Areena
 • TV
 • Radio
 • Metsän keskellä nököttää tyhjä sienitalo. Taloon yhtä aikaa saapuvat Närpiäis-neidit Jassoo ja Joltakulta eivät pysty ratkaisemaan kumpi saa jäädä taloon asumaan. Joltakulta keksii riitaan ratkaisun: talo maalataan viivalla kahtia. Viivaa ei saa ylittää ja se kumpi tämän säännön rikkoo, joutuu lähtemään. Näin alkaa yhteinen elo.

  Närpiäiset: Jaksot (4) fi:SeriesPage:rss

  Närpiäiset (S)

  Lämmitys. Närpiäisten metsässä on kylmä. Sienitalon lämmittämisestä syntyy iso riita. Hellanlettaksella on kova työ saada Jassoo ja Joltakulta leppymään toisilleen.

  • Kesto: 11 min

  Närpiäiset (S)

  Taikatemppu. Jassoon taikatemppu menee mönkään, ja Joltakulta katoaa. Tarvitaan viisaan Vaeltajan neuvoja, jotta Joltakulta saadaan takaisin.

  • Kesto: 12 min

  Närpiäiset (S)

  Särkynyt esine. Jassoo rikkoo vahingossa korurasian. Valehtelu ja salailu eivät luonnistu Leppäkeihäältä, ja tämäkin tarina sisältää onnellisen lopun ja vahvan opetuksen.

  • Kesto: 10 min

  Närpiäiset (S)

  Massurakas. Millainen on hyvä päivä rakastua? Joltakulta ja Jassoo rakastuvat yllättävästi taloon saapuvaan Porukalleen. Porukallea tyttöjen käytös ahdistaa, ja hänen on paras piiloutua.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  6/40 Närpiäiset: Närpiäiset (S) 14 min
  8/40 Närpiäiset: Närpiäiset (S) 9 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä