Areena
 • TV
 • Radio
 • Ville Valo: Hampaankoloon ei ole jäänyt

  • Kesto: 10 min

  HIM-yhtye viettää 20-vuotisjuhlaansa.

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 8764 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Uutisjuttuja »


  Uutisjuttuja: Muut videot (7824) fi:Program:rss

  Tulivuorenpurkaus alkoi Islannissa

  Bardarbungan tulivuori on alkanut purkautua Islannissa. Suhteellisen pienikokoinen purkaus alkoi perjantaiyönä Dyngjujokullin jäätiköllä alueella, jolla purkaus on aiheuttanut maanjäristyksiä elokuun puolestavälistä saakka.

  Valion rekat pysäytettiin Venäjän rajalle

  Valion mukaan yhtiön laktoosittomia tuoretuotteita kuljettavat rekat pysäytettiin Venäjän rajalle muuttuneiden määräysten vuoksi. Vaalimaan tullin varapäällikkö Lasse Koskela kommentoi tilannetta.

  F24:n toimittaja seurasi venäläisten rekrytointia separatistijoukkoihin

  Ranskalaisen englanninkielisen tv-kanavan France 24:n toimittaja pääsi seuraamaan Venäjällä separatistijoukkoihin taistelijoita rekrytoivan ryhmän toimintaa. Venäläisiksi nationalisteiksi itseään luonnehtiva ryhmä rekrytoi samanmielisiä henkilöitä venäläisen sosiaalisen median VKontakten välityksellä. Rekrytoidut henkilöt kuljetetaan Venäjältä Ukrainan puolelle separatistien hallussa olevalle alueelle odottamaan kutsua rintamalle. Tämä juttu on spiikattu englanniksi. - video F24

  • Kesto: 5 min

  Poliisikamera käytössä Yhdysvalloissa

  Monissa Yhdysvaltain kaupungeissa poliisilaitokset ovat alkaneet varustaa poliisit kameroilla, jotka ovat kiinnitetty suojalasien sankoihin. Poliisi haluaa helpottaa kiinniottotilanteiden todistamista oikeudessa videomateriaalin avulla. Poliisien toiminnasta johtuneet valitukset ovat vähentyneet huomattavasti. Tässä otteita kameran toimivuudesta tosi tilanteessa. - video CBSN

  Minna Parikasta Vuoden nuori muotoilija

  Vuoden nuori muotoilija -palkinto on myönnetty Minna Parikalle. Hän on tunnetuimpia suomalaisia kenkäsuunnittelijoita tavaramerkkinään persoonallinen ja leikkisä tyyli. Parikan suunnittelemia naisten kenkiä koristavat tupsut, pupun ja hiiren korvat.

  • Kesto: 4 min

  Soini päästi persun suustaan

  Persu-sanan käytöstä saattaa tulla eduskunnassa sallittu ilmaisu. Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma (sd.) sanoo, että eduskunnan salikeskustelujen säännöt päivitetään syyskuun aikana. Taustalla on se, että perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini (ps.) herätti puolueen eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Vantaalla tiistaina huomiota laukaisemalla, että "persu ei myy persettään". Soini pamautti myös, että "persu ei petä".

  SPR:n suomalaishoitaja Ebola-alueella

  SPR lähetti elokuussa Länsi-Afrikan Ebola-alueelle suomalaisen sairaanhoitajan Virpi Teinilän. Teinilä on ehtinyt olla alueella jonkin aikaa ja kertoo haastattelussa tilanteesta alueella.

  Muualla Yle.fi:ssä