Areena
 • TV
 • Radio
 • Tv - Uusimmat

 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 374 kohdetta joissa yhteensä 6363 ohjelmaa

  Ulos luontoon

  Suojele sonnia! Suuret hirvisonnit on ammuttu lähes loppuun. Minna ja Kimmo opettelevat kutsumaan hirviä ja pyrkivät suojelemaan mahtisonneja. Ryhmään liittyy myös laulaja Frederik.

  Ravisuora

  Seinäjoella ravataan Kasvattajakruunu-finaalit. Juha Jokinen selostaa ja juontajana Joanna Kuvaja. Tuotanto Story Of Sports Oy.

  Pisara

  Pete Hende Nieminen, graffititaiteilija. "Ehdottomasti parasta maailmassa ovat lapset." (Mark. 10:13-16)

  Lyhyesti viitottuna

  Suomi siirtyy ensi yönä talviaikaan. Kellon viisareita käännetään tunnilla taaksepäin. Talviaikaan siirtyminen aiheuttaa kotimaan joukkoliikenteessä aikataulumuutoksia. Käytännössä talviaikaan siirtyminen valaisee aamuja, mutta aiheuttaa pimeän tulon jo aiemmin illalla.

  Ylen aamu-tv

  9.07 Viikon puheenaihe: Paljon melua sukellusveneestä 9.19 Viikonlopun sää 9.27 Mistä tiedät, ovatko havaintosi totta? 9.38 Voita & Sokeria: Tangokuninkaan kuninkaallinen salaatti 9.43 Parkourin salat. yle.fi/aamutv

  Voita & Sokeria

  Voita & Sokeria 25.10.. Vuoden tangokuningas Teemu Roivainen kokkaa Voita & sokeria -ohjelmassa raskaiden keikkaruokien vastapainoksia herkullisen ja ravitsevan salaatin. Lisäksi hän valmistaa vielä lusikoitavan smoothien. Kuninkaallista salaattia ja smoothieta Salaatti: tuoretta pinaattia tuoretta parsakaalia 1 kurkku tomaatteja (luomu) paprikaa valkosipulia chiliöljyssä vuohenjuustokuutioita oliiviöljy balsamico mustapippuri Ainekset paloitellaan ja sekoitetaan. Pinaatinlehdet lisätään päällimmäisiksi. Valkosipulien säilöntäöljyn voi myös kaataa kastikkeeksi. Oliiviöljyä lisätään valmiiseen salaattiin, joka maustetaan balsamicolla lautasannoksiin. Smoothie: (Tähän tarvitaan hyvä blenderi) lehtikaalia mustikoita 3 avocadoa 2 banaania 2 appelsiinia hunajaa parapähkinöitä Ainekset laitetaan tehosekoittimeen vaiheittain sekoitinta aina välillä käyttäen. Jos seos on liian paksu, siihen voi lisätä vettä tai kookosvettä.

  Muualla Yle.fi:ssä