Areena
 • TV
 • Radio
 • Jäämeri 30 päivässä yleispuffi 1

  Ville Haapasalon huikeat matkat Venäjällä jatkuvat Yle Teemalla. Tällä kertaa Ville ja kuvausryhmä kulkevat 30 päivässä 6000 kilometrin matkan Jäämeren rannikkoa seuraten. Matka kulkee idästä länteen, ja liikkeelle lähdetään Kuolan nimimaalta, Murmanskista. Mitä kuuluu Venäjän pohjoisrannikolle, ja miten Jäämeren muutokset vaikuttavat paikallisten elämään?

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 1762 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Traileri »


  Traileri: Muut videot (109) fi:Program:rss

  Ihan sama -teaser

  Ihan sama. Vuoden koukuttavin seikkailusarja Kakkosella 25.-27.4. klo 20:00. Katso myös Areenassa.

  Ihan sama - traileri

  Iida ja Kasper. Toistensa vastakohdat - toistensa sielunkumppanit. Miten kaikki päättyy? Ihan sama. Upea seikkailusarja. Kakkosella perjantaista sunnuntaihin 25.-27.4. klo 20:00. Katso myös Areenassa.

  Tekijänä Evelin Kask

  Evelin Kask, 24, on kuvannut itsemurhan tehneiden läheisiä ja Arizonan aavikolle kuolleiden jäänteitä. "Ehkä kymmenenkin vuoden päästä olen Evelin, joka kuvaa kuolemaa." Nyt ura on vasta alussa ja haaveet edessäpäin.

  EU-vaalikeskustelu 24.4. - traileri

  Puolueiden puheenjohtajien kaksikielinen vaalikeskustelu Euroopan parlamentin vaalien alla. Juontajina Heidi Finnilä ja Jonas Jungar. To 24.4. klo 20.00 Yle Fem

  Dok: Kuolema - traileri

  Dokumenttisarja Kuolema - tarinoita elämästä - alkaa sunnuntaina 20. huhtikuuta klo 20 Yle Femmalla ja Yle Areenassa

  Shakkimestarit 17.5.

  Lauantai-ilta taistellaan shakkilaudalla - maailmanmestaruudesta, maailman herruudesta ja omasta elämästä.

  Tekijänä Aki Roukala

  Valokuvaaja Aki Roukala hylkäsi Helsingin, työpaikan Imagessa sekä boheemielämän, ja osti talon Hailuodosta. Tavoitteena oli oppia näkemään maailma omin silmin. Kolme vuotta on kulunut - mitä pohjoisesta löytyi?

  Niksulasta Galaxiin TV1:ssä ma 21.4. klo 19.30

  Television lastenohjelmat ovat aikuisen iässä. Miten kuva lapsesta on mediassa muuttunut 50 vuodessa? Muistelemassa joukko tekijöitä Timo Parvelasta Raili Rustoon - Ransua ja Eila Roinetta unohtamatta.

  Yle Uutisluokka promo

  Yle Uutisluokan päivän on tiistaina 29.4. Ylen kanavat täyttyvät silloin nuorten tekemistä uutisista. Katso lisää osoitteesta yle.fi/uutisluokka

  Ihan sama - Ennakkona Areenassa

  Mikä on tähtitehdas? Miksi Kasper karkaa sieltä? Mistä löytyy Iida? Ihan sama. Vuoden koukuttavin seikkailu. Katso ennakkoon Yle Areenasta nyt!

  Kino: Sydämellä on syynsä (7)

  (Israel 2012) Nuori Shira joutuu tahtomattaan naimakauppojen kohteeksi vanhemman siskon kuoltua synnytykseen.

  Muualla Yle.fi:ssä