Areena
 • TV
 • Radio
 • Tv - Uusimmat

 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 672 kohdetta joissa yhteensä 7800 ohjelmaa

  Suorana: Kortesmäki

  Kortesmäki VS YleX 23.4.2014. Kahdeksannessa Kortesmäki VS YleX -kisassa testattiin kuinka Joonalta ja YleX:n Mäkkäriltä onnistuu purkkapallojen puhaltaminen, kun lajina oli Puhalluskupladuel.

  Sydämen asialla (7)

  Hyiset hääjuhlat. Nuori morsian näyttää itse pilaavan omat häänsä. Kate puolestaan ei ilahdu tätinsä vierailusta, ja lopulta syykin selviää.

  Kolmasulottuvuus.fi

  Aung San Suu Kyi, peloton. (Aung San Suu Kyi - Lady Of No Fear) Henkilökuva Burmassa (eli Myanmarissa) kotiarestissa yli 15 vuotta istuneesta oppositiojohtajasta. Paluu Britanniasta demokratialiikkeen johtoon merkitsi myös eroa omasta perheestä. Mistä Suu Kyi saa voimansa? O: Anne Gyrithe Bonne T: Kamoli Films, Tanska 2010

  Ruotsin kuningaskunnan historia

  10/12. Hallitsijasta tulee ihminen. Historioitsija Christopher O'Regan kertoo Ruotsin tuhatvuotisen kuningaskunnan vaiheista ja käännekohdista, jotka muuttivat koko kansakunnan elämää.

  Aamun kirja

  Asko Sahlberg: Yö nielee päivät. Sahlberg kirjoittaa uutuudessaan ruotsinsuomalaisesta arjesta, ehkä hieman karustakin. Sekä ruotsalaisten suhtautumisesta suureen vähemmistöön.

  Eläimellistä menoa Norjassa

  4/6. Onnekas kuin sika? Onko sika Norjan onnekkain olento vai löytyykö Norjasta otus, jolla käy vielä parempi flaksi? Ludvig Lökholm Lewin lähtee etsimään vastauksia iilimatojen, lepakoiden ja leppäkerttujen parista.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 58/101: Kauhea Pikku Myy. Rohkea mieli ja reippaat otteet ovat ihan hyvästä, mutta kun Niiskun leipäkori katoaa kummasti, Vilijonkan pyykit ovat ihan pilalla, ja Muumipeikon jalkaan sattuu.

  Neppajymykerho

  Vilja askartelee sukkanuken Nellin ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen

  Katja Katt (T)

  Popi Kissa (S). Rakettikissa. Ystävykset lähtevät huimaan avaruusseikkailuun ja tapaavat sankarinsa Rakettikissan.

  Lilli ja kukkaisystävät (S)

  Kassun oma kurpitsapiirakka. Kassu on kyllästynyt syömään samoja kompostijätteitä päivästä toiseen. Lilli ja Pörri päättävät leipoa hänelle kurpitsapiirakan yllätykseksi, mutta jauhot loppuvat kesken.

  Vertailuruutu

  Minkähänlaista olisi, jos ihmisellä olisi koneen voimat? Mikä onkaan maailman paras kone sepelin tekemiseen?

  Min Morgon

  Suora lähetys, kiinnostavia vieraita ja ajankohtaisia aiheita. Klo 7.05 BUU-aamu, klo 7.25 ja 7.55 Yle Nyheter TV-nytt. Tuotanto: Cityportal Ab, 2014. Live stream osoitteessa svenska.yle.fi/minmorgon

  Sodan vangit (16)

  Kuulustelu. Vapautumisen jälkeisenä päivänä Nimrod ja Uri viedään terveystarkastukseen. Miesten vammat kuvataan tarkoin. Sitten alkavat miesten haastattelut yhdessä ja erikseen. Yael vaatii nähdä veljensä ruumiin. (U)

  Muualla Yle.fi:ssä