Areena
 • TV
 • Radio
 • Pikku Kakkonen

  Lastenohjelmia joka päivä

  Pikku Kakkosen ohjelmia (101) fi:SeriesPage:rss Pikku Kakkosen nettiin »

  Q Putti 5 (S)

  Outoja ääniä yössä. Apuri nukahtelee koko ajan kesken puuhiensa. Syyksi selviää, että Apuri ei pysty nukkumaan yöllä kummallisten äänien takia. Ystävykset rakentavat telttaleirin ja päättävät ottaa asiasta selvää.

  Mohvelit (S)

  Liisa pelaa jalkapalloa. Liisa tahtoo oppia pelaamaan jalkapalloa yhtä hyvin kuin lastentarhan pojat. Bruuno toimii maalivahtina, vaikka ei ymmärräkään tehtäväänsä ihan heti. Onneksi Panini osaa potkia palloa kuin mestari.

  Franklin ja ystävät (S)

  Franklin ja Puumaan yö. Ystävykset lähtevät opettajan johdolla tutkimaan öistä Puumaamata. Pimeästä löytyy monta yllätystä.

  Pikku Kakkosen posti (14) fi:SeriesPage:rss

  Musiikki (10) fi:SeriesPage:rss

  Nuottiavain

  Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä.

  Musarullaa!

  Maailmalla. Kulttuuritalolla taltioidun aamukonsertin 2. osa. Lavalla Eija Ahvo ja Susanna Haavisto, P2-yhtye, Nalle, PolePole sekä Riku ja Rami.

  Yökyöpelit (S)

  Osa 13: Konna on lähistöllä! Yökyöpeleitten talossa tapahtuu kummia. Joku on rouskuttanut sähköjohdot poikki. Seurallisen Saku-sedän öisissä juhlissa selviää, kuka on syyllinen suursyöminkeihin ja miksi.

  Pienimmille (3) fi:SeriesPage:rss

  Opitaan yhdessä (8) fi:SeriesPage:rss

  Neppajymykerho

  Vilja askartelee kukkia Sirkun ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen

  Maapallottelua

  "Tää on mun pallo, tää on sun pallo, tää on meidän yhteinen maapallo, ja tänään mä esittelen sulle yhden hienon eläimen tältä pallolta. Se on korento! Ja hei! Älä potki TÄTÄ palloo!"

  Miten syntyy sateenkaari

  Miten syntyy sateenkaari. Kaapon ja Laten laboratoriossa ihmetellään outoja ilmiöitä, tehdään kokeita ja tutkitaan arvoituksellisia asioita. Tänään: Miten syntyy sateenkaari.

  Viitotut (11) fi:SeriesPage:rss

  Sormilla vai puikoilla

  Sormilla vai puikoilla. Osataan tortilloja eli meksikolaisia maissilettuja tehdä Suomessakin! Hannia näyttää, miten lettusia leivotaan ja litistetään. Pikkusisko Sienna täyttää tortillansa erikoisherkulla: kuivatuilla heinäsirkoilla! Viittomakielen tulkki: Eija Jääskeläinen.

  Muualla Yle.fi:ssä