Areena
 • TV
 • Radio
 • Jäämeri 30 päivässä yleispuffi 1

  Ville Haapasalon huikeat matkat Venäjällä jatkuvat Yle Teemalla. Tällä kertaa Ville ja kuvausryhmä kulkevat 30 päivässä 6000 kilometrin matkan Jäämeren rannikkoa seuraten. Matka kulkee idästä länteen, ja liikkeelle lähdetään Kuolan nimimaalta, Murmanskista. Mitä kuuluu Venäjän pohjoisrannikolle, ja miten Jäämeren muutokset vaikuttavat paikallisten elämään?

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 2055 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Traileri »


  Traileri: Muut videot (82) fi:Program:rss

  Perilliset -traileri

  Yle Fem keskiviikkoisin klo 21.00, alkaen 1.10. Vahvojen henkilöhahmojen draama Avingarna (Arvingerne, Tanska 2013) kertoo perheestä ajassa, jolloin perinteinen perhemalli murtuu ja muuttuu radikaalisti. Kyseessä on nykymuotokuva vuoden 1968 sukupolvesta ja heidän lapsistaan.

  Palava pensas (16), osa1 -traileri

  Agnieszka Hollandin HBO:lle ohjaama kolmiosainen minisarja Prahan kevään jälkeisestä hyisestä kaudesta Neuvostoliiton miehittämässä Tshekkoslovakiassa vuonna 1969. Jan Palach sytyttää itsensä tuleen, protestit tukahdutetaan, mutta nuori asianajaja nousee puolustamaan Palachin muistoa. Ensimmäinen osa Teemalla pe 26.9. klo 21, toinen ja kolmas la 27.9. sekä su 28.9.

  • Kesto: 1 min

  Teemalauantai 20.9. Lapset elokuvissa -traileri

  15-osaisen Elokuvan tarinan ohjaaja Mark Cousins teki viehättävän lisäosan sarjaansa, aiheena lapset elokuvissa. Dokumentin jälkeen nähdään lapsikuvausten huippuihin kuuluva Victor Ericen elokuva, joka kertoo pienen tytön kokemuksista Espanjan sisällissodan jälkinäytösten aikaan. Mehiläispesän henkeä on kutsuttu Espanjan kaikkien aikojen kauneimmaksi elokuvaksi. Lauantaina Teemalla klo 21 alkaen.

  Ironside 18.9. klo 22.05 Kakkosella

  Katsojat saivat ainutlaatuisen tilaisuuden valita ohjelman Kakkosen syysohjelmistoon. Eniten ääniä sai yhdeksänosainen Ironside, jonka toinen osa nähdään torstaina 18.9. klo 22.05 Kakkosella.

  Yle Teema ja Rakkautta&Anarkiaa 2014

  "Katsojamäärästä tulee valtava." Mannerheim kuulee Yle Teeman ja Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin uudesta yhteistyöstä. Syksyn 2014 ohjelmistossa dokkareita, fiktiota, klassikoita ja ihan uutta elokuvaa.

  • Kesto: 2 min

  Sami Yaffa Sound Tracker 4/8 -traileri

  Missä syntyi tango? Sami Yaffa seuraa legendaaristen tangotaitelijoiden Carlos Gardelin ja Astor Piazzolan jalanjälkiä Rio de la Platalle selvittääkseen Buenos Airesin ja Montevideon välisen kiistan.

  Kylmää ja märkää - trailer

  Tom Nylund ei pidä auringonpaisteesta. Hän rakastaa kylmää ja märkää. Uusi seikkailuohjelma Kylmää ja märkää alkaa sunnuntaina 14 syyskuuta klo 19.00 Yle Femmalla ja Yle Areenassa.

  Sami Yaffa - Sound Tracker 3/8

  Brasilia tunnetaan sambasta ja bossa novasta, mutta maan musiikillinen kulttuuriperintö on paljon monipuolisempi. Sami matkustaa Recifeen, monenlaisten vaikutteiden sulatusuuniin ja runsaudensarveen.

  Elokuvan tarina (16) -traileri

  Palkittu dokumentaristi Mark Cousins matkaa ympäri maailman ja kertoo elokuvan historiasta aina elokuvan alkuvaiheilta 1800-luvulta nykypäivään asti. Teemalla keskiviikkoisin klo 21 ja Areenassa 10.9. alkaen.

  Dokumenttiprojekti: Piripäiväkirja - traileri

  Pinjalle päihteet tarjosivat yhteyden äitiin. Minkä varaan Pinjan ja äidin elämä rakentuu, kun kumpikin yrittää päästä kuiville? O: Marja Kurikka. Yle TV1 maanantai 1.9.2014 klo 21.30.

  Sami Yaffa - Sound Tracker 2/8

  Sami Yaffa - Sound Tracker on matkaohjelma, joka lähestyy kohteitaan musiikin näkökulmasta. Yle Teema maanantaisin klo 21 ja yle.fi/musiikki.

  We Want More 1/9 (traileri)

  Viiden bändin paluu. Levy-yhtiön teiniduoksi brändäämä Neon 2 palaa nyt bändinä. Yhtyeen loppua leimaa synkät tuulet Jussin itsetuhoisuuden vuoksi. Pystyykö bändi käsittelemään menneisyyden yhdessä?

  Teemalauantai 30.8. Mustalaisiks' syntyneet -traileri

  Romanimusiikin Buena Vista Social Clubiksi kutsuttu värikäs dokumenttielokuva seuraa neljästä maasta tulevien, yhdeksää eri kieltä puhuvien muusikoiden yhteistä Gypsy Caravan -kiertuetta Pohjois-Amerikassa. Matkalla koetaan kulttuurien ja musiikkien huikeita yhteentörmäyksiä. Illan päättää 1970-luvun suuriin kansainvälisiin menestyksiin kuulunut neuvostoelokuva Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen, joka nähdään nyt pitkästä aikaa Suomessa. Emil Lotjanun ohjaama musiikkielokuva on jatkanut menestystään musikaaliversiona teattereissa ympäri Suomea näihin päiviin asti. Lauantaina Teemalla klo 21 alkaen.

  We Want More - yleispuffi

  Yle TV2:n uusi viihdeohjelma We Want More tuo suomalaisyleisön eteen viisi kaivattua, aikanaan lopettanutta bändiä. Paluun tekevät yhtyeet ovat Don Huonot, Miljoonasade, Kwan, Mascara ja Neon 2. Sarjan edetessä tutustumme jokaisen yhtyeen suosion vuosiin ja hajoamisen syihin. Avaamme vanhat solmut bändiläisten välillä ja näemme kuinka elämä on muuttunut bändin lopettamisen jälkeen ja mitä yhtyeiden jäsenten läheiset paluusta ajattelevat. Kun pöytä on puhdas, on aika palata treenikselle, säveltämään, studioon ja lopulta – suurelle yhteiselle paluukeikalle Espoon Barona Areenalle. We Want More - viiden bändin paluu Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa alkaen 13.9. klo 19.10.

  Muualla Yle.fi:ssä