Areena
 • TV
 • Radio
 • Jäämeri 30 päivässä yleispuffi 1

  Ville Haapasalon huikeat matkat Venäjällä jatkuvat Yle Teemalla. Tällä kertaa Ville ja kuvausryhmä kulkevat 30 päivässä 6000 kilometrin matkan Jäämeren rannikkoa seuraten. Matka kulkee idästä länteen, ja liikkeelle lähdetään Kuolan nimimaalta, Murmanskista. Mitä kuuluu Venäjän pohjoisrannikolle, ja miten Jäämeren muutokset vaikuttavat paikallisten elämään?

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 2093 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Traileri »


  Traileri: Muut videot (52) fi:Program:rss

  Sami Yaffa - Sound Tracker 7/8 - traileri

  Musiikkikulkuri on jäljittänyt maailman saundien alkuperää ympäri planeetan. Nyt nomadi astuu maagiseen, mystiseen ja ennen kaikkea myyttiseen amerikkalaiseen keikkadösään ja lähtee tien päälle USA:ssa.

  The Empty World

  Kirjailijat Salla Simukka ja Johanna Sinisalo kertovat miksi sarja (The Empty World, työnimi) tulisi tehdä. Kehitteillä oleva ohjelmaidea Yleisradiossa perustuu Salla Simukan teoksiin.

  • Kesto: 2 min

  Minuutti Palavasta pensaasta

  Agnieszka Hollandin ohjaama kolmiosaisen draamasarja Palava pensas esitetään Teemalla kolmena iltana peräkkäin, perjantaista sunnuntaihin 26.–28.9. Esimakua sarjasta ja kommentteja sen elokuvana R&A -festivaaleilla nähneiltä.

  • Kesto: 1 min

  Sami Yaffa Sound Tracker 6/8 - traileri

  Sami metsästää alkuperäistä saundia Afrikan sarveen! Karu ja kaunis vastakohtien maa yllättää kokeneen Musiikkikulkurin, joka matkaa tuhansien pyhiinvaeltajien mukana maailman vanhimpaan joulumessuun.

  Perilliset -traileri

  Yle Fem keskiviikkoisin klo 21.00, alkaen 1.10. Vahvojen henkilöhahmojen draama Avingarna (Arvingerne, Tanska 2013) kertoo perheestä ajassa, jolloin perinteinen perhemalli murtuu ja muuttuu radikaalisti. Kyseessä on nykymuotokuva vuoden 1968 sukupolvesta ja heidän lapsistaan.

  Yle Teema ja Rakkautta&Anarkiaa 2014

  "Katsojamäärästä tulee valtava." Mannerheim kuulee Yle Teeman ja Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin uudesta yhteistyöstä. Syksyn 2014 ohjelmistossa dokkareita, fiktiota, klassikoita ja ihan uutta elokuvaa.

  • Kesto: 2 min

  Sami Yaffa Sound Tracker 4/8 -traileri

  Missä syntyi tango? Sami Yaffa seuraa legendaaristen tangotaitelijoiden Carlos Gardelin ja Astor Piazzolan jalanjälkiä Rio de la Platalle selvittääkseen Buenos Airesin ja Montevideon välisen kiistan.

  Kylmää ja märkää - trailer

  Tom Nylund ei pidä auringonpaisteesta. Hän rakastaa kylmää ja märkää. Uusi seikkailuohjelma Kylmää ja märkää alkaa sunnuntaina 14 syyskuuta klo 19.00 Yle Femmalla ja Yle Areenassa.

  Sami Yaffa - Sound Tracker 3/8

  Brasilia tunnetaan sambasta ja bossa novasta, mutta maan musiikillinen kulttuuriperintö on paljon monipuolisempi. Sami matkustaa Recifeen, monenlaisten vaikutteiden sulatusuuniin ja runsaudensarveen.

  Elokuvan tarina (16) -traileri

  Palkittu dokumentaristi Mark Cousins matkaa ympäri maailman ja kertoo elokuvan historiasta aina elokuvan alkuvaiheilta 1800-luvulta nykypäivään asti. Teemalla keskiviikkoisin klo 21 ja Areenassa 10.9. alkaen.

  Sami Yaffa - Sound Tracker 2/8

  Sami Yaffa - Sound Tracker on matkaohjelma, joka lähestyy kohteitaan musiikin näkökulmasta. Yle Teema maanantaisin klo 21 ja yle.fi/musiikki.

  We Want More 1/9 (traileri)

  Viiden bändin paluu. Levy-yhtiön teiniduoksi brändäämä Neon 2 palaa nyt bändinä. Yhtyeen loppua leimaa synkät tuulet Jussin itsetuhoisuuden vuoksi. Pystyykö bändi käsittelemään menneisyyden yhdessä?

  We Want More - yleispuffi

  Yle TV2:n uusi viihdeohjelma We Want More tuo suomalaisyleisön eteen viisi kaivattua, aikanaan lopettanutta bändiä. Paluun tekevät yhtyeet ovat Don Huonot, Miljoonasade, Kwan, Mascara ja Neon 2. Sarjan edetessä tutustumme jokaisen yhtyeen suosion vuosiin ja hajoamisen syihin. Avaamme vanhat solmut bändiläisten välillä ja näemme kuinka elämä on muuttunut bändin lopettamisen jälkeen ja mitä yhtyeiden jäsenten läheiset paluusta ajattelevat. Kun pöytä on puhdas, on aika palata treenikselle, säveltämään, studioon ja lopulta – suurelle yhteiselle paluukeikalle Espoon Barona Areenalle. We Want More - viiden bändin paluu Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa alkaen 13.9. klo 19.10.

  Muualla Yle.fi:ssä