Areena
 • TV
 • Radio
 • Tällä ohjelmalla ei ole nettikatseluoikeuksia.

  Dokumenttiprojekti

  • Kesto: 55 min

  Dokumenttiprojekti: Olimme valaanpyytäjiä. Kolja ja Sasha asuvat pienessä valaanpyytäjäyhteisössä Beringin salmen rannalla Siperiassa. Valaanpyynnin perinne kohtaa väistämättä muuttuvan yhteiskunnan. O: Kira Jääskeläinen T: Katharsis Films Ltd.

  • Katsottu: 3563 kertaa ( Katseltavissa vain Suomessa )

  Sarja Dokumenttiprojekti »


  Dokumenttiprojekti: Jaksot (1) fi:Program:rss

  Naisen osa

  Kaksi Irinaa, Marge ja Svetlana tulivat Suomeen muuttaakseen elämänsä kulun. Naisen osa katsoo maailmaa ja miehiä näiden naisten silmin. Se on elokuva rajaseudusta, selviytymisestä, rakkaudestakin. O: Kati Juurus.

  Dokumenttiprojekti: Muut videot (9) fi:Program:rss

  Dokumenttiprojekti trailer

  Dokumenttiprojekti on kotimaisen dokumenttielokuvan paraatipaikka. YLE TV1 ma klo 21.30

  Dokumenttiprojekti: Kasvokkain - traileri

  Dokumenttielokuva vie katsojan sovittelijoiden mukana samaan pöytään riidan osapuolten kanssa. Kohtaamisissa paljastuu vastuunottoa, hyvittämistä ja armoa. Mutta aina ei tule sovintoa. O: Juho Horttanainen. T: Amigos Media Oy. Yle TV1 ma 6.4.2015 klo 21.40, uusinta la 11.4. klo 13.10.

  Dokumenttiprojekti: Naisen osa - traileri

  Kaksi Irinaa, Marge ja Svetlana tulivat Suomeen muuttaakseen elämänsä kulun. Naisen osa katsoo maailmaa ja miehiä näiden naisten silmin. Se on elokuva rajaseudusta, selviytymisestä, rakkaudestakin. O: Kati Juurus. Yle TV1 ma 9.3.2015 klo 21.30, uusinta la 14.3.2015 klo 13.10

  Luurankokaappi - traileri (0:25)

  Severin elämään mahtuu niin väkivaltaa, rakkautta kuin vaiettuja salaisuuksia. "Ihminen tappaa kipeät asiat vaikenemalla ja niin olen tehnyt minäkin. Mutta nyt on aika puhua" toteaa Severi. O: Ari Lehikoinen.

  Töitä tehtiin hulluna

  Eja muistelee, miten hän ja miehensä Oiva tekivät pitkää päivää 1970- ja 1980-luvuilla.

  Kyllä me pärjätään

  Eja on päättänyt, että hän hoitaa miehensä Oivan, kävi miten kävi. Oiva suhtautuu asiaan vinolla huumorilla.

  Neljäs kuolema

  Eja Saarinen on hoitanut miestään Oivaa yksin lähes neljäntoista vuoden ajan. Sitten neliraajahalvaantunut Oiva sairastuu vakavasti. Eja päättää taistella miehensä rinnalla loppuun asti.

  Tarja Merivirta: Rauhaton/Piripäiväkirja

  Musiikkia dokumentista Piripäiväkirja. Säv./ San. Tarja Merivirta Ensiesitys Dokumenttiprojektissa maanantaina 1.9. YLE TV1, Klo. 21.30. Dokumenttiprojekti: Piripäiväkirja on Pinjan oma tarina kamppailusta päihteitä vastaan ja äiti-tytär -suhteen puolesta. Ohjaus: Marja Kurikka

  • Kesto: 4 min

  Aina ei ruoka maistu

  Extravideo dokumenttiin Vankilavuosi. Lamavuosi ja Vankilavuosi kertovat Petterssonien perheen elämästä. Caspian koettelee Anett-äidin kärsivällisyyttä. Dokumenttiprojekti la 12.4. klo 13.25 ja ma 14.4. klo 21.30.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  9/87 Dokumenttiprojekti: Neljäs kuolema 49 min
  - Dokumenttiprojekti: Herkkä hevosmies 85 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä