Areena
 • TV
 • Radio
 • Tv - Uusimmat

 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 371 kohdetta joissa yhteensä 6418 ohjelmaa

  UPplus

  UPplus: Tähtivahvistus Leo. Landman - kavereiden kesken Leo vaan - on upea puoliverinen ruuna, joka näyttelee keskeistä roolia UP:n syyskaudessa. Miten hevostähti solahti mukaan kuvauksiin ja millainen näyttelijä se on? Kuten kaikkien uusien näyttelijöiden ja vierailijoiden, myös vierailevan hevostähden pitää tutustua tiimiin ja kuvaustilanteisiin, ennen kuin se pystyy antamaan parastaan. Leo on rauhallinen ja luotettava ratsu, mutta saaliseläimenä hevonen on aina herkkä ja varovainen sekä epäluuloinen ympäristön uusille asioille. Säikkyessään suuri eläin voi olla tahtomattaankin vaaraksi sekä itselleen että muille. Ratsastuksenopettaja Ida Toiviainen oli tärkeässä tulkin roolissa, kun UP-tiimi ja Leo opettelivat toistensa tavoille. Miltä näyttelijöistä ja ohjaajista tuntui työskennellä Leon kanssa ja aiheuttiko nelijalkainen näyttelijä yllättäviä tilanteita? Tässä UPplussassa seurataan kuvauksia Vahannan ratsutilalla Ylöjärvellä.

  Lyhyesti viitottuna

  Ruotsin hallitus aikoo päättää tänään Palestiinan valtion tunnustamisesta. Asiasta kertoo ulkoministeri Margot Wallström Dagens Nyheter -lehdessä. Wallström kirjoittaa, että hallitus katsoo tunnustamisen kriteerien täyttyvän, vaikka palestiinalaiset eivät hallitse aluetta. Pääministeri Stefan Löfven ilmoitti tunnustusaikeista jo aiemmin syksyllä.

  Nenäpäivä

  Ulla Tarkka. Avustustyö kehitysmaissa tarvitsee aina myös vapaaehtoisia työntekijöitä. Tapaamme yhden sellaisen sierraleonelaisessa äänimaisemassa. Nenäpäivä on perjantaina 7.marraskuuta. Toteutuakseen kampanja vaatii valtavasti työtä, niin täällä koti-Suomessa, kuin avustuskohteissakin. Varsinkin kehitysmaissa toiminta perustuu pitkälti vapaaehtoisten osallistumiseen. Nenäpäiväkampanjalla kerättyjä varoja kanavoidaan monien järjestöjen kautta maailmalle, yksi niistä on Kirkon Ulkomaanapu. Tämän järjestön kenttätyössä on mukana vapaaehtoisia, joista yksi on Ulla Tarkka. Radio Suomen toimittaja Juha Blomberg tapasi Ullan länsiafrikkalaisen pikkukylän kupeessa.

  Aamun kirja

  Aamun kirja: Anna-Leena Härkösen Kaikki oikein. Millaista on voittaa lotossa päävoitto? Siitä on kirjoittanut romaanin Anna-Leena Härkönen. Hän oli Aamun kirjassa Nadjan ja Sepon vieraana.

  Neppajymykerho

  Vilja askartelee hauskan ovitaulun. Niilon mallin mukaan siihen voi laittaa viisarin, josta tietää milloin nukutaan tai ei saa häiritä. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen.

  Pikku Kakkosen posti

  Pikku Kakkosen posti, erikoislähetys. Iina katselee suuren määrän lasten lähettämiä Ihmekone -piirustuksia ja lukee niistä tarinoita.

  Perhesirkus

  Osa 9/15. Almark-Mannilan perhe halusi kuudelle lapselleen stressittömän ja musiikintäyteisen lapsuuden. Lapsia opetetaan kotona heidän omassa tahdissaan. Parad Media, 2014.

  A-studio

  Rosatom huolena myös Unkarissa. Studiossa Fennovoiman tj. Toni Hemminki. Hallitusohjelmat puntarissa. Mitä oppia 90-luvun lamasta? Venäläistä vanhustenhoitoa. Katalonian turha äänestys.

  Syke (12)

  Sarja alkaa. 1/20. Sydäntä kylmää. Osastolle tuodaan potilas, joka tarvitsee välittömän sydämensiirron. Sopiva sydän löytyy Norjasta, mutta ehtiikö se ajoissa perille?

  Ođđasat

  Oddasat. Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.

  Akuutti

  Syömishäiriö altistaa autoimmuunisairauksille? Harjaa hampaat - suun terveydellä on yllättäviä vaikutuksia yleisterveyteen. Epilepsia ei ole este työelämälle. Lisätietoja: teksti-TV s. 374.

  Uusi päivä (S)

  Osa 421: Salaisuuksien verho. Vilmalle paljastuu Elinasta uusi puoli. Anni ei tiedä, mikä häntä odottaa. Otso yrittää huiputtaa Teroa.

  Iso kiitos

  Minttu Tammisalon lapsi sairastui diabetekseen viisivuotiaana. Minttu pelkäsi vuoden ajan lapsensa kuolemaa, kunnes hän pääsi vertaistuen pariin ja sai tietoa sairauden kanssa selviämisestä.

  Muualla Yle.fi:ssä