Areena
 • TV
 • Radio
 • Tv - Uusimmat

 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 828 kohdetta joissa yhteensä 9338 ohjelmaa

  Tiededokumentti: Mullistavat keksinnöt

  1/4. Energia. Suurilla keksinnöillä on kyky muuttaa ympäröivää maailmaa ja ihmisten elämää. Energiatuotannon virstanpylväinä ovat olleet höyrykone, sähkögeneraattori ja höyryturpiini. T: BBC.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 49 min

  Hymy Pyllyyn

  Omituinen sekoitus estradiviihdettä, gameshowta ja sketsiviihdettä. Studioyleisöllä on mahdollisuus voittaa rahaa, kunhan pokka pitää. Tuotanto: Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U)

  Yle Oulu Nettistudio

  Yle Oulu Nettistudio: Vieraana Satu Haapanen ja Martti Korhonen. Yle Oulun Nettistudiossa Pekka Loukkolan vieraana kansanedustaja Satu Haapanen Vihreistä ja Martti Korhonen Vasemmistoliitosta.

  Sydämen asialla (7)

  Menneisyyden haudalla. Kyläläiset ovat järkyttyneitä Bellamyn kuolemasta, ja Gina haluaa palata Liverpoolin unohtaakseen menneet. Kyläpoliisiksi jäänyt Mason ryhtyy tutkimaan tarkemmin opettajan väitettyä itsemurhaa.

  Tiilenpäät

  Ulos sellistä, heti! Riihimäen vankilassa on saatu vahva epäily kännykästä vankiosastolla. Myös huumeista on tihkunut tietoja. Niitä etsitään yllätysratsiassa, johon osallistuu vartijoita muistakin vankiloista. Osa 4/8. (U)

  Lyhyesti viitottuna

  Puolustusministeri haluaa, että valtio voi puuttua tarvittaessa ulkomaalaisten tekemiin kiinteistökauppoihin. Puolutusministeri Carl Haglundin mukaan valtion pitäisi voida lunastaa itselleen strategisesti tärkeitä kohteita itselleen tai estää niiden kauppaaminen.

  Tanskalainen maajussi

  3/10. Uurastus Frankin rakennustyömaalla jatkuu auringon paahteessa. Millaisia parruja Frank taloonsa käyttää ja paljonko niitä yhteensä tarvitaan? Illemmalla päästään nauttimaan hyvästä musiikista.

  dox@net

  Elokuvia Mannerheimista (S). 5/5. Mannerheim-elokuvat ajautuvat Suomessa toisinaan vaikeuksiin. Jäljelle jää turhautunutta rekvisiittaa ja sankarin levoton haamu. O: Katja Lautamatti. T: Zodiak Finland Oy.

  Kanan muna (S)

  Takaisin maalle. Humoristinen animaatio kanalan arjesta. Animaatio: Kari Häkkinen.

  Kaapo (S)

  Aluksi Kaapo pelkää ukonilmaa, sitten hän menee löytöretkelle metsään. Lopuksi Kaapo maalaa talon ja auttaa kiitospäivän valmisteluissa.

  Jepu Neulanen (S)

  Osa 10: Säästöpossu. Puistosta löytyy kumma possu, joka ei vastaa vaikka kysytään, mutta tuupatessa kilisee. Mitä semmoisen kanssa oikein pitäisi tehdä?

  Totta vai taikaa

  Lentäminen. Kaapon ja Laten laboratoriossa ihmetellään outoja ilmiöitä, tehdään kokeita ja tutkitaan arvoituksellisia asioita. Tänään: Lentäminen.

  Muualla Yle.fi:ssä