Areena
 • TV
 • Radio
 • Yle Uutiset Suora linja -ohjelma nivoo yhteen päivän puheenaiheet arki-iltaisin klo 19.20. Sen juontajat Niku Hooli ja Riika Raitio osallistuvat keskusteluun myös täällä netissä. Voit lähettää meille palautetta sähköpostitse suoralinja@yle.fi sekä Twitterissä @suoralinja ja Facebookissa facebook.com/suoralinja

  Yle Uutiset Suora linja: Jaksot (4) fi:SeriesPage:rss

  Suoran linjan paneelikeskustelu Porissa - median uudet pelisäännöt

  Kuka luo puheenaiheita? Onko perinteisellä medialla enää jalansijaa sosiaalisen median ja sen tähtien puristuksissa? Tällaisia kysymyksiä pohdittiin Suoran linjan paneelikeskustelussa SuomiAreena -tapahtumassa Porissa tiistaina 16.7. Toimittajat: Niku Hooli ja Rami Koivula. Keskustelijat: Urheilutoimittaja Esko Seppänen, Suomen suosituin videobloggaaja Sonja "Soikku" Hämäläinen ja sosiaalisen median tuottaja Antti Hirvonen.

  • Kesto: 58 min

  Etelän korkea elintaso pakottaa työttömäksi pohjoiseen

  Ravintolakokiksi valmistunut Jari lähti pohjoisesta töiden perässä etelään. Pääkaupunkiseudulla eläminen osoittautui pienipalkkaiselle kuitenkin mahdottomaksi, ja niin Jari joutui muuttamaan takaisin - työttömänä.

  • Kesto: 2 min

  Miten saada rattijuopot kuriin?

  YLE Uutiset Suora linja on vuorovaikutteinen, keskusteluista ammentava uutisohjelma, jota esitetään joka arkipäivä suorana sekä YLE Areena Aitiossa (3.1. alkaen) että TV2:lla (9.1. alkaen) klo 19.20. Torstaina 5.1. aiheena oli mm. rattijuoppous. Miten rattijuopot saataisiin kuriin?

  • Kesto: 14 min

  Presidenttiehdokkaat sosiaalisessa mediassa

  YLE Uutiset Suora linja on vuorovaikutteinen, keskusteluista ammentava uutisohjelma, jota esitetään joka arkipäivä suorana sekä YLE Areena Aitiossa (3.1. alkaen) että TV2:lla (9.1. alkaen) klo 19.20. Tämän lähetyksen aiheita muun muassa, miten presidenttiehdokkaat pärjäävät sosiaalisessa mediassa ja huippukokki Anthony Bourdainin Suomen vierailu.

  Yle Uutiset Suora linja: Muut videot (9) fi:SeriesPage:rss

  Henri Autero haastattelussa

  Huostaanoton kokenut Henri Autero kommentoi huostaanoton ongelmia Yle Uutiset Suora Linjan haastattelussa 14.1.2014.

  Riikka Kemppinen haastattelussa

  Huostaanotettujen lasten äiti Riikka Kemppinen kertoo kokemuksistaan lastensuojeluviranomaisten asiakkaana.

  • Kesto: 1 min

  Suoran linjan nettijatkot 18.12.2013

  Viestit kouluista kertovat, että sekä oppilailta että opettajilta puuttuu työrauha. Mihin katosi opettajien auktoriteetti?

  • Kesto: 31 min

  Suoran linjan nettijatkot 31.10.2013

  Voiko maailman parantaa koira kerrallaan? Varsinkin Romanian kodittomien koirien tilanne on saanut ihmiset liikkeelle, ja koiria tuodaan turvaan suomalaisiin koteihin. Me selvitämme, onko yksityisten ihmisten aktiivisuudella vaikutusta EU:n lainsäädäntöön ja mitä ulkomailta tuotavista koirista ajatellaan suomalaisella löytökoiratarhalla. Entä saisiko koiran ylläpitoon apua sosiaalitoimistosta?

  • Kesto: 29 min
  Muualla Yle.fi:ssä