Areena
 • TV
 • Radio
 • Jäämeri 30 päivässä yleispuffi 1

  Ville Haapasalon huikeat matkat Venäjällä jatkuvat Yle Teemalla. Tällä kertaa Ville ja kuvausryhmä kulkevat 30 päivässä 6000 kilometrin matkan Jäämeren rannikkoa seuraten. Matka kulkee idästä länteen, ja liikkeelle lähdetään Kuolan nimimaalta, Murmanskista. Mitä kuuluu Venäjän pohjoisrannikolle, ja miten Jäämeren muutokset vaikuttavat paikallisten elämään?

  • Esitetty: Yle Areena
  • Katsottu: 2003 kertaa ( Katseltavissa ulkomailla )

  Sarja Traileri »


  Traileri: Muut videot (68) fi:Program:rss

  Ironside 11.9. alkaen Kakkosella

  Katsojat saivat ainutlaatuisen tilaisuuden valita ohjelman Kakkosen syysohjelmistoon. Eniten ääniä sai yhdeksänosainen Ironside, joka on uustulkinta legendaarisesta poliisisarjasta. Pääosassa nähdään kovan kytän maineessa oleva Robert Ironside, joka pyörätuolistaan huolimatta pysäyttää rikollisia oman henkensäkin uhalla.

  Efter Nio -traileri

  Yle Fem maanantaisin ja torstaisin klo 21.00, ensi-ilta 25.8.2014 Efter Nio on uudenlainen konsepti, jota juontavat Min Morgon -aamuohjelmasta tutut Sonja Kailassaari ja Mårten Svartström. Kaksikko lupaa hyötytietoa, nautintoa ja ylellisyyttä kahtena arki-iltana viikossa. Tavoite on luoda ohjelmakokonaisuus, jolla käynnistää viikko maanantai-iltaisin ja ottaa varaslähtö viikonloppuun torstai-iltaisin. Juontajat kutsuvat vieraikseen ajankohtaisia julkkiksia ja uusia kasvoja, joilla on kiinnostava tarina kerrottavanaan. Keskusteluissa keskitytään pikemminkin elämänvalintoihin kuin saavutuksiin. Ohjelmassa käsitellään arjen ja vapaa-ajan aiheita, terveyttä, parisuhdetta, taloutta, kuluttajakysymyksiä, harrastuksia ja sosiaalista mediaa. Ohjelmat kuvataan G18:ssa Helsingin keskustassa.

  Kesäkino 2014

  Teeman kotimaisten elokuvailtojen aiheena kesällä 2014 on suomalainen nainen valkokankaalla. 5.7.-23.8. klo 21.

  Tove Jansson 100 -traileri

  Yle juhlii Tove Janssonin elämää ja taidetta. Löydä Tove. Ylen Kanavilla. yle.fi/tove100

  Kahden naisen sonni

  Aira Samulin hankki itselleen mahdottomalta tuntuvan tehtävän: Hän lupautui siirtämään laivan kokoisen, tuhoon tuomitun Miina Äkkijyrkän Woima-sonni-teoksen 200 kilometriä Haminasta Hyrsylänmutkaan. Kahden naisen sonni-dokkari Yle TV1:llä Tapaninpäivänä 26.12.2013 klo 19.

  • Kesto: 1 min

  Jäämeri 30 päivässä yleispuffi 1

  Ville Haapasalon huikeat matkat Venäjällä jatkuvat Yle Teemalla. Tällä kertaa Ville ja kuvausryhmä kulkevat 30 päivässä 6000 kilometrin matkan Jäämeren rannikkoa seuraten. Matka kulkee idästä länteen, ja liikkeelle lähdetään Kuolan nimimaalta, Murmanskista. Mitä kuuluu Venäjän pohjoisrannikolle, ja miten Jäämeren muutokset vaikuttavat paikallisten elämään?

  Kirveellä töitä - kuusiosainen poliittinen musta komedia

  Eduskunnassa tapahtuu murhia! Parlamentissamme kihisee: ensimmäisen kauden kansanedustaja tekee videota työpaikastaan. Erään kansanedustajan hallusta löytyy sopimatonta seksimateriaalia. Sitten tapahtuu murha, ruumiissa tököttää kotimainen kirves... Jari Järvelän kirjoittamaa kuusiosaista kuunnelmaa seurataan jouluun asti.

  Vietä erilainen itsenäisyyspäivä Kakkosella

  Katsojien äänestämässä ohjelmistossa mm. elokuvat Niko - lentäjän poika ja Jos rakastat, Solsidan-putki, dokumentit Kovasikajuttu, Finnsurf ja Docventures esittää: Rouva presidentti sekä Lordi! 12 pisteen syrjähyppy ja Jääkiekon MM-finaali 2011.

  Yö pitkä elokuva lyhyt Yle Teemalla 21.12.

  Yle Teema järjestää lauantaina 21.12. vuoden pisimmän yön ja kansainvälisen lyhytelokuvapäivän kunniaksi ensimmäinen lyhytelokuvan teemaillan. Neljän tunnin ilta koostuu neljästä pääteemasta "hetki hauskaa", "festivaalihittejä", "lyhyitä dokumenttielokuvia" ja "hetki hämärästi". Illan kotimaisia tärppejä ovat "Hetki hauskaa" - hankkeen komedialliset lyhytelokuvat, jotka nyt saavat ensiesityksensä televisiossa. Hauskojen lyhytelokuvien ohjaajat ovat Suomen kärkijoukkoa: Oskari Sipola, Selma Vilhunen, Sami Keski-Vähälä & Ville Myllyrinne, Antti Heikki Pesonen ja Aleksi Salmenperä. Yö pitkä elokuva lyhyt Yle Teemalla 21.12. klo 21.00 alkaen. Kahta lukuunottamatta kaikki elokuvat ovat katsottavina jälkikäteen myös Yle Areenassa!

  Muualla Yle.fi:ssä