Areena
 • TV
 • Radio
 • Tv - Katsotuimmat

 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 10019 ohjelmaa

  Uusi päivä (S)

  Osa 450: Mielen muutoksia. Otso kieltäytyy palkkautumasta Teron yritykseen, kunnes korkeammat voimat puuttuvat asiaan. Niklas yllättää Laurin. Roni muuttaa mielensä bändi-idean suhteen. Vilma yrittää hyvitellä Karria.

  True Detective (16)

  6/8. Kollegojen väleissä tapahtui murros vuonna 2002. Selviääkö nyt, vuosikymmenen jälkeen, syy miesten välirikkoon ja Cohlen myöhempiin vaiheisiin? T: HBO

  • · Yle TV2
  • Kesto: 56 min
  • Sarja 4 jaksoa »

  Kimmo (7)

  12/13. Ensi-ilta. Ystävykset kokoontuvat viettämään Rönnin näytelmän ensi-iltaa. Samalla Johnin salaisuudet alkavat paljastua. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV.

  True Detective (16)

  5/8. Rituaalimurhan tutkinta edistyy ratkaisuun asti, mikä tuottaa tekijöilleen mainetta. Elämä jatkuu omaa rataansa. Vuosien jälkeen vanha juttu nousee jälleen pintaan. Tekikö poliisi aikanaan pahan virheen? T: HBO

  • · Yle TV2
  • Kesto: 55 min
  • Sarja 4 jaksoa »

  Kimmo (7)

  Sarja päättyy. 13/13. Tempaus. John järjestää Ullalle dramaattisen yllätyksen, ja Kimmon on pelastettava tilanne. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV.

  Uusi päivä (S)

  Osa 451: Kuoleman kuilussa. Tero ei piittaa turvallisuusmääräyksistä ja joutuu pahaan paikkaan Otson kanssa. Askon on vaikea uskoa, ettei Haaviston mailla ole kultaa. Karri yllättää Vilman.

  Ryhmä Hau (S)

  Pennut pelastavat koulupäivän. Aleksin eka koulupäivä uhkaa alkaa murheellisesti, kun reppu katoaa. Pennut sytyttävät valot. Sähkökatko pimentää Jännälahden. Miten käy Vainun yllätyssynttärien?

  Uusi päivä (S)

  Osa 449: Vaietut teot. Otso saa kuulla, että joku on kannellut työvoimaviranomaisille töistään lukiossa. Tero laajentaa konserniaan. Jani ja Vilma juhlivat. Lissun antama raportti saa Juhan sydämen sykkimään kiivaasti.

  Syke (12)

  13/20. Sormi suussa. Holopainen kokee ulkopuolisuutta ja yrittää uida henkilökunnan suosioon suorittamalla vaativan toimenpiteen leikkaussalissa.

  Syke (12)

  14/20. Särkynyt sydän. Sairaalan potilastietojärjestelmä on romahtanut, ja työntekijät joutuvat käyttämään vanhanaikaisia potilaskortteja.

  Kotikatsomo: Kaikella rakkaudella (12)

  Matti Ijäksen elokuva levottomasta Ansasta ja kolmesta miehestä jotka rakastavat häntä, kukin tavallaan. Sattuma ja oikku kuljettavat meitä useammin kuin järki ja harkinta. N: Krista Kosonen, Sampo Sarkola, Tommi Korpela

  • · Yle TV1
  • Kesto: 95 min

  Syke (12)

  15/20. Joutsenlaulu. Paul makaa sairaalassa ja odottaa tuloksia. Iiris ei halua astua huoneeseen jalallaankaan. Hänen outo käytöksensä herättää muissa huomiota.

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja luikero: Kwazii ja Peso haaksirikkoutuvat autiolle saarelle. Oktonautit ja meduusaparvi: Shellington jää suuren meduusaparven vangiksi. 17/25.

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja leikkurihait: Oktonauttien varusteisiin ilmestyy kummallisia reikiä. Kuka jyrsii Gupeja? Oktonautit ja airokala: Peson veli Pinto vierailee Oktopodilla ja saa osallistua hirviöjahtiin! 16/25.

  George Gentlyn tutkimukset (12)

  3/19. Sotavangin paluu. Seudulla vieraillut saksalainen liikemies on surmattu. Miehen poika ei tunnu isää surevan. Miksi? Gently pohtii oliko uhrilla huonot välit paikallisiin, ja mikä on surman motiivi?

  • · Yle TV1
  • Kesto: 88 min
  • Sarja 3 jaksoa »

  Uusi päivä (S)

  Osa 452: Kuutamokeikkoja. Anni lähestyy ihastustaan. Karri antaa mennä. Vilma ja Jani joutuvat pohtimaan uutta alkua. Mirja kapinoi terveydenhuollon byrokratiaa vastaan.

  Dokumenttiprojekti: Monsterimies (7)

  Tarina keski-ikäisestä miehestä hirviönaamion takana, tiestä huipulle ja sieltä alas, Tomi Putaansuun yrityksestä pitää lapsesta asti luotu mielikuvitusmaailma elossa. O: Antti Haase T: Illume Oy

  • · Yle TV1
  • Kesto: 84 min

  Ryhmä Hau (S)

  Karjaa ja karkeloa. Maamies Ekin lehmät karkaavat junasta jännälahtelaisten kauhistukseksi. Kissa katolla. Hali joutuu pinteeseen siilon katolle, ja Aleksilla välähtää.

  Doc Martin (12)

  Doc Martin (7). 12/46. Perheasioita. Martinin vanhemmat ilmaantuvat yllätysvisiitille, mutta mies ei tunnu siitä ilahtuvan. Tulivatko he tänne asti vain sopua hieromaan, sitä Martin ei usko. Ihmeiden aika ei ole tosiaankaan ohi.

  Uusi päivä (S)

  Osa 448: Kullan kimallus. Asko uskoo asuvansa kultasuonen päällä. Iris yrittää päästä Epusta ja tunteistaan eroon. Niklas joutuu katsomaan peiliin. Lauri yrittää ratkaista Color-paneelin arvoituksen.

  UPplus

  UPplus: Kuvausten parhaat palat?. UPplus tarjoaa ainutlaatuisen koosteen loppuvuoden 2014 taatusti hilpeimmistä kuvaushetkistä! Näyttelijöiden putoamiset ja nauruun repeämiset eivät koskaan päädy tv-sarjaan, mutta ne väläyttävät meille aitoa ihmistä roolin takaa. Ei ihme, että pilalle menneet kohtaukset kuuluvat Uuden päivän katsojien ehdottomiin UPplus-suosikkeihin! Onko tässä pilalle menneitä ottoja vai kuvausten parhaat palat?

  1864 (16)

  1/8. Sarja alkaa. Veljekset Peter ja Laust kasvavat 1800-luvun puolivälissä Tanskan maaseudulla kartanon varjossa, köyhinä mutta turvassa. Maan johdossa voimistuu kansallisuusaate, joka uhmaa solmittua rauhansopimusta.

  Kaapo (S)

  Kaapo oppii hiihtämään ja matkustaa ensi kertaa junalla. Sitten Kaapo haluaisi ison veneen, jota voisi uittaa järvellä. Lopuksi Kaapo pääsee vierailemaan maatilalla.

  Scott & Bailey (12)

  7/8. Rachelin elämäntyyli aiheuttaa närää naisten kesken. Poliisipiirissä tuntuu olevan joku joka vuotaa tietoja ulospäin, mutta kuka? Murtoaallon tutkinta antaa lupaavan vihjeen myös murhatutkimukselle.

  Muualla Yle.fi:ssä