puumaan yö. Ystävykset lähtevät opettajan johdolla tutkimaan öistä Puumaamata. Pimeästä löytyy monta yllätystä.

  Pikku Kakkosen posti (14)

  Pikku Kakkosen posti

  Pikku Kakkosen posti, erikoislähetys. Vain Areenassa. Liikenne. Iina katselee Oonan kanssa lasten lähettämiä piirustuksia.

  Pikku Kakkosen posti

  Pikku Kakkosen posti, erikoislähetys. Vain Areenassa. Mummut ja papat. Iina katselee Sonjan kanssa lasten lähettämiä piirustuksia.

  Musiikki (10)

  Puput

  Piiriseis-leikki (S). Piiriseis-leikki ja Pupukoulun lauluja.

  Nuottiavain

  Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä.

  Musarullaa!

  Maailmalla. Kulttuuritalolla taltioidun aamukonsertin 2. osa. Lavalla Eija Ahvo ja Susanna Haavisto, P2-yhtye, Nalle, PolePole sekä Riku ja Rami.

  Yökyöpelit (S)

  Osa 13: Konna on lähistöllä! Yökyöpeleitten talossa tapahtuu kummia. Joku on rouskuttanut sähköjohdot poikki. Seurallisen Saku-sedän öisissä juhlissa selviää, kuka on syyllinen suursyöminkeihin ja miksi.

  Pienimmille (3)

  Hertan maailma

  Hertta pohtii aikaa. Fiksut muksut tietää, että aika on täynnä ihmettä. Tuotanto: Alpakkamedia Oy.

  Opitaan yhdessä (8)

  Neppajymykerho

  Vilja askartelee kukkia Sirkun ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen

  Maapallottelua

  "Tää on mun pallo, tää on sun pallo, tää on meidän yhteinen maapallo, ja tänään mä esittelen sulle yhden hienon eläimen tältä pallolta. Se on korento! Ja hei! Älä potki TÄTÄ palloo!"

  Totta vai taikaa

  Miten syntyy sateenkaari. Kaapon ja Laten laboratoriossa ihmetellään outoja ilmiöitä, tehdään kokeita ja tutkitaan arvoituksellisia asioita. Tänään: Miten syntyy sateenkaari.

  Viitotut (11)

  Sormilla vai puikoilla (viittomakielelle tulkattuna)

  Sormilla vai puikoilla. Osataan tortilloja eli meksikolaisia maissilettuja tehdä Suomessakin! Hannia näyttää, miten lettusia leivotaan ja litistetään. Pikkusisko Sienna täyttää tortillansa erikoisherkulla: kuivatuilla heinäsirkoilla! Viittomakielen tulkki: Eija Jääskeläinen.

  Muualla Yle.fi:ssä