Areena
 • TV
 • Radio
 • Yle Uutiset Suora linja -ohjelma nivoo yhteen päivän puheenaiheet arki-iltaisin klo 19.20. Sen juontajat Niku Hooli ja Riika Raitio osallistuvat keskusteluun myös täällä netissä. Voit lähettää meille palautetta sähköpostitse suoralinja@yle.fi sekä Twitterissä @suoralinja ja Facebookissa facebook.com/suoralinja

  Yle Uutiset Suora linja: Jaksot (4) fi:SeriesPage:rss

  Suoran linjan paneelikeskustelu Porissa - median uudet pelisäännöt

  Kuka luo puheenaiheita? Onko perinteisellä medialla enää jalansijaa sosiaalisen median ja sen tähtien puristuksissa? Tällaisia kysymyksiä pohdittiin Suoran linjan paneelikeskustelussa SuomiAreena -tapahtumassa Porissa tiistaina 16.7. Toimittajat: Niku Hooli ja Rami Koivula. Keskustelijat: Urheilutoimittaja Esko Seppänen, Suomen suosituin videobloggaaja Sonja "Soikku" Hämäläinen ja sosiaalisen median tuottaja Antti Hirvonen.

  • Kesto: 58 min

  Etelän korkea elintaso pakottaa työttömäksi pohjoiseen

  Ravintolakokiksi valmistunut Jari lähti pohjoisesta töiden perässä etelään. Pääkaupunkiseudulla eläminen osoittautui pienipalkkaiselle kuitenkin mahdottomaksi, ja niin Jari joutui muuttamaan takaisin - työttömänä.

  • Kesto: 2 min

  Miten saada rattijuopot kuriin?

  YLE Uutiset Suora linja on vuorovaikutteinen, keskusteluista ammentava uutisohjelma, jota esitetään joka arkipäivä suorana sekä YLE Areena Aitiossa (3.1. alkaen) että TV2:lla (9.1. alkaen) klo 19.20. Torstaina 5.1. aiheena oli mm. rattijuoppous. Miten rattijuopot saataisiin kuriin?

  • Kesto: 14 min

  Presidenttiehdokkaat sosiaalisessa mediassa

  YLE Uutiset Suora linja on vuorovaikutteinen, keskusteluista ammentava uutisohjelma, jota esitetään joka arkipäivä suorana sekä YLE Areena Aitiossa (3.1. alkaen) että TV2:lla (9.1. alkaen) klo 19.20. Tämän lähetyksen aiheita muun muassa, miten presidenttiehdokkaat pärjäävät sosiaalisessa mediassa ja huippukokki Anthony Bourdainin Suomen vierailu.

  Yle Uutiset Suora linja: Muut videot (5) fi:SeriesPage:rss

  Henri Autero haastattelussa

  Huostaanoton kokenut Henri Autero kommentoi huostaanoton ongelmia Yle Uutiset Suora Linjan haastattelussa 14.1.2014.

  Riikka Kemppinen haastattelussa

  Huostaanotettujen lasten äiti Riikka Kemppinen kertoo kokemuksistaan lastensuojeluviranomaisten asiakkaana.

  • Kesto: 1 min
  Muualla Yle.fi:ssä