Areena
 • TV
 • Radio
 • Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.
  Tulossa: Yle TV1

  Ylen aamu-tv: Jaksot (589) fi:SeriesPage:rss

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sanna Ukkola, Sari Huovinen ja Nicklas Wancke. - Microsoftin irtisanomiset. Microsoftin jätti-irtisanomiset kertovat ICT-alan nopeasta murroksesta, arvioivat työministeri Lauri Ihalainen (sd) ja ajatushautomo Demosin tutkija Juha Leppänen Ylen aamu-tv:n haastatelussa. Ihalainen toivoo, että Microsoft kantaa yhteiskuntavastuunsa ja osallistuu Oulun it-sektorin kehittämiseen, kun yhtiön oma toiminta kaupungista lakkaa. Leppänen muistuttaa, että moni ex-nokialainen on perustanut oman yrityksen, jossa he ovat voineet yhdistää intohimonsa ja harrastuksensa työntekoon. - Suomen rannikkopuolustuksen tulevaisuus. Suomen meripuolustusalueen komentaja, kommodori Markus Aarnio Nicklas Wancken haastateltavana Vallisaaressa. - Lentoturma ja Israelin maahyökkäys. Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola sanoo, että Venäjä joutuu ikävään välikäteen, mikäli käy ilmi, että kapinalliset ampuivat alas malesialaisen matkustajakoneen. Aaltola ei myöskään pidä mahdottomana ajatusta siitä, että Israel päätti iskeä Gazaan juuri nyt, kun maailman huomio oli malesialaiskoneessa ja Ukrainassa. - Jälkiviisaat. Kreeta Karvala, Maria Pettersson ja Joonas Nordman puhuivat Israelista, turmakoneesta ja Microsoftin irtisanomisista.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Mihin suomalainen sääntely perustuu?

  Suomalaisia elämän kaikkien eri osa-alueiden sääntely näyttäisi ärsyttävän. Aamu-tv:ssä pohdittiin muun muassa sitä, mihin suomalainen sääntely perustuu ja mistä viime aikoina esiin noussut sääntelyvastaisuus johtuu? Keskustelijoina olivat kolumnisti Aarno "Loka" Laitinen, anarkisti Suvi Auvinen ja julkisoikeuden yliopistonlehtori Pauli Rautiainen

  • Kesto: 13 min

  Transsukupuolisten asema Suomessa

  Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi eilen päätöksen, jossa (päätös tulee keskiviikkona iltapäivällä). Transihmisten asemasta ja oikeuksista Aamu-tv:ssä keskustelivat sukupuoleen perustuvan syrjinnän asiantuntija Tiina Oikarinen ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalista sekä sukupuolen korjaamisprosessia läpikäyvä Sara Sytelä.

  • Kesto: 11 min

  Sää klo 7

  Sää klo 7

  • Kesto: 3 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström ja Mikko Haapanen. - Suomen talous - Vieraana valtiovarainministeriön entinen valtiosihteeri Raimo Sailas. Sailas arvioi hallituksen toimia kestävyysvajeen selättämiseksi. - Tarjolla katuruokakulttuuria - Katuruoan suosio on yllättänyt monet: Maaliskuussa järjestetyssä Streat Helsinki -tapahtumassa kävi yli 20 000 ihmistä. Uusia tapahtumia järjestetään eri puolilla pääkaupunkiseutua. Myös Tampere on saamassa oman tapahtumansa. - Tehokas treeni omalla painolla Anu Kiiverin kanssa - Hyvinvointibloggaaja ja personal trainer Anu Kiiveri näyttää, kuinka oman kehon painolla voi treenata tehokkaasti.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Teresa Meriläinen. - Nuorten liikennekuolemat - Toholammilla on tapahtunut lyhyessä ajassa kaksi nuorten kuolonkolaria, vaikka liikennekuolemien määrä on kokonaisuutena vähentynyt. Johtava asiantuntija Jussi Pohjonen Trafista ja puheenjohtaja Jarmo Jokilampi Autokoululiitosta keskustelivat syistä nuorten liikenneonnettomuuksien taustalla. - Länsi-Afrikassa taistellaan tappavaa Ebola-virusta vastaan - Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan Liberiassa ja Guineassa leviävä Ebola-epidemia on historian pahin. Sairaanhoitaja Leena Railimo-Saares osallistui viruksen vastaiseen työhön Guineassa. - Näin houkuttelet perhosia puutarhaan - Lintuja ja perhosia mahdollista houkutella puutarhaan monien erilaisten kasvien avulla. Hortonomi Norah Thibault kertoi, miksi niin kannattaa tehdä.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Kerrotko itsestäsi liikaa netissä? - Mitä tietoja tavalliset käyttäjät jättävät itsestään netin syövereihin - ja miten niitä tietoja käytetään? Aiheesta puhumassa Jyrki Kasvi TIEKEstä ja Erka Koivunen Viestintäviraston kyberturvallisuusyksiköstä. - Lähi-itä väkivallan kierteessä - Toimittajamme Mikko Lindqvist palasi Jerusalemista myöhään eilisiltana ja on täällä tänään kertomassa tunnelmista alueelta, jossa räjähtelee tällä hetkellä koko ajan. - Jälkihiki - Saksan kultahuumaa kommentoi Berliinissä kirjeenvaihtaja Tytti Sulander. Studiossa Reetta Meriläinen, Bubi Wallenius ja Tero Tiitu jälkihikoilevat eilisen ottelun jälkeen. Raadin mukaan loppuottelussa nähtiin tasaväkiset joukkueet: Saksa ja Argentiina pelasivat toistensa vahvuuksilla ja heikkouksilla.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajana Annika Damström. - Miten hankalasta naapurista pääsee eroon? Naapuri valittaa jatkuvasti, asettuu poikkiteloin yhtiökokouksissa ja haastaa yleisesti riitaa vähän kaikesta muiden asukkaiden kanssa. Kuinka yhteiselon saa sujumaan? Erilaisista lähestymistavoista kertovat Kiinteistöliiton päälakimies Jenni Hupli, sekä Isännöintiliiton hallituksen puheenjohtaja Jari Porthen. - Tangotunnelmia Seinäjoelta. Teemu Roivainen on herännyt ensimmäiseen aamuunsa tangon kuninkaallisena. Seinäjoen torilla tunnelmia kyselee toimittaja Anri Koski. - Jälkiviisaat 11.7.2014. Jan Erolaa, Kreeta Karvalaa ja Kalle Isokalliota puhuttavat viikon kiinnostavimmat aiheet.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Teresa Meriläinen ja Mikko Haapanen. - Israel ja Hamas-järjestö sodan partaalla - Israelin ja palestiinalaisten välit ovat ajautuneet sodan partaalle viime päivien aikana. Useita satoja raketteja on jo ammuttu Gazaan ja israelilaiskaupunkeihin. Kapteeni Olli Teirilä selvittää kriisin sotilaallisia taustoja. - Puhelu Jerusalemiin - Soitamme toimittajallemme Mikko Linqvistille, joka on viime yönä saapunut Jerusalemiin ja kysymme kuinka lähellä sotaa siellä todella ollaan. - Puhelu Argentiinaan - Argentiina saavutti eilen finaalipaikan jalkapallon MM-kisoissa vaikeimman kautta, Hollanti kaatui vasta rangaistuspotkukilpailussa. Kysyimme toimittaja Johanna Pohjolalta millaiset tunnelmat Buenos Airesissa ja Argentiinassa voiton myötä vallitsee. - Toisenlaista kehitysapua - Ohjelmajohtaja Helena Tapper on työskennellyt kehitysmaissa vuosia. Tällä hetkellä hän vetää verkkoprojektia, jossa koulutetaan kehitysmaiden korkeinta virkamiesjohtoa. Tapperin mukaan kehitysavun on aika muuttua. - Pää pyörälle, vieraana näyttelijä Ulla Tapaninen - Aamu-tv:n kesäsarjassa näyttelijä Ulla Tapaninen arpoo itselleen haastattelun aiheita.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 45 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Teresa Meriläinen ja Nicholas Wancke. - Antti Rinteen terveiset Brysselistä - Valtiovarainministeri Antti Rinne puolustaa sosiaali- ja terveydenhuollon uudistusta. Rkp:n puheenjohtaja, puolustusministeri Carl Haglund kutsuu Kauppalehden haastattelussa sotea suureksi epäonnistumiseksi. Rinteen mukaan soten perusratkaisu on kohdallaan. Rinne kertoi Ylen aamu-tv:n haastattelussa myös terveiset ensimmäisestä eu-ministerikokouksestaan. - "Hankalin koulutettava eläin on vuohi" - Tuire Kaimio kouluttaa eläinnäyttelijöitä. Ylen aamu-tv:n haastattelussa hän kertoo, että eläinten kouluttaminen perustuu oikein käyttäytymisen vahvistamiseen. Vaikein koulutettava eläin on vuohi, koska ne syövät kaiken kuvausympäristössä. - Lomalla kannattaa vaihtaa shampoota ja hajuvettä - Tutkijat ovat todenneet, että pitkä kesäloma ei välttämättä ole lyhyttä parempi. Vinkkejä lomailijoille tarjoaa Ylen aamu-tv:ssä psykologi Kirsi Ahola ja tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen. - Asiantuntija: Peppi Pitkätossu esimerkki oikeanlaisesta aggressiosta - Ylen aamu-tv:n vieraana ollut sosiaalipsykologi Janne Viljamaa korostaa, että aggressio itsessään ei ole hyvä tai paha asia. Sen ratkaisee käyttötarkoitus. Viljamaan mukaan Peppi Pitkätossu on hyvä esimerkki oikeanlaisesta aggressiosta, jossa muita autetaan ja omaa reviiriä puolustetaan.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sanna Ukkola ja Nicholas Wancke. - Vihattu ja kiistelty perintövero - Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Matti Vanhanen, kansanedustaja Kimmo Sasi (kok.) ja kansanedustaja Mikael Jungner (sd.) keskustelivat perintöverotuksesta ja sen mahdollisesta muuttamisesta. - Ukrainan armeija ottamassa yliotteen kapinallisista - Ukrainan armeija on viime päivinä saanut haltuunsa useita separatistien miehittämiä kaupunkeja. Aleksanteri-instituutin johtaja Markku Kivinen arvioi, onko Itä-Ukrainan irtautuminen muusta Ukrainasta vielä mahdollista. - Taiteen moniottelija Anssi Kasitonni - Vuonna 2011 Ars Fennican voittanut kuvanveistäjä sanoo taitelijaelämän olevan usein aivan tavallista kahdeksasta neljään puurtamista. Kasitonnin tavoitteena on tehdä yksi teos, johon hän itse voisi olla täysin tyytyväinen.

  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Terrorismin pelko iski taas lentokentille. Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola vieraana. - Ruisrock saavutti ennätysyleisön viikonloppuna. Puhelinhaastattelussa promoottori Mikko Niemelä. - Suomalaisbloggarit valokuvaavat leffojen kuvauspaikkoja ympäri maailmaa. Walesissa asuvat suomalaisnaiset keksivät hauskan tavan yhdistää matkailu, kuvaaminen ja elokuvafanitus. - Helsinki Cup - yli tuhat joukkuetta jalkapallohuumassa. Suomen suurin jalkapalloturnaus kokoaa liki 20 000 nuorta jalkapalloilijaa Helsingin nurmille. HJK:n juniorit esittelevät taitojaan.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajana Nicklas Wancke. - Vanhuspalvelulaki täyttää vuoden - mikä on muuttunut vai onko mikään? Vanhuspalvelulaki astui voimaan vuosi sitten. Mikä on muuttunut? Asiasta keskustelevat emeritaprofessori Sirkka-Liisa Kivelä ja Suomen lähi- ja perushoitajaliiton puheenjohtaja Silja Paavola. - Kesämökille sähköä tuulesta ja auringosta. Suomessa on satojatuhansia sähköttömiä mökkejä. Jos mökille haluaa sähköt, kannattaako mökille hankkia kallis verkkosähköliittymä vai saisiko sähköt auringosta ja tuulesta. Haastattelussa pienenergiajärjestelmien asiantuntija Janne Käpylehto. - Jälkiviisaat. Kuluneen viikon uutisaiheista keskustelemassa Kreeta Karvala, Joonas Nordman ja Jan Erola.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anna Lehmusvesi ja Sanna Ukkola. - Israelilaisten ja palestiinalaisten kiristyvät välit . Kolmen teini-ikäisen sieppaus ja murha uhkaa ajaa Israelin ja palestiinalaiset taas sotaan. Israel on väläyttänyt jopa Gazan kaistan miehittämistä. Veteraanitoimittaja Hannu Reime analysoi tilannetta. - Miten haittalintuihin pitäisi suhtautua? Tungetteleviksi koetut lintukannat koettelevat ihmisten hermoja eri puolilla maata. Helsingissä lokit vaivaavat toreilla ja valkoposkihanhet sotkevat puistot ulosteillaan. Kalastajat puolestaan inhoavat kasvavia merimetsokantoja. Kansanedustaja ja luontomies Pertti Salolainen kertoo, miten näihin vieraisiin pitäisi suhtautua. - Cupola soi komeasti. Cupola on soitin, joka näyttää pallogrillin kuvulta, mutta soi komeasti. Muusikko Lauri Wuolion on cupolan taitaja. - Kesäkuvakisan kesäkuun voittaja. Kesäkuvakilpailun tuomari, valokuvauksen opettaja Pekka Punkari valitsi kesäkuun voittajan. Valinnassa painoi kuvan värikkyys.

  Ylen aamu-tv: Muut videot (4221) fi:SeriesPage:rss

  Kesäpihalla 22.7.2014

  Kirvesmies Jari Heino rakentaa pihalle pöydän. Samalla käydään läpi nikkaroijan työkalupakin sisältöä.

  • Kesto: 11 min

  Agilityn maajoukkue matkalla arvokisoihin

  Millainen laji agility on? Maajoukkueen johtaja Tiia Vitikainen, sekä joukkueen jäsenet Petri Heinonen ja shetlanninlammaskoira Blitz kertovat valmistautumisestaan syksyn kilpailuihin.

  • Kesto: 10 min

  Kahden rintaman välissä: EU:n Venäjä-pakotteet ja Suomi

  Matkustajakoneen alasampuminen on lisännyt kansainvälistä painetta Venäjää kohtaan. Ekonomisti Vesa Korhonen Suomen Pankin siirtymätalouksien tutkimuslaitoksesta ja apulaisosastopäällikkö Ilkka Saarinen ulkoministeriön taloudellisten ulkosuhteiden osastolta arvioivat, millaisia seurauksia pakotteilla on.

  • Kesto: 10 min

  Mikä on sopiva ikä jäädä eläkkeelle?

  Paineet nostaa eläkeikää kasvavat koko ajan. Yle Uutisten kyselyn mukaan suomalaisten mielestä sopiva ikä jäädä eläkkeelle olisi 63-65 vuotta. Eläkeasioita pohtii kolme uransa ja elämänsä eri vaiheissa olevaa henkilöä, ex-poliitikko Claes Andersson, it-alalla toimivan futuricen toimitusjohtaja Tuomas Syrjänen ja hallitusammattilainen Marina Vahtola.

  • Kesto: 12 min

  Oopperalaulaja Ville Rusanen

  Savonlinnan oopperajuhlat ovat jo puolivälissä. Toimittaja Janne Koskisen haastattelussa yksi Kullervo-oopperan tähdistä, oopperalaulaja Ville Rusanen.

  • Kesto: 8 min

  Ilkka Kanerva: Tämä päivä ratkaisee paljon malesialaiskoneen turman tutkinnassa

  Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö Etyj pelkää taisteluiden leviävän malesialaisen matkustajakoneen putoamispaikalle Itä-Ukrainassa. Etyjin yleiskokouksen presidentti Ilkka Kanerva kertoi keskustelleensa viikonloppuna molempien osapuolten kanssa. Kanerva myös kuvaili olosuhteita turmapaikalla ja sitä, miten uhrien ruumiita on kohdeltu.

  • Kesto: 7 min

  Näin säilöt kesän talteen

  Mansikkasato kypsyy vauhdilla ja etelässä metsästä voi poimia jo mustikoitakin. Pirkanmaan Marttojen toiminnanjohtaja Marja Kuuteri-Kallio kertoo vinkkejä siihen, miten kesän herkkuja kannattaa säilöä talteen.

  • Kesto: 10 min

  Valtakunnan politiikan jättävä Sampsa Kataja

  Kokoomuksen kansanedustaja Sampsa Kataja ei asetu ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa. Katajan mukaan hän haluaa asettaa perheensä etusijalle. Teresa Meriläisen haastattelussa Kataja pohtii työn ja perhe-elämän yhdistämistä sekä sitä, miten kansanedustajan työtä pitäisi uudistaa.

  • Kesto: 11 min

  Linnakesaarien ainutlaatuinen luonto

  Armeijalta vapautuu luontoarvoiltaan merkittäviä saaria parin vuoden päästä. Juontajamme Nicklas Wancke ihasteli luontokuvaaja, kirjailija Jarmo Niemisen kanssa Vallisaaren luontoa.

  • Kesto: 7 min

  Tutkija: Malesialaiskoneen turma asettaa Venäjän ikävään välikäteen

  Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola sanoo, että Venäjä joutuu ikävään välikäteen, mikäli käy ilmi, että kapinalliset ampuivat alas malesialaisen matkustajakoneen. Aaltola ei myöskään pidä mahdottomana ajatusta siitä, että Israel päätti iskeä Gazaan juuri nyt, kun maailman huomio oli malesialaiskoneessa ja Ukrainassa.

  • Kesto: 10 min

  Mepit: Turmakoneen tapahtumista tarvitaan tutkinta

  Eu-parlamentaarikot Sirpa Pietikäinen, Anneli Jäätteenmäki ja Sampo Terho ruotivat uutisia Ukrainassa alas ammutusta turmakoneesta, Israelin käynnistämästä maahyökkäyksestä ja Eu-nimityksistä.

  • Kesto: 10 min

  Ihalainen: Microsoftin kannettava vastuunsa

  Microsoftin jätti-irtisanomiset kertovat ICT-alan nopeasta murroksesta, arvioivat työministeri Lauri Ihalainen (sd) ja ajatushautomo Demosin tutkija Juha Leppänen Ylen aamu-tv:n haastatelussa. Ihalainen toivoo, että Microsoft kantaa yhteiskuntavastuunsa ja osallistuu Oulun it-sektorin kehittämiseen, kun yhtiön oma toiminta kaupungista lakkaa. Leppänen muistuttaa, että moni ex-nokialainen on perustanut oman yrityksen, jossa he ovat voineet yhdistää intohimonsa ja harrastuksensa työntekoon.

  • Kesto: 9 min

  Tutkija uskoo kapinallisten ampuneen malesialaiskoneen alas

  Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola uskoo, että Itä-Ukrainan venäjämieliset kapinalliset ampuivat alas malesialaisen matkustajakoneen. Ylen aamu-tv:n hastattelussa Aaltola arvioi, että kapinallisilla on tarvittava aseistus ja osaaminen lentokoneen alas ampumiseen. Aaltolan mielestä kiinnostava kysymys kuuluu, kuka on aseistanut ja kouluttanut kapinalliset.

  • Kesto: 5 min

  Mikä Veikkausliigassa mättää?

  Jalkapallon MM-kisat olivat ja menivät, monelle jäi haikea olo ja tyhjiö elämään. Mutta onhan meillä kotimainen jalkapallo! Suomi ei vielä ole päässyt arvokisoihin ja Veikkausliigan tasoa on kuitenkin usein moitittu..Jotkut valmentajat ovat toivoneet pidempää kautta, koska pelaajat ovat väsyneitä otteluruuhkien takia. Pitäisikö kautta pidentää?Aiheesta keskustelivat kaksi liigavalmentajaa, Mika Laurikainen TPSstä ja Toni Korkeakunnas FC Lahdesta, Veikkausliigaa edustaa hallituksen jäsen Ari Lahti

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  136/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 33 min
  137/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 43 min
  138/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 38 min
  139/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 38 min
  140/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  141/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  142/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  143/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  144/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  145/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  146/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  147/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  148/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  149/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  150/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min
  151/2513 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 48 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä