Areena
 • TV
 • Radio
 • Pikku Kakkonen

  Lastenohjelmia joka päivä

  Pikku Kakkosen ohjelmia (97) fi:SeriesPage:rss Pikku Kakkosen nettiin »

  Taikakaruselli (S)

  Suuri junaparaati. Junan on määrä osallistua Suureen junaparaatiin. Atsalea on kutsunut Ollin, Ykän ja Anteron luokseen syömään ja junan apua tarvitaan kaverusten kuljettamiseen.

  Puuharit (S)

  Lilakoiso. Papuryhmä on kasvattanut valtavan kokoisen lilakoison. Ryhmä haluaisi ottaa selville, onko se kaikkien aikojen suurin lilakoiso, mutta mittausvälineet ovat kiven alla.

  Noksu (S)

  Mauri katoaa. Mauri luulee, ettei kukaan enää pidä hänestä. Noksu joutuu vaaralliseen pulaan.

  Pikku Kakkosen posti (14) fi:SeriesPage:rss

  Postipyyntö: Liikenne

  Pikku Kakkosen postin uusi postiaihe on liikennevälineet. Mikä on sinun suosikki-kulkupelisi? Miten liikenteessä tulee toimia, jotta kaikki sujuisi mahdollisimman sujuvasti? Keksisitkö jonkun ihan uuden liikennevälineen – vempaimen, joka kulkee teillä, kiskoilla, vedessä, taivaalla tai ihan missä vain? Piirrä tai maalaa kuva ja liitä mukaan myös pieni tarina ja lähetä postisi tuttuun osoitteeseen: Pikku Kakkosen posti PL 347 33101 Tampere tai sähköpostilla pikkukakkonen@yle.fi

  Musiikki (9) fi:SeriesPage:rss

  Nuottiavain

  Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä.

  Musarullaa!

  Maailmalla. Kulttuuritalolla taltioidun aamukonsertin 1. osa. Lavalla Eija Ahvo ja Susanna Haavisto, P2-yhtye, Nalle, PolePole sekä Riku ja Rami.

  Yökyöpelit (S)

  Osa 10: Musiikkinero Naru. Yökyöpeleitten talossa tapahtuu kummia. Kaikenpopsija Mahti-Nakertajaa jäljittävä Agenttinero Naru löytää soivan soppakeittiön ja kokee hillokantaatin.

  Pienimmille (2) fi:SeriesPage:rss

  Hertta maatilalla

  Hertta maatilalla. Fiksut muksut tietävät sen, että maalla on elämä ihmeellinen. Tuotanto: Alpakkamedia Oy.

  Humps (S)

  Hidasta, Valto. Valtolla on joskus liikaa vauhtia leikeissään.

  Opitaan yhdessä (9) fi:SeriesPage:rss

  Planeetta Kosmo (S)

  Vuorikiipeilyä. Kosmon isä päättää valloittaa Aurinkokunnan korkeimman vuoren. Se löytyy Marsista.

  Taitoset

  Mintun ja Jontun syntymäpäivä. Minttu ja Jonttu viettävät synttärijuhliaan naamiaisten merkeissä. Hertta, Sofia ja Saku askartelevat kivoja asuja naamiaisiin. Askarteluohjeet: yle.fi/pikkukakkonen.

  Miten tullaan urheilijaksi

  Miten tullaan urheilijaksi. Miten tullaan urheilijaksi? Kaapo Manninen ja Late-kettu pohtivat vastauksia lasten lähettämiin kysymyksiin.

  Viitotut (11) fi:SeriesPage:rss

  Sormilla vai puikoilla

  Sormilla vai puikoilla. Osataan tortilloja eli meksikolaisia maissilettuja tehdä Suomessakin! Hannia näyttää, miten lettusia leivotaan ja litistetään. Pikkusisko Sienna täyttää tortillansa erikoisherkulla: kuivatuilla heinäsirkoilla! Viittomakielen tulkki: Eija Jääskeläinen.

  Muualla Yle.fi:ssä