Areena
 • TV
 • Radio
 • Jäämeri 30 päivässä yleispuffi 1

  Ville Haapasalon huikeat matkat Venäjällä jatkuvat Yle Teemalla. Tällä kertaa Ville ja kuvausryhmä kulkevat 30 päivässä 6000 kilometrin matkan Jäämeren rannikkoa seuraten. Matka kulkee idästä länteen, ja liikkeelle lähdetään Kuolan nimimaalta, Murmanskista. Mitä kuuluu Venäjän pohjoisrannikolle, ja miten Jäämeren muutokset vaikuttavat paikallisten elämään?

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 1955 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Traileri »


  Traileri: Muut videot (75) fi:Program:rss

  Ironside, Deception vai Bates Motel?

  Mikä kolmesta jännityssarjasta nähdään Kakkosen syysohjelmistossa 11.9. alkaen? Sen päätät sinä! Äänestä osoitteessa yle.fi/tv2 ja voita.

  Tove Jansson 100 -traileri

  Yle juhlii Tove Janssonin elämää ja taidetta. Löydä Tove. Ylen Kanavilla. yle.fi/tove100

  We Want More - tulossa Yle TV2:lla syyskuussa

  Viisi bändiä ja unohtumattomia hittejä. Heidän matkansa jäi aikanaan kesken ja nyt he tulevat takaisin. Meillä on ollut heitä ikävä ja me haluamme lisää ja me huudamme: We Want More!

  Ruotsalainen kesä Suomessa - traileri

  Uudet jaksot sarjasta Ruotsalainen kesä Suomessa alkavat 6.7. klo 19 Yle Femmalla. Ruotsalaiset ja norjalaiset vieraat suuntaavat kesäisen viikonlopun viettoon Suomeen. Luvassa siis viihdettä ja kulttuurisokkeja, sivujuonena opetus vieraille, että Suomessakin puhutaan ruotsia. Tervetuloa viettämään Suomen kesää, på svenska!

  Conchita - Itävallan kuningatar

  Euroviisujen myötä Conchita Wurstista on tullut vapauden, avoimuuden ja suvaitsevaisuuden symboli. Miten itävaltalaiset, Conchitan kotikyläläiset ja perhe suhtautuvat parrakkaaseen naisartistiin? Conchita - Itävallan kuningatar, pe 27.6. klo 21 Teemalla.

  Lip Service (16) & Please Like Me (12)

  Lip Service on tarina naissuhteiden hankaluuksista, eroista, existä, seksistä, kämppiksenä olemisesta, lesbojen ja heteromiesten toveruudesta, työuran tekemisestä ja etenkin Glasgown lesboyhteisöstä. Please Like Me:n Josh eroaa tyttöystävästään ja päätyy sänkyyn miehen kanssa. Joshin äiti ottaa yliannoksen ja isä painii syyllisyyden kanssa - yritä siinä etsiä uutta identiteettiäsi. Lip Service nyt Areenassa, Please Like Me 20.6. alkaen!

  American Vagabond (12)

  James ja Tyler asuvat luvatun kaupungin varjoissa, San Franciscon kaduilla. Susanna Helken dokumentti amerikkalaisista queer-nuorista.

  Dag - traileri

  Dag - uudet jaksot – 26 kesäkuuta alkaen torstaisin Yle Femmalla

  Dag - trailer

  Den nya säsongen av Dag – start torsdagen den 26 juni på Yle Fem & Arenan

  Kino: Let My People Go! (12)

  Rubenin ja Teemun yhteiseloa järkyttää yllättävä potti rahaa. Ruben pakenee pariisinjuutalaisen perheensä helmoihin, jossa meno yltyy yhä kierteisemmäksi... Teemalla ke 25.6. klo 22.30.

  Stephen Fry homofobian jäljillä

  Millaista on olla homo eri puolilla maailmaa? Stephen Fry selvittää. Stephen Fry homofobian jäljillä, ma 23.6. ja ti 24.6. klo 21, Teemalla.

  We Want More - tulossa Yle TV2:lla syyskuussa

  Viisi bändiä ja unohtumattomia hittejä. Heidän matkansa jäi aikanaan kesken ja nyt he tulevat takaisin. Meillä on ollut heitä ikävä ja me haluamme lisää ja me huudamme: We Want More!

  Muualla Yle.fi:ssä