Areena
 • TV
 • Radio
 • Jäämeri 30 päivässä yleispuffi 1

  Ville Haapasalon huikeat matkat Venäjällä jatkuvat Yle Teemalla. Tällä kertaa Ville ja kuvausryhmä kulkevat 30 päivässä 6000 kilometrin matkan Jäämeren rannikkoa seuraten. Matka kulkee idästä länteen, ja liikkeelle lähdetään Kuolan nimimaalta, Murmanskista. Mitä kuuluu Venäjän pohjoisrannikolle, ja miten Jäämeren muutokset vaikuttavat paikallisten elämään?

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 2026 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Traileri »


  Traileri: Muut videot (72) fi:Program:rss

  Dokumenttiprojekti: Piripäiväkirja - traileri

  Pinjalle päihteet tarjosivat yhteyden äitiin. Minkä varaan Pinjan ja äidin elämä rakentuu, kun kumpikin yrittää päästä kuiville? O: Marja Kurikka. Yle TV1 maanantai 1.9.2014 klo 21.30.

  Sami Yaffa - Sound Tracker 2/8

  Sami Yaffa - Sound Tracker on matkaohjelma, joka lähestyy kohteitaan musiikin näkökulmasta. Yle Teema maanantaisin klo 21 ja yle.fi/musiikki.

  We Want More 1/9 (traileri)

  Viiden bändin paluu. Levy-yhtiön teiniduoksi brändäämä Neon 2 palaa nyt bändinä. Yhtyeen loppua leimaa synkät tuulet Jussin itsetuhoisuuden vuoksi. Pystyykö bändi käsittelemään menneisyyden yhdessä?

  Teemalauantai 30.8. Mustalaisiks' syntyneet -traileri

  Romanimusiikin Buena Vista Social Clubiksi kutsuttu värikäs dokumenttielokuva seuraa neljästä maasta tulevien, yhdeksää eri kieltä puhuvien muusikoiden yhteistä Gypsy Caravan -kiertuetta Pohjois-Amerikassa. Matkalla koetaan kulttuurien ja musiikkien huikeita yhteentörmäyksiä. Illan päättää 1970-luvun suuriin kansainvälisiin menestyksiin kuulunut neuvostoelokuva Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen, joka nähdään nyt pitkästä aikaa Suomessa. Emil Lotjanun ohjaama musiikkielokuva on jatkanut menestystään musikaaliversiona teattereissa ympäri Suomea näihin päiviin asti. Lauantaina Teemalla klo 21 alkaen.

  We Want More - yleispuffi

  Yle TV2:n uusi viihdeohjelma We Want More tuo suomalaisyleisön eteen viisi kaivattua, aikanaan lopettanutta bändiä. Paluun tekevät yhtyeet ovat Don Huonot, Miljoonasade, Kwan, Mascara ja Neon 2. Sarjan edetessä tutustumme jokaisen yhtyeen suosion vuosiin ja hajoamisen syihin. Avaamme vanhat solmut bändiläisten välillä ja näemme kuinka elämä on muuttunut bändin lopettamisen jälkeen ja mitä yhtyeiden jäsenten läheiset paluusta ajattelevat. Kun pöytä on puhdas, on aika palata treenikselle, säveltämään, studioon ja lopulta – suurelle yhteiselle paluukeikalle Espoon Barona Areenalle. We Want More - viiden bändin paluu Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa alkaen 13.9. klo 19.10.

  Sound Tracker traileri

  Muusikko Sami Yaffa on nähnyt niin kansainvälisiä areenoita kuin katusoittajan arkea. Nyt hän tutkii musiikin merkitystä ja mysteeriä. Matka maailman saundeihin alkaa Samin kotikaupungista New Yorkista.

  Leikola & Lähde vaihtaa kanavaa

  Leikola & Lähde vaihtaa kanavaa. Ohjema esitetään jatkossa Yle Radio 1:ssä perjantaisin klo. 10.05.

  Ironside 11.9. alkaen Kakkosella

  Katsojat saivat ainutlaatuisen tilaisuuden valita ohjelman Kakkosen syysohjelmistoon. Eniten ääniä sai yhdeksänosainen Ironside, joka on uustulkinta legendaarisesta poliisisarjasta. Pääosassa nähdään kovan kytän maineessa oleva Robert Ironside, joka pyörätuolistaan huolimatta pysäyttää rikollisia oman henkensäkin uhalla.

  Kesäkino 2014

  Teeman kotimaisten elokuvailtojen aiheena kesällä 2014 on suomalainen nainen valkokankaalla. 5.7.-23.8. klo 21.

  Tove Jansson 100 -traileri

  Yle juhlii Tove Janssonin elämää ja taidetta. Löydä Tove. Ylen Kanavilla. yle.fi/tove100

  Kahden naisen sonni

  Aira Samulin hankki itselleen mahdottomalta tuntuvan tehtävän: Hän lupautui siirtämään laivan kokoisen, tuhoon tuomitun Miina Äkkijyrkän Woima-sonni-teoksen 200 kilometriä Haminasta Hyrsylänmutkaan. Kahden naisen sonni-dokkari Yle TV1:llä Tapaninpäivänä 26.12.2013 klo 19.

  Muualla Yle.fi:ssä