Areena
 • TV
 • Radio
 • Tv - Uusimmat

 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 805 kohdetta joissa yhteensä 11207 ohjelmaa

  Sydämen asialla (7)

  Lepää rauhassa. Autiotalon pihalla leikkinyt poika katoaa. Peggy majoittaa toimittajan, joka etsii jutunaiheita kylän juoruista. Joen ja Carolin välit näyttävät paranevan.

  Minä, kissa

  Lara ja Veiti ovat jääneet kodittomiksi, ja heidät on pelastettu eläinsuojeluyhdistyksen kissataloon. Tämän talon asukkaat ovat onnekkaita, sillä heille kaikille etsitään uusi koti.

  Lyhyesti viitottuna

  Kuurojen 18. Deaflympics-talvikisat avataan virallisesti tänään. Avajaisissa Suomen lippua kantaa 37vuotias DeafLions- hyökkääjä Fredrik Öller. Nykyisin Ruotsissa, Sollentunassa asuva Fredrik Öller on osallistunut kaikkiin kuurojen arvokisoihin vuodesta 1995 alkaen, jolloin Deaflympics-talvikisat pidettiin Ylläksellä ja Rovaniemellä. Öllerillä on tilillään 55 maaottelua ja on näin Suomen kokenein Deaflympics-pelaaja.

  Vihreä vastarinta

  Yhdysvalloissa toimii useita kansalaisjärjestöjä, joiden aktiivinen vastarinta kohdistuu kuluttamiseen ja luonnonvarojen tuhlaamiseen. Radikaaleimman Freegans-ryhmän jäsenet hankkivat kaiken kaatopaikoilta. (U)

  • · Yle Teema
  • Kesto: 52 min

  Yle Live

  Ruudolf & Karri Koira. Kaksinkertainen rapin suomenmestari Ruudolf veti Ruissalon uimarannan täyteen hiphop-show'llaan Ruisrockissa heinäkuussa 2014. Lavalla myös Karri Koira, Musta Barbaari, Aksim ja Prinssi Jusuf.

  Hiihdon SM

  Naisten viesti. Naisten viesti 3 x 5 km (1p ja 2v). Selostus Tapio Suominen. Kuusamo. Refereras på svenska av Mikael Oivo och Glenn Lindholm.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 65 min
  • Sarja 2 jaksoa »

  Yleisurheilua

  Maastojuoksun MM. Selostus Bror-Erik Wallenius. Guiyang, Kiina.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 39 min
  • Sarja 1 jakso »

  Peter Pan (7)

  Villit melodiat. Koukun aarrejahti vaarantaa harvinaisten villieläinten muuton.

  Tero hoitaa (7)

  Tyttöjen pyjamabileet. Lola on järjestänyt tyttöjen pyjamabileet. Jessi tulee kuokkimaan juhlia, ja siksi tarvitaankin poikien apua.

  Ylen aamu-tv

  9.07 Lentäjien terveys ja lentoturvallisuus 9.19 Viikonlopun sää 9.26 Filosofi neuvoo onnellisuuteen 9.38 Voita & Sokeria: Jäinen tuplasuklaajuustokakku 9.43 Live: Egotrippi. yle.fi/aamutv

  Jack (7)

  Musta aukko. Jack kertoo lapsille mustasta aukosta luomalla sen heidän huoneeseensa. Ensin siitä on iloa huoneen siivouksessa, mutta sitten aukko kasvaa ja alkaa imeä sisäänsä esineitä - ja naapurin tädin!

  Unelmiesi mies (12)

  22/24. Koiramaista käytöstä. Sekä Hugo että Franco joutuvat kohtaamaan ennakkoluulonsa ja katsomaan pintaa syvemmälle. Glorian ja Manuelin yhteinen taival on yhä töyssyjä täynnä.

  Kaikki tai ei mitään (12)

  (All Or Nothing/UK/Ranska 2002) Maanläheinen kuvaus avioparista, jonka suhde on väljähtynyt, mutta keskinäinen rakkaus löytyy uudelleen vastoinkäymisen myötä. O: Mike Leigh. N: Timothy Spall, Lesley Manville, Ruth Sheen.

  • Kesto: 122 min

  Voita & Sokeria

  Voita & Sokeria 28.3.. Syötävän näköisiä koruja suunnitteleva Sanna Leinonen tekee näyttävää syötävää nimeltään tuplasuklaajustokakku. Jäinen tuplasuklaajuustokakku Täyte: 4 1/2 dl kuohukermaa 100g valkosuklaata 200g Philadelphia -maustamatonta tuorejuustoa 4 kpl keltuaista 1dl sokeria 2tl vaniljasokeria 4 kpl munanvalkuaista 4 rkl kaakaojauhetta (vapaavalinta oma suosikkikaakao) Pohja: 10-12 kpl digestive-keksiä tai vastaavaa 2 rkl voita Täytettä tulee kaksi erilaista, joten tehdään ensin tämä valkosuklaa jäähtymään. Laita 1/2 dl kermaa lämpenemään kattilaan ja lisää sekaan pilkottu valkosuklaa. Sekoita kokoajan ja kun suklaa on sulanut sekaan kokonaan, siirrä jäähtymään. Pohja: Pienennä keksit muruksi. Sulata voi mikrossa ja lisää keksimurun joukkoon. Sekoita. Laita seos irtovuokaan ja taputtele lusikalla tasaiseksi koko pohjan alueelle. Täytteet: sekoita tasaiseksi seokseksi tuorejuusto, keltuaiset, sokeri ja vaniljasokeri. Jaa tämä seos kahteen eri kulhoon. Vatkaa 4dl kermaa kuohkeaksi vaahdoksi omassa kulhossaan. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi omassa kulhossaan. Täyte1. Ota yksi kulho tuorejuustoseosta. Lisää tähän puolet kermavaahdosta, 4rkl lempikaakaojauhetta ja lisää viimeiseksi varovasti käännellen puolet valkuaisvaahdosta. Täyte2. Ota toinen kulho tuorejuustoseosta. Lisää jäähtynyt valkosuklaa ja jäljellä oleva kermavaahto. Sekoita tasaiseksi rauhallisesti. Viimeiseksi sekoita varovasti nostellen sekaan loppu valkuaisvaahto. Kaada täytteet irtopohjavuokaan, keksipohjan päälle vuorotellen. Näin saat aikaiseksi kivan kuvion kakkuun. Tasoita viimeiseksi täytteen päällinen vaikka lusikalla. Peitä tuorekelmulla ja siirrä pakkaseen vähintään neljäksi tunniksi. Nam.

  Yökyöpelit (S)

  Osa 10: Musiikkinero Naru. Yökyöpeleitten talossa tapahtuu kummia. Kaikenpopsija Mahti-Nakertajaa jäljittävä Agenttinero Naru löytää soivan soppakeittiön ja kokee hillokantaatin.

  Ryhmä Hau (S)

  Pennut ja merirosvoaarre. Turpo putoaa vahingossa merirosvojen luolaan. Rannalta löytyvä kartanpalanen vie pennut salaperäisen merirosvoaarteen jäljille.

  Hertan maailma

  Hertta maatilalla. Fiksut muksut tietävät sen, että maalla on elämä ihmeellinen. Tuotanto: Alpakkamedia Oy.

  Muualla Yle.fi:ssä