Areena
 • TV
 • Radio
 • Pikku Kakkonen

  Lastenohjelmia joka päivä

  Pikku Kakkosen ohjelmia (101) fi:SeriesPage:rss Pikku Kakkosen nettiin »

  Kynä käteen!

  9/10. Robotti. Pikku Kakkosen Kynä käteen! -ohjelmassa opetellaan piirtämään uudenlaisella tavalla. Jokaisessa jaksossa neuvotaan osaset yhteen tavaraan, asiaan tai eliöön ja lopuksi piirros herää henkiin!

  Puuharit (S)

  Eksynyt perhonen. Monarkkiperhoset ovat muuttopuuhissa, mutta yksi perhonen eksyy parvesta. Papuryhmä tahtoo auttaa sen muiden perhosten luo, mutta se on hyvin pelokas.

  Pikku Kakkosen posti (11) fi:SeriesPage:rss

  Postipyyntö: Mummut ja papat

  Pikku Kakkosen postin uusi postiaihe on... MUMMUT JA PAPAT, VAARIT JA MUMMIT, TAATAT JA MUMMAT... Isovanhempien kanssa on hauska puuhailla kaikenlaista, eikö? Entä oletko koskaan miettinyt, millainen mummu tai pappa sinusta tulee? Piirrä tai maalaa kuva ja liitä mukaan myös pieni tarina ja lähetä postisi tuttuun osoitteeseen: Pikku Kakkosen posti PL 347 33101 Tampere tai sähköpostilla pikkukakkonen@yle.fi

  Musiikki (15) fi:SeriesPage:rss

  Allakka pullakka

  Allakka pullakka. Allakka pullakka -musiikkinumero tv-sarjasta Yökyöpelit. Säv. Anna-Mari K��härä, san. Laura Ruohonen. Laulusolisti Martti Suosalo. Tuotanto: Yle Lapset ja nuoret.

  Nuottiavain

  Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä.

  Tuomon laulu

  Pikku Kakkosen juontajat Tuomo ja Senja esittävät laulun "Aamujumppa".

  Pienimmille (3) fi:SeriesPage:rss

  Humps (S)

  Humpsin uusi sana. Humps oppii uuden sanan ja käyttää sitä ahkerasti.

  Opitaan yhdessä (6) fi:SeriesPage:rss

  Kynä käteen!

  9/10. Robotti. Pikku Kakkosen Kynä käteen! -ohjelmassa opetellaan piirtämään uudenlaisella tavalla. Jokaisessa jaksossa neuvotaan osaset yhteen tavaraan, asiaan tai eliöön ja lopuksi piirros herää henkiin!

  Taitoset

  Jontun uusi huone. Jonttu saa uuden huoneen Taitosten vanhasta kellarista. Hertta askartelee Emmin ja Onnin kanssa Jontulle uuden sängynpeiton, verhot ja lampun. Askarteluohjeet: yle.fi/pikkukakkonen.

  Miten puut kasvavat

  Miten puut kasvavat. Miten puut kasvavat? Kaapo Manninen ja Late-kettu pohtivat vastauksia lasten lähettämiin kysymyksiin.

  Viitotut (9) fi:SeriesPage:rss

  Sormilla vai puikoilla

  Sormilla vai puikoilla. Osataan tortilloja eli meksikolaisia maissilettuja tehdä Suomessakin! Hannia näyttää, miten lettusia leivotaan ja litistetään. Pikkusisko Sienna täyttää tortillansa erikoisherkulla: kuivatuilla heinäsirkoilla! Viittomakielen tulkki: Eija Jääskeläinen.

  Muualla Yle.fi:ssä