Areena
 • TV
 • Radio
 • Ylen aamu-tv

  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa. Juontajina Kirsi Heikel ja Sari Huovinen Sotapropaganda kännykkäkameroiden ja sosiaalisen median aikana Sotapropagandaa tutkinut Tapio Kujala ja Syyriassa moneen otteeseen käynyt sotatoimittaja Rauli Virtanen kertovat, miten sosiaalisen median ja kännykkäkuvien rooli on korostunut Syyrian sodassa. Sotapropaganda ja silminnäkijäkertomukset sekoittuvat. Vieraana ministeri Elisabeth Rehn Ministeri Elisabeth Rehn varoittaa länttä kiirehtimään hyökkäystä Syyriaan väärin perustein. Rehn toivoo, ettei taas päädytä valehtelemaan YK:n turvallisuusneuvostolle, kun kävi Irakin sodan alla. Aamun kirja: Jari Tervo ja Esikoinen-romaani Kirjailija Jari Tervo on kirjoittanut omakohtaisen Esikoinen-romaanin. Seppo Puttonen ja Nadja Nowak kuvaavat romaania Tervon henkilökohtaisimmaksi teokseksi. Tervon mukaan kirjailijan lapsuus on onnellinen, jos se on täynnä tarinoita. Tarinoita voi synnyttää vaikka huijaamalla hullua sukulaista. Filosofi Esa Saarinen ja yrittäjäpoika Jerome Saarinen Esa Saarinen on ensimmäinen suomalainen filosofi, josta tuli yrityskonsultti. Hän oli mukana Nokian huippuvuosissa ja katsoo yhä, että yritysten menestyksen taustalla on ilmapiiri, henki. Saarinen puolustaa myös oppipoikansa Pekka Himasen 700 000 euron tulevaisuustutkimusta, jonka pääministeri Jyrki Katainen tilasi. Haastattelussa myös poika Jerome Saarinen, joka luo henkeä omassa nettiyrityksessään.

  • Esitetty: Yle TV1
  • Katsottu: 1009 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Ylen aamu-tv »


  Ylen aamu-tv: Jaksot (560) fi:Program:rss

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström & Juha Hietanen. --- Stockmann vaikeuksissa, XXL rynnii - kauppa murroksessa --- Kaupan alalta on kuultu huonoja uutisia viime aikoina. Eilen Stockmann kertoi aloittavansa yt-neuvottelut ja viime kuussa Kesko kertoi sulkevansa Anttila- ja Kodin Ykkönen- tavarataloja. Kuinka suuri on kaupan ahdinko, vastaamassa Kaupan liiton toimitusjohtaja Juhani Pekkala. --- Ukrainan kriisi julkisivun takana --- Ukrainan kriisi työllistää monin tavoin poliitikkoja. Puolustusministeri Carl Haglund palasi illalla EU:n puolustusministerien tapaamisesta, jossa Ukraina oli nyt agendalla ensi kertaa. Jussi Halla-aholla ja Heidi Hautalalla on omakohtaisia suhteita kriisin osapuoliin, Venäjään ja Ukrainaan. --- Vieraana Katri Helena --- Ikisuosikki Katri Helena on vuosien ajan avoimesti puhunut yhteydestään jo ajasta iäisyyteen siirtyneisiin lähiomaisiinsa. Tuoreissa teoksissaan, albumissa ja kirjassa, Katri Helena avaa aihetta lisää. --- Aamutohtori: nettiriippuvuus --- Älykännykästä on tullut monelle käden jatke, sosiaalinen media on korvannut suorat ihmiskontaktit. Onko meille syntynyt uusi kansantauti? Nettiriippuvuudesta kertoo psykiatrian erikoislääkäri Heikki Nikkilä.

  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Juontajina Juha Hietanen ja Sari Huovinen Löytyykö EU:sta lääke Ukrainan kriisiin? Eurooppa-tutkimuksen johtaja Juhana Aunesluoma Helsingin yliopistosta arvioi, että Venäjän presidentti Vladimir Putiniin on vaikea vaikuttaa ulkoisilla pakotteilla, sillä Putinin asema omassa maassa on niin vahva. Suomi on entistä tiiviimmin sidoksissa EU:n kantaan. Vieraana Anna Abreu Laulaja Anna Abreu on takonut artistin uraa jo seitsemän vuotta, vaikka on vasta parikymppinen. Uudella videolla vilkkuu kansainväliseen tyyliin paljas pinta, tähtäin on pienin askelin ulkomaisilla markkinoilla. Jälkipörssi Elena Gorschkow-Salonranta, Pasi Holm ja Leena Mörttinen käyvät kiihkeää keskustelua miesten ja naisten palkkaeroista sekä puivat Ukrainan kriisin talousvaikutuksia ja suomalaisyritysten talousnäkymiä.

  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Ukrainan kriisi päätoimittajaraadin puntarissa: Mitä Ukrainan tilanteesta ajattelevat ne, joiden vastuulla on kertoa siitä suomalaisille. Aamu-tv:n vieraina keskustelemassa olivat päätoimittaja Jouni Kemppainen YLE Uutisista, Päivi Anttikoski MTV3 Uutisista ja Iltalehdestä Petri Hakala. Mopoautojen turvallisuus: Suomen teillä liikkuu jo noin 8 000 mopoautoa ja määrä on kasvanut vauhdilla, noin tuhannella mopoautolla vuodessa. Aamu-tv:ssä selvitettiin millaisesta ajoneuvosta on kyse. Olga Temonen ja sijaisperheen arki: Suomessa on suuri tarve sijaisperheille. Minkälaista elämä sijaisperheessä on, kun huomioitava on myös sijoitettavan lapsen biologiset vanhemmat ja toiminta tähtää siihen, että biologisen perheen olot paranisivat ja lapsi voisi palata tähän kotiin takaisin. Aiheesta Aamu-tv:ssä keskustelivat sosiaalityöntekijä Tuula Jattu Pelastakaa lapset -yhdistyksestä, ja viiden vuoden ajan sijaisäitinä toiminut Olga Temonen.

  • Kesto: 55 min

  12.04.2014

  9.06 Viikon puheenaihe: Mitä yhteistä on luottoluokituksella, tuloeroilla ja Wahlroosilla? 9.17 Loton suosio 9.21 Sää 9.27 Miten tuoksut voivat edistää terveyttä? 9.44 Huuliharppuorkesteri Sväng 9.52 Voita & Sokeria

  • · Yle TV1
  • Kesto: 53 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajana Juha Hietanen.  - Helsingin pörssin tulevaisuudennäkymät. Nasdaq OMX Helsingin toimitusjohtaja Lauri Rosendahl kertoo, miten Helsingin pörssi pyrkii kasvuun. Takana on monta vuotta, jolloin listautumisia oli hyvin vähän.  - Vieraina muusikko Tuomas Holopainen ja sarjakuvataiteilija Don Rosa. Nightwish-yhtyeen Tuomas Holopainen on säveltänyt Roope Ankka -aiheista musiikkia yhden tämän ajan tunnetuimman Ankka-piirt äjän, Don Rosan inspiroimana. Herrat kertovat, miten yhteistyö sai alkunsa.  - Tähtihetki. Jenni-Maarit Koponen esittelee viikon elokuvat "The Grand Budapest Hotel ", ohjaajana Wes Anderson ja "Rio 2", ohjaajana Carlos Saldanha .  - Jälkiviisaat. Jan Erola, Kreeta Karvala ja Kalle Isokallio pohtivat mm. hallituksen toimintakykyä ja sitä, miten pitäisi suhtautua lasten kallistuneisiin harrastuksiin.

  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Juontajina Sari Huovinen & Anna Lehmusvesi. - Haastattelussa SDP:n puheenjohtajaehdokas Antti Rinne. SDP:n istuva puheenjohtaja Jutta Urpilainen avasi kampanjansa maanantaina ja kisa puolueen johtopaikasta käynnisti toden teolla. Haastaja Antti Rinne kertoo, miten hän näkee hallituksen viime kuohunnat ja tulevat minihallitusneuvottelut. - Feilaa, ragee, äässi - koululaisslangin hittisanat. Helsingissä koululaisilta kerättiin slangisanoja ja niistä puhutaan Agricolan päivän kunniaksi. Ysiluokkalaiset Anniina Mustonen ja Eva Reimann kertovat, kuinka nuoriso 2010-luvulla puhuu. - Aamutohtori: kaihileikkaukset. Kaihileikkaus on maailman yleisin yksittäinen kirurginen toimenpide. Silmätautien erikoislääkäri Esko Järvinen kertoo mistä on kyse.

  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Lentokoneisiin asennettavat seurantalaitteet nostavat lippujen hintoja Malaysia Airlinesin kadonnut kone on herättänyt huolta monissa lentomatkustamisen suhteen. Entä millaisia vaikutuksia turvallisuuteen on lentoliikenteen kilpailulla? Aiheesta Aamu-tv:ssä keskusteltiin Liikenteen turvallisuusviraston ilmailujohtajan Pekka Hentun kanssa. Millaista ohjelmaa lasten kotisynttäreille kannattaa järjestää? Lasten syntymäpäiväjuhlien järjestäminen saattaa olla aikamoinen homma. Synttäreitä saattaa olla useampia, kavereille ja sukulaisille, ja ohjelmaa vaikka minkälaista. Moni järjestää kodin ulkopuolella, mutta Aamu-tv:ssä annettiin vinkkejä miten järjestää helposti hauskat synttärit kotona. Ohjelma- ja leikkivinkkejä antoi helsinkiläisen Leikkipuisto Linjan ohjaaja Hanna Laine. EU:n huippuvirat - mitä ne ovat ja miten niihin valitaan? Pääministeri Jyrki Kataisen eroilmoitus herätti nopeasti keskustelun hänen jatkomahdollisuuksistaan EU:n viroissa. Mitkä ovat ne tehtävät, joihin hänellä voisi olla mahdollisuuksia päästä. Ja millaisia virkoja ne ylipäätään ovat? Asiaa Aamu-tv:ssä valotti Ulkopoliittisen instituutin johtaja Teija Tiilikainen. Romaninuorten koulutie yhä kivinen Tänään vietetään romanien kansallispäivää. Aamu-tvssä keskusteltiin romaninuorten asemasta koulutus- ja työmarkkinoilla sekä siitä, millainen merkitys romaniperinteillä on nykynuorille. Vieraina olivat romaniasiain neuvottelukunnan ylitarkastaja Sarita Friman-Korpela ja muusikko Mertsi Lindgren. Filmikellari Filmikellarissa kaikki on pop up Jätekankaasta muotivaatteeksi Vaatteidenvalmistuksessa syntyy vuosittain valtavat määrät kankaiden jätepaloja, joita ei kunnolla hyödynnetä. Suomalainen start up -yritys on kehittänyt tekniikan, jolla tämä jätevuori voidaan muuttaa uudeksi priima-kankaaksi. Jälkipörssi Pääministeri vaihtuu, mutta onko hetki hyvä vaihdokselle taloustilanteen kannalta? Muun muassa tätä pohtivat Jälkipörssin Pasi Holm, Ulpu Iivari ja Pekka Seppänen.

  • Kesto: 73 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina: Kirsi Heikel & Juha Hietanen. - Kataisen yllätysilmoitus. Jyrki Katainen jysäytti lauantai-iltana melkoisen uutispommin kertomalla vetäytyvänsä kotimaan politiikasta. Vai oliko tämä sitenkään yllätys? Vieraina päätoimittaja Ville Pernaa ja politiikan toimituksen päällikkö Pekka Ervasti - Puhelimessa kunniapuheenjohtaja Ilkka Suominen. Kokoomus joutuu Kataisen eroilmoituksen seurauksena etsimään puolueelle uuden johtajan. Saappaat ovat isot, siirtyyhän Katainen voittajana syrjään - Auttaako oppivelvollisuusiän nosto syrjäytymisvaarassa olevia? Hallitus päätti kehysriihessä nostaa oppivelvollisuusiän 16-vuodesta 17-vuoteen. Tämä tarkoittaa sitä, että lukiossa tai ammattikoulussa istutaan ainakin vuosi. Hyödyttääkö uudistus oikeasti syrjäytymisvaarassa olevia nuoria - keskustelemaan erityisopettaja Kirsi Ihalainen, SAKKI ry:n puheenjohtaja Aleksei Fedotov ja Icehearts-toiminnanjohtaja Ville Turkka. - Ruandan kauheuksista 20 vuotta. Keväällä 1994 käynnistyi yksi aikamme suurimmista tragedioista, Ruandan kansanmurha. Siinä sai surmansa arviolta 800-tuhatta ihmistä. Tänään TV1:ssä esitetään dokumentti kansanmurhasta ja sen seurauksista: vieraanamme on elokuvan toinen ohjaaja Iris Olsson.

  • Kesto: 55 min

  05.04.2014

  9.05 Viikon puheenaihe: Ukraina koettelee Euroopan yhtenäisyyttä 9.21 Viikonlopun sää 9.27 Kurkistus Helsingin alamaailmaan 9.41 Pepe Willberg ja Riku Niemi George de Godzinskyn jäljillä 9.52 Voita & Sokeria

  • · Yle TV1
  • Kesto: 53 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Nicklas Wancke ja Anna Lehmusvesi. - Vieraana vuoden ensihoitaja. Simo Ekman on vuoden 2014 ensihoitaja. Ekman on pitkän linjan ammattilainen, joka kertoo ammatin muuttumisesta ja antaa ohjeet sairauskohtauksen tai onnettomuuden uhrin auttamiseksi. - Sitran pääjohtajan Mikko Kososen teesit tulevaisuuteen. Pääjohtaja Mikko Kososen mielestä Suomen pitäisi asettaa tavoitteeksi olla ensimmäinen maa maailmassa, joka luopuu kokonaan kivihiilen energiakäytöstä. Hän kertoo myös näkemyksensä siitä, miten Suomen talous saadaan uuteen nousuun. - Veikkausliiga alkaa - vieraina Shefki Kuqi ja Rasmus Schüller. Jalkapallon Veikkausliiga alkaa sunnuntaina. Aamu-tvn vieraina olivat pelaajatähti Shefki Kuqi, joka tällä kaudella valmentaa FC Honkaa ja HJK:n nuori lupaus Rasmus Schüller. - Jälkiviisaat. Jan Erola, Kreeta Karvala ja Kalle Isokallio viikon aiheiden kimpussa.

  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Marja Sannikka ja Sari Huovinen. - Ebola leviää Länsi-Afrikassa. Länsi-afrikkalaisessa Guineassa ebola-virus on vaatinut jo ainakin 80 ihmistä on kuolonuhria. Virus on edennyt jo maan pääkaupunkiin sekä naapurimaihin. Aamu-tv soitti Suomen pakolaisavun maajohtaja Markku Vesikolle Liberiaan. - Miten lähimaksaminen käytännössä toimii? Ostosten maksaminen korttia vilauttamalla yleistyy parhaillaan kovaa vauhtia. Useat kauppaketjut ovat ilmoittaneet ottavansa lähimaksamisen käyttöön tänä keväänä. Miten lähimaksaminen tai kontaktiton maksaminen käytännössä tapahtuu? Asiaa Aamu-tv:ssä valotti Jukka Wallinheimo tunnistusteknologian käyttöä edistävästä yhdistyksestä RFIDLab Finland ry:stä. - Ammattiyhdistysliikkeen merkitys nuorille. Miltä näyttää ammattiyhdistysliikkeen tulevaisuus? Aiheesta Aamu-tv:ssä keskusteltiin tulevaisuuden vaikuttajien, eli nuorisopoliitikkojen kanssa. Miten nuoret näkevät ay-liikkeen merkityksen nyt ja tulevaisuudessa? - Onko ruokakulttuurimme pelkkää huijausta? Mitä meille syötetään ja miksi? Aamu-tv:ssä keskusteltiin vallalla olevista ruokamyyteistä, joita Susanna Kovasen ja Harri Lapinojan Ruokapyramidihuijaus-kirja pyrkii kumoamaan. - Aamu-tv teerisoitimella. Aamu-tv piipahti seuraamaassa teerien soidinta Limingan metsissä. Toimittaja Tuomo Björksten ja ammattiluontokuvaaja Jari Peltomäki tiirailivat telttakojustaan teerien liikkeitä koko aamun ajan.

  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Marja Sannikka & Nicholas Wancke. - Onko pienillä puolueilla valtaa, kun isot liittoutuvat? RKP:n puheenjohtaja Carl Haglund ja kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen pohtivat pienten puolueiden vaikutusvaltaa suurten puritustuksessa. - Suomalaissiirtolaisten vahvat jäljet Amerikassa. Historian professori Auvo Kostiainen on toimittanut teoksen, joka kertoo kattavasti suomalaissiirtolaisten vaiheista ja perinnöstä Yhdysvalloissa. Sadattuhannet suomalaiset veivät maahan muutakin kuin saunoja. - Aamutohtori: Liian kova harjaaminen kuluttaa hampaita. Kun hammasluu kuluu, se ei kasva takaisin. Hampaat kuluvat käytössä esimerkiksi liian kovan harjaamisen takia. Erikoishammaslääkäri Susanna Paju kertoo, miten kulumista voi yrittää ehkäistä.

  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Erikoishaastattelussa presidentti Tarja Halonen. - Puhelu: Carl Haglund, puheenjohtaja RKP. Hallitukseen ei tule uusia ministereitä. Tehtävät jaetaan nykyisten SDP:n ja kokoomuksen ministereiden kesken, liikenneasiat menevät Kokoomukselle, kulttuuri SDP:lle - Saako kevät oikeasti hormonit jylläämään? Luonnossa kevään tulo ja valon lisääntyminen pistävät vipinää rakkauselämään. Toimiiko sama myös meillä ihmisillä? Oman näkökulmansa Kevääseen ja rakkauteen tuovat tutkimusprofessor Timo Partonen THL:stä ja rakkausvalmentaja Mia Halonen.

  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anna Lehmusvesi ja Sari Huovinen. - Hallituksen rivit rakoilevat. Kehysriihen säästöpäätökset ja erityisesti lapsilisien leikkaukset tekevät kipeää hallituspuolueissa. Miltä hallituksen tie näyttää - haastattelussa Sirpa Paatero, SDP, Outi Alanko-Kahiluoto, Vihreät ja Kimmo Sasi, Kok. - Jälkihiki. Saku Tuominen, Reetta Meriläinen ja Juha Kanerva puivat viikon urheiluantia. - Kurkistus kylpylöiden kultakauteen. Suomessa oli viime vuosisadan alussa vilkas kylpyläkulttuuri, joka päättyi sotavuosiin. Historioitsija Liisa Suvikumpu kertoo sanoin ja kuvin, minkälaista elämä kylpylöissä oli.

  Ylen aamu-tv: Muut videot (3929) fi:Program:rss

  Haastattelussa ulkoministeri Erkki Tuomioja

  Venäjän, Yhdysvaltain, Ukrainan ja EU:n ulkoministerit kokoontuvat tänään Genevessä. Kyseessä on odotettu tapaaminen, jolla yritetään avata kriisin solmuja. Suomea edustaa ulkoministeri Erkki Tuomioja.

  • Kesto: 12 min

  Kevätseuranta 17.4.

  Kevät alkoi poikkeuksellisen aikaisin tänä vuonna, mutta nyt sen eteneminen näyttäisi hieman hidastuneen. Ylen aamu-tv uutisoi kevään aikana joka toinen torstai Luonto-Liiton kevätseurannan tuloksista.

  • Kesto: 2 min

  Ylen uusi nuortensarja on komea Ihan sama

  Ylen lastenohjelmat täyttää 50 vuotta. Juhlavuoden iso satsaus on Ihan sama -nuorisosarja. Vieraanamme ovat sarjan nuoret tähdet Vilma Sippola ja Nuutti Konttinen sekä ohjaaja Jarmo Lampela.

  • Kesto: 9 min

  Pääsiäinen on passioiden aikaa

  Monelle pääsiäisen ehdoton perinne on passioiden kuuntelu - joko kotisohvalla tai kirkon penkissä. Passioiden historiaa ja olemusta selvittää meille Ylen musiikkitoimittaja Risto Nordell.

  • Kesto: 7 min

  Ukrainan kriisi natisuttaa Venäjän taloutta

  Venäjä on vakuuttanut selviävänsä Ukrainan kriisiä seuranneista lännen talouspakotteista. Maan taloutta seuraavat ovat kuitenkin yksimielisiä siitä, että Venäjän talous on jo kärsinyt merkittävästi kriisin takia. Kuinka paljon, sitä arvioivat ekonomisti Vladimir Miklashevsky Danske Bankista ja analyytikko Janne Hirvonen East Officesta.

  • Kesto: 12 min

  Kesämökki kesäkuntoon

  Pääsiäisenä monet suuntaavat kesämökeille laittamaan torppiaan kuntoon talven jäljiltä. Vinkkejä mökin kevätkunnostukseen antaa meille rakennusmestari Pekka Vaittinen.

  • Kesto: 6 min

  Tom of Finland ja muut uudet postimerkkikuvat

  Suomalaisen kuvataiteilijan ja homoikonin Tom of Finlandin, eli Touko Laaksosen, nimikko-postimerkit ovat herättäneet laajaa huomiota maailmalla. Miten postimerkin aiheet valitaan, vieraana 20 vuotta Postin postimerkeistä vastannut kehitysjohtaja Markku Partinen.

  • Kesto: 9 min

  Vieraana Katri Helena

  Ikisuosikki Katri Helena on vuosien ajan avoimesti puhunut yhteydestään jo ajasta iäsiyyteen siirtyneisiin lähiomaisiinsa. Tuoreissa teoksissaan, albumissa ja kirjassa, Katri Helena avaa aihetta lisää.

  • Kesto: 11 min

  Näin tunnistat väärän rahan

  Vaikka pankkikortit ovat yleistyneet, olemme rahan kanssa tekemisissä yhä päivittäin. Miten tunnistaa väärän rahan vaikkapa ulkomailla matkustellessaan. Vinkkejä antaa rikosinsinööri Petri Varjos KRP:stä.

  • Kesto: 9 min

  Ukrainan kriisi julkisivun takana

  Ukrainan kriisi työllistää monin tavoin poliitikkoja. Puolustusministeri Carl Haglund palasi illalla EU:n puolustusministerien tapaamisesta, jossa Ukraina oli nyt agendalla ensi kertaa. Jussi Halla-aholla ja Heidi Hautalalla on omakohtaisia suhteita kriisin osapuoliin, Venäjään ja Ukrainaan.

  • Kesto: 15 min

  Pannaanko pakasteet pieneen pussiin?

  Tuo on tuutu hokema kaupan kassoilla. Hukummeko me muovipusseihin, kun koko kaupankäynti tuntuu perustuvan niihin? Ekotehokkuuskonsultti Michael Lettenmeier neuvoo, miten muovikassien ylivallasta päästään.

  • Kesto: 8 min

  Stocka vaikeuksissa, XXL rynnii - kauppa murroksessa

  Kaupan alalta on kuultu huonoja uutisia viime aikoina. Eilen Stockmann kertoi aloittavansa yt-neuvottelut ja viime kuussa Kesko kertoi sulkevansa Anttila- ja Kodin Ykkönen- tavarataloja. Kuinka suuri on kaupan ahdinko, vastaamassa Kaupan liiton toimitusjohtaja Juhani Pekkala.

  • Kesto: 7 min

  Anna Abreu: Yhä välillä tytötellään

  Laulaja Anna Abreu on takonut artistin uraa jo seitsemän vuotta, vaikka on vasta parikymppinen. Uudella videolla vilkkuu kansainväliseen tyyliin paljas pinta, tähtäin on pienin askelin ulkomaisilla markkinoilla.

  • Kesto: 9 min

  Tasa-arvoasiantuntija palkoista: Miehet vain kehtaavat pyytää enemmän

  Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan puheenjohtaja Jukka Relander ja Ekonomiliiton asiamies Kosti Hyyppä arvioivat, auttaisiko palkkaerojen julkistus naisten ja miesten samapalkkaisuutta. Useimmilla aloilla miehet tienaavat yhä naisia paremmin, usein selittämättömistä syistä.

  • Kesto: 10 min

  Ukrainan kriisi - aitoa sodan uhkaa ja vellovaa propagandaa

  Sotapropagandaan erikoistunut professori Aki-Mauri Huhtinen Maanpuolustuskorkeakoulusta ja ohjelmajohtaja Mika Aaltola Ulkopoliittisesta instituutista arvioivat Venäjän päämääriä Ukrainassa ja Yhdysvaltain mahdollisuuksia vaikuttaa kriisiin.

  • Kesto: 12 min

  Maistuuko mämmi tai muut perinneherkut?

  Ruokaperinteisiin perehtynyt tietokirjailija Hanna Pukkila tietää, miten perinneherkut maistuvat suomalaisille. Mämmistä tuli pääsiäisherkku siksi, että pitkänäperjantaina ei saanut tehdä tulta uuniin.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  74/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  75/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 43 min
  76/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 43 min
  77/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 38 min
  16/2513 Ylen aamu-tv: 26.04.2014 53 min
  78/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  79/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  80/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 43 min
  81/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 38 min
  17/2513 Ylen aamu-tv: 03.05.2014 53 min
  82/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  83/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  84/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 43 min
  85/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 43 min
  86/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 38 min
  18/2513 Ylen aamu-tv: 10.05.2014 53 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä