Areena
 • TV
 • Radio
 • Tv - Uusimmat

 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 839 kohdetta joissa yhteensä 11795 ohjelmaa

  Pisara

  Professori Kari Uusikylä on lapsuuden puolustaja. "On tärkeää ymmärtää etta kelpaa sellaisena kun on, ei tarvitse kukistaa ketään. "(Mark. 10: 13-16)

  Kaksi tarinaa rakkaudesta (12)

  Pamela Tolan esittämä Kaisa ihastuu lomamatkalla Istanbulissa norjalaiseen Jacobiin, ja työmatkalla Oslossa toivoo löytävänsä hänet uudelleen. Mitä on suuri rakkaus? O: Eirik Svensson.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 86 min

  Ihmiset lääketeollisuuden koe-eläiminä

  Lääkekokeita tehdään nyt Intiassa, josta koehenkilöitä löytyy helposti ja halvalla. Koehenkilöt ovat vailla lain suojaa eikä heille kerrota aineiden riskeistä. Moni kiertää kokeesta toiseen, mikä voi vaikuttaa tuloksiin. (U)

  • · Yle Teema
  • Kesto: 27 min

  Lyhyesti viitottuna

  Maailman terveysjärjestö WHO selvittää ebolasta toipuneiden muita vakavia sairauksia. Länsi-Afrikan ebolaepidemian jälkeen on havaittu, että monilla henkiin jääneillä on varsin vakavia terveysongelmia, vaikka he ovat toipuneet itse ebolasta. Monilla on näköongelmia ja jopa sokeutumista. Osalla on heikentynyt kuulo, ja monet kärsivät pää- ja lihassäryistä ja äärimmäisestä uupumuksesta. Epäselvää on, johtuvatko ongelmat taudista vai mahdollisesti sen hoidossa käytetyistä lääkkeistä.

  Sateenkaarisoturit

  Ranskan salainen palvelu upotti 1985 Greenpeacen maineikkaan Rainbow Warrior -aluksen. Tänä päivänä monet sateenkaarisotureista asuvat idyllisellä saarella Uudessa-Seelannissa. O: Suzanne Raes, Alankomaat 2009. (U)

  • · Yle Teema
  • Kesto: 87 min

  Peter Pan (7)

  Kuumat paikat. Koukun uusin suunnitelma epäonnistuu mutta saa yhden kukkaisneidoista raivostumaan, ja tukahduttava helle iskee Mikä-mikä-maahan.

  Tero hoitaa (7)

  Mökkihöperöt. Huonosti menneeseen historian kokeeseen olisi saatava vanhempien nimet, mutta stressi ja huono sää saattavat vaikuttaa heidän mielialaansa.

  Fiksaa fillari

  Osa 4. Lookki uusiksi. Mummopyörä muuttuu helposti ja nopeasti värikkääksi sirkuspyöräksi heijastintarroilla ja nippusiteillä.

  Ylen aamu-tv

  9.07 Politiikan viikko ja hallitustunnustelut 9.18 Jääkiekon fanitunnelmat 9.23 Viikonlopun sää 9.30 Muumit ja japanilaiset 9.39 Voita & Sokeria 9.47 Iiro Rantala ja Jukka Perko.

  Jack (7)

  Vaikkuinen seikkailu. Puuhakas avaruuden putsausrobotti pääsee Nikon korvaan. Pienennetty Jack lähtee jahtaamaan robottia. Korvan ylimääräiset vieraat sekoittavat Nikon tasapainoaistin, ja pian vallitsee kaaos.

  Areenaleffa

  Perikato (16). (Der Untergang/Saksa 2004) Vaikuttava elokuva Adolf Hitlerin ja hänen kolmannen valtakuntansa viimeisistä päivistä taistelujen repimässä Berliinissä huhtikuussa 1945. O: Oliver Hirschbiegel. N: Bruno Ganz.

  Voita & Sokeria

  Voita & Sokeria 25.04.. Voita & Sokeria 25.4.2015 Voita & Sokeria sarjassa Pertti Jarla ja Ville Valkeapää tekevä Fingerporin hilpeässä hengessä vapun aikaan sopivia einesherkkuja kuten siskonmakkaratippaleipää. Fingerporin vappuherkut Punajuuripihvit Neljälle 1 rasia valmispunajuurisalaattia 2 kananmunaa 2 dl korppujauhoja 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä pippuria suolaa voita OHJE 1. Pilko sipuli ja valkosipulit 2. Sekoita ainekset taikinaksi. 3. Muotoile taikinasta pihvejä ja pyöräytä ne korppujauhossa. 4. Paista pihvit voissa. “Kaikki mausteet” Ketsuppia, sinappia, majoneesia, kurkkusalaattia. OHJE 1. Laita ainekset muovikassiin. 2. Ravista. 3. Leikkaa pussin kulmaan pieni reikä. 4. Pursota. Siskonmakkaratippaleipä Neljälle 4 siskonmakkaraa vähintään 5 dl ruokaöljyä 1-2 tl curryjauhetta OHJE 1. Tyhjennä siskonmakkarat pursotinpussiin. 2. Kuumenna öljy noin 180 asteeseen. 3. Pursota siskonmakkaramassa öljyyn ja paista kullanruskeaksi 1-2 minuuttia. 4. Nosta tippaleivät reikäkauhalla lautasen päällä olevan talouspaperin päälle ja anna ylimääräisen öljyn value pois. 5. Ripottele curryjauhetta siskonmakkaratippaleipien pintaan.

  Norjaa ristiin rastiin

  Tytöt mäessä. Josefine on täyttänyt seitsemän vuotta ja on jo kokenut mäkihyppääjä, jota eivät pikku kolhut pelota.

  Petteri Kaniini (S)

  Salaperäinen retiisirosvo. Petteri on ystävineen saanut saaliiksi retiisejä Vänskän isännän kasvimaalta, mutta herkuista ei päästä nauttimaan. Kolmikon jäljillä tuntuu olevan heitä itseäänkin ovelampi retiisirosvo!

  Herra Heinämäki (S)

  Heinämäen latoon on tupsahtanut kurkien kaveri Edvard Töttöröö. Hänet täytyy saada pian takaisin johtajakurjen selkään, ettei kurkiaura eksy matkallaan etelään.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 10 min
  • Sarja 1 jakso »

  Dinotassut (S)

  Uusi sarja. Verraton hymypyörylä. Elli, Otto ja Tomi ovat kolme dinotassua ja parhaimmat ystävykset. Ensimmäisessä jaksossa Elli löytää hymypyörylän, joka katoaa ja löytyy uudestaan.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 11 min
  • Sarja 1 jakso »

  Hertan maailma

  Hertan maailma (S). Hertan valtaa lemmikin kaipuu. Animaatio: Alpakkamedia Oy.

  Dokumenttiprojekti

  Herkkä hevosmies. "Hevosesi on peilikuvasi, se ei aina miellytä. Autan hevosia selviämään omistajien kanssa", sanoo Buck Brannaman. Kiitetty kouluttaja tunnetaan hellistä menetelmistään. Hän haluaa tehdä toisin kuin väkivaltainen isänsä.(U)

  Muualla Yle.fi:ssä