Areena
 • TV
 • Radio
 • Jäämeri 30 päivässä yleispuffi 1

  Ville Haapasalon huikeat matkat Venäjällä jatkuvat Yle Teemalla. Tällä kertaa Ville ja kuvausryhmä kulkevat 30 päivässä 6000 kilometrin matkan Jäämeren rannikkoa seuraten. Matka kulkee idästä länteen, ja liikkeelle lähdetään Kuolan nimimaalta, Murmanskista. Mitä kuuluu Venäjän pohjoisrannikolle, ja miten Jäämeren muutokset vaikuttavat paikallisten elämään?

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 2199 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Traileri »


  Traileri: Muut videot (74) fi:Program:rss

  SuomiLOVE lauantaina 29.11. klo 19.10.

  Tänään valokiilassa Club for Five, Sandhja, Samuli Putro, Egotrippi, Jukka Poika, Jesse Kaikuranta sekä Lauri Tähkä. Mukana ihania yllätyksiä sekä kiitollisuuden osoituksia niin siskolta toiselle kuin äidiltä pojalle.

  Rush – kolmas kausi

  Australialaisen toimintasarjan kolmas tuotantokausi katsottavissa nyt vain Yle Areenassa. Rush on ollut kotimaassaan menestys ja myyty 26 muuhunkin maahan.

  Kaupunki uusiksi, osa 6 -traileri

  Osa 6/6. Suomen pikkukaupungit lakastuvat keskittämispaineissa. Nuoret arkkitehdit saapuvat Kankaanpäähän elävöittämään taidekaupunkia.Kaupunki uusiksi, ma 24.11. klo 21 Teemalla.

  Syke osa 5 26.11.

  Sinun edestäsi vuodatettu. Sairaalaan tuodaan potilas, joka haluaa kieltäytyä verensiirrosta.

  Teeman elokuvafestivaali 2014 -traileri

  Viisi päivää elokuvan juhlaa keskiviikosta sunnuntaihin 26.-30.11. Parasta uutta elokuvaa ja restauroituja klassikkoja, hohtavaa kauhua ja tarttuvaa filmihulluutta, mykkää filmiä ja musiikkielokuvaa, kääpiöitä ja kolmipyöriä sekä monenlaisia tarinoita rakkaudesta. Yhdellä sanalla: tunnetta.

  • Kesto: 1 min

  SuomiLOVE lauantaina 22.11. klo 19.10

  Kylmiä väreitä ja käsinkosketeltavaa tunnelmaa välittää meille tänään huikea artistikattaus: Anna Puu, Ismo Alanko, Eva ja Manu, Jannika B, Reino Nordin, Pete Parkkonen sekä Teflon Brothers, Stig & Meiju.

  Rush – toinen kausi

  Australialaisen menestyssarjan koko toinen tuotantokausi katsottavissa nyt vain Yle Areenassa. Toimintasarja vie Melbournen sykkeeseen, jossa poliisin erikoisyksikkö torjumaan rikoksia paineen alla. Rush on ollut kotimaassaan menestys ja myyty 26 muuhunkin maahan.

  DreamHack: Counter-Strike 29.11.

  Suora lähetys Ruotsin DreamHack Winterin Counter-Strike: Global Offensive -turnauksesta. Kaksi päivää lähetystä Yle Areenaan ja lauantai-iltana finaali suorana lähetyksenä TV2:ssa. Studiovieraina Taneli "disturbed" Veikkola ja Slaava "Twista" Räsänen. Selostus Teemu" wabbit" Hiilinen ja Juha "aNGeldusT" Kurppa. Areena 28.11. klo 10 alkaen 29.11. klo 13 alkaen TV2 29.11. klo 22

  Yle Kipinä

  Yle Kipinä tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden ehdottaa ja kehittää ohjelmia sekä palveluita, joita itse haluaisi nähdä, kuulla tai käyttää. Ja jotka rahoitetaan Yle-verolla. Kipinässä on kolme vaihetta: ideoiminen, kehittäminen ja äänestäminen.

  • Kesto: 2 min

  Kaupunki uusiksi, osa 5 -traileri

  Esikaupungit ja lähiöt pitää saada tehokkaampaan käyttöön. Helsingin Viikki on erikoinen yhdistelmä kaupunkia, maaseutua ja tiedettä. Nuoret arkkitehdit suunnittelevat uutta elämää Viikin yliopistokampukselle. Kaupunki uusiksi, ma 17.11. klo 21 Teemalla.

  Muualla Yle.fi:ssä