Areena
 • TV
 • Radio
 • Tällä ohjelmalla ei ole nettikatseluoikeuksia.

  Satuhäät

  • Jakso 1/116
  • Kesto: 48 min

  Katja Källin ja Keijo Lindemanin häävalmistelut sujuvat mutkitta aina hääpäivän aamuun asti, mutta sitten koittaa yllätys toinen toisensa perään. (U)

  • Katsottu: 0 kertaa ( Katseltavissa vain Suomessa )

  Sarja Satuhäät »


  Satuhäät: Jaksot (1) fi:Program:rss

  20.04.2015

  Ella Lehtinen ja Roscoe Peters tapasivat sulhasen kotimaassa Australiassa. Kun Ella palasi takaisin Suomeen, oli tuliaisena Roscoe. Pari vihittiin Helsingin maistraatissa ja myöhemmin hääjuhlat vietettiin Thaimaassa.

  Satuhäät: Muut videot (94) fi:Program:rss

  Aliisa ja Pekka

  Pekka ja Aliisa ovat edenneet parisuhteessaan vauhdilla. 30-vuotta toisensa tunteneet ystävät päättivät lyödä nopeasti hynttyyt yhteen, kun kummankin avioliitot päättyivät tahoillaan. Kaikkia Pekan ja Aliisan ratkaisu ei miellyttänyt, ja pian pari erotettiinkin helluntaiseurakunnasta. Webisodissa pureudutaan Pekan ja Aliisan ajatuksiin ympäristön vaikeasta suhtautumisesta heidän rakkauteensa.

  • Kesto: 6 min

  Iina ja Mikko

  Iinan ja Mikon arkea on häiden alla varjostanut Mikon työttömyys. Pariskunta on päättänyt kuitenkin sitkeästi j��rjestää häänsä, vaikka ovatkin joutuneet karsimaan kuluja isolla kädellä. Tämän viikon webisodissa Iina ja Mikko kertovat vaatimattomasta arjestaan, ja Iinan yllätysraskauden tuomista tulevaisuuden haasteista.

  • Kesto: 4 min

  Jarona ja Lauri

  Latela tv-sarjasta tuttu Lauri "Amerikan Late" Huttunen vie vihille tuoreen morsiamensa Jaronan. Laurilla pukkaa kiirettä joka rintamalla, mutta rento asenne auttaa. Entä kuinka Jarona on oppinut suhtautumaan Laurin paljon aikaa vievään autoharrastukseen?

  • Kesto: 6 min

  Linda ja Juuso

  Nurmijärveläiset Linda ja Juuso ovat ahkeria somettajia ja hankkivat häihinsä runsaasti ideoita hääblogeista. Vihkitoimituksen erikoisuutena otetaan tietenkin myös yhteinen selfie alttarilla. Webisodissa Linda ja Juuso kertovat erityisesti Lindan intohimoisesta some-harrastuksesta.

  • Kesto: 3 min

  Ege ja Arto

  Karvialta kotoisin oleva Arto ja virolainen Ege kohtasivat toisensa Ikaalisten huoltoasemalla ja lempi roihahti. Heidän webisodissaan tutustutaan suomalais-virolaiseen perhearkeen. Entä kuinka Karvialla on suhtauduttu virolaiseen nuorikkoon?

  • Kesto: 6 min

  Henna ja Janne

  Kuopiolaispariskunta Henna ja Janne päättivät repäistä ja ottivat kautta aikojen ensimmäiset Satuhäät-tatuoinnit juhlistamaan omaa suurta päiväänsä. Tämän viikon webisodissa nähdään tatuoinnin valmistuminen ja pariskunnan mietteet häikäisevästä lopputuloksesta.

  • Kesto: 4 min

  Tiina ja Jan

  Tiina ja Jan ovat käyneet yhdessä paljon tavallista raskaamman tien alttarille asti. Akaasta ostettu unelmien talo osoittautui yllättäen pahaksi homepesäkkeeksi ja aiheutti vakavat seuraukset pariskunnalle sekä perheen lapsille. Katso koko järkyttävä tarina.

  • Kesto: 6 min

  Ola Tuominen - rakkauden ääni

  Vuosikausia suomalaisten rakkaustarinoiden kertojana toiminut Ola päästää omassa spesiaalijaksossaan katsojat kulissien taakse. Miten kaikki tapahtui ja kuinka Ola otti pestin vastaan? Entä millaisia tilanteita tunnistettavan äänen kanssa eläminen on vuosien saatossa tuonut eteen? Onko kaikki huomio ollut pelkästään myönteistä? Yllättävä totuus tuodaan viimeinkin julki Satuhäiden 10-vuotisjuhlakauden avaavassa webisodissa.

  • Kesto: 6 min

  Satuhäät osa 12 - tiiseri

  Tanja Gråsten ja nepalilainen Bizanat Khanal lupautuvat toisilleen sormuksenantojuhlassa Helsingissä.

  • Kesto: 2 min

  Satuhäät osa 12 - traileri

  Tanja Gråsten ja nepalilainen Bizanat Khanal lupautuvat toisilleen sormuksenantojuhlassa Helsingissä.

  Satuhäät osa 11 - tiiseri

  Kristiina Rebane ja Juha Tala jättävät haikein mielin lapset ja sukulaiset kotimaahan ja lähtevät kahden kesken Espanjaan vihittäväksi.

  • Kesto: 2 min

  Satuhäät osa 11- traileri

  Kristiina Rebane ja Juha Tala jättävät haikein mielin lapset ja sukulaiset kotimaahan ja lähtevät kahden kesken Espanjaan vihittäväksi. #satuhäät

  Satuhäät 2014 - extrat (52)

  Satuhäät osa 12 - tiiseri

  Tanja Gråsten ja nepalilainen Bizanat Khanal lupautuvat toisilleen sormuksenantojuhlassa Helsingissä.

  • Kesto: 2 min

  Satuhäät osa 12 - traileri

  Tanja Gråsten ja nepalilainen Bizanat Khanal lupautuvat toisilleen sormuksenantojuhlassa Helsingissä.

  Satuhäät 2013 - extrat (30)

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  10/116 Satuhäät: 27.04.2015 48 min
  11/116 Satuhäät: 04.05.2015 48 min
  13/116 Satuhäät: 11.05.2015 48 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä