Areena
 • TV
 • Radio
 • Tv - Uusimmat

 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 447 kohdetta joissa yhteensä 7827 ohjelmaa

  Yle Uutiset viittomakielellä

  Puolalaisdokumentti kertoo kuuron elämästä romaniyhteisössä - pääosassa tyttö ilman kieltä. Docpoint-festivaalilla esitetään huomenna dokumenttielokuva The Queen Of Silence, jonka pääosassa on kuuro romanityttö. Romaniyhteisön parissa kasvanut tyttö ei ole saanut kuntoutusta eikä osaa viittomakieltä, joten hänen ainoa kommunikointitapansa on tanssi. Elokuva nostaa esille paitsi romanien aseman valtaväestön keskuudessa, myös kuuron aseman romaniyhteisössä. Elokuvan on ohjannut Agnieszka Zwiefka.

  Hiiri tuli taloon! (S)

  Pavarotan laulukoulu, osa 4/6. Pavarotan laulukoulu hiirille, pupuille, vahtimestareille, vintiöille ja BUU-klubbenin juontajille. Eva haluaa oppia räppäämään. buu.yle.fi

  Hiihdon SM

  Naisten 10 km:n väliaikalähtökilpailu vapaalla hiihtotavalla. Selostus Tapio Suominen. Jämi. Refereras på svenska av Leif Lampenius och Tage Ray.

  Yökyöpelit (S)

  Osa 2: Voittamaton Vauvakaani. Yökyöpeleitten talossa tapahtuu kummia. Joku ahmi Agenttiauton ja popsi Päätäi Väätäisen pesäpipon. Lymyääkö konna lastenhuoneessa? Siitä ottaa selvän Agenttinero Naru.

  Ylen aamu-tv

  9.07 Hallituspalkkioiden taso Suomessa 9.19 Viikonlopun sää 9.29 Bocuse D´or -kokkikisan jälkitunnelmat 9.39 Voita & Sokeria: Giovannan torttu 9.44 Egotripin Knipi ja SuomiLove -ohjelman säveliä. yle.fi/aamutv

  Voita & Sokeria

  Voita & Sokeria 31.1.. Näyttelijä Lotta Lindroos tekee meille suosikkiaan Giovannan torttua, joka on hänen mukaansa helppo ja ihana viljaton suklaakakku. 100g voita 200g taloussuklaata 4 kananmunaa 200g tomusokeria 1/2dl perunajauhoja 2tl vanilliinisokeria (gluteenittomia korppujauhoja vuokaan, kermavaahtoa tarjoiluun) Sulata voi ja suklaa vesihauteessa. Vatkaa neljä keltuaista, tomusokeri ja perunajauhot vaahdoksi. Lisää suklaa-voiseos keltuaisvaahtoon. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää vanilliinisokeria. Nostele valkuaisvaahto suklaaseokseen. Kaada taikina huolella voideltuun ja korppujauhotettuun irtopohjavuokaan (halkaisijaltaan 24-26 cm) ja paista 175 asteessa puolisen tuntia. Jäähtynyt kakku koristellaan tomusokerilla ja tarjoillaan kermavaahdon kanssa. Torttu on matala, kostea mutta pinnalta rapea.

  Hertan maailma

  Hertta pohtii aikaa. Fiksut muksut tietää, että aika on täynnä ihmettä. Tuotanto: Alpakkamedia Oy.

  Strada

  Hannu Väisänen kirjoittaa ja maalaa Ranskassa. Toimittajat rähmällään. Taideväärennöksien mestari.

  A-studio

  Hallituspalkkiot ylös! Studiossa: kansanedustaja Eero Lehti, Neste Oilin pääluottamusmies Sami Ryynänen ja Vuoden Nuori Hallitustekijä 2014 Taneli Tikka. #yleastudio

  Ođđasat

  Oddasat. Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.

  Dok: Biologi ja näkijä

  Isabella Södling Augustson on koulutukseltaan biologi, mutta hän on myös näkijä ja toimii parantajana. Miten nämä maailmankuvat sopivat yhteen? Ja!mediaproduction, 2013. (U)

  • · Yle Fem
  • Kesto: 28 min

  Pressiklubi

  Eivätkö Kreikan työttömät yhtään mieti Suomen taloustilannetta? Studiossa Jutta Urpilainen, Marko Junkkari ja Johanna Korhonen.

  Kioski

  Miskan tarina osa 2. Tänään näemme Kioskissa minidokumentin toimittajamme Rakelin ja asunnottoman Miskan yöstä Helsingin kaduilla. Selvitämme, mitä Miskan ja asuntoministerin kohtaamisen jälkeen on tapahtunut. Kioskin vieraana on asuntoministerin perustaman työryhmän puheenjohtaja Peter Fredriksson, jolta kysymme, mitä konkreettista nyt on tapahtumassa. Löytyykö katsojien lähettämien parin sadan ehdotuksen joukosta toteuttamiskelpoisia? Miten Miska voi nyt?

  Muualla Yle.fi:ssä