Areena
 • TV
 • Radio
 • Jäämeri 30 päivässä yleispuffi 1

  Ville Haapasalon huikeat matkat Venäjällä jatkuvat Yle Teemalla. Tällä kertaa Ville ja kuvausryhmä kulkevat 30 päivässä 6000 kilometrin matkan Jäämeren rannikkoa seuraten. Matka kulkee idästä länteen, ja liikkeelle lähdetään Kuolan nimimaalta, Murmanskista. Mitä kuuluu Venäjän pohjoisrannikolle, ja miten Jäämeren muutokset vaikuttavat paikallisten elämään?

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 2469 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Traileri »


  Traileri: Muut videot (115) fi:Program:rss

  Teemalauantai 25.4. - Holokaustin muisto

  Kun liittoutuneiden joukot saapuivat keskitysleirejä vapauttamaan keväällä 1945, he kohtasivat asioita joita eivät koskaan voisi unohtaa. Kaikki taltioitiin järjestelmällisesti filmille, ja materiaalista koottiin elokuva, jonka teossa oli mukana myös Alfred Hitchcock. Elokuvaa ei kuitenkaan koskaan esitetty. André Singerin dokumenttielokuva tuosta elokuvahankkeesta on järkyttänyt ja puhuttanut tänä keväänä katsojia kaikkialla Euroopassa. Sen parina esitetään tv-dokumentti Ovitzin sirkusperheen karmaisevista vaiheista toisen maailmansodan jaloissa ja Mengelen ihmiskokeiden uhrina. Viimeisten keskitysleirien vapauttamisesta on kulunut huhti-toukokuun lopulla 70 vuotta.

  Anna Perhon kyselytunti

  Yle TV2 to 23.4. klo 21 HUOM! Yle Areenassa pilottijakso to 16.4. klo 21 Anna Perhon kyselytunti – väärät vastaukset viikon oikeisiin kysymyksiin. Ohjelmassa neljä vahvalla tavalla haavoittuvaa naista – Anna Perho, Olga Temonen, Jenni Kokander ja Suvi West - ottaa kantaa viikon uutisiin hyvinvoivan keskiluokan näkökulmasta. Mukaan pyritään myös saamaan viikoittain vieras, joka edustaisi samaa yhteiskuntaluokkaa ja vastaavalla tavalla laiskanpulleita näkemyksiä. #APK

  Eduskuntavaalit 2015: Tulosilta

  Yle TV1 su 19.4. klo 19.30 Vuoden 2015 eduskuntavaalien tulokset, kommentit ja analyysi. Suora lähetys Pasilan tulostudiosta, eduskunnan Pikkuparlamentista sekä puolueiden vaalivalvojaisista.

  Eduskuntavaalit 2015: Tulosilta

  Yle TV1 su 19.4. klo 19.30 Vuoden 2015 eduskuntavaalien tulokset, kommentit ja analyysi. Suora lähetys Pasilan tulostudiosta, eduskunnan Pikkuparlamentista sekä puolueiden vaalivalvojaisista.

  Teemalauantai 18.4. - John Ford

  Kino Klassikon John Ford -sarjan päätteeksi teemaillassa esitetään ohjaajan komeimpiin westerneihin kuuluva Etsijät (USA 1956), jonka pääosissa ovat John Wayne, Jeffrey Hunter ja Natalie Wood. Iltaa täydentää tv-dokumentti John Fordista ja Monument Valleystä, jonka jylhissä maisemissa myös Etsijöitä kuvattiin.

  Hulli, 23.4 alkaen torstaisin klo 21.30 Yle TV2

  Entinen sarjakuvapiirtäjä Hulli on työtön, mikä on paska juttu. Nyt hän yrittää päästä animaattoriksi telkkariin mutta onnistuuko sekään? Tyttökin jättää, ja kotona käy varkaita. Voiko kellään mennä huonommin? Hulli testaa huumorisi rajat torstaisin klo 21.30 Yle TV2:lla.

  Au pairit Los Angelesissa

  Au pairien seikkailut Los Angelesissa jatkuvat. Kolmessa viimeissä jaksossa kyyneleiltä ei vältytä, mutta bileitäkin on tiedossa.

  Muisti: Sekaisin shaahista

  Kesällä 1970 suomalaiset kerääntyivät kaduille, kun kylään saapui shaahipari Persiasta. Eksoottisten vieraiden loistoa ihailtiin, mutta mielenosoittajien silmissä shaahi oli l��nsimaiden etuja puolustava diktaattori.

  Huhtikuun Areenaleffa -traileri

  Huhtikuun Areenaleffat: 4.4. Lost in Translation (7), 11.4. Fame (S), 18.4. Hyvässä seurassa (7), 25.4. Perikato (16). Areenaleffa on katsottavissa 14 päivää sen julkaisusta Areenassa.

  100 päivää ilman viinaa 12.4. sunnuntaina klo 18.45

  Maali häämöttää, 100 päivää tulee täyteen! Mitä jäi käteen, mitä vedetään seuraavaksi kurkusta alas? Sen kertovat Maria Jungner, Samae Koskinen, Arto Nyberg ja Matti Nykänen sarjan päätösjaksossa sunnuntaina klo 18.45 Yle TV1:llä.

  Au pairit Los Angelesissa

  Au pairien seikkailut Losissa jatkuvat. Judithille elämä hymyilee, Henna puolestaan romahtaa.

  Muisti: Inarin ohjuskriisi

  Neuvosto-ohjus katosi Lapin kaamokseen keskellä kylmää sotaa. Ohjusjahti oli maailmalla uutinen, jossa oli sekä uhkaavia että huvittavia käänteitä. Mukana tarinassa olivat niin USA:n puolustusministeri kuin joulupukkikin.

  Muisti: Loikkaus

  Kun neuvostoliittolainen viulisti Viktoria Mullova loikkasi länteen 1983, lööpeissä arvailtiin, ketkä auttoivat. Uutiset kertoivat, että taustalla olivat rahanahneet hämärämiehet. Oikeat auttajat olivat hiljaa 25 vuotta.

  Muualla Yle.fi:ssä