Areena
 • TV
 • Radio
 • Putkiremontit

  • Kesto: 1 min

  Tänäkin vuonna tuhanneet ihmiset joutuvat muuttamaan evakkoon putkiremontin tieltä. Isännöintiliitto arvioi, että putket uusitaan tänä vuonna 15 000 kodista. Urakkaa ei enää automaattisesti anneta halvimman tarjouksen tekijälle.

  Sallittu kaikenikäisille

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 275 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Uutisjuttuja »


  Uutisjuttuja: Muut videot (7399) fi:Program:rss

  Videokuvaa eteläkorealaisesta matkustajalautasta ennen uppoamista

  Pahan kallistuman saanut eteläkorealainen matkustajalautta on uponnut lähes täysin. Monien pelätään jääneen loukkuun kyljelleen kaatuneeseen alukseen, josta vain pieni osa keulaa on enää vedenpinnalla. Videolla näkyy kuvaa matkustajalautasta ja pelastustöistä ennen uppoamista. Video: RTVcA

  Pahan kallistuman saanut eteläkorealainen matkustajalautta on uponnut lähes täysin

  Eteläkorealaisesta aluksesta on pinnalla enää keula ja useita ihmisiä on loukussa veden alla. Valtaosa matkustajista oli luokkaretkellä olleita koululaisia ja heidän opettajiaan. Tiedot pelastuneiden määrästä vaihtelevat. Ensimmäisinä paikalle avuksi ehtivät alueella olleet kalastus- ja kauppa-alukset, joihin nostettiin merestä useita ihmisiä. Video: RTVcA

  • Kesto: 1 min

  Aamutohtori: nettiriippuvuus

  Älykännykästä on tullut monelle käden jatke, sosiaalinen media on korvannut suorat ihmiskontaktit. Onko meille syntynyt uusi kansantauti? Nettiriippuvuudesta kertoo psykiatrian erikoislääkäri Heikki Nikkilä.

  • Kesto: 11 min

  Vieraana Katri Helena

  Ikisuosikki Katri Helena on vuosien ajan avoimesti puhunut yhteydestään jo ajasta iäsiyyteen siirtyneisiin lähiomaisiinsa. Tuoreissa teoksissaan, albumissa ja kirjassa, Katri Helena avaa aihetta lisää.

  • Kesto: 11 min

  Näin tunnistat väärän rahan

  Vaikka pankkikortit ovat yleistyneet, olemme rahan kanssa tekemisissä yhä päivittäin. Miten tunnistaa väärän rahan vaikkapa ulkomailla matkustellessaan. Vinkkejä antaa rikosinsinööri Petri Varjos KRP:stä.

  • Kesto: 9 min

  Ukrainan kriisi julkisivun takana

  Ukrainan kriisi työllistää monin tavoin poliitikkoja. Puolustusministeri Carl Haglund palasi illalla EU:n puolustusministerien tapaamisesta, jossa Ukraina oli nyt agendalla ensi kertaa. Jussi Halla-aholla ja Heidi Hautalalla on omakohtaisia suhteita kriisin osapuoliin, Venäjään ja Ukrainaan.

  • Kesto: 15 min

  Pannaanko pakasteet pieneen pussiin?

  Tuo on tuutu hokema kaupan kassoilla. Hukummeko me muovipusseihin, kun koko kaupankäynti tuntuu perustuvan niihin? Ekotehokkuuskonsultti Michael Lettenmeier neuvoo, miten muovikassien ylivallasta päästään.

  • Kesto: 8 min

  Stocka vaikeuksissa, XXL rynnii - kauppa murroksessa

  Kaupan alalta on kuultu huonoja uutisia viime aikoina. Eilen Stockmann kertoi aloittavansa yt-neuvottelut ja viime kuussa Kesko kertoi sulkevansa Anttila- ja Kodin Ykkönen- tavarataloja. Kuinka suuri on kaupan ahdinko, vastaamassa Kaupan liiton toimitusjohtaja Juhani Pekkala.

  • Kesto: 7 min

  Ukrainan Slovjanskissa venäjänmieliset valtaavat hallintorakennuksia

  Ukrainan Slovjanskissa venäjänmieliset joukot ovat vallanneet paikallisia hallintorakennuksia sekä irroittaneet tunnuksia rakennusten seinästä. Tilanteen kiristyttyä myös ukrainalainen hävittäjä on nähty lentämässä Kramatorskin taivaalla. Video: RTV + RTR

  • Kesto: 1 min

  Ukrainan presidentti kertoo operaation alkaneen Itä-Ukrainassa

  Ukrainan virkaatekevä presidentti Oleksandr Turtšynov sanoo, että maan joukot ovat aloittaneet terrorisminvastaisen operaation Itä-Ukrainassa. Turtšynovin mukaan operaatio toteutetaan vaiheittain, vastuullisesti ja harkiten. Presidentin ilmoituksen lisäksi minkään muunlaisia merkkejä operaatiosta ei ole saatu. Video: Reuters

  • Kesto: 1 min

  Asianajaja kommentoi Jari Aarnion vangitsemisen jatkamista.

  Helsingin käräjäoikeus on päättänyt jatkaa Helsingin huumepoliisin päällikön Jari Aarnion tutkintavankeutta. Aarnio on ollut vangittuna marraskuusta lähtien. Häntä epäillään huumerikosten lisäksi lahjus- ja virkarikoksista. Asianajaja Riitta Leppiniemi kommentoi videolla oikeuden päätöstä.

  • Kesto: 6 min
  Muualla Yle.fi:ssä