Areena
 • TV
 • Radio
 • Tv - Katsotuimmat

 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 11804 ohjelmaa

  Uusi päivä (S)

  Osa 486: Miehen työ. Lauri yrittää kaikin keinoin parannella välejään Kujalaan. Jani kohtaa Vilman kertoakseen tälle ikävän totuuden. Asko saa vahvistuksen epäilyilleen.

  Uusi päivä (S)

  Osa 487: Auttavia käsiä. Niklas ja Haavistot saavat Tomilta apua kaivoshankkeen vastustamisessa. Roni saa isältään apua Annin suhteen, mutta sössii treffinsä. Krista saa Emmiltä potkua bisneksiinsä.

  Uusi päivä (S)

  Osa 488: Liitokset natisevat. Jani yrittää estää Vilmaa ja Tiiaa tapaamasta. Lissun uutinen yllättää Juhan, ja Otso ja Tomi tajuavat olevansa vastakkaisilla puolilla. Iris ei halua katsoa totuutta silmiin.

  Uusi päivä (S)

  (12). Osa 489: Näytön paikka. Iris vaarantaa kevätnäytöksen. Aino saa yllätysvieraan. Jani yrittää vapautua kahden naisen loukusta.

  George Gentlyn tutkimukset (12)

  15/19. Katedraali. Menneisyys ei armoa tunne, ja Gently joutuu kohtaamaan aiemman elämänsä demonit silmästä silmään. Hän ajautuu syöksykierteeseen, jonka jäljiltä hän on yksin ja suojaton. Onko tämä Gentlyn loppu?

  • · Yle TV1
  • Kesto: 88 min
  • Sarja 4 jaksoa »

  Ryhmä Hau (S)

  Märkää menoa. Kapteeni Turpon vene on karahtanut kiville. Riku johdattaa Ryhmä Haun pelastustöihin. Syystohinaa. Taimi-emännän omenasato uhkaa jäädä lumen alle. Ryhmä Hau tarttuu rivakasti toimeen.

  Ryhmä Hau (S)

  Kissa vieköön! Pennut pelastavat kissanpojan merihädästä, mutta kuka pelastaa pennut kissan kolttosilta? Pennut pelastavat junan. Ryhmä Hau kutsutaan hätiin, kun silta uhkaa romahtaa junan alta.

  Arne Dahl

  Jälkijäristys. 2. kausi. Osa 1/2. Elokuisena yönä Tukholman metrossa räjähtää, ja tuho on valtaisa. Poliisi ei vielä tiedä, että tapahtumasta alkaa tutkimus, johon liittyy poliittista ääriliikehdintää, vihaa ja kuolemaa.

  Ryhmä Hau (S)

  Kilpikonnat kiipelissä. Ryhmä Hau auttaa pikku kilpikonnat vilkkaan tien poikki turvallisesti mereen. Valaanpoika pulassa. Valaan poikanen on ajautunut kuivalle maalle. Ryhmä Hau kiirehtii apuun.

  Kaapo (S)

  Kaapo autopesulassa. Seikkailija Kaapo. Ahmatti Kaapo. Kaapo valvoo myöhään.

  Pasila 2.5 - The Spin-Off (7)

  29/40. Operaatio Hana. Kalliolaisiin alan miehiin kyllästyneet hipsterit käynnistävät operaation, jolla juopot saadaan houkuteltua Töölöön. Töölöläisten vastaiskusta syttyy kaupunginosien välinen kilpailu.

  Pasila 2.5 - The Spin-Off (7)

  28/40. Sex#object now. Teatterikriitikon murhayritys heittää Pasilan poliisit teatterin maailmaan. Pöysti kilpailee näyttelijätyttöystävänsä huomiosta tämän ohjaajan kanssa, jolla on melko hämärät metodit.

  Eduskuntavaalit 2015 - tulosilta

  Vuoden 2015 eduskuntavaalien tulokset, kommentit ja analyysi. Suora lähetys Pasilan tulostudiosta, eduskunnan Pikkuparlamentista sekä puolueiden vaalivalvojaisista.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 59 min
  • Sarja 2 jaksoa »

  Satuhäät

  Ella Lehtinen ja Roscoe Peters tapasivat sulhasen kotimaassa Australiassa. Kun Ella palasi takaisin Suomeen, oli tuliaisena Roscoe. Pari vihittiin Helsingin maistraatissa ja myöhemmin hääjuhlat vietettiin Thaimaassa.

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja matkijatursas. Vesiläisten flunssalääkkeestä puuttuu tärkeä ainesosa. Apuun tarvitaan professori Vihin ystävä, jolla on hyvin erikoinen kyky.

  Närpiäiset

  Närpiäiset (S). Kärpänen. Joltakullan uusi lemmikki aiheuttaa erimielisyyttä. Jassoo ei saa nukuttua, ja siitä seuraa kärpäsjahti. Tässäkin tarinassa on vahva opetus ja onnellinen loppu.

  Rantahotelli (7)

  Osa 5/6. Hotellissa valmistaudutaan herra Andersenin hautajaisiin. Vastuun ottaminen yksin koko hotellista on Mollylle suuri elämänmuutos. Selviytyykö hän siitä?

  Isä Brown ja hänen laumansa (12)

  Kausi 3, osa 24/35. Katkennut miekka. Paikallisen armeijan kasarmin kuolemantapaus saa isä Brownin selvittämään myös toista tapausta. Onko sillä yhtymäkohtia 13 vuotta sitten Dunkerquessa tapahtuneeseen kuolemaan?

  • · Yle TV1
  • Kesto: 44 min
  • Sarja 5 jaksoa »

  Fortitude - ikiroudan kirous (16)

  1/12. Piskuinen kaupunki Huippuvuorilla on tutkijoiden, parin perheen ja jääkarhujen kansoittama paikka, missä ei koskaan tapahdu mitään outoa. Uusi tutkija saapuu tutkimuskeskukseen, ja lapset tekevät löydön rannalta.

  Yökyöpelit (S)

  Osa 13: Konna on lähistöllä! Yökyöpeleitten talossa tapahtuu kummia. Joku on rouskuttanut sähköjohdot poikki. Seurallisen Saku-sedän öisissä juhlissa selviää, kuka on syyllinen suursyöminkeihin ja miksi.

  Perilliset (12)

  2. kausi, osa 4/7. Gro, Fredrik ja Emil palaavat kotiin, mutta Emilissä näkyy jälkiä ajasta thaimaalaisessa vankilassa. Signe on tyytyväinen Veronikan teosten hinta-arvioihin. Tarkastaja tekee yllätysvierailun viljelyksille.

  Muualla Yle.fi:ssä