Areena
 • TV
 • Radio
 • Tällä ohjelmalla ei ole nettikatseluoikeuksia.

  RSO, Santtu-Matias Rouvali ja Salosen L.A. Variations

  • Kesto: 20 min

  Radion sinfoniaorkesteri ja kapellimestari Santtu-Matias Rouvali esittävät Esa-Pekka Salosen orkesteriteoksen L.A. Variations. Musiikkitalo 30.1.2013. Ohjaus Harri Anttila.

  • Katsottu: 546 kertaa ( Katseltavissa vain Suomessa )

  Sarja Klassinen »


  Klassinen: Muut videot (321) fi:Program:rss

  Baritoni Aarne Pelkonen ja pianisti Juho Alakärppä äänittivät Brahmsia

  Baritoni Aarne Pelkonen voitti Lappeenrannan laulukilpailujen miestensarjan vuonna 2013. Voittaja pääsee äänittämään Ylen M-studioon valitsemansa ohjelmiston. Aarne ja Juho ovat valinneet Brahmsin Neljä vakavaa laulua, jotka on äänitetty jo ennen joulua ja ne kuullaan ensimmäisen kerran kiirastorstaina 17.4.2014.

  • Kesto: 7 min

  RSO, Lintu ja Mahlerin sinfonia nro 1

  Radion sinfoniaorkesteri ja kapellimestari Hannu Lintu esittävät Gustav Mahlerin sinfonian nro 1. Musiikkitalo 9.4.2014. Ohjaus Anu Holttinen.

  • Kesto: 60 min

  RSO, Lintu, Montalvo, Ahonen ja Nonon Como una ola de fuerza y luz

  Radion sinfoniaorkesteri, kapellimestari Hannu Lintu, sopraano Marisol Montalvo ja pianotaiteilija Joonas Ahonen esittävät Luigi Nonon teoksen Como una ola de fuerza y luz. Musiikkitalo 9.4.2014. Ohjaus Anu Holttinen.

  • Kesto: 35 min

  Kantapöydän jatkot 9.4.2014

  Taiteilijatemperamentit kohtaavat Kantapöydän jatkoilla Musiikkitalon kahvilassa 9.4.2014. Vieraina ovat aviopari, säveltäjä Sebastian Fagerlund ja sopraano Angelika Klas. Kahvia kaatavat Timo Asikainen ja Helena Hannikainen.

  • Kesto: 56 min

  Kantapöytä 9.4.2014

  Klassisen musiikin ajankohtainen keskusteluohjelma suorana radio- ja verkkolähetyksenä Musiikkitalon kahvilasta ke 9.4.2014. Vieraina Kalle Koiso-Kanttila, Marja-Leena Pétas, Hannu Vasara, Janne Mertanen, Valtteri Malmivirta, Pasi Pirinen, Päivi Nisula ja Merja Larivaara. Kahvia kaatamassa Timo Asikainen ja Helena Hannikainen.

  • Kesto: 58 min

  Sopraano Marisol Montalvo tiesi hyvin varhain keskittyvänsä uuteen musiikkiin

  Sopraano Marisol Montalvo esiintyy RSOn konsertin solistina 9.4.2014. Hän on solistina Luigi Nonon teoksessa Como una ola de fuerza y luz. Haastattelussa hän kertoo sellisti Mikko Ivarsille, että hän tiesi hyvin varhain uransa alussa keskittyvänsä uuden musiikin esittämiseen. Hän kertoo myös omasta taustastaan ja siitä, kuinka hänen äitinsä "katuu" joka päivä sitä, että vei tyttärensä nuorena kuoroon.

  • Kesto: 6 min

  Kantapöydän jatkot 2.4.2014

  Taiteilijatemperamentit kohtaavat Kantapöydän jatkoilla Musiikkitalon kahvilassa 2.4.2014. Vieraina ovat avopari, Kansallisoopperan solistitenori Mika Pohjonen ja tangokuningatar Heidi Pakarinen. Kahvia kaatavat Vesa Kytöoja ja Helena Hannikainen.

  • Kesto: 58 min

  Kantapöytä 2.4.2014

  Klassisen musiikin ajankohtainen keskusteluohjelma suorana radio- ja verkkolähetyksenä Musiikkitalon kahvilasta ke 2.4.2014. Vieraina Alpo Aaltokoski, Irja Askola, Päivi Kärkäs, Olli Virtaperko, Perttu Haapanen, Arttu Kataja ja Karo Hämäläinen. Kahvia kaatamassa Vesa Kytöoja ja Helena Hannikainen.

  • Kesto: 57 min

  Philomelan 30-vuotiskonsertin ylimääräinen

  Philomela ja kuoronjohtaja Marjukka Riihimäki esittävät ylimääräisenä numerona Kerkko Koskisen kappaleen Anni Sinnemäen runoon Vesireittejä. Philomelan 30-vuotiskonsertti Musiikkitalossa 29.3.2014. Ohjaus Antti Lappi.

  • Kesto: 5 min

  Philomela 30-vuotiskonsertissaan viihteellä...

  Philomela Jorma Kalevi Louhivuori, Matti Paatelman yhtye ja kuoronjohtaja Marjukka Riihimäki esittävät lauluja Jorma Kalevi Louhivuorelta, Anna-Mari Kähärältä, Pekka Marjaselta, Lauri Tähkältä ja Arto Tammiselta. Philomelan 30-vuotiskonsertti Musiikkitalossa 29.3.2014. Ohjaus Antti Lappi.

  • Kesto: 36 min

  Philomelan 30-vuotiskonsertin muistoja...

  Philomela ja kuoronjohtaja Marjukka Riihimäki esittävät lauluja Kalevi Aholta, Pekka Kostiaiselta, Anna-Mari Kähärältä ja Tellu Turkalta. Philomelan 30-vuotiskonsertti Musiikkitalossa 29.3.2014. Ohjaus Antti Lappi.

  • Kesto: 33 min

  Philomela ja Auerbachin Galgenlieder

  Philomela, Raschèr-saksofonikvartetti ja kuoronjohtaja Marjukka Riihimäki esittävät Lera Auerbachin teoksen Galgenlieder (Hirsipuulauluja). Philomelan 30-vuotiskonsertti Musiikkitalossa 29.3.2014. Ohjaus Antti Lappi.

  • Kesto: 38 min

  RSO, Weilerstein ja Prokofjevin Romeo ja Julia

  Radion sinfoniaorkesteri ja kapellimestari Joshua Weilerstein esittävät Sergei Prokofjevin sarjan Romeo ja Julia (Weilersteinin kooste sarjoista 1-3). Musiikkitalo 26.3.2014. Ohjaus Harri Anttila.

  • Kesto: 43 min

  RSO, Weilerstein, Gricius ja Zimmermannin Nobody Knows

  Radion sinfoniaorkesteri, kapellimestari Joshua Weilerstein ja trumpetisti Tomas Gricius esittävät Bernd Alois Zimmermannin teoksen Nobody Knows De Trouble I See. Musiikkitalo 26.3.2014. Ohjaus Harri Anttila.

  • Kesto: 15 min

  RSO, Weilerstein ja Adamsin Lollapallooza

  Radion sinfoniaorkesteri ja kapellimestari Joshua Weilerstein esittävät John Adamsin orkesterikappaleen Lollapallooza. Musiikkitalo 26.3.2014. Ohjaus Harri Anttila.

  • Kesto: 7 min

  Kantapöydän jatkot 26.3.2014

  Taiteilijatemperamentit kohtaavat Kantapöydän jatkoilla Musiikkitalon kahvilassa 26.3.2014. Vieraina ovat isä ja poika, kuoronjohtajat Matti ja Pasi Hyökki. Kahvia kaatavat Vesa Kytöoja ja Janne Koskinen.

  Muualla Yle.fi:ssä