Areena
 • TV
 • Radio
 • Ville Kivimäen tietokirja Murtuneet mielet. Taistelu suomalaissotilaiden hermoista 1939 - 1945 on palkittu tämän vuoden Tieto-Finlandia-palkinnolla

  • Kesto: 7 min

  Ville Kivimäen teos kartoittaa sodan sotilaille ja veteraaneille aiheuttamaa henkistä kärsimystä. Voittajan valitsi Helsingin taidemuseon johtaja Maija Tanninen-Mattila, jonka mukaan Kivimäen kirja pistää miettimään omaa suhdetta sotaan.

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 301 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Uutisjuttuja »


  Uutisjuttuja: Muut videot (7393) fi:Program:rss

  Stocka vaikeuksissa, XXL rynnii - kauppa murroksessa

  Kaupan alalta on kuultu huonoja uutisia viime aikoina. Eilen Stockmann kertoi aloittavansa yt-neuvottelut ja viime kuussa Kesko kertoi sulkevansa Anttila- ja Kodin Ykkönen- tavarataloja. Kuinka suuri on kaupan ahdinko, vastaamassa Kaupan liiton toimitusjohtaja Juhani Pekkala.

  • Kesto: 7 min

  Ukrainan Slovjanskissa venäjänmieliset valtaavat hallintorakennuksia

  Ukrainan Slovjanskissa venäjänmieliset joukot ovat vallanneet paikallisia hallintorakennuksia sekä irroittaneet tunnuksia rakennusten seinästä. Tilanteen kiristyttyä myös ukrainalainen hävittäjä on nähty lentämässä Kramatorskin taivaalla. Video: RTV + RTR

  • Kesto: 1 min

  NEOssa Kustom Kulttuuria ja biomekaanista poppia

  Yle Uutisten vaihtoehto- ja kaupunkikulttuuriohjelma NEO sukeltaa Kustom Kulttuurin maailmaan. Urbaaniksi kansantaiteeksikin nimettyyn tyylilajiin kuuluu paitsi lentäviä silmiä ja dokaavia rottia, myös taideteoksiksi kustomoituja moottoriajoneuvoja. NEOssa katsastetaan myös Jukka Hakkomäen millintarkkaa fotorealistista taidetta, joka syntyy kynäruiskulla. Lisäksi NEO tapaa valkovenäläisen cold wave-yhtyeen Super Bessen ja ohjelmassa tutustutaan biomekaanista poppia soittavaan Unzymeen.

  • Kesto: 18 min

  Ukrainan presidentti kertoo operaation alkaneen Itä-Ukrainassa

  Ukrainan virkaatekevä presidentti Oleksandr Turtšynov sanoo, että maan joukot ovat aloittaneet terrorisminvastaisen operaation Itä-Ukrainassa. Turtšynovin mukaan operaatio toteutetaan vaiheittain, vastuullisesti ja harkiten. Presidentin ilmoituksen lisäksi minkään muunlaisia merkkejä operaatiosta ei ole saatu. Video: Reuters

  • Kesto: 1 min

  Asianajaja kommentoi Jari Aarnion vangitsemisen jatkamista.

  Helsingin käräjäoikeus on päättänyt jatkaa Helsingin huumepoliisin päällikön Jari Aarnion tutkintavankeutta. Aarnio on ollut vangittuna marraskuusta lähtien. Häntä epäillään huumerikosten lisäksi lahjus- ja virkarikoksista. Asianajaja Riitta Leppiniemi kommentoi videolla oikeuden päätöstä.

  • Kesto: 6 min

  Aarnio oikeudessa

  Helsingin käräjäoikeus on jatkanut Helsingin huumepoliisin päällikön Jari Aarnion vangitsemista.Aarnio on ollut tutkintavankeudessa marraskuusta lähtien, ja käräjäoikeus päätti iltapäivällä jatkaa vangitsemista. Aarniota epäillään huumerikoksista sekä lahjus- ja virkarikoksista.

  Muualla Yle.fi:ssä