Areena
 • TV
 • Radio
 • Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.
  Tulossa: Yle TV1

  Ylen aamu-tv: Jaksot (486) fi:SeriesPage:rss

  Saaristolaisruokaa Harri Syrjäsen kanssa

  Kaupunkilaiskokki Harri Syrjänen on kiertänyt Suomen rannikkoseutua ja tutustunut saaristoruokiin. Hän on koonnut parhaat reseptinsä uuteen Saaristoruokaa-kirjaan.

  • Kesto: 8 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Teresa Meriläinen ja Sari Huovinen. - Puoluepäivä. Varapuheenjohtaja Antti Lindtman, SDP - Tänään alkavat Aamu-tv:n vuoden 2015 eduskuntavaalien vaalitentit. Aamu-tv:n tenteissä on aina puolueen varapuheenjohtaja. Sarjan aloitti Aamu-tv:ssä SDP:n Antti Lindtman. - Ylen Saksan-kirjeenvaihtaja kuvailee saksalaisten tuntoja Airbus-onnettomuuden jälkeen - Saksassa herättiin keskiviikkona ensimmäiseen aamuun tuhoisan lento-onnettomuuden jälkeen. Ranskassa putosi saksalaisen Germanwings-halpalentoyhtiön kone. Tiettävästi kaikki 150 Airbus A320 -tyyppisesä matkustajakoneessa ollutta ihmistä saivat surmans. Barcelonasta lähtenyt kone oli matkalla Düsseldorfiin. Suuri osa matkustajista oli saksalaisia. - Masennuksen vähentämiskeinot - Masennus on yleinen mielenterveysongelma. Se tulee kalliiksi yksilölle ja yhteiskunnalle. Mielenterveysongelmat maksavat meillä 5 miljardia euroa vuodessa. Voisiko evolutiivisesta lähestymistavasta olla apua? Voisimmeko puuttua tehokkaammin masennuksen tekijöihin ja syihin? Asiaa pohtivat evoluutiobiologi Markus Rantala ja psykiatri Kristian Wahlbeck.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 34 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Niclas Wancke ja Anna Lehmusvesi. - Korkeakoulujärjestelmän uudistaminen - Kansainvälinen asiantuntijaryhmä arvioi raportissaan, että suomalaisten korkeakoulujen opetus- ja oppimismetodit laahaavat kehityksen perässä. Korkeakoulujen tilannetta arvioi Aalto-yliopiston rehtori Tuula Teeri. - Mitä tehdä särölle tuulilasissa? - Tuulilasiin iskeytyneet kivet ja niiden aiheuttamat säröt ovat keväisin monen autoilijan harmi. Milloin lasi kannattaa korjata ja milloin vaihtaa tilalle kokonaan uusi? Keskustelemassa Autoliiton viestintäpäällikkö Jukka Tolvanen. - Stadionkonsertti tuli yllätyksenä Jari Sillanpäälle - Viihdetaiteilija täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Sen kunniaksi hän on luvannut tarjota synttärikonsertissaan yleisölle kakkukahvit. Mutta mistä mies aikoo hankkia riittävästi kakkua, kun ruokittavana on stadionillinen väkeä? - Filmikellari 24.3. - Tänään vietetään maailman tuberkuloosipäivää, Filmikellarissa muistellaan miten tuo keuhkotauti hävitettiin Suomesta.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 34 min

  Ylen aamu-tv

  9.06 Isi letittää 9.11 Venäjällä uhittellaan - tarvitseeko meidän pelätä? 9.21 Viikonlopun sää 9.27 Lasten väkivaltaisuus päiväkodeissa 9.38 Voita & Sokeria: porotartar 9.47 Isi letittää. yle.fi/aamutv

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Niclas Wancke ja Sanna Ukkola. - Kirkon Ulkomaanapu taistelee väkivaltaista radikalisoitumista vastaan - Toiminnanjohtaja Antti Pentikäinen kertoo, miten Kirkon Ulkomaanapu aikoo uusien mallien avulla taistella väkivaltaista radikalisoitumista vastaan. Ulkomaanapu käyttää kansainvälisestä rauhantyöstä saatuja kokemuksia työssään kotimaassa. - Ylijohtaja Jukka Pekkarisen madonluvut - Valtiovarainministeriön ylijohtaja ja kansantalousosaston osastopäällikkö Jukka Pekkarinen jää eläkkeelle. Mitä mietteitä hänellä on Suomen tilasta lähtönsä aattona? - Vaatesuunnittelija Teemu Muurimäki ja Formal Friday - Teemu Muurimäki on yksi Suomen tunnetuimmista muotisuunnittelijoista. Muun muassa Dolce & Gabbanalle, Bottega Venetalle, Giorgio Armanille ja Marimekolle suunnitellut Muurimäki on tunnettu erityisesti naisten juhla- ja hääpuvuista. Nyt hän on tehnyt uuden aluevaltauksen perustamalla oman Formal Friday -vaatemerkin. - Tähtihetki: Minna Haapkylä on Armi Ratia - Jörn Donnerin ohjaama fiktiivinen elokuva Armi elää! on tarina yhdestä Suomen kaikkien aikojen tunnetuimmasta yritysjohtajasta Armi Ratiasta. Hän loi Marimekon ja sen tyylin, jota pidetään monesti suomalaisen muotoilun synonyymina. Ratiaa näyttelevä Minna Haapkylä kertoo roolistaan.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anna Lehmusvesi ja Teresa Meriläinen. - Miltä näyttää Kiasman tulevaisuus? - Taidemuseon uudeksi johtajaksi valittu Leevi Haapala kertoi näkemyksensä siitä, mihin suuntaan museota kehitetään. - Rajojen asettaminen ihmissuhteissa - Erilaisissa ihmissuhteissa on tarpeen asettaa erilaisia rajoja sen suhteen mikä sopii ja mikä ei sovi. Rajat riippuvat siitä, millaiset ihmistyypit suhteen muodostavat. Pyskologi Tuija Matikka kertoi, miten toiset ovat ihmissuhteissa antajia ja toiset ottajia. - Näin puutut ahdisteluun julkisella paikalla - Mitä tehdä, kun joku tai joukko ihmisiä ahdistelee toista ihmistä esimerkiksi junassa tai kadulla? Helsingin kaupungin nuorisotoimenjohtaja Tommi Laitio pohti keinoja puuttua ahdisteluun ja häiritsevään käyttäytymiseen. - Olohuonenäyttely muuttaa kodit taidegallerioiksi - Helsingissä toista kertaa järjestettävää Olohuonenäyttelyä on kutsuttu taiteen ravintolapäiväksi. Mikä saa tavalliset ihmiset antamaan kotinsa galleriaksi, entä miksi taiteilijat haluavat töitään esille olohuoneisiin, kylppäreihin ja keittiöihin? Vieraina Olohuonenäyttelyn tuottaja Jaakko Blomberg, kotigalleristi Anu Korhonen sekä installaatiotaiteilija Arja Kärkkäinen. - Kandideitti - Ylen uudesta vaalisovelluksesta kertomassa yksi kehittäjistä Teemo Tebest.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 45 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Teresa Meriläinen ja Heikki Ali-Hokka. - Ukraina toimittajan silmin - Venäjään erikoistunut toimittaja, kirjailija Anna-Lena Laurén kertoo mm., millaista oli olla paikan päällä Ukrainan suunnan kääntäneissä Maidan-mielenosoituksissa. Hän on kirjannut kokeneen toimittajan silminnäkijäkuvauksensa menneestä, myrskyisästä vuodesta uuteen kirjaan. - Hyvän puhumisen taito - Puhetaidon kouluttaja Antti Mustakallio kertoo, mitä hyvää voi seurata hyvän puhumiseta. Hän toteaa myös, että suomalaisissa positiivinen puhe voi herättää myös epäluuloa. - Mikä estää maahanmuuttajia saamasta töitä? - Ruotsin entisen valtiovarainministerin Anders Borgin ja talousasiantuntija Juhana Vartiaisen mielestä ulkomailta tulevien työllistämistä pitäisi helpottaa Suomessa. Ulkomaalaisen työllistyminen on tällä hetkellä kuitenkin kaikkea muuta kuin helppoa, kertovat romanialaislähtöinen kauppatieteiden maisteri Dana Kilpeläinen ja maahanmuuttojohtaja Kristina Stenman työ- ja elinkeinominsiteriöstä. - The Big Game-elokuvan tekijät - Vieraina aamu-tv:ssä ovat ennätyskalliin The Big Game-elokuvan ohjaaja Jalmari Helander ja toinen pääosan esittäjä Onni Tommila. Elokuvan vetonaula on tähtinäyttelijä Samuel L Jackson. - Some nostaa uusia suomalaisia kangassuunnittelijoita - Suomeen on viime vuosina noussut lukuisia kankaita myyviä verkkokauppoja, jotka teettävät pieniä kangaseriä piensuunittelijoiden suunnittelemista kuoseista. Suunnittelijat ovat tyypillisesti kotiäitejä, jotka saavat näin lisätuloja. Aamu-tv:n vieraina ovat ulkomaillakin suosittu piensuunnittelija Leena Renko ja verkkokauppayrittäjä Tiina Törnström.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 35 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Niina Honka ja Nicklas Wancke. - Suomalaista vaalikonetekniikkaa eri puolilla maailmaa - Suomessa ollaan edelläkävijöitä vaalikoneiden käytössä, mutta muu maailma tulee vähitellen perässä. Oululainen Zef-yritys on luonut vaalikoneita Suomen lisäksi muun muassa Egyptiin ja Etelä-Afrikkaan. Myös Britannian tulevissa parlamenttivaaleissa käytetään suomalaisten vaalikonetekniikkaa. - Katupöly kiusaa jälleen - Kevät on saapunut ja kaupungeissa alkaa pitkä katupölykausi. Helsingin seudun ympäristöpalvelujen ilmansuojeluasiantuntija Anu Kousa kertoo miten katupölyä pyritään vähentämään. - Marihuanan käyttö kasvava ongelma - Poliisi törmää yhä useammin marihuanaan Helsingin kaduilla. Mistä tämä johtuu ja millaisia haittavaikutuksia sillä voi olla? Tästä keskustelemassa A-klinikkasäätiön johtava ylilääkäri Kaarlo Simojoki ja rikosylikomisario Jukka Paasio Helsingin huumepoliisista. - Miten some-julkisuus syntyy? - Tämän päivän tunteikkaat tarinankertojat löytyvät internetistä ja tarkemmin sosiaalisesta mediasta. Some-julkkista saattaa seurata jopa sadattuhannet ihmiset. Näistä mainetta niittäneistä some-julkkiksista kertoo Jarno Alastalon uusi kirja Sometarinoita Suomesta - Hullu, barbaari ja kissa. - Laitteiden takuuajat hämmentävät - Kuluttajaviranomaiset saavat vuosittain tuhansia valituksia, koska kuluttajat ovat ihmeissään tuotteiden takuuajoista. Kauppa antaa laitteille usein vuoden takuun, mutta EU:n sääntöjen mukaan esimerkiksi myyjällä on virhevastuu jos laite ei kestä vähintään kahta vuotta. Takuuasioita selvittää johtava kuluttajaoikeusneuvoja Nina Konu Itä-Uudenmaan maistraatista.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv

  9.11 Eduskunnan ja hallituksen päästötodistus 9.17 Viikonlopun sää 9.27 Ruuantuottajien ahdinko 9.38 Voita ja Sokerissa vegaaniherätyksen kokenut Katariina Souri 9.43 Vieno Kekkosen ensilevytyksestä 60 vuotta

  • · Yle TV1
  • Kesto: 55 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sanna Ukkola ja Mikko Haapanen. - Talvisota päättyi 75 vuotta sitten - Miten lähellä romahdusta Suomen armeija oli 75 vuotta sitten? Entä millaiset henkilösuhteet Mannerheimilla ja ylimmillä komentajilla oli? Haastattelussa sotahistorian dosentti Lasse Laaksonen. - Opintotuen rajaus ajaisi alanvaihtajat ahtaalle - Mikäli eduskunta hyväksyy hallituksen esityksen opintotukiuudistuksesta, ei opintotukea saa enää tulevaisuudessa toiseen samantasoiseen korkeakoulututkintoon. Suomen ylioppilaskuntien liiton puheenjohtaja Jari Järvenpää, Suomen opiskelijakuntien liiton puheenjohtaja Joonas Peltonen sekä eduskunnan sivistysvaliokunnan puheenjohtaja Raija Vahasalo (kok.) keskustelivat uudistuksesta. - Jälkiviisaat - Kreeta Karvala, Jan Erola sekä Kalle Isokallio puivat muun muassa tulevia eduskuntavaaleja, istuntokautensa päättävän eduskunnan aikaansaannoksia sekä Anders Borgin ja Juhana Vartiaisen raporttia Suomen taloudesta.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 39 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Juha Hietanen ja Sari Huovinen. - Pelko kuriin pienin liikkein - Mitä pelko on? Miten sen saa kuriin? Terapeutti Päivi Niemi kertoo yksinkertaiset liikkeet pelon taltuttamiseen. - Haastattelussa Emma-voittaja Pepe Willberg - Pepe Willbergin ura on lähtenyt uuteen lentoon: Emma-gaalasta tuli kolme palkintoa. Laulaja ei asetu huilausasentoon viime vuoden menestysten jälkeen. - Muuttuuko Kuuba - toimittaja kertoo - Kuuban ja Yhdysvaltojen välit ovat - hieman yllättäen - lämmenneet viime aikoina Toimittaja Jaana Kanninen tutustui tämän päivän Kuubaan ja kertoo sanoin ja kuvin, mitä runsaan viikon kuvausmatkalla tapahtui. - Aamun kirja - Kirjailija J.P. Koskinen on kirjoittanut ajankohtaisesta aiheesta eli talvisodasta. Hän on Aamun kirjassa Nadjan ja Sepon vieraana. - Vuoden journalisti Minna Knus-Galán - MOT:n toimittaja Minna Knus-Galán palkittiin eilen Bonnierin Vuoden journalisti -palkinnolla. Tutkiva journalismi kaipaa aikaa ja resursseja, hän sanoo.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Houvinen ja Juha Hietanen. - Arkkipiispa Kari Mäkinen ja köyhyyden vähentäminen - Aamu-tv:ssä vieraillut arkkipiispa Kari Mäkinen vetoaa päättäjiin, että leikkaukset eivät saa kohdistua kaikkein köyhimpiin. Arkkipiispan koolle kutsuman työryhmän esityksen mukaan huono-osaisuuden periytyminen täytyy saada pysäytettyä ja ihmisarvo on taattava kaikille olosuhteista riippumatta. - Uutisluokan vaalitentti: Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki - Yle Uutisluokan vaalitentissä nuoret tenttaavat suurimpien puolueiden puheenjohtajia. Nuoret ovat itse keksineet luokan kanssa kysymykset. Tällä kertaa vuorossa on Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki ja haastattelijoina Jokelan yläkoululaiset. - Cirque du Soleil - Moninkertainen hyppynarun maailmanmestari ja Euroopan mestari Kate Banheguy on kierätnyt jo vuosia maailmankuulun Cirque du Soleilin taiteilijana. - Koomikko Sami Hedberg - Sami Hedberg tunnetaan stand up -koomikkona, mutta tällä hetkellä hänet nähdään leffateattereissa pyörivässä, suuren suosion saaneessa Luokkakokous-elokuvassa. Hedberg on myös menestynyt yrittäjä, joka yrittää päästä Guinessin ennätystenkirjaan tänä vuonna.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 34 min

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anna Lehmusvesi ja Nicklas Wancke. - Kansanlääkinnästä apua kehon ja kodin siivoukseen - Perinteiset kansankonstit toimivat yhä mitä erilaisimpiin ongelmiin. Perinnetiedon kerääjä, tietokirjailija Saana Monthan kertoo vinkkejä kehon- ja kodinsiivoukseen lähestyvän kevään kunniaksi. - Tällaisia ovat Suomen suurimmat bisnesmokat - Suomessa on tehty vuosikymmenien aikana erittäin suuria bisnesmokia, joissa on palanut rahaa miljardikaupalla. Bisnesmokista kirjan kirjoittaneet Pekka Seppälä ja Markku Kuisma nostavat esimerkiksi mm. Soneran UMTS-kaupat, jossa jokainen suomalainen antoi Saksan valtiolle 1000 euroa puhtaana käteen. - Miten turvallisia vaalitilaisuudet ovat? - Kansanedustaja-ehdokkaat kokevat, että ihmiset käyttäytyvät heitä kohtaan entistä vihamielisemmin. Turvallisuusasiantuntija Tommi Nyström, Helsingin poliisin ylikomisario Heikki Porola ja Perussuomalaisten Matti Putkonen arvioivat, miten turvallisia suomalaiset vaalitilaisuudet ovat.

  Ylen aamu-tv: Muut videot (4985) fi:SeriesPage:rss

  Saaristolaisruokaa Harri Syrjäsen kanssa

  Kaupunkilaiskokki Harri Syrjänen on kiertänyt Suomen rannikkoseutua ja tutustunut saaristoruokiin. Hän on koonnut parhaat reseptinsä uuteen Saaristoruokaa-kirjaan.

  • Kesto: 8 min

  Mitä tapahtui Ranskan onnettomuuskoneessa?

  Tuoreimmat uutiset saksalaisen halpalentoyhtiö Germanwingsin matkustajakoneen tiistaisesta turmasta Ranskan Alpeilla kertovat, että toinen lentäjä olisi poistunut ohjaamosta ennen onnettomuutta. New York Times perustaa tietonsa nimettömään sotilaslähteeseen, joka osallistuu turman tutkintaan. Liikenteen turvallisuusviraston Trafin ilmailujohtaja Pekka Henttu kommentoi viimeisimpiä arvioita.

  • Kesto: 3 min

  Verkostoitumista Valkoisen talon malliin

  Bill Clintonin kaudella Valkoisessa talossa viestintää ja tapahtumajärjestelyjä hoitanut Laura Schwartz kertoo millaista oli työskennellä Clintonien kanssa, ja paljastaa menestyksen reseptin. Schwartz toimii nykyään poliittisena kommentaattorina ja taustavoimana.

  • Kesto: 16 min

  Talousennusteet ja sopeutustoimet

  Suomen kestävyysvaje pahenee, koska työikäinen väestö vähenee suhteessa eläkkeellä oleviin. Samaan aikaan työttömyys on suuri ja tuoreet ennusteet talouskasvusta ovat heikkoja. Talouden näkymiä pohtimassa EK:n pääekonomisti Jussi Mustonen ja SAK:n pääekonomisti Olli Koski.

  • Kesto: 12 min

  Vinkkejä piharakentamiseen

  Puutarhaetsivät-yrityksen suunnitteluhortonomi Tanja Nieminen kertoo millaiset pihat ovat nyt suosittuja meillä ja maailmalla sekä mitä oman pihan suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon.

  • Kesto: 7 min

  Rikoksentekijä ja uhri kohtaavat kasvokkain sovittelussa

  Rikossovittelussa rikoksen uhri ja tekijä kohtaavat toisensa saman pöydän ääressä. Kohtaaminen voi johtaa sovintoon, mutta aina niin ei käy. Mitä osapuolten kohtaamisessa tapahtuu ja millainen tunnelma on? Sovittelusta puhumassa vapaaehtoissovittelija Kari Kotila sekä dokumenttielokuvan "Kasvokkain" ohjaaja Juho Horttanainen.

  • Kesto: 9 min

  Elämää lentotukialuksella

  Toimittajamme Antti Kuronen pääsi käymään Yhdysvaltain lentotukialus Rooseveltilla samaan aikaan kuin Suomen ja Ruotsin puolustusministerit. Hän kertoo videopätkien kera, millaista elämää kelluvalla lentokentällä eletään.

  • Kesto: 11 min

  Nuutajärven lasinpuhalluskoulutuksen kohtalo

  Perinteinen lasialan koulutus Urjalan Nuutajärvellä oli tiistaina pohdinnan alla koulutusyhtymä Tavastian hallituksessa. Se kuitenkin päätti antaa koululle jatkoaikaa vuoden kerrallaan. Nuutajärvellä toimiva muotoilija, lasitaiteilija Markku Salo kommentoi päätöstä ja lasialan osaamista Suomessa.

  • Kesto: 4 min

  Ylen Saksan-kirjeenvaihtaja kuvailee saksalaisten tuntoja Airbus-onnettomuuden jälkeen

  Saksassa herättiin keskiviikkona ensimmäiseen aamuun tuhoisan lento-onnettomuuden jälkeen. Ranskassa putosi saksalaisen Germanwings-halpalentoyhtiön kone. Tiettävästi kaikki 150 Airbus A320 -tyyppisessä matkustajakoneessa ollutta ihmistä saivat surmansa. Barcelonasta lähtenyt kone oli matkalla Düsseldorfiin. Suuri osa matkustajista oli sakslaisia.

  • Kesto: 4 min

  SDP ja haastajat

  Antti Lindtmania haastoivat Mikaela Nylander RKP:stä ja Mikko Vartiainen Kommunistisesta työväenpuolueesta.

  • Kesto: 15 min

  Masennuksen vähentämiskeinot

  Masennus on yleinen mielenterveysongelma. Se tulee kalliiksi yksilölle ja yhteiskunnalle. Mielenterveysongelmat maksavat meillä 5 miljardia euroa vuodessa. Voisiko evolutiivisesta lähestymistavasta olla apua? Voisimmeko puuttua tehokkaammin masennuksen tekijöihin ja syihin? Asiaa pohtivat evoluutiobiologi Markus Rantala ja psykiatri Kristian Wahlbeck.

  • Kesto: 13 min

  Näin lastasi kuntotestataan jatkossa

  Ensi vuoden syyslukukauden alusta 5. ja 8. luokkalaisten koululaisten fyysistä kuntoa aletaan mitata uudella MOVE!-testillä, jonka tarkoituksena on testata asioita, joilla on konkreettinen yhteys oppilaan selviytymiseen arkipäivän fyysisten tehtävien kanssa nyt ja tulevaisuudessa. Testitulosta ei oteta mukaan liikuntanumeroon. Sen pitäisi kannustaa koululaista itseään fyysisen kunnon ja taitojen kuten motoriikan ja liikkuvuuden kehittämiseen - ja siten innostaa liikkumaan. Puhelimessa on tutkija Arja Sääkslahti Jyväskylän yliopistosta

  • Kesto: 3 min

  Stadionkonsertti tuli yllätyksenä Jari Sillanpäälle

  Viihdetaiteilija täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Sen kunniaksi hän on luvannut tarjota synttärikonsertissaan yleisölle kakkukahvit. Mutta mistä mies aikoo hankkia riittävästi kakkua, kun ruokittavana on stadionillinen väkeä?

  • Kesto: 11 min

  Pyövelit katkoivat kauloja Suomessakin

  Anneli Kanto paneutuu viimeisimmässä historiallisessa romaanissaan pyöveleihin. Millaista tämän synkän ammattikunnan elämä Suomessa oli ja miten kauan he täällä ammattiaan harjoittivat?

  • Kesto: 12 min

  Arabikevään perintö

  Jemenissä ja Tunisiassa on tehty tuhoisia terrori-iskuja. Millainen tilanne on näiden maiden lisäksi muissa vähemmän seuratuissa arabikevään maissa neljä vuotta kansannousujen jälkeen. Vieraana professori Hannu Juusola.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  59/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  12/3057 Ylen aamu-tv: 28.03.2015 53 min
  60/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  61/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  62/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  63/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  64/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  65/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  66/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  67/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  14/3057 Ylen aamu-tv: 11.04.2015 53 min
  68/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  70/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  71/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min
  15/3057 Ylen aamu-tv: 18.04.2015 53 min
  73/3057 Ylen aamu-tv: Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa 184 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä