Areena
 • TV
 • Radio
 • Pikku Kakkonen

  Lastenohjelmia joka päivä

  Pikku Kakkosen ohjelmia (101) fi:SeriesPage:rss Pikku Kakkosen nettiin »

  Pikku Kakkosen posti (13) fi:SeriesPage:rss

  Postipyyntö: Mummut ja papat

  Pikku Kakkosen postin uusi postiaihe on... MUMMUT JA PAPAT, VAARIT JA MUMMIT, TAATAT JA MUMMAT... Isovanhempien kanssa on hauska puuhailla kaikenlaista, eikö? Entä oletko koskaan miettinyt, millainen mummu tai pappa sinusta tulee? Piirrä tai maalaa kuva ja liitä mukaan myös pieni tarina ja lähetä postisi tuttuun osoitteeseen: Pikku Kakkosen posti PL 347 33101 Tampere tai sähköpostilla pikkukakkonen@yle.fi

  Musiikki (16) fi:SeriesPage:rss

  Sähköjuna

  Sähköjuna. Laulamassa Jasmin Koivusaari ja Vintti-kuoro. Mukana Pokela - Sariolan musiikkiperhettä kolmessa polvessa.

  Allakka pullakka

  Allakka pullakka. Allakka pullakka -musiikkinumero tv-sarjasta Yökyöpelit. Säv. Anna-Mari K��härä, san. Laura Ruohonen. Laulusolisti Martti Suosalo. Tuotanto: Yle Lapset ja nuoret.

  Pienimmille (3) fi:SeriesPage:rss

  Humps (S)

  Humps eksyy. Humps käy kaupassa Lunan ja Lunan äidin kanssa ja eksyy.

  Opitaan yhdessä (6) fi:SeriesPage:rss

  Neppajymykerho

  Vilja askartelee sorminuken Fionan ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen

  Kynä käteen!

  9/10. Robotti. Pikku Kakkosen Kynä käteen! -ohjelmassa opetellaan piirtämään uudenlaisella tavalla. Jokaisessa jaksossa neuvotaan osaset yhteen tavaraan, asiaan tai eliöön ja lopuksi piirros herää henkiin!

  Taitoset

  Jontun uusi huone. Jonttu saa uuden huoneen Taitosten vanhasta kellarista. Hertta askartelee Emmin ja Onnin kanssa Jontulle uuden sängynpeiton, verhot ja lampun. Askarteluohjeet: yle.fi/pikkukakkonen.

  Viitotut (9) fi:SeriesPage:rss

  Sormilla vai puikoilla

  Sormilla vai puikoilla. Osataan tortilloja eli meksikolaisia maissilettuja tehdä Suomessakin! Hannia näyttää, miten lettusia leivotaan ja litistetään. Pikkusisko Sienna täyttää tortillansa erikoisherkulla: kuivatuilla heinäsirkoilla! Viittomakielen tulkki: Eija Jääskeläinen.

  Muualla Yle.fi:ssä